Iksnadneđor nolkop

Uf, skoro sam zaboravio, moram do Mirka vidjeti za tu dozvolu. Ako mi on ne uspije sredit ovo, neće nitko. Pun mi je kurac više te administracije i njenih pravila.

-Pričekaj malo, vraćam se brzo, samo da vidim što me treba šef!

Sjednem za njegov stol da vidim kako to izgleda iz njihove perspektive. Ogromna soba s visokim zidovima, deluje hladno, kako li se ovo zagrije?

Nisam se stigao ni ufurat kad u sobu uđe ona. Odnekud mi je poznata? U stvari, siguran sam da sam je vidio ali nikako ne mogu da se sjetim – gdje. Daj budalo, ne bulji nego reci nešto! Šta li je ono pitala? Ma jebe mi se, kao da sam ja službenik!

-Drago mi je, Josip!

A drago mi je i ovo što vidim dok je nagnuta…mmmmmm kako dobre sise!

-Da li mogu otvoriti prozor jer moram zapaliti cigaretu dok objašnjavam šta je problem?

Mrzim dim i cigarete, ali njoj ne bih ništa uskratio…a pogotovo ne da puši, pomislim. I dok je otpuhivala dim mogao sam uživati u pogledu na veliku, lijepu guzu, oblikovanu crnom haljinom i visokim potpeticama. Čini mi se da ne nosi veš…e, Mirko, Mirko, lijep je ovaj tvoj posao!

Začuh sebe kako govorim.

-Kako mogu pomoći?

Mada sam pomislio kako bi ona trebala više meni pomoći. Pričala je nešto, valjda neki papiri, šta ja znam, zar je itko sluša kad ovako dobro izgleda… Meškolji se u fotelji i ja vidim da su moje sumnje bile opravdane. U sobi postaje sve toplije, a i napetije. I ne samo u sobi. Htjedoh prošetati do prozora da malo dođem sebi, a i da namjestim njega, postalo mu je malo pretjesno, ali me ona zaustavi. Prilazi stolu, staje mi iza leđa, provlači prste kroz moju kosu… htjedoh se uštinuti, liže mi potiljak, i ja pružih ruke nazad želeći da dotaknem njene noge, ali… prilazi mi sprijeda, opkorači me i sjedne na mene, bolje reći na njega. Neda mi da je dodirujem.

-Neeeee, ovo je moja igra!

Izvlači mi košulju iz hlača i dodiruje leđa dok se trlja golom pičkom o moje hlače i kurac koji prijeti da eksplodira. Liže mi uho:

-Ovo sam željela odavno, od trenutka kada sam te vidjela na tenisu….

Ah, da, s tenisa.

Ljubim joj vrat dok mi dodiruje grudi. Ima lijep dobro očuvan vrat. Prava milfica, pomislim. Spušta se dole!!! *ko bi mogao naići, mogao bi se i Mirko vratiti…uffff. Ali, ko da prekine sad kad je najljepše! Kleči ispred mene i gleda me svojim velikim okicama i predivnim osmijehom. Otkopča patent i ja osjetim olakšanje. Konačno je vani! Vlaži dlan pljuvačkom i mazi ga po glaviću. Uh, kako bih joj rado nabio glavu na njega…Stavlja jezik na rupicu, uzima glavić u usta i sisa ga lagano, a onda opet jezikom obliže čitav kurac i jaja pa opet uhvati glavić.Trnci mi prolaze tijelom, diram joj bradavice, štipkam ih…jaaako, mazim ih, prelijepe su dok gledam kako kurac nestaje u njenim ustima…
A onda naglo ustane i sjedne na stol, naslonjena rukama nazad, digne nogu i stavi mi je na rame i ja počinjem maziti njenu vrelu pičku. Oooooo daaaa, obožavam njen miris i okus. Hvata me za glavu i nabija na nju.

-Sisaj mi klitoris, tooooo , jače, vuuuci…

E sad je malo moj red, pomislim. Uspravim se, noge joj spustim na pod, okrenem je na stolu, zadignem haljinu i nabijem ga jako u njenu pičku, pa ga onda naglo izvadim. Ljubim je po vratu dok me preklinje:

-Jebi me!

Želi ga od nazad. Napokon je naguzim, nabijem joj kurac do balčaka, ko stvorena je za njega. Hvatam je za kosu jednom rukom, a drugom držim za rame i nabijam.

-Da li si ovo htjela?

Miješa na mome kurcu i viče:

-Daaaaaa, samo me jebi i ne prestaj….

Odjednom se začuju glasovi u hodniku, samo da sad ne prekine. Steže mi kurac vrelom pičkom jako i govori:

-Jebi me u guzu, hoću da tu svršiš!

Vadim ga, ližem joj čmar, a onda ga opet nabijemmmmmmmmmmmmm…..Ne mogu više, eksplodiram i padnem preko nje. Brzo se priberem, sagnem i ližem joj opet guzu. Okreće se i ljubi me u usta, sve je izmješano u kolopletu okusa i mirisa. Zakopčavam hlače, ona spušta haljinu, uzima torbu.

-Neki drugi dan ću doći da objasnim šta mi je trebalo! Doviđenja!

Tek što je izašla Mirko uđe.

-Koji komaaaad, jebo te! Šta je tražila ova?
-Ništa, rekla je da će doći drugi dan.

-Joj, pa nisi joj valjda dao da puši…

Reče i širom rastvori prozor da uđe svijež zrak.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<