Vampir

-Tragajući za svojim domom,na periferiji mog omiljenog ali pomalo sablasnog grada,kupio sam po vrlo povoljnoj ceni lepu Kuću sa Terasom i pogledom na Reku.

-Gradić je bio veoma miran ali Stanovništvo je bilo vrlo čudno,tiho,svi su se kretali brzo u tišini gledajući u zemlju,plašili su se mraka i sklanjali što pre sa Ulica.
-Nisu bili druželjubivi a u Prodavnici su bili vrlo škrti na rečima kada bi trebali da objašnjavaju šta ima novo u kraju i koja su to lepa mesta za izlazak kojih je doduše bilo vrlo malo.

-Uvek kada bi prošao stari Mercedes sa prvim sumrakom kroz glavnu Ulicu,svi bi bežali unutra posmatrajući njegov prolazak sa strahom.
-Meni je bilo super,nisam se ničega bojao,Prijao mi je svež vazduh,bio sam tako mlad,veseo,jak i vitalan.
-Bilo je tako vruće jedne Julske večeri,zaspao sam go na velikom bračnom krevetu koji sam zatekao od predhodnih Vlasnika,rashlađivao sam se sa Terase otvarajući širom Vrata i Prozore.

Negde oko Ponoći osetio sam nečije hladno prisustvo,krv mi se palila,postao sam jako nemiran i napaljen,nisam znao da li sam u snu ili na javi,ležao sam na stomaku,kurac mi je bio tvrd kao kamen.
Krevet je otežao,osetio sam da je neko samnom,osećao sam *azam u sebi ali sperma nije izlazila,prvi put sam se tako osetio,nisam znao šta se dešava.
Vlažan jezik je prodirao u moju rupicu,oh bilo je neopisivo lepo,bio sam tako vlažan između nogu,
Vulkan u stomaku,jecao sam od miline.
Probudio sam se,stajao je on,crne zalizane kose,prodornih očiju,jak,snažan u crnom odelu,potpuno misteriozan sa belim očnjacima,bližio mi se želeći moj Vrat da u njega zarije svoje zube,bližio se sve bliže i bliže a ja sam želeo njegov kurac.
-Kleknuo sam na kolena i zubima mu otkopčao šlic,kako mu je bio veliki i tvrd,nikada nisam video takav,strpao sam njegov veliki glavić u usta i mesio mu jaja,bio je tako sočan i vreo,Atmosfera se zagrevala i nestajala je polako ta misteriozna hladnoća.

Bio je pravi muškarac,onaj koji je meni trebao,poljubio sam te velike hladne usne,bacio sam se na krevet,legao na leđa i digao noge kao nevina pičkica želeći da mi ga što pre stavi,ušao je u mene šireći moju vlažnu rupicu koju je razradio jezikom,nabio mi ga je do jaja,jedino njegov kurac uspevao je da ugasi tu erotsku vatru u meni,mazio sam ga po maljavim grudima,vrištao sam od zadovoljstva dok je on bio Hladan tucajući me kao da je Mrtav.
Svršio je izbacujući gustu spermu po mom stomaku,razmazao sam je sve do međunožja,nabijajući duboko glavu u jastuk.
Krenuo je da me ugrize i da mi isisa krv,shvatio sam ko je on i zašto se grad bojao,bojao se njega jer je ko zna koliko dugo ispijao stanovništvo.
Bio je pravi Jebač koji je zasluživao mladu rupicu a ne Glogov Kolac u srce,

,,Znam Ko si,želim da budem kao ti i da budem večno tvoj,osećam da sam se Zaljubio u tebe na prvi pogled,Volim te,,

U jednom momentu počela je da ga obasjava žuta svetlost,od mračnog,mutnog,hladnog Čoveka pretvorio se u nasmejanog,veselog,i punog života.
Od te noći postao je smrtan ali moj,kletva je skinuta a samim tim i Grad se promenio koji je postao najdivnije mesto za život i ljubav.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<