Ispovest jednog bisexualca – 38. Erik

Prethodno veče smo ostali do kasno za šankom i pili. Erik je bio prelep mladić, prelepog tela i na moje čudjenje, uopšte nije bio feminiziran i ženskast kako sam mislio da trebaju da izgledaju baletani.
Bilo je negde oko podneva kada sam se mamuran probudio u krevetu. Osvrnuo sam se oko sebe i video da nema Urlike. Pored mene, na velikom krevetu je spavao Erik, go kao i ja. Ne sećam se da smo nešto sinoć radili, ali nije me bilo ni briga. Ustao sam da nadjem kafu i na šanku videh pismo koje je ostavila Urlike. Morala je da ide da radi i molila me da ne idem nigde i čekam je da se vrati. ”Ne trebaš me moliti draga moja”, pomislih ”pa meni ovde prija, a možda se opalim i sa tvojim bratom”.
Osetivši miris kafe i Erik se je probudio.
– Dobro jutro – reče i ustade iz kreveta. Došao je tako go do šanka i omogućio mi da uživam u njegovom prelepom telu. Jedino mu je kurac bio malo mali za moj ukus, ali ko mari.
– Dobro jutro – rekoh ja – Kafa?
– Naravno.
Pili smo kafu, maltene bez reči. On je sedeo tako do mene na barskoj stolici go. Počeo sam da sumnjam da me svojom golotinjom provocira, je*e je sve vreme nešto kao mestio i meškoljio na stolici. Što zbog jutarnjeg pišanja, a što zbog njegove prelepe golotinje, meni poče da se diže.
– Idem da se istuširam – rekoh i uputih se ka kupatilu. Pod tušem od tople vode kurac mi se još više nadigao. Izdrkao sam ga na brzaka, misleći na Erikovo prelepo telo.
Izašao sam iz kupatila, rešen da pokušam nešto sa Erikom. Zbog tog razloga sam izašao skroz go. Opravdanje mi je bilo to što se on celo jutro šetao go bez ikakvog stida. Pa kad može on, mogu i ja. Čekalo me je iznenadjenje. Erik je stajao na sredini dela sobe za vežbanje. Radio je neke vežbe onako go bez ičega na sebi. Ne znajući šta da kažem, zbunjen lepim prizorom samo sam izustio:
– Lepo.
– Oh… izvini – reče on tek tada me primetivši da ga posmatram – malo istežem mišiće.
– Nema problema, samo kažem da je lepo za videti.
– Da – reče on – balet je lepa umetnost, ali i teška. Potrebna su ovakva jutarnja istezanja.
– A natezanja? – upitah sad ja direktno i bezobrazno.
– Za to treba pomoć – reče on i dalje izvijajući svoje telo u za mene neprirodne položaje.
– Pa evo, tu sam ja.
– Ako želiš, biće mi drago.
Erik je tada bio u jednoj od karakterističnih poza za balet. Stajao je na jednoj nozi savijen unapred u struku. Druga noga mu je bila ispravljena skroz u vis kao produžetak one noge na kojoj je stajao. Polutke njegove tvrde guze su se još više stvrdnule i izgledale kao voće iz raja.
Prišao sam mu dok je tako stajao. Stao sam tik uz njega. Stopalo njegove gornje noge mi je bilo u visini lica. Uhvatio sam ga za članak na toj nozi i spustio drugu ruku na njegovu tvrdu guzu. Samo je tih uzdahnuo i ostao u toj pozi. Zatim sam svoju ruku kojom sam ga uhvatio za članak, počeo da spuštam na dole. Milovao sam prvo njegov mišićavi list na nozi, pa nastavljao rukom ka unutrašnjoj strani butine. Onda sam došao do njegovog medjunožja i šakom, kao školjkom obuhvatio njegova muda i kurac. Erik je sve vreme zadovoljno sklopljenih očiju dahtao. Dok sam ga jednom rukom držao za muda i kurac, drugom sam rukom srednjim prstom klizio izmedju njegovih guznih polulopti. Nisam bio siguran da li je bio znojav, ili se je namazao pre toga nekom kremom, moj prst je u procepu glatko klizio. Došao sam prstom do njegovog čmara i napravio par kružnih pokreta. Osetio sam kako mu se čmar opušta, a meni poče kurac da se diže.
Sada se je Erik okrenuo meni ledjima raširivši noge. Savio je gornji deo tela skroz do poda i gledao kroz njih unazad ka meni.
– Lep primerak… – reče misleći na moju kitu.
– I ti si dobar….
Sada su mi njegova guza i čmar bili na izvolte. Kružio sam i dalje prstom po njegovom čmaru i povremeno ga gurao malo unutra. Erik zadovoljan protnu svoju ruku sebi kroz noge i uhvati me za muda. Gnječio ih je nežno. Ne znam da li je više uživao u tome što ga dražim po čmaru, ili što u rukama ima tako moćna muda kao što su moja. Nisam mogao više da izdržim i pridjoh mu još bliže. Prislonio sam svoju kurčinu na njegov procep i počeo da ga trljam gore dole. Sada se je Erik malo ispravio, uhvatio me unazad rukama za kukove i privukao sebi.
– Uzmi me… – reče zadihano.
Nije mi trebalo dva puta reći. Prislonio sam glavić na njegov čmar i počeo da prodirem. Erik se je sada ponovo savio u struku. Rukama sam uhvatio njegove snažne guzove i raširio ih do bola. Nabio sam mu ga do jaja. Uzdahnuli smo obojica od zadovoljstva. Onda akrobacija. Nisam siguran da ću znati da to dobro opišem.
Daklem, Erik je stajao na podu savijen u struku unapred. Noge su mu bile raširene i prave, a ja sam mu ga nabio u guzi do jaja. U tom trenutku, Erik je odigao desnu nogu uvis, prebacio je ispravnu preko moje glave i stavio na moje levo rame. Tom nogom se je zakačio na moje rame, a da mu je moj kurac sve vreme stajao u dupetu. Onda se oslonio na tu nogu o moje rame, uhvatio me jednom rukom oko vrata i naglo podigao svoju levu nogu na moje desno rame. Sada je visio tako zakačen nogama o moja ramena, dok mu je moj kurac sve vreme stajao u dupetu. Naravno, ovo je bilo izvodljivo, jer je on imao jedva pedesetak kila, a mene je Bogu hvala bilo 110 kg utrenirane mase. Sada je Erik počeo da meša guzom i da mi gužva kurac. Imao sam osećaj da sam tako duboko u njemu, da mi je čak i muda usisao svojim čmarom.
Jebao sam ga tako stojeći neko vreme. Erik je mešao guzom, uživao i stenjao od zadovoljstva. Počele su noge da me bole, i ja ga uhvatih za guzove i spustih na pod ne vadeći kurac iz njega, u misionarskoj pozi. Sada sa osloncem za ledja, Erik je počeo da meša još bolje i brže. Uživao sam. Bližio sam se vrhuncu, kad…
Bam.
U sobu je upala Urlike. Zastala je na trenutak, pogledala nas i nastavila do šanka kao da je videla dva kera kako se pare na ulici. Nas dvojica smo na trenutak zastali sa jebanjem, ali ja i dalje nisam vadio kurac iz Erikovog dupeta.
– Znala sam… – reče ona malo nervozno – nema frajera koga ja pokupim, a da se ti ne pojebeš sa njim…
– Ali… vidi ga… ima ga za oboje… – reče Erik dahćući.
– Nije to poenta… možda sam se emotivno vezala za njega….
– Alo… ja sam prisutan ako neko nije prmetio – sada rekoh ja malo ljutito.
– Nismo dobro započeli ovaj razgovor – reče Erik – hajde sestro skini se i pridruži nam se. I ti i ja, a i on dobro znamo da tu od emocija nema ništa…
Tada se Urlike skide za tren i dodje na sredini sobe pored nas. Dok se je ona skidala, Erik se odvoji od mene i poče da puši moj dignuti kurac. Bio sam na trenutak zbunjen, ali sam se brzo snašao. Ova situacija bludnog brata i sestre mi je sasvim odgovarla.
Urlike kleče na pod, natrti svoje prelepo maleno dupence, raširi ga rukama i kao da se otimala o mene reče:
– Nabi mi ga do jaja… Gladna sam kurca…
Nisam čeako ni tren, nego ga odmah prislonih na njenu pičkicu i onako sluzavog zabih do jaja. Urlike je kriknula glasno, primila ga junački do jaja i počela da meša. Ja sam je uhvatio za kukove i počeo da je jebem kao životinju.
– To… srećo… Ah… – dahtala je ona.
– Uh… kako si vrela…
– Nabi mi ga i u dupe… životinjo…
Izvadih joj ga iz pičkice i brzo joj ga smestih u dupe. Rešio sam da je jebem naizmenično, čas u dupe, čas u pičku. Ciktala je od sreće na svako moje vadjenje kurca iz jedne rupe i nabijanje u drugu.
Tek sam tada osetio Erika iza sebe. Lagano mi je prišao iza ledja dok sam klečio i tucao njegovu bludnu sestru. Obgrlio me je rukama i počeo da mi hvata sise. Njegov dignuti kurac mi se zaglavio u procepu izmedju guzova. Odmah sam znao koja mu je namera, što je i mene obradovalo. Izvadio sam svoj kurac iz Urlikine pičke i nabio joj ga u guzu, tako da sam svoju guzu namestio na nišan Erikovom kurcu. Ovaj nije čekao ni trena, nego ga namesti i nabi mi ga do jaja. Bio je jako grub za tako malog čoveka. Osetio sam oštar bol u mojoj nepripremljenoj guzi, i od besa još jače ga zabio Urliki u dupe. Oboje smo vrištali…
Tada je počeo da radi naš mali vozić. Erik je svojski nabijao svoj kurac u moj čmar i izludjivao me od slasti, dok sam ja moju kurčinu zabadao u Urlikino dupe i povremeno ga vadio da joj ga smestim u pičku. Volim ovakve voziće, naročito kad nisam lokomotiva i poslednji vagon. Tada dobijete, po meni, najviše. Budete i jebeni i pritom jebete.
Explozija. Svršili smo svo troje istovremeno. Erik mi je punio guzu svojom vrelom spermom, dok sam se ja prosipao u Urlikino tesno dupence. Ona je curila iz pičkice od svršavanja i topila moja muda. Popadali smo iscrpljeni po podu.
….
Još dva dana sam ostao kod brata i sestre. Sexa je bilo bukvalno 24 sata. Ili smo ja i Urlike bili sami, ili ja i Erik sami, a najčešće svo troje u ludom perverznom sexu. Pamtiću ih još dugo.
Vreme je bilo da krenem dalje.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<