Maskirani Napadač

-Zadržao sam se do kasno popodne na Faksu,Otišao sam na piće sa Kolegini* u obližnji kafić,čavrljali smo o svemu i svačemu dok je vreme prolazilo,izgubili smo pojam o tome koliko je sati,iznenada sam na zidnom satu Kafića ugledao da je prošlo već 22h.
Rastali smo se i ja sam autobusom krenuo kući,morao sam do svoje zgrade da pređem jedan sablasni parkić koji je slabo bio osvetljen svetlošću obližnje ulice.
Poduzimala me je jeza od grobne tišine koju su ubrzo prekinuli koraci koji su se začuli iza mene,pohitao sam da požurim ali me je u nameri zaustavio osećaj hladnog sečiva ispod vrata.
,,Samo polako,,-neko mi se približio i šapnuo mi na uvo dahtajući,pomislio sam da se radi o klasičnoj pljački i da će se taj početni užas brzo završiti.
,,Evo uzmi sav moj novac,,-pružio sam mu novčanik,nisam imao više od 1500 dinara ali nije to suma zbog koje treba izgubiti glavu,nasmejao se i bacio mi novčanik nazad.
,,Postoje i drugi načini plaćanja,,-nasmejao se taj dasa sa fantomkom preko glave kroz čije proreze su se nadzirale prodorne oči i prekrasne usne,obučen u kožnu jaknu i plave farmerke.
Čvrsto mi je držao skakacac na vratu,bojao sam se šta će se dogoditi ali nije mi bilo jasno to što mi se kurac krutio u pantalonama,ubrzo je strah zamenila neodoljiva strast.
Gurnuo me je u obližnji žbun da nas ne bi prekinuo koji slučajni prolaznik,klečeći na kolenima bio sam tako bespomoćan pred njim,bio sam njegova igračka sa kojom je mogao da radi šta poželi.
,,Sada ćeš mi sisati kurac,,-naredio je otkopčavajući šlic,kurac je bio veliki sa lepim vlažnim glavićem.
,,Otvori usta,,-gurao ga je,stisnuo sam zube bojeći se osećaja.
,,Ako osetim zube,preklaću te,nemoj se zajebavati,,-otvorio sam usta,gurnuo mi je kurac do pola
kroz glavu mi je prošlo da je osećaj prelep,imati u ustima nešto tako istovremeno tvrdo i meko a tako slatko i toplo,uzeo sam ga u ruku i masirao ga nabijajući ga sve dublje u grlo,dahtao je,nož je zamenio rukom kojom me je milovao po kosi,hvalio me je kako ga dobro sisam iako je to bio prvi put da sam ga popušio.
Podigao me je da me poljubi,nisam mogao da mu vidim lice ali naše usne su se strasno spojile,imao je neki omanji ožiljak na licu blizu donje usne,poljubac je bio strasan,mogao sam da osetim kako mu srce lupa sve jače i jače,otkopčao mi je pantalone i povukao na dole,guza mi je bila gola,kleknuo je ispod nje,raširio mi je guzove i nabio jezik duboko u moju rupicu,lizao je rekao bih pun iskustva,sve dublje i dublje,mogao sam u svakom momentu da mu pobegnem ali nisam mogao,nisam hteo jer mi je tako bilo lepo dok mi je to radio,iz džepa je izvadio gel i namazao kažiprst,lagano ga je ugurao u moju rupicu,malo je bolelo je*am bio tesan,gurao ga je napred-nazad dok nije malo raširio,gurnuo je i srednji prst,od tog gela me je dobro raširio da je mogao da ugura i treći.
Namazao je kurac i pažljivo prodirao u mene,santimetar po santimetar,dok mi nije ušao do pola,
mešao sam mu na kiti dok me je on sa obe ruke čvrsto držao,ljubio me je po vratu nežno,dok me je tucao osećao sam mali bol ali bilo je lepo,nisam želeo da prekida i da ga vadi napolje,zadigao sam majicu i on mi je masirao nabrekle bradavice,tako sam uživao u gubljenju nevinosti sa nepoznatim likom,sve dublje i dublje se nabijao,svršio sam prskajući vrelu spermu u travu po kojoj smo gazili,ubadao me je još dva puta i više ni on nije izdržao počeo je da svršava u mojoj guzi puneći je svojim dragocenim nektarom.
Obukli smo se,poljubio me je još jednom i trčećim korakom se udaljio iz parka,došao sam u stan
i ubrzo skinuo sve sa sebe tuširajući se toplom vodom,nisam tog tipa mogao da izbacim iz glave,danima sam mislio na njega,noću u isto vreme se vrzmao po parku ali ga nisam više sreo.
Par nedelja kasnije po povratku sa Faksa ušao sam u stan i video da moj Stariji Brat ima posetu.
,,Ovo je Dejan,moj Kolega sa posla,,-predstavio je prekrasnog plavušana,visokog sa ožiljkom kraj donje usne,prodornih plavih očiju,pružio mi je ruku,njegov dodir me je presekao,to je on,on je taj poznati osećaj čoveka koji je raspalio ovu vatru u meni.
Od tada on je bio mom bratu Kolega a meni mnogo,mnogo više….

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<