Moj najbolji drug i ja, na moru

Prvi put se cela ekipa skupila, da zajedno odemo na more. Zakintos, Grčka. Bilo nas je petorica, najboljih drugara iz srednje škole. U vreme ove priče imali smo 20 godina, lepi i zgodni momci željni provoda i seksa.

Naravno, na moru je bilo ludovanja, pijančenja, sexa, droge, ceo paket, svako veče. Ali jedno veče je bilo malo drugačije.
Imali smo dve sobe, dvokrevetnu i trokrevetnu. Moj drug, neka se zove Nemanja, i ja smo bili u trokrevetnoj sa još jednim drugom.
Jedno veče smo otišli u grad, ponapijali se, ludovali, ali nismo priveli ništa u sobu. Jbg, ne može svako veče druga devojka. Oko 5 ujutru smo krenuli u sobu, mortus pijani. Trebalo nam je poprilično dugo da stignemo, pa smo se malo i otreznili. Naš treći cimer je (srećom) otišao kod neke devojke na gajbu. Seli smo na krevet, skinuli se za spavanje i počeli da pričamo, standardne pijane i navarene priče. Pričalo se o svmu, pa naravno i o seksu. Sedeli smo vrlo blizu, noge su nam se dodirivale, a miris njegovog tela mi je bio neverovatno privlačan. Najbolji smo drugovi godinama, ali mi se do tad nije desilo da se tako osećam. Sa pričom smo spontano završili i legli na taj krevet je*mo bili previše umorni za premeštanje.
U jedno trenutku su njegova toplota i miris postali previše za mene. Nisam mogao da se smirim, stalno sam se okretao, a on je skoro zaspao. Ne znam zašto, ali nisam imao mira, morao sam da ga pipnem, da ga zagrlim. Ležao je na leđima, ja sam mu prebacio ruku preko stomaka i stavio svoju glavu do njegove. Počemo sam da mazim njegov gladak stomak, polako spuštajući ruku sve niže. Do tada je moj kurac bio već potpuno tvrd.
Nisam više mogao da izdržim i polako sam mu gurnuo ruku u bokserice. Ni to ga nije probudilo, pa sam počeo polako da istržujem. Svidelo mi se to što sam radio. Spustio sam njegove bokserice i po prvi put pomislio kako je kurac lep. I dalje sam se igrao njegovim kurcem, ali sam znao da neću imati mira dok ne uradim sve i odlučio sam da ga probudim.
Navukao sam mu bokserice i promrdao ga lagano. Probudio se, a ja sam ga samo zagrlio i nastavio da ležim tako. U trenutku mi nije bilo jasno šta se dešava, ali je onda zagrlio i on mene. Polako sam počeo da ga ljubim po vratu i čekao njegovu reakciju. U prvom trenutku je bio potpuno nepomičan, a onda je pomerio glavu tako da sam mogao da ga ljubim po celom vratu. Pomerao sam se na gore, lagano mu grickajući bradu, a onda došao i do usana.
Mislim da se ni sa kim nikada nisam tako poljubio. Čvrst, a nežan poljubac, ocećaj bradice koja bocka, vrelina daha, muški miris, sve mi je bilo novo, a toliko dobro. Mislim da je on bio prvi koji je počeo rukama da prelazi preko mog tela, dolazeći samo do mojih bokserica. Ali ja sam bio prvi koji je prešao tu granicu. Zavukao sam mu ruku u bokserice, a ovaj put sam osetio vreo, veliki i tvrd kurac. Nije mu rebalo mnogo da i on uradi isto. Strgli smo bokserice jedan drugom i nastavili sa ljubljenjem.
I jednom i drugom nam je bilo jasno da je oral ono što ide sledeće, ali nismo imali hrabrosti da kažemo. Onda sam u pola poljubca prekao 69. Brzo se okrenuo, a ispred mog lica se pojavio njegov kurac. Osećao sam njegov dah na mojim preonama i znao sam da čeka. Ovaj put je on bio prvi, ali ja sam kasnio samo za sekundu. Počeli smo polako da pušimo jedan drugom, uvlačeći ga usta sve brže i dublje. Osećao sam da ga guta celog, ali ja to nisam mogao da izvadem. Lizao sam mu jaja, stavljao ih u usta, a on gutao moj kurac. U tom trenutko sam znao da ćemo ići do kraja. Navlažio sam prst i polako počeo da masiram njegovu rupicu. Znao sam da mu se sviđa. Čuo sam kako tiho stenje kad sam počeo da guram prst. Nije mi trebalo mnogo da gurnem prst do kraja i osetim njegovu prostatu. Jedan prst sam zamenio sa dva, a on je počeo da liže moju guzu.
Odgurnuo sam ga od sebe, on je legao na leđa i raširio noge. Opet sam ga uzeo u usta i gurnuo dva prsta. Izraz na njeogom licu je bilo čisto zadovoljstvo. Masirao sam mu prostatu i lizao glavić, a on je sve glasnije stenjao. Osetio je da neće izdržati još dugo, povukeo me je gore i počeo da me ljubi. Obgrlio me je nogama i rekao da hoće da proba da ga primi. Podigao sam njegove noge i naslonio glavić na njegovu rupicu. Polako sam počeo da guram, prateći njegov izraz lica. Kad god se namrštio ja sam stao. Nisam hteo da ga boli, hteo sam da mu bude lepo. Hteo sam da uživa. Veoma lagano sam ulazio sve dublje. Posle par minuta sam mu rekao da je ušao skroz. Stao sam i čekao da se navikne. A onda je on prodahtao samo, jebi me.
Počeo sam polako da ga jebem, uživajući u tome što on uživa. Svaki put kada sam ga gurnuo on je dahtao poluglasno. To me je neverovatno palilo. Ubrzavao sam tempo, a on me je uhvatio za butine, želeći da ga jebem jače. Lagano jebanje prepaslo je u žestoko. Počeo sam da mu drkam, ali mi je on sklonio ruku, da ne bi svršio prebrzo.
Rekao sam mu da hoću da promenim pozu, da hoću da me jaše. Legao sam na leđa, a on je seo preko mene, na kolena, gledajući me u oči. Izdigao se i prislonio moj kurac na njegovu rupicu i seo. Ušao je do kraja u jednom pokretu. Polako je počeo da se nabada, mešajući pomalo. Naslonio je šake na moja kolena i nabijao je sve jače. Njegov veliki kurac je bio skroz nadignut i presijavao se od semene tečnosti. Dahtao je sve ječe, ne menjajući ritam. Privukao sam ga ka sebi i počeo da ga ljubim. Gurao sam sve brže, a on je dahtao između poljubaca, dahtao je i dok smo se ljubili, u moja usta. Uhavio sam ga za dupe i počeo da jebem kao nikad do tad.
Sad je on bio taj koji je hteo da promeni pozu, ustao sa mene i prešao u doggy style. Stao sam iza njega i gurnuo ga celog. Opet to dahtanje, izluđivalo me je. Prestao sam da ga jebem, ali je on počeo da se nabada sam. Neverovatan osećaj. Uhvatio sam ga za ramena, privukao sebi i nastavio. Jednom rukom sa ga zagrlio oko grudi, a drugom sam mu drkao. On je stenjao, nabadajući se u ritmu mojih pokreta.
Telo je počelo da mu drhti, ukipio se, a ja sam nastavio da ga jebem i da mu drkam. I ja sam osetio da sam blizu kraju, ali kada je on počeo da svršava guza mu je postala toliko uska da sam i ja svršio istog trenutka. Svršio sam u njega, a on po mojoj šaci i posteljini. Ostali smo tako još par trenutaka, onda sam ga ja poljubio u vrat i odmaknuo se od njega.

Otišao sam u kupatilo da se istuširam i da se psihički pripremim na ono što ide dalje. Ali nisam imao vremena. Ušao je u kupatilo za mnom i pravu u kadu. Tuširali smo se, zezali i smejali, a kada smo izlazili iz kade poljubili smo se još jednom.

I dalje smo najbolji drugovi, a neki drugi put ću pisati kako je bilo kad sam ja bio pasivan

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<