Okupani lepotan (gay priča)

Izlazi go iz kupatila,u rukama drži beli peškir i korača ka meni. Vrata su otvorena pa mogu da ga vidim kako kleči pred plakarom dok u njemu traži svoju odeću. Ma ne traži on ništa!!! Samo se namešta mojim očima – hoće da ga gledam i da mu se divim. Pogled mi klizi po njegovim mokrim ledjima, spušta se ka njegovoj zategnutoj guzi i završava na butinama i belim tabanima. Prizor me hipnotiše! Staje na noge i okreće ka meni. Šepuri se jer zna da me očarava. Kita mu je smežurana i mala, ali opet nedoljiva za moje oči. Skoro da je ćelav a lice mu nije brijano nekoliko dana. On je moj David, a ja sam njegov Mikelandjelo inspirisan da ga vajam svojim rukama. On je moje remek delo!

Potpuno je go a ja obučen, stoji preda mnom i preti svojim telom dok ja izbezumljen sedim i posmatram ga. Spuštam čašu djusa na sto, popio bih nešto drugo umesto tog soka… kapljice vode sa njegovog tela, njegov precum, njegovu spermu. Kao fol, kreće da se obriše a ja mu otimam peškir i bacam ga u stranu. Rukom ga dodirujem po stomaku, prelazim preko pupka, prsti mi upadaju unutra, pipam ožiljak od operacije slepog creva i spuštam se ka crnim brucama. Liči mi na poveći komad smokija koji bih najviše voleo da gricnem zubima. Uzimam ga za koren i usmeravam ga ka svojim ustima. Usisavamam ga tako slatkog i malog. Cuclam.

– Tooo! Ti uvek znaš šta mi je potrebno! – kaže mi vlasnik tog kurca, moj dečko Darko.

Mmmh, kakav ukus! Tek je malo narastao a ja ga vadim i prstima mu zagulim kožicu. Usnama uzimam rumeni glavić kao neka devojčica kada uzima da sisa lizalicu. Ruke mi lutaju po njegovoj guzi i zadnjoj loži a kita mu raste i postaje joj tesno u mojim ustima. Obožavam Darkov kurac! Ne prestajem da ga pušim a u isto vreme skidam majicu sa sebe. Hladan vazduh struji uz moje telo. On me gleda odozgo kao da sam mu rob. Da mi je opalio šamar po licu ja bih tog trenutka svršio. Otkopčavam pantalone i svlačim se do kolena na koja kleknem pred njim, ližem mu velika muda dok me dignuta kita dodiruje po čelu.

On se odmakne i sedne na kauč na kome sam ja do malo pre sedeo. Ja se skinem do kraja, opet sam na kolenima pred njim i zagnjurim glavu izmedju njegovih nogu. Ulazi mi do grla, ja malo protresem glavu i vadim ga do glavića pa ga opet uzimam skoro do korena. Zinuo sam najviše što mogu i osećam kako mi stablo kurca dodiruje zube. Ljubim mu maljave butine i spuštam se sve niže. Ližem kolena, pa listove i moram prstima da izvadim dlake koje su mi ostale u ustima. Šakama mu masiram stopala a u usta uzimam palac i tretiram ga kao da je glavić. Na donjoj usni mi je nokat. Sisam mu i ostale prste, zavlačim jezik izmedju njih a oni šire moja tesna usta. Ja sam rob njegovog ogromnog tela.

– Legni na ledja, Darko. Hoću da ti ližem čmar.

On me posluša a ja sednem na njegovo dupe i izmedju guzova smeštam svoj palamar. On se promeškolji od zadovoljstva a ja mu ljubim, sada već suva ledja. Stiska mi guzovima kitu i lagano se trti. Hoće da ga jebem a to ne poželi baš često. Mmmm, baš je seksi kad ga tucam. Uzimam lubrikant sa stola i nasunem ga u svoje dlanove. Namažem kurac i kanem nekoliko kapi na njegovu rupicu. Nežno prstima uklizim unutra a on to odobrava tihim uzdasima. Nameštam glavić na uski čmar i uguravam ga unutra. Kako je nestajao u Darkovoj guzi tako je on počeo odsečno da stenje. Otpor je popustio i ostatak kite je lako proklizio kroz njegov prsten. Mora da se malopre igrao njime kada je bio pod tušem. Nisam odmah krenuo da ga karam već sam sačekao koji minut da se anus navikne na moj kurac. Za to vreme sam ga ljubio i mazio. Unutra je bilo toplo i tesno što je godilo mojoj alatki. Ljubio sam mu vrat i krenuo lagano da ga nabadam. On je rukama širio svoje guzove i trtio se da bi mu dublje ulazio. Ja sam se uspravio da bih mogao da vidim taj lepi prizor. Njegovo dupe koje širi svojim debelim prstima i moj kurac zaboden u njegov čmar.

A onda je prešao u kučeću pozu i počeo je da se klati naboden na moj ud. Pokreti su mu postajali sve brži i brži i ovo nežno jebanje je postalo žestoko njihanje naših tela, karanje dvojice napaljenih muškaraca. Nisam mogao da odolim da ga ne lupim jako par puta po dupetu. Dohvatio sam ga za vrat i naterao ga da se uspravi. Klečali smo pribijeni telima i uživali u ovoj slatkoj ludosti. Guzovima je seo na moje butine i pravio kružne pokrete kukovima. Ja sam dohvatio njegov palamar i drkao ga šakama. U jednoj ruci sam držao njegova jaja a drugom ga mazio po stomaku i grudima. Šteta što nema ogledala u sobi, prizor mora da je prelep.

– Jebi me, jebi… – ponavljao je u transu.

Štipao sam mu bradavice i slinavi glavić a on je ruke zabacio iza sebe i pronašao moju guzu. Draškao mi je čmar i malo ulazio unutra. Poželeo sam da ja budem na njegovom mestu, da njegove prste zameni njegovo vrelo meso koje sam gladio šakom. Počeo je sve upornije da me zadovoljava u guzi.

– Hajde da zamenimo uloge. Hoću da me natakneš na kurac… da me jebeš!

On je polako ustao sa mog palamara i okrenuo se ka meni. Legao sam na ledja a on mi je raširio noge izmedju kojih se smestio. Ljubili smo se i mazili a ja sam ga osećao na preponama i svojoj kiti. Uzeo je podmazivač i pripremio nas za promenu uloga. Gledam njegovu kurčinu kako je Darko predano maže lubrikantom i postajem užasno nestrpljiv. Sav se sija od lubrikanta.

– Uteraj mi ga! – žestoko ga privučem k sebi.

Osećam kako ga cilja. Prvo promašuje rupu a onda glavić namešta u centar. Ah, nanosi mi slatku bol svojim udom kako ulazi u moje dupe. Ja cvilim od zanosa i mazim ga po glavi. Usne nam se spajaju, sisam ih i grickam, bode me njegova brada, bode me njegovo vrelo meso negde duboko u guzi. Osećam kako mi ulazi ko kraja i on počinje da me jebe.

– Jebi, jebi… – procedim kroz uzdahe.

Nasrtao je na mene muški, jaja su me jako lupala kada bi udarila o moju guzu. Čmar bi mi razvaljivao kada ga je vadio nazad. Čvrsto sam ga držao za dupe i pomagao mu da mi ga nabije što jače. Hteo sam da me rasturi na komade, da eksplodiram od nekog njegovog najdubljeg i najjačeg uboda.

Uspravio se i jednu moju nogu je podigao na svoje rame a meni je ostalo da se mazim po telu i uživam u njegovm karanju. Na trenutak otvorim oči da bih video njegovo telo, razvijene grudi i stomak koji se niše napred-nazad zabadajući kurac u moju guzu.

Prešli smo u bočnu pozu, koja mu je uvek omogućavala da me jebe brže. Tako je bilo i ovog puta, tucao me je sto na sat. Krevet je škripao a mi cvileli, stenjali i uzdisali od zadovoljstva. Ja sam dohvatio svoj palamar i drkao ga a Darko je urlao: “Svršavaaaam!”. Samo svršavaj dragi moj, samo isprazni svoj prekrasni kurac! I krenuo je da šiklja u mom dupetu, topla sperma je završila unutra. Kao pravi muškarac – nastavio je da mi ga nabada. Ja sam k’o lud gladio svoju kitu bližeći se vrhuncu. Zadnjice pune njegovog kurca i semena počeo sam da svršavam po krevetu. Pao mi je mrak na oči. Kada ga je izvadio iz mene spustio se da poliže moju spermu. Polizao je i moj glavić.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<