letnji bar

Ljeto je, upekla vrucina. Izlazim van i odlucujem se za jedan plazni kafic, fino mesto sa sankom i par barskih stoliova. Stigao sam i zauzeo mestu na sanku. Tamno je , jer ga osvetljavaju samo sijalice sa ulice. Sa svoje pozicije sam imao dobar pregled kafica aili i ulaza. Pocelo se puniti i ubrzo se nije moglo pomjeriti nikuda.
Primjetio sam jednu crnku koja povremeno pogleda u mom pravcu na drugoj strani sanka. Poceo sam se igrati i hvatati joj pogled. Pocela me duze gledati. Nije bila sam sa njom je bio neki muskarac ali i jos dva para. Pricali su, pili i salili se. Ocito su bili gosti na letovanju. Imala je na sebi kracu letnju haljinicu, leprsavu i gotovo prozirnu. Kada je sa jednom od drugarica otisla do toaleta koji se nalazio u kuci preko ceste vidio sam da ima lepo telo ispod haljine i da nema grudnjak. jer joj je haljinica bila stvarno prozirna na kontra svetlo. Nisam vidio gacice, ali verovatno nosi tange pa se ni nevide.
Primetih poznate face koje su stojale odmah do njih. Pozurih i pridruzih se poznanicima. sad sam bio okrenut ledjima njoj i njenoj ekipi. Vracajuci se iz toaleta vidio sam da pogleda prema mestu gde sam stajao. I nije joj bilo drago sto me nema. A iznenadjenje kad me videla je bilo smjesno, ali se nisma smio nasmijati. Zatsala je otvorenih ociju i poluotvorenih usta. Brzo se pribrala i stala odmah iza mojih ledja.
Cuo sam ih kako nesto nebitno pricaju. Koristeci guzvu pomaknuo sam se nazad i naslonio se na nju. osetio sam laki trzaj ali se nije pomerila. Malo sam se naslanjao ledjima malo je doticao guzom. Nije se mrdala, nije pobjegla i nije digla frku. Postalo mi je sve ovo zabavno. Pili su gemist nemilice. Po glasu bi rekao da su iz Vojvodine, ali ko ce znati. U guzvi sam spustio ruku i polako da niko ne primeti, mada kolika je guzva bila niko ne bi ni primetio, iza ledja dodirnuo joj guzu. Stresla se i malo trznula prema napred. Osecao sam na dlanu tkaninu ali ne i nju. Nisam htio da vratim ruku. Za pa*ekundi povukla se unazad i udarila u dlan koji nije ocekivala, ali ovaj put nije ustuknula. Drzao sam otvoren dlan na koji se naslanjala njena guza. Kad je osjecaj postao normalan, malo sam je pocesao prstima. Nije pobegla. Cak je pomalo kruzila guzom po dlanu. Pomalo sam je stiskao za guzu koja je postajala vlazna od znoja i vrucine. Bilo je strasno sparno a i ogromna guzva u kaficu.
Moja ekipa se odjednom odlucila promjeniti kafe jer je bas bilo vruce i guzva. Povukao sam ruku, kad su odlazili da ne bi ko sta skontao, ipak je bila tu sa muzem. Osjetio sam blagi trzaj guze prema mojoj ruci, Ostao sam, okrenuo se prema sanku i nastavio cakulati sa sankerom. Sad sam bio bocno okrenut, mogao sam laganije da je uhvatim za guzu. Polako sam spustio ruku i uhvatio je za guzu. Stiskala je misice sama, osetio sam podrhtavanja guze na dlanu. Polako sam krenuo rukom nanize. Prosao sam rub haljine koza joj je bila meka i znojava. Zadrzao sam dlan na goloj butini. Malo sam se igrao prstima dodirujuci joj unutrasnju stranu obe butine, mozda 5 cenata ispod centra sveta. Polako sam pomicao ruku na gore i dodirivao unutrasnjost butina. Sto sam isao vislje osecao sam na dlanu treperenje njenog tela.
Bacim letimican poglde, ona je i dalje pricala sa muzem i drustvom i smeskala se. Niko nije skontao sta se desava iza njenih ledja. Nastavio sam sa rukom dalje i dodirnuo golu vlaznu kozu njene macke. Sad sam ja ostao zatecen, nije imala gacice. AAAAAAAAAAh bila je gola ispod skoro prozirne haljinice. Htio sam da puknem. Poceo sam da joj razmicem i mazim usnice. Malo je izbacila guzu nazad da imam bolji pristup.
Polako sam je taknuo po klitorisu. Cuo sam uzdah i stao sam da vidim da li ce ko skontati. Nije niko isuvise je bila velika guzva i buka. A njena ekipa je bila i dobro popila. Nastavio sam opasnu igru. Bilo je uzbudjujuce sve. I mjesto i vreme i drustvo. Sve me palilo ali i uzbudjivalo. Za tren je mogla nastat najveca guzva i frka. Ali ko bi sad stao, imao sam prste u vlaznoj pici. Polako sam dosao do otvora i ukliznuo jednim prstom unutra.Stresla se. Bila je toliko mokra da joj se cedilo niz noge. Sre* da je bila vrucin i svi su bili znojavi pa se nece ni videti. Ulazio sam i izlazio iz nje. Misicima pice je odgovarala i stiskala mi prst iznutra. Povukao sam prst do samog izlaza i dodao jos jedan. Kada sam ostatkom sake dodirnuo njenu picu i uterao dva prsta do kraja, svrsila je. Stresla se i klecnula u koljenima. Da je nisam pridrzao dlanom i da nije bila nabijena na psrte pala bi. Tjelo joj se treslo jos pa*ekundi. Jako je vlazila, doslovno je curilo iz nje. Zaustavio sam se i pridrzavao je prstima i dlanom, sve dok joj se telo nije smirilo.
Onda sam polako izvukao prste i ploizao ih. Uh bila je jako ukusna.
Okrenula se i nasmesila mi se. Ali ja sam bio na rubu pucanja. Kako da joj ga stavim? A da ostali ne primete.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<