Maja

Bilo je to proslog leta negde ,avgust ako se dobro secam. doselio se neki lik u moju ulicu, stariji od mene par godina mozda,da bi ga posle par dana video kod mene gajbi,popravlja kompove. zgotivimo se mi jako brzo i da skratim pricu,mene neko zove oko 2,3 ujutru. prva reakcija- ko je sad ovo u picku materinu,kad ono djole (taj lik).
– E brate dolazi kod mene odma e znas kakva mi likusa pljuga hoce i tebi
ja u soku,taman pustio neki pornic pred spavanje nije mi bilo ni do cega
– Aj bezi bre budalo hocu da spavam
to je trajalo prilicno dugo dok nije rekao
– Ako ne dodjes za 5 minuta dolazim ja i zvonim sve dok ne sidjes
znajuci da ce to uraditi kakav je mentol ja krenem.ulazim u njegovu sobu,totalni mrak samo monitor od kompa daje neko malo osvetljenje. on upali svetlo,ja se upoznam sa devojkom sednem i nije mi bila frka nikakva kao sto sam mislio da ce biti.
– Ajde majo da pokazes decku kako pusis
izvadi on budalu,meni mrak na oci,nabio mi kompleks dozivotni.ona mu tu drka pa krene da pusi.
– Aj sad malo drugaru
ja skinem gace i ona mi ga drka a ja kolko sam se smorio kakvu kitu ima samo mi se to motalo po glavi i nije mogao da mi se digne nikako. ona ga stavi u usta i opet nece, malo joj drkao picku itd i opet nece, mene blam pojeo.
odemo mi po pivo da se malo opustim,popijem dva komada i tu mi vec bilo lakse,al kad ga je izvadio opet mi nije bilo sve jedno. sednemo mi na krevet i maja uhvati mene za kurac i drka mi levom a njemu desnom i pusi pa zamena.tu se meni vec digne i tu sam se vec malo opustio.
mi izblejimo nekih 20 min, da bi se ona posle naguzila i milan je punio od pozadi a meni pusila,pa smo se malo zamenili,kasnije nas je i jahala i svasta,mnogo se dobro jebala.
mi smo nju jebali do nekih 8 ujutru i tad sam vec morao da krenem u skolu i stigao na drugi cas.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<