Tetka Mira

TETKA MIRA

Tetka Mira je bila žena u godinama. Živela je preko puta mog stana u istoj zgradi. Muž joj je bio predsednik kućnog saveta.Imali su dva sina mojih godina I troje unučića. Oni su živeli u drugom delu Beograda, ali su svakog jutra dovodili najmlađeg unuka na čuvanje. Izgledala je sasvim obično. Đena od šezdesetak godina, prosede kose vezane u punđu, seljačke građe, sa velikim naočarima. Obrisi nekada zgodne žene su bili vidljivi. Starost je već zakucala ne njena vrata, ali i dalje je izgledala privlačno. Imala je u sebi nešto što je nekoliko puta u prolazu raspalilo moju maštu. S obzirom da moja žena I ja nismo imali klince, njen unuk je često visio kod nas. Voleli smo ga kao klinca iz komšiluka.
Jednog ponedeljka nisam otišao na posao. Mali Sale je došao kod mene da odigra svoju partiju video igrica dok sam ja čitao neku knjigu i razrađivao ideju o pisanju nekog romana. Posle dva sata komšinica Mira je zakucala.
“Komšija, došla sam po Saleta, trebalo bi da spava. Hajte da ga ja spakujem u krevet, pa kad zaspi vi dođite na kafu, hoću da vam se odužim za sve što činite za Saleta.”
Posle posla sata, Mira je ponovo kucnula I rekla da je voda proključala.
Sedeli smo, pili kafu, ćaskali o njenom mužu koji je otišao da obiđe familiju u Crnu Goru, deci, o letovanjima, o Kosovu, jer je ona rođena tamo. Pričala mi je o svemu I svačemu. U jednom momentu mi se izvinila jer je morala do WC-a. Primetio sam da su joj creva krčala I da je verovatno kafa učinila svoje. Čim je ušla u toilet, ja sam nečujno prišao vratima I spustio se do ključaonice. Šolja se nalazila odmah naspram ključaonice tako da sam imao odličan pogled. Mira je skinula kućnu haljinu i okačila je kraj kade. Na sebi je imala samo brushalter i gaće. Stala je kraj šolje, spustila gaćice iz kojih je sevnula crna čupava pička zrele žene i sela na šolju. Čuo se mlaz pišanja, nekoliko tihih prdeža i uzdisaj žene koja prazni creva. Posmatrao sam njenu facu. Bila je zagledana u stvari koje su se nalazile na veš mašini, a u stvari je razmišljala o skroz nečemu drugom. Možda i o našem razgovoru. Na momente je oblizivala usne I ispuštala uzdahe posle svakog naprezanja da izbaci sve iz sebe. To me je jako uzbudilo. Kurac je hteo da mi eksplodira. Želeo sam da pojebem tu ženu. Želeo sam da je oližem celu i svršavam po njenoj maljavoj pičketini, njenim sisama, njenoj prosedoj kosi. Uzela je nekoliko papira sa rolne toilet papira, pridigla se i obrisala zadnjicu. Bacila je pogled na bris i spustila ga u šolju. Istu radnju je ponovila nekoliko puta. Ustala je, obrisla međunožje, navukla gaće i pustila vodu. Brzo sam se povukao u kuhinju gde smo pre toga sedeli. Mislim da sam se zacrvneo kao bulka. Mira se pojavila na vratimo u istom izdanju u kojem sam je zatekao. Nastavili smo razgovor uz rakiju. Meni je sve vreme u glavi bila njena maljava pica I pokreti jezikom koji su se završavali na rubu njenih usana koje su krasili blagi brčići žene u godinama.
U jednom momentu joj rekoh: “Komšinice, blago vašem mužu, vi ste jedna sjajna žena u svakom pogledu. Em ste vredni, em zgodni.”
“Ih…zgodna! Bila nekad. Sada sam samo baba koju niko više nikada neće dodirnuti kao ženu. Kakvu vajdu imam od muža, kad samo već decenijama kao brat i sestra.”
Prišao sam joj i spustio ruku ne njeno lice. Pomazio sam joj obraz. Bila je zbunjena, ali nije se opirala. Ruku sam spustio na njene grudi i poljubio joj nežno usne I liznuo dlačice koje su se nalazile na kraju usana. “Komšija, šta to radite?” – rekla je tiho. “Pokušavam da vodim ljubav sa vama” – rekoh joj. “Hoćete li da mi poklonite sebe teta Miro, makar malo?”
Prihvatila je moje dodire i uzvratila mi polju*em. Jezici su nam se spojili u divljoj požudi. Osetio sam zadah žene koja je na silaznoj putanji I poželeo da joj posisam svu pljuvačku koja se lučila. Želeo sam da bude srećna I da pamti ovaj dan. Skinuo sam joj kućnu haljinu, zatim brushalter I gaćice. Crna mirišljava mindža je opet bila tu, samo ovog puta na “izvolite”. Legli smo na krevet I ja sam zaronio svoju glavu u njeno međunožje. Lizao sam joj klitoris dok su se sokovi strasti cedili iz njene pičke. Skoz je bila zagorela. Nije imala seks dosta dugo. Nije posebno ni vodila računa o sebi. Noge su joj bile dlakave, pazuh takođe. Sve to mi je izgledalo neverovatno seksi. Kurac mi je pulsiaro, ali još uvek nisam želeo da ga zabodem u matorku. Ona je stenjala I posle trominutnog kununlingusa ispustila zadah žene koja je doživela pravi *azam. Povukla me je prema sebi i počela da me ljubi strasno. Našao sam se na njoj i kurac mi je skliznuo pravu u njenu pičku. Počeo sam da ciguljam lagano, a onda sam počeo da ubrzavam. Mira je uzdisala i šaputala mi kako sam je njen pravi jebač, kako sam ja njen najdraži mladić i kako ću je od sada jebati svaki dan. Spustio sam glavu ispod njenog pazuha I lizinuo joj malje. Ukus je bio kiselkast. Već sam je dobro oznojio. Izvadio sam ga i stavio joj pravo u usta. Dok mi je pušila, bacio sam pogled na orman na kojem je stajala fotografija sa koje su mi se smeškali njen muž i sinovi. Nisam izdržao još dugo. Počeo sam nekontrolisano da svršavam. Bilo je sjajno. Mira je progutala svu spermu posle čega sam joj dodelio titulu jebačice za zlatnu medalju.
Prošlo je od tada par godina, a ja i Mira se i dalje redovno krešemo. Održavamo dobre komšijske odnose. Reče mi da je sa našim avanturama upoznata samo komšinica Ceca, udovica sa trećeg sprata, koja je izrazila želju da napravimo i triling. Do tada veliki pozdrav.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<