166. Ispovest jednog bisexualca – Rista, moj kolega

Naravno, od posla vozača autobusa u Norvešku nije ispalo ništa. Kulturno su me odbili, rekavši da nemam dovoljno radnog iskustva kao vozač. Malo sam se skenjao, međutim, imao sam sreće. Kako je krenula letnja sezona, našao sam posao da vozim autobus za Grčku. Svakih 4-5 dana smo prevozili turiste, odvozili ih i vraćali sa letovanja u Grčku.
Radio sam u jednoj turističkoj agenciji, a kao kolega mi se zapao Rista. On je bio inače penzionisani vozač koji je na ovaj način hteo da popuni svoj ionako mali penzionerski budžet. Ipak bio je to dobrodržeći šezdesetogodišnjak sede kose i kratke sede bradice. Iako je bio mator, delovao je dosta šmekerski, kako svojim izgledom, tako i ponašanjem. Naročito za bakice koje su putovale na moru i ispod oka šacovale Ristu.
Naš radni dan se sastojao u tome što smo u popodnenim satima kretali iz Novog Sada put Grčke. Nakon celonoćne vožnje, negde u jutarnjim satima bi istovarili i poslednjeg putnika iz busa koji bi parkirali na parking i na brzaka očistili. Onda bi otišli u restoran gde nam je bio obezbeđen obrok, da bi nakon toga bili slobodni do 5 sati popodne kada je planiran povratak. To slobodno vreme bi iskoristili za jedno kupanje u moru na brzaka, ili neku kraću kupovinu, da bi se povukli u sobu da odmorimo za naporan povratak. Sobica nije bila nešto, mala kao iskorišćen prostor ispod nekog stepeništa, ali je bila uredna i čista i imala kupatilo i udobne krevete. Nama je to bilo dovoljno.
Početkom avgusta, u sred sezone došlo je do preklapanja smena, verovatno greškom turističkog radnika u agenciji, pa smo došli u situaciju da Rista i ja moramo da odvezemo jednu grupu turista, ali ćemo morati tamo da sačekamo dva dana kako bi vratili grupu koja je već na odmoru. Gazdi se nije isplatilo da vraća prazan bus nazad pa da ga opet šalje za dva dana. Jeftinije mu je bilo da nas plati ta dva dana da sačekamo u Grčku. Naravno, nama je to odgovaralo, jer pored dnevnica, imaćemo i par dana da se malo odmorimo i okupamo na moru dok budemo čekali.
Nakon što smo sredili bus, oprali ga, pa se zatim istuširali i jeli, Rista i ja smo odlučili da malo iskuliramo. Seli smo u bašti jednog prelepog kafea pored plaže da popijemo po frape i šacujemo malo gole turiste.
Dok mi je hladan frape klizio niz grlo, uvaljen u udobnu sedaljku, gledao sam prolaznike. Bilo je tu svega i svačega, od matorih izgužvanih penzionera do prelepog mladog sveta. Rista i ja smo ćavrljali i posmatrali svet. Već sam počeo da se uzbuđujem, što od prelepog sveta, a što i zbog toga što sam po pitanju sexa imao već duži post.
– Uhhh… vidi onu malecku što dolazi – reče Rista.
– Koju?
– Onu u crvenom kupaćem…
– Auh… – bio sam stvarno zadivljen. Primerak predivne ženke je lelujao prema nama. Rista i ja zabalavismo kao dva kera. Nosila je jarko crveni bikini, ali to nije bio bikini… već… vatra… Gornji deo bikinija su činili jedan končić koji je imao dva trouglića koja su jedva prikrivala bradavice na dojkama. A dojke… Odlična četvorka… Tvrda, sočna, drhtava… Poželeo sam odmah da joj zarijem zube u te prelepe dojke. Dole, takođe končić je obavijao moćne bokove sa trouglićem na mestu obrijane pičkice. Kada je prošla, pogledali smo za njom i ustanovili da joj kupaći pozadi čini takođe samo jedan končić koji se usekao u procep dve prelepe polulopte koje su drhtale u ritmu njenog hoda.
– Jebo te… – reče Rista – dođe mi da odem sada u sobu i momački ga izdrkam.
– I ja… – balavio sam – … a to ću i da uradim…
– Mada… i ne moramo da drkamo…
– Kako to misliš? – Stvarno sam bio iznenađen. Jeste da je Rista u par navrata nekim svojim komentarom izazvao sumnju kod mene da je možda sklon muškarcima, ali sam to prepisao slučajnošću. Više mi je delovao kao neki strejt šoferčina. Sada ova njegova izjava je ponovo izazvala sumnju kod mene, a s obzirom da Rista nije bio loš primerak, rešio sam da malo opipam teren.
– Pa tako… – zastao je malo, verovatno od straha da se ne otkrije.
– Rile, nemamo ti mi vremena da ovde nešto pecamo i što je još gore upecamo i prcamo. Tako da nam ostaje samo drkanje.
– Zavisi… – i dalje je bio nesiguran.
– Šta onda predlažeš?
– Hajdemo u sobu na drkanje, pa ćemo videti… – pokušao je da bude zago*an, ali sam ja shvatio kuda to vodi.
Platili smo račun i odgegali se u sobu. Uz put smo kupili po hladno pivo, je*mo imali još par dana vremena do vožnje nazad.
– Odoh pod tuš… – reče Rista čim smo kročili u sobu. Odmah mi je bilo jasno šta je u pitanju. Verovatno ide da se pripremi za sex, je*am siguran da se je tuširao pre nekih sat vremena. Rešio sam da ga iznenadim.
Legao sam na krevet, zauzeo svoju najbolju pozu i uzeo flašu sa pivom. Nadrkao sam malo kurac da dođe tek u poludignutom stanju, ali da se to dobro primeti preko kupaćeg. Znao sam da će njegov pogled na moje telo da mu pokaže moje namere i onda će biti šta će biti.
Rista je izašao iz kupatila obmotan samo peškirom oko struka. Bacio je pogled na mene i lagano obliznuo usne. To je taj znak koji sam čekao. Značajno sam se uhvatio rukama za kurac i muda preko kupaćih gaćica i kao slučajno ih namestio. Međutim, ipak je Rile bio stari vuk i sigurno prošao mnogo ovakvih situacija. Nije se uputio ka svom krevetu, već ka mom. Kleknuo je kolenima na ivicu kreveta i nagnuo se ka meni. Taj pokret izazva da mu se peškir rastvori, i ja sam ugledao predivan poludignuti primerak kurca.
– Ima li piva za mene? – uneo mi se u facu.
– Naravno… – ustao sam sa kreveta do friza. Rista iskoristi taj momenat i leže na moje mesto. Peškir mu je i dalje bio rastvoren i pokaziavao njegovu golotinju. Prišao sam krevetu, dodao mu pivo i onda bez reči svukao svoje kupaće gaćice. Moj poludignuti kurac iskoči pravo pred Ristine oči.
– Daj mi ga malo… – reče Rista promuklo i primače svoje lice mom kurcu.
– Uzmi ga…
Dalje nije bilo potrebe da pričamo bilo šta. Rista sa velikim zadovoljstvom dohvati moj kurac i poče da ga ljubi. Ljubio ga je celom dužinom, lizao i nežno grickao zubima. Moja kurčina je sada bila u punoj svojoj veličini i Rista zaglabi glavić. Toplina njegovih ustiju me napali još više što me natera da gurnem kukove unapred. Rista je to iskoristio i progutao moj kurac do jaja. Oh, kako mi je to prijalo. Ceo kurac mi je bio u Ristinom grlu dok me je njegova seda bradica golicila po jajima. Dudlao mi je Rista kurac kao iskusna kurva. Gutao ga i uživao u njegovom ukusu. Tada me je jednom rukom obuhvatio odozdo za muda i nežno ih stisnuo. Bio je to okidač da počnem da sipam seme u njegovo grlo. Rista se iznenadi i trznu telom. Zagrcnuo se je od količine moje sperme, ali nije dozvolio da ni kap padne izvan njegovih usta. Uhvatio sam ga za uši i nabijao na kurac izbacujući poslednje mlazeve semena u njegovo grlo. On je grcao, mumlao i sve to junački podnosio.
Svršio sam i polako ga izvadio iz njegovog grla. Rista me pogleda suznih očiju i tiho reče:
– Odličan si… Sledeći put hoću i da me jebeš…
– Šta sledeći put? Natrti se sada…
Tek je tada primetio da moj kurac još uvek stoji uspravno. Rista veselo poskoči i zauze dogy pozu. Uhvatio sam ga za guzove i bez pardona mu sjurio svoj jezik u čmar.
– Ohhhh… toooo…. što mi to prija… – vrištao je Rile nabijajući svoju guzu na moje lice. Ja sam lizao i nabijao svoj jezik u taj prelepi čmar. Miris njegovog blagog znoja pomešan sa šamponom mi je toliko prijao da sam balavio po njegovoj guzi.
– Stavi mi gaaa… ne mogu više da izdržiiiim… – vapio je.
Odigao sam se, nanišanio i nabio ga. Bez pardona. Iz iskustva znam da ovako matore i iskusne pederčine treba jebati snažno i grubo. Rista mi je naravno bio zahvalan.
– Tooo… majstoreee… nabij ga…. – uživao je.
Čim mu je uleteo do jaja, ščepao sam ga za struk i počeo da deljem. Kao sansku kozu. Jebao sam ga snažno, do jaja, grubo… Šljapkanje mog stomaka o njegovu guzu i mojih muda o njegova, odzvanjao je sobom.
– Evo ti ga droljo… – groktao sam napaljen kao vepar.
– To, to, to… jebi me… drolja saaaamm…. uhhh… – uživao je Rista nadrkavajući svoj kurac između nogu.
– Rasturiću te… pičko…
– Rasturi meee…. pička samm… mmm…. ohhhh…
Moje karanje Ristine guzice je bilo toliko žestoko i snažno da nisam mogao dugo da izdržim. Šljapio sam ga par puta rukom po zadnjici tako snažno da su mu se moji prsti ocrtavali. Njegova crvena guzica od mojih udaraca je tako podrhtavala od jebanja da više nisam mogao. Ščepao sam ga još snažnije za struk i nabio do jaja. Zastao sam tako na tren i počeo da prosipam spermu u njega. Osetivši moje seme u svom crevu Rista izludi.
– Tooo… puni meeee…. ahhhh… još, još, još….
Praznio sam se u njegovom dupetu dok je Rista prskao svoj nektar po čaršafu ispod sebe.
Popadali smo iznemogli jedan pored drugog u krevetu.
– Uhhh… ovo je bilo odlično kolega… – reče on zadihan.
– Meni je bilo super…

Sada kada smo se otvorili, Ristu sam jebao celog leta. Sve vreme dok smo radili zajedno koristili smo svaku priliku da se pojebemo. Rista je voleo kurac više od bilo čega na svetu. Jebao sam ga i u busu, i na plaži, i u šumi… Čak mi je jednom pušio u busu noću dok sam vozio, a putnici su spavali. Malo je falilo da izginemo.
Sezona godišnjih odmora se završila, a time i moj posao u agenciji. Zbog manjeg obima posla nisu me zvali više da radim. Tako sam i prestao da se viđam sa Ristom, a od tada smo i izgubili svaki kontakt.
Sve u svemu, Rista je bio dobra jebačica i primač kurca.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<