Moj prvi…

Istinita priča. Ovo se dogodilo prije 3 godine. Imao sam 20 godina i nikad nisam bio s drugim muškim. Imam lijepo građeno tijelo (180cm, 80kg), volio sam se gledati i osjećati se kao djevojka u kojoj uživaju dečki. Preko inter*a sam došao u kontakt s aktivnim muškarcem koji mi je napisao kako bi bilo dobro da se nađemo i da imam čvrstu, prčastu guzu kao crnci..taman za punjenje. Nikada prije nisam dobio takav kompliment..guza mi je zabridila. Odlučio sam da se nađe*jim i probam po prvi puta muški ponos u sebi.
CIjeli dan sam bio uzbuđen, predveče*am se istuširao, oprao, izbrijao se i uredio cijelo tijelo. Rekao je da će me pokupiti njegov kolega. Na to sam reagirao u nevjerici, poslao sam mu poruku, da smo se samo nas dvojica dogovorili, a ne još *ko! Na što me uvjerio da je to samo zbog prijevoza..
Pričekao sam ga na dogovorenom parkiralištu, mahnuo sam mu i dovezao se do mene. U tom trenutku osjećao sam se kao neka kurvica po koju stanu u prolazu, ne mogu reći da me nije napalilo… Ne znam zašto, samo sam skupio noge i onako glatkim butovima se protrljao, naslonio na prozor i upitao da li me on vozi. Na što je potvrdno odgovorio i pustio me unutra. Bio je veći od mene, crn, uredno obrijan i s dubokim uljudnim glasom. Sada sam već ludio od uzbuđenja, ne sjećam se što smo putem pričali, samo me pitao da me pomazi rukom između nogu. Pomislio sam što ima loše u tome ionako će me samo ostaviti, a možda i ostanemo u kontaktu, misli su mi lutale.

Dovezli smo se do mjesta, a tamo nas je čekao njegov kolega s kojim sam se čuo. Bio je oko 190cm, krupan. Izašli smo van iz auta, pružio mi je ruku i predstavio se. ” Miro, drago mi je”. Pitao sam zašto je još i kolegu uključio je*amo smo se nas dvojica dogovorili, na što je odmahnuo rukom i rekao će kolega samo gledati, da se ništa ne brinem. Pitao sam, sigurno? Pomislio sam kako mi guza neće izdržati dvojicu pogotovo što mi je prvi puta. Igrao sam se u slobodno vrijeme s malim buttplugovima i dildićima, ali ovo je drukčije… Na što je on potvrdno odgovorio.

Krenuli smo prema Mirovoj kući, ja između dva velika tipa. Tek sam tada primjetio nabreklinu na Mirovim trapericama. Guza me zagolicala i sav sam se naježio. Ušli smo u kuću i u najgornji apartman u potkrovlju. Prvi sam ušao a dečki su se već počeli skidati, malo sam ih promatrao i gledao kako im kurčevi nestrpljivo čekaju. Na to sam im rekao ima mjesta samo za jednoga, moja je rupica mala.. Pčeo sam vrtiti guzom i skidati se, kako volim kad sam izbrijan, cijelo tijelo mi je glatko.. Kolega je sjeo na stolicu, a Miro je ostao stajati i lagano navlačio svoj kurac, činio mi se oko 17cm, jer je bio približno veličine moga, ali malo masivniji, s većim glavićem. Okrenuo sam se prema njima i stojećki isprčio svoju glatku guzu, polizao srednjak i polako gurnio izmežu guzova, sav sam se tresao namo na pomisao da me gledaju dva pohotna muškarca, kojima je trenutno na pameti samo kako da me jebu..

Miro mi je prišao, pljunuo si u ruku i razmazao dlanom između mojih guzova, tiho me pitao jesam li droljica, samo sam kimnuo i rekao: “Mhmmm…” Okrenuo me prema sebi i gurnio me prema podu. Kleknuo sam i imao prosječan kurac pred vlastitim nosom. Strpao sma ga u usta kao sve one porno glumice. Oblizivao sam jezikom oko glavića i prema korjenu, gutao sam koliko sam mogao. Rekao mi je da isplazim jezik i progutam ga u grlo zatim ga je samo nabio unutra, zagrcnuo sam se. Samo se podsmjehivao, ali je prokomentirao kako imam prava usta za njegov kurac. Pogledao sam ga i nasmješio mu se. Primio me za glavu i počeo mahnito mi jebati usta. Sva slina mi se cijedila niz bradu i preko prsa, onako sav slinav poćeo sam si dirati bradavice, što me jako napalilo. Miri nije promaknulo kako vrtim guzom. Premjestio me na kauč, kleknuo sam i ruke stavio na naslon, isprčio se i okrenuo guzom, samo sam ih čuo kako dobacuju komplimente i proste epitete. Miro mi je prišao i krenuo lizati rupicu i ubacivati prst unutra van, pljunuo je u guzu i ubacivao slinu prstom. Malo se odmaknuo, stavio kondom i najavio da će me pojebati. Ulazio je lagano, malko me zabolilo, kontrolirao sam ga rukom. Malo po malo ulazio je, a meni su se noge tresle od osjećaja boli, ugode i podloženosti. Ušao je do kraja, skroz ga izvadio i ponovo stjerao unutra, vrisnuo sam. A on će na to: ” Šta jecaš kujice, po to si došla, budi dobra i pohotno ga primaj!” Počeo me ritmično jebati, sad sam osjetio što znači imati kurac u sebi, guza mi se naviknula i s ugodom primala njegovu palicu. U glavi mi je sve zvonilo, nisam znao što ću sa sobom osim da uživam kao prava droljica. Dirao me po bradavicama, čupkao ih, što me stvarno napaljivalo, sada više uopće nije bio obziran samo se zaljetao u mene i očekivao da guza izdrži, a pri svakom naletu tjelo mi se nekontrolirano treslo i u glavi bubnjalo. Prevrnuo me na bok i podigao mi jednu nogu, sjurio ga u mene i opet sam vrisnuo. Predložio je kolegi da me ušutka kurcem, na što je on odmah skočio i turio mi svoj kurac u usta prije no što sam se snašao. Glava mi je bila zabačena sa kauča tako da sam počeo grgljati i sva slina mi se počela slijevati preko lica i u nos. Zagrcavao sam se kako mi ga je gurao u grlo, dok s druge strane Miro mi je praktički divljao po guzi. U ovoj pozi na boku polu izvijen na leđima s jednom nogom u zraku, a drugom između Mirovih koljena na kauču, kao da mi je parao unutrašnjost svakim ubodom.
Izgubio sam pojam o vremenu, nisam imao uopće kontrolu nad svojim tjelom, s obje strane su me jebali kao prostu drolju koje se treba najebati! Mirov kolega mi je počeo svršavati u usta i po licu, tada sam prvi puta okusio mušku spermu, slankasta i pomalo bljutava, ali s obzirom na moje tadašnje stanje uma, bila mi je mljac. Miro mi je presavio noge u koljenima i postavio me na leđa da me bolje vidi kako stenjem i trzam pod naletima njegovog kurca. Počeo me nekontrolirano brzo jebati i osjetio sam kako mu je kita više nabrekla nego što je blia. Brzo ga je izvadio, skinuo kondom i istresao se preko trbuha, čak mi je i do lica došlo. Pogodio me u oko, nisam znao da tako svrbi.. Odahnuo je, okrenuo me na trbuh, poljubio u rupicu, pljesnuo me jako po guzovima i rupici koja je ionako već bolna. Nasmijao se i rekao da sam sada postao prava muška droljica, nezasitna kurca i da ću doći po još. U sebi sam mislio kako mi je i ovo bilo previše, doslovno sam se osjećao izjeban. Marami* sam se obrisao, i sjeo na kauč. Malo smo pričali premda nisam baš sudjelovao u razgovoru pošto sam bio totalno u ekstazi općenito cijele večeri. Predložili su da me uzmu još jednom ali samo sam se povukao i kučkasto nasmijao: “Možda drugi put!” Obukao sam se i pričekao Mirovog kolegu. Odvezao me kući, htio me poljubiti ali sam mu rekao da se ne ljubim s muškima, nekako mi je to bilo odbojno….

Ušao sam u stan i direktno pod tuš, dirao sam se po guzi i razjebanoj rupici, osječajući još Mirov kurac u sebi, izdrkao sam pod tušem u 30sekundi. Pomislih si: “Prava si droljica! Samo ti fale štikle i minica!” Pogledao sam seu ogledao i pogledao guzu, bila je žarko crvena. Legao sam u krevet i razmišljao kako ću sutra lagano sjedati na stolicu, a ujedno i kako mi je bilo jako lijepo večeras. Kad jednom probaš kurac teško ga se odviknuti.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<