Crni Adonis

CRNI ADONIS

2012 By: Outre D’Etre

… Već 3 dana me promatra taj čokoladni tip gorkog pogleda. Otkad sam došla kampirati s Dorothy taj tip upija kao spužva moje pokrete i facijalne ekspresije. Prije svega došla sam da se odmorim od blještavila, obveza, ukočene elite i nemaštovitih novinara, ali ovaj gorki pogled mi zaslađuje dane u ovom mirnom zelenilu koje bi uskoro moglo uzdrmati par ili puno više od par *azmičkih krikova.
Dok je Dorothy nakon ručka crtala posljednji projekt-gradnja shopping centra, ja sam odlučila biti konstruktivna što se tiče teme : “buljavi crnac”. Obukla sam dugu šarenu ljetnu haljinu s orijentalnim šarama koja je uska u struku i lagano se širi. Kosa se s namjerom sušila fenom sa zvukom cvrkuta ptica. U ruke sam uzela knjigu i legla na ležaljku od bambusa i naravno pravila se da čitam odeblji roman neke engleske spisateljice. Na taj način željela sam naglasiti kako sam tajanstvena, ali ne toliko da ne može pomisliti: pametna i neodoljiva…
Moja intuicija je bila nepogrešiva. U pravo vrijeme sam zauzela tu mmmm poziciju, jer je crnčić upravo izašao iz bungalova GOL … Dobro, pretjerujem. Bio je umotan oko pasa ručnikom boje vanilije, ali sam pretpostavljala da je bio gol ispod… Svjež i gol, a kombinacija njegove puti i ručnika potaknula mi je maštu da izgleda bas kao tiramisu, a još sam danas preskočila desert. Odložila sam knjigu na grudi i obje noge raširila te skrvčila, tako da se nazirala svaka dlačica spolovila koju sam za ovu priliku maloprije počešljala i namazala uljem … bademovim…
Obećala sam si da ću biti konstruktivna i njeznim korakom sam krenula prema crnčicu, budući da je pio samo zeleni sok od čaja, a to je dosadno… Upitala sam ga bi li otišao sa mnom do obližnjega jezera na kupanje u dvoje. Odbio me… ahaha! ŠALIM SE! Prihvatio je, a da nije, znala bih jedno o njemu: peder je. Na sreću, nije bio griješan i nije bio peder, jer za takvog ofarbanog Adonisa to bi bio preveliki grijeh.
Kupanja uopće nije bilo već me odmah oborio pogledom, a dokaz je bilo što sam refleksno skočila na njega, a on me nosio i neumoljivo ljubio. Nisam mu dala ni da mi kaže ime ni porijeklo ni zanimanje, ništa. Željela sam da samo uživamo i da vodimo nagon. Spustio me na tlo i lizao pupak, grudi je gnječio, a palcima vijorio po uzbuđenim bradavicama. Zatim se spustio na koljena, rukama je držao koljena koja su bila u zraku, a jezik je bio u klitorisu. Umočio je svoj voćni jezik u moju neugasivu strast. Nakon toga, ja sam njega srušila (volim dominirati) i rukama sam mu gnječila jaja i pušila kurac do zadnje kapi. Sperma mu je kao dinja. Najukusnija. Nikad nisam probala ukusniju spermu. Tko bi rekao da takav gorki pogled nudi takvu sočnu eksploziju.
Nakon pušenja, opet sam pušila da njegov gizdavi pehar iz labavog prijedje u kruto stanje. Za samo 2min vratio se u najuzdignutiji položaj. Sad sam sjela na taj glomazni pehar i vrištali smo . Poskakivala sam, a imala sam i osjećaj da to blato ispod glumi prvaka u skoku u vis. U ovoj igri tlo i njegov pehar djelili su prvo mjesto u toj disciplini, a ja ? Ja sam bila neumorna, strastvena, glas je orio, smjeh je bio mravlji – vrijedan, nije stajao. Crnac mi je gnječio guzicu i bokove i bio je glasni i tenor i bas i bariton! To me i nasmijavalo i uzbudjivala… Kad je moj *azam bio na vrhu, svršio je u moje uho tako da se uvijek sjetim koliko smo se derali.
Nakon toga smo se oprali u jezeru, a obrisali smo se i usput namazali mokrim baršunima – jezicima. Poljubila sam ga veselo i zahvalno u kurčinu i tiho te se uputila prema kućicama ispričati Dorothy svoju romansu s ofarbanim Adonisom, a on je ostao sunčati se… Za danas mi više nije bio potreban! Sutra je druga priča… do čitanja.

2012 By: Outre D’Etre

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<