Kuja pod svjetlima

Kad mi se šef cinički nasmijao rekavši da slobodane dane mogu dobiti jedino ako pristanem na 4 noćne smjene na gradilištu što je podrazumjevalo da cu biti obični portir, bilo je jasno da nije oprostio što sam ga opelješio na pokeru. A sam je kriv, pušio je dvije glave kad je tražio da promjenimo igru. Umjesto pokera prešli smo na remi, želio je brz povrat duga, ali nakon 3 ruke već mi je plivao nešto malo jače od 7 glava. Nisam se vidno radovao ali sam u sebi uživao dok su ga drugi šefovi peglali. Ta večer je završila tako da mi je pred svima iskeširao 947 maruna, a isto tolko su mi dali i druga dvojica saigrača. Imao sam lovu da iznenadim suprugu i oboje smo se radovali novogodšinjoj proslavi na Vlašicu, ali nisam ni posumnjao da ce mi složiti hinjaka:“ Znaš ovo je ozbiljna firma, ako hoćeš dane ili bolovanje ili moraš naradit, a eto ja imam problem sa čuvarskom službom, dva portira su mi izletila, prihvati 4 noći dežure i onda pucaj svoj zimski odmor 8 dana.“
Dolazak na gradilište bio je noćna mora. Komad zemlje ogradjen 15 duluma metalnom ogradom, kapija na daljinsko upravljanje, ogromni iskopi, nasipi, masine…. Ledena kiša tog popodneva učinila je da sve izgleda poput klizališta. Cerekanje portira iz druge smjene bilo je bolno. Pitanje koje je uslijedilo:“Znaš li rukovat kontrolnim kamerama?“ trebalo je dat njemu važnost, a mene ponizit.
„Idi u kurac odbrusio sam“ , ali to nije umanjilo njegov cerek koji je produbljivao moju sujetu do bola. Zar sam se školova 15 godina na polju tehničkog marketinga da me jebu zidari i portiri pitao sam se u sebi. Ipak pribrao sam se i upitao ga šta gdje, kako… Nije bio bezazlen njegov posao, posmatranje radilišta preko nadzornih kamera, pa daljinsko osvjetljenje, senzori… bilo je tu posla koje tražilo čovjeka visprenog tehnici, a ne običnog čuvara.
Sofisticirano obezbjedjenja trazio je invenstitor jer gradnja ambasade nije bezazlena stvar. Taman kad sam uredno primio smjenu i pokušao ispratit cuvara, ovaj se šeretski okrenuo i dobacio mi:“ Gulivere, znam da si čovjek pa ću ti reć, ovdje oko nas je kurvi more. Dodje svakakve gospode na kariranje. Mi im nekad pričuvamo kola, dozvolimo da parkiraju u krugu, uhar je 10-20 maruna, prema tome od volje ti, ali nemoj govoriti direktoru najebat cemo ko žuti, skresat će nam platu dok ne namiri zaušnjak koji si mu opalio neku noć.“ Hm vijesti brzo putuju, ali ovaj kurviš je bio iskren i znalački je podilazio mojoj sujeti. „Ne brini, ne znam ništa. Ali imaš roka 3 dana da mi ozbjediš brojeve tih kurava ili cinkam. „ rekao sam kroz smjeh mada je obojici jasno bilo da je ovo samo prazna prijetnja. Ah, ko je meni kriv što ja večeras neću imat šta jebavat, nek uživaju ljudi koji mogu.“
Dok sam pristavljao kahvu, onu kaubojsku, što mačka može preko nje pretrčat, razgledao sam prostoriju. Trafika, malo veća, sa klimom. Toplo, s tri strane zatamljeno staklo. Sreća, zatamljeno ili bi se osjecao kao kurva u izlogu. Ima neki 20 kvadrata u koji je stao frižider, mikrovalna, kalifer, neki aparat za espreso, balon sa vodom, stol sa konzolom za rukovanje nadzornom opremom, svjetlima,… sofa ispred koje su mali tepih, okrugli klupski stol i dvije polu fotelje. Ostava sa ormarom i klozet sa tuš kabinom. Makar je stolica za stolom sa konzolom ona kraljevska. Vala sef nije štedio, da ovim momcima ipak omogući pristojne uslove, ili se želio pokazat pred invenstitorima. Kako god, dobro je.
Miris kahve je ispunio prostoriju. Sjeo sam za kontrolni sto, izvadio svoj laptop, konektovao se … KZO ponovo pun ko sipak, ni jedno mače kameru neda. Sunčica izabacila novu priču. Dobro piše.
Ne mogu da se ne upitam koliko je stratsvena u krevetu kad ovoliko energije prenosi na papir. Slatka me odjebala. Maja jedino vesela, zajebava. Fatalna žena ljenčari potrbuške u svom crnom vešu. Mlatara bezbrizno nogicama i stopalima vabi foot-fetše. Dobar je to pičić, ali malo mršav za moj ukus ili možda jednostavno ne dozvoljava da je ošacujem kako treba. Nenci ne dolazi na javu … volio bi je puknut, dobra je riba, ali … friška je nakon razvoda, a i ima onu neku magičnu privlačnost nakon koje bojim se da bi poklekao. Moglo bi to prerast u nešto više, ali fakat ne treba mi to sad. Jedva da sam malo primiro stvari kod kuce.
Ovo novogodišnje putovanje će me dići malo, popravit sliku. Zvoni telefon. “Dušo, uzmi lijekove za pritisak i masnoću, – milozvučni glas supruge i kaže javit će se kasnije. Da smiri klinca prvo. Hm jebem ti lijekove. Od ove Loriste i Coryla gotovo da mi se ne diže, a Savastain je ulijenio spermu da sporije izlazi iz mene neg što pivski kvasac diže tijesto. Vjecnost. Makar svršavam ko da pustaš iz hidranta. Nikad stat. Al, da je doć do tog…
Dok prebirem po ****u čujem kuju kako laje. Sise joj vise ko u matore kurve, ali gard joj je da bi digla obrvu iskusnom kinološkom sudiji. Iz budžaka vire mali kučići. Četvoro ih je. Na monitoru primjecujem Q7 kako dolazi pred kliznu kapiju. Zar već. Pogledam na sat 23,17. Kad vrijeme prođe. Otvaram kapiju -puštam ga. Zna put, lijeno prolazi pored mene na 3 metra. Kuja ne laje vise i vratila se u svoj budžak. Pozna auto. Stalni dakle. Pratim sedmicu dok pravi krug po radilistu. Ko da vozi po svojoj mahali, zna svaki palac puta. Staje na neki 12 metera od mene u poluuglu, skriven od ulice. Stoji, blica dugim. Nervira me tim dok kontam sta sad da radi****jim. U huji pritišćem prekidač “ svjetlo II i III“. Dodatni 6 reflektora svaki od po 1000 wati okupalo je sedmicu.“E sad sam te jebo propisno pomislio sam. Nek cijela mahala vidi kurvara.“ Auto se ugasio.
Vrata se otvaraju. Stikla. Sjevnula je stikla ispod vrata. Auuuuuu, koji komad. Preda mnom se ukazala riba u crnoj kratkoj bundici, helankama, visokim čizmama od antilopa i štiklom koja je brat – bratu bila 10 cm. Kosa plava, lice… nije moguce, tablice su naše, ali riba ko da je Silvia Sant. Znam to lice. Iz memorije sam ga uvjek dozivao kad sam polu-trijezan karao nekog gabora iz inspekcijske. Stojala je kraj auta. Nesigurno je napravila jedan korak i odustala. Djelovala je ko bambi na ledu. Samozadovoljno sam se nasmješio. Moja si Kujo – pomislio sam. Čeka da izađe neko iz portirnice. Ne izlazi niko. Nelagodu prikriva ko fol time što dira brsač, ali u suštini se mazno izvija uz auto pokazujući mi liniju svojih bedara i guze koje su štikle dodatno istegle. Svjesna je svoje pojave i to maksimalno koristi, ali curice na pogrešnog si se večeras namjerila. Moram priznati ova riba bi i mrtvom digla, ali ja osim strasne požude u mislima osjetim samo potrebu da je držim na tim svijetlima…rođena je za pozornicu, a ja… ja mogu samo da proklinjem mrtvilo u mojim gaćama i psujem doktora i lijekove koje trošim. Što mi ovakvu ne propisa dektore jebote komplet farmaceutska industrija.
Lijeno sam izasao iz portirnice, puštajući da me prije toga ipak pozove rukom. Da smo u restoranu ili klubu bez razmišljanja bi je startovao, ovako… ipak je ona u mom kavezu, moram je prisiliti da traži, želi… Drsko je gledajuci sigurno sam napredovao poput lijenog macana koji ide prema ranjenom vrapcu dvoumeći da li da ga pusti da se koprca ili odmah mu prekrati muke. Izdrzala je moj odmjeravajući pogled ali… Veceras nije moja noć očito. Zaljuljale su mi se noge, tlo je plesalo… ipak nisam guzi**** poljubio led. Nasmijala se. Zvonko. Tolko zvonko da je osim leda pukao i moj oklop drskosti kojim sam nastojao ostavit utisak na nju. Toliko se zarazno namijala da je to postalo iritantno. „Ti bi večeras da ostaneš cijelu noć tu kraj auta ili da ti uskratim parking.“
– Ne budi zločast rekla je, ne prestajući se smijat i pružajući mi ruku u kojoj je bila vješto savijena novčanica. Istina, prekrasni manikir sam primjetio odmah, crveno blistav, a ipak boje krvi. Novčanicu sam osjetio kasnije kad je njena mala ručica nestala u mom dlanu.
– Sta je ovo? -osapunat trenutnom hujom, uvrjedjen pitao sam . Ko da ovakvih novčanica nisam bruku primio tokom studija davajući razne „usluge“ debelim gospojama koje su bile davno zaboravljene od svojih muževa. Nije mi to tad smetalo, ali sad… Ko da sam u ruku guju primio. Starim. Četri banke, balavica me kupuje ko lakeja u hotelu i meni to smeta.
– Ništa, plaćam parking?
– Neću novac.
– Ma daj, začuđeno me je pogledala, Šta bi ti, upita pučeći usne ko AJ.
– Hoću vruću krompirušu. Pleh čitav, može malo suhog mesa u njoj. I jogurt obavezno.
– Zajebavaš me, odgovorila je sa nevjeri****.
Lagano sam ispustio njenu ruku i udaljio se od nje. Ulazeći u portirnicu čuo sam kako bijesno dobacuje: „ Seljačino nisam ti ja pekarka da ti razvlačim jufku u ponoć“
– Razvlači pičku na ledu onda – odbrusio sam. Uživao sam gledajući je kako otvorenih usta posmtra kapiju koja klizi. Nedvosmislena poruka – kupi se mala. Ušla je bijesno u svoj auto i divlje šlajdrjaući napustila gradilište. Samo sponzorušica može drkat vako dobar auto. Kapija se zatvarala, kad sam čuo umilni glas djevojke sa fast fuda „ Slatki zalogaj izvolite…“
– Dajte mi mješano meso- klub platu za 4 osobe i 6 piva, neku sezonsku saltu i molim vas upakujte to u posuđe i dajte mi escajg, sve ujutro uredno vraćam, mrzi me da jedem iz plastike.
– Jasno, na koju adresu ….
Spuštajući slušalicu pomislio sam dođavola i dijeta, uzeću duplu tabletu, večeras svakako nema karanja. Gladajući u noć slika osvjetljene Kuje kako se mazno meči na autu sama dođe na oči i ote mi sjetan uzdah. Zar ću baš otići u klub onih koji pičku vole najviše na svijetu, a mogu je samo gledat.
Nenci, je došla. Obožavam ovaj njen crni bikini sa ciklama mašnom među sisama. Srednje krupna, tvrda sisa, četvorka, a nije se objesila. Prkosi gravitaciji. Ma ne da prkosi, njena napeta bradavica vrišti gore od dijeteta pred izlogom čokolada. Hm. Volio bi je pomazit i ona to zna. Ona je obuhvatila svojom rukom umjesto mene i uživa u izrazu mog lica dok je mazi. Usne mi se restvraju i jezik mi požudno radi pokret za koji znam da bi željela osjetiti na svojoj bradavici. Čujem meškoljenje. Drugom rukom pomiče korpicu grudnjaka i nudi mi dojku na kameri. Promukli glas odaje da je trljala mačkicu cijelo posljepodne i sad želi drkicu pred kamerama.
-Usisaj je, … želim da je pojedeš , krči iz zvučnika dok gledam kako joj ruka nestaje dole medju nogama.
Znam da je bolesna za krupnim muškim putenim usnama i dajem joj to zadovoljstvo mada znam da izgledam kao debil gledajući sam sebe na prozoru ekrana. Ali nju to pali i prema tome…
Odmiče se od kamere, vidim je cijelu. Sjedi u svojoj fotelji. Prebacuje nogu preko naslona i zadiže svileni nagliže na trbuščić koji ima dva slatka pregiba. Pičku je prekrila dlanom. Trlja je.
-Guli, želiš li polizat sok sa moje šeftelije, čujem je kroz zvučnik. Šutim i lijeno se protežem da me vidi cijelog, Promuklo režim ali sam ko soko skoncetrisan na njen dlan koji se pomiče uz stomak. Vješto rastvara usne kažiprstom i prstenjakom natežući pičku da je klitorić ispao kao košpa iz šljive. Tacno pod srednjak dolazi. Na prstenjaku neki prsten, silikon vjerojatno radi boljeg osjećaja. Baš je spremna za drkicu. Bokovi joj se sami dižu. Ona ti više ne može kontrolisati. Sisu je lijevom rukom stisla kao da će je otkinut, dok desni srednjak utrljava po klitorisu.
-Guli, sad, sad Guli sisaj me, dajjjj…….. promuklo je zastenjala. Šta sam mogao neg nastavit glumit debila koji palaca jezikom i uživat u prizoru njenog tijela koje mahnito skače na fotelji u ****azmu koji je odvodi u njeno davno vec konstatovano ludilo. Osjetio sam zelju. Energija njenog klimaksa prenjela se na mene. Konacno sam se sjetio da imam kurac medju nogama. Reska sirena ispred kapije nije odvojila moj pogled s njenog tijela u grču. Prokleta dostava, nije morala žurit toliko.
Mehanički sam pritisnuo taster kapije ne gledajuci u monitore, ali nisam propustio kroz zube promumljati- Nensi zelim te ispunit cijelu, … , Njen odgovor ostao je da lebdi negdje izmedju zvucnika i mog uha presjecen reskim signalom iz kore mog mozga koji konstatovao da metalik Q7 sigurno nije vozilo dostave.
Hvala nebesima na zatamljenim staklima, jer bi Kuja sigurno uzivala u mom izrazu lica kad sam shvatio da je to ona. Parkirala je na isto mjesto. Vrata su se brzo otvorila i ona je stajala kraj auta. Nije imala one visoke cizme. Male nogice bile su u crvenim najkicama. Bila je neodoljivo sexi. Rastojanje od auta do moje prostorije brzo je prelazila.
Toliko sam bio zbunjen da ne znam kako sma uspio spustit chat i na monitoru je zaplesao skrin server kosmički pejzaža. Iz racunara je doprla muzika, al znao sam da ja nisam pokrenuo plejer.
Jedva da sam se okrenuo, ona je stajala na sredini prostorije trazeci gdje da spusti ogromnu korpu. „Zaista si šupak, ni da pomogneš dami“ prozborila je naginjući se na klub stolic. Tu je odlozila korpu. Gracizno. Ne propustajuci priliku da mi pred nosom zapleše svojom guzom. U jednoj ruci držala je bocu vina, a u drugoj dvije čaše kad sam pribrano progovorio: _ Ja ovdje nigdje ne vidim damu, njen osmjeh je ostao da labdi … Zatvorio sam kapiju koja je zlosutno pocela da škripi.
Uživao sam u tom svom „štopiranju lopte“ na kom bi mi i Pele čestitao, ali ipak nisam bio ni tolki gad pa sam njen pomalo uplasen pogled ublazio toplim osmjehom dodavši -nazalost ne vidim ni pekaricu , ali zadovoljan sam i krčmari****.
-Ako pogledaš u korpu vidjet ćeš da si uz krčmaricu večeras dobio i pekaricu.
-Jel to treba da ostavi neki dojam na mene cinično sam odgovorio
-Tvoje hlače govore drugačije – odgovorila mi je bezobrazno zureći u moj sad otvrdli buzdovan
Ustao sam i krenuo prema njoj. Na trenutak je bila zbunjena. Nije znala šta da očekuje. Ponudila mi je caše, više želeći da me ko zaustavi svojom ispruzenom rukom. Normalno nism ih prihvatio. Svidjelo mi se to da su joj ruke zauzete i da je mogu uzet kako želim. A uzeo sam je bezobrazno. Jedan dlan mi se zaustavio na njenim križima, a drugi pod guzom koja je refleksno gurnula karlicu na moje medjunožje. Tu sam je želio prije poljubca, da provjerim sjaj njnog oka.
Bio je to položaj koji joj je godio. Položaj u kom se snašla kao riba u moru. Spustio sam svoje usne na njene i uživao u sklapanju njenih očiju dok se prepuštala dugom cjelovu. Nisam odolio. Morao sam je gricnut za donju usnu želeći da otvori oči. Na trenutak bijes, a potom kontra istom mjerom. Uživao sam u njenim noktima na svom vratu. Tad mi je tek sjevnulo kroz misli da se oslobodila čaša i vina. Osjeto sam je duboko u sebi. U jednom poljubcu. Odmakla je usne od mojih izvijajući žedno vrat mom poljubcu. Uzbudjenje koje mi je prenosila dižući drugu nogu na moj kuk, zamutilo mi je pog led na njenu siroku cirkonsku ogrlicu oko vrata. Ima okovratnik ko kujica za izložbu pomislio sam i bio svjestan da me mala mota.
Pomislio sam kako sad Nenci uživa gledajući ovaj prizor. Razmisljajući o tome halapljivo sam ljubio Kujicin vrat od ogrlice do uha. Tad sam je ugrizao za resicu. Vrisnula i je trenutno zabila svoje kandže u mene. Drugi put te večeri. – Jos, jos, gricni me prostenjala je… tada je nastupio kraj svijesti. Ruke su groznicavo prošle ispod njene bundice i svukle je preko glave. Crnu trofrtaaljku majicu je sama svukla dok sam usnama požudno kupio „med“ sa pirsinga na njenom pupku. Jezikom sam išao duž ravnog stomaka do gudi koje više ništa nije sapinjalo. Pozudno sam napao lijevu sisu ostavljajuci crveni trag svoje brade stare jedan dan na njenoj svilenkastoj kozi koja je mirisala Šinsekijem. Pirsing na desnoj dojki draškao je moj dlan koji poklopio cijelu dojku. Uživao sam u tom dodirru utrljavajući svoju želju u njenu bradavicu. Karli**** se priljubila uz moj pas, trljajući se od mene. Ushićenje koje osjećala pritiskom na moju kvrgu prenosila je poput divlje mačke kandžama na moj vrat. I prela je, promuklo, poput mačke…
U želji da me pritisne uz svoje grudi imao sam osjećaj da će me smotat ko zvrk pite.
Postalo je to nesnošljivo za mene. Grubo sam je uhvatio kukove i okrenuo ledjim sebi. Poduhvatio sam joj rukama dojke gnječeći ih i spustio usne na njen vrat.
Letimični pogled na stakleni zid otkrio mi je sliku naših tijela i njenog izraza lica u transu što me je dodatno narajcalo. Spremno se digla na prste i oslanila na moje ruke pečeći guzu taman toliko da ne narušimo ravnotežu naših spojenih tijela. Oh Boze njoj nema ni 60 , a meni gotov stotka i drzi me na svojim prkosnim guzovima kao da sam hula-hop. Dok sam joj zavrtao bradavicu, ona je svojim rukoma oslobađala me moje odjeće. Natežući moj sad već tvrd kurac zakmečala je promuklo… zelim te do bola…. Nije trebalo dvaput da traži. Moja odjeća jendostavno je spala s mene.
Svukao sam helanke i nesto sto je licilo na gaćice do koljena i odmah joj zaljepio pljusku na ispečenu prknjaču. Njen vrisak je prekinula druga pljuska. Treća se stopila sa njenim krikom- Daaaaaaa , još, još jednu, daj još jed….. ohhhhhhhh to, neeee ne mrdaj se, ja ću… Umjesto pljuske, moj macan je stao na kanal njene ribice, ušao je bez otpora u njenu već mokru pičku. I tada je započelo guženje koje ću pamtit cijeli zivot.
Ples koji je napravila na mojoj kiti ličio je nabijanju na kolac, s tim što je bilo očito da je Kujica uživa. Uživala je svakim nasrtajem na njega. A to je pokazivala nakon svakog treceg navlačenja, zaplesavši guzovima na njemu u ritmu koji je prijetio ozbiljnoj frakturi mog kurca. Ali nisam mrdao. Slusao sam. Bio sam miran kao kip čuvajući se samo za njene kukove. Bilo je to nadmetavanje. Njeno nadmetanje u davanju. Znao sam da u tom plesu ne može dugo izdržat, a isto tako znao sma da želi što prije skršit mene, zadivit me. Osvetit se…Ali nije znala, …
Nije znala… čulo se sa racunara i ja nisam mogao, a da ne pomislm na Nenci kako uživa u prizoru lica moje Kujice. Vojerka ne diše, ali dobru muziku bira ko da mi čita misli…, Kemal Monteno nema pojma kako ova mala umije, a smo je 3 ulice niže od njegova stana. Misli, skoncentriši se, nedaj da padne, nemoj svršit brzo….
-Misliš li ti jebavat ili samo stojat, s tom svojom kurčinom, puštajući mene samu da sve obavim – opemenuo me glas Kujice, vise molećivo nego kritički. Samo sam to i čekao. Lagano sam joj nogom stao na helanke i gacice i svukao ih do clanaka. Desno sam joj koljeno podigao na sto. Bijela nogica me ocarala svojom gracioznošću. Kako ona ima mehke pete i uredna stopala pomislio sam. Spremno je izvila svoju guzu uvis nudeći mi ribicu na dlanu. Tu sam prestao da mislim. Gurnuo sam bokove uz njene guzove osjecajuci kako lagano prodirem u nju još dublje, a muda klize do velikih usana ko noz do kamze. Nema dalje. Promuklo je kriknula uzimajući dah pokušavajuci da se malo izmakne. Dlanovima sam je pritisnuo o leđa nježno je tjerajući da svoje gole grudi položi na stol. Osjetila je šta hoću. Poput žrtve koja je spremna za svog dželata dozvala je nebasa i stavila ruke na ledja pod moj dlan. I tad sam počeo da je karam. Prvi put te veceri. Sistemski. Sad sam davao ja njoj. A ona… ona je željno primala tražeći još. Da budem brži i jači. Ali ja sam bio neumoljiv. Dugi i spori ubodi s cijelim tijelom pri kraju puta svaki put dižući je od poda, blago, ne divljački lomeći joj kosti.
Vidio sam nakon par minuta suzu joj u oku. Otvorila je usta za krik koji se skupljao duboko u njoj. Zaustavio sma ga dugim puljubcem koji je žedno primila. I njega sam zaustavio duboko u njoj, tjerajuci je da zjevće u nedostatku daha. Dok sam se odvajao od nje, prosaptala je – dolazi mi…raspolovi me. Želio sam joj ugoditi. Digao sam nogu na stol i drugom rukom uhvatio je za ljubavnu rucku. Ubrzao sam. Godilo mi je lupanje muda po njenom pičiću.
Nakon dugo vremena osjetio sam da imam kurac i koristio sam to maksimalano. Stol se tresao dok sam stemao ovu mladu Kujicu diveći se njenoj želji da se prepusti svojoj putenosti, svojoj strasti.
Osjetio sma kako se grci. Dolazio je sa jacim kricima iz njenih usta… Daaaaaaaaaa, kako sam se osjecao velik i ponosan osjecajuci kako je grč ****azma trese na mom kurcu. Svršavala je strasno. ****azam u tijelu ove mlade zene dosao je kao plima i trajao, trajao je duže nego što j eto njeno mlado dijelo moglo da podnese. Navikla na brzinske kresove sa svojim vrsnjacima ili nemoćnim sponzorima koji ovakav komad vodaju samo radi prestiže ipotrebe da se dokazuju u društvu snobova. Cistokrvna zdrebica u njoj nije zeljela da se preda. Ali ne dugo. Zeljla je izvuc se ali nisam pustao.
Manijače pusti me, molećivo mi je podilazila ali nisam je pustio. Zelio sam joj stavit do znanja ko jebe. Naprotiv nisam zelio prestat. Tad me presjekla riječima – želim te gledat dok me puniš sjemenom– okreni me sebi. Ovako nešto kad dođe od klinke koja jedva da je navrsila dvadeset i treću, četvrtu čovjek mora poštovat. Vjesto se iskopeljala, svukla patikice i helanke o okrenula se meni. Poluzatvoreni očiju, u kojim nije nestalo onog drskog ponosa s početka večeri, pozvala me u svovoj dvostrki zagrljaj. Tad sam vidio kako izgleda s prijeda. Uredno njegovan pićić sa ćuperkom na vrhu venerinog brijega, iz kojeg jedva da malo vire male usmine, siroki bokovi, ravan trbuh i grudi ko dvije krupne jabuke jedna pored druge. Uhvatio sam je za ogrlicu i povukao prema kurcu. Poslušno je klekla i spustila cjelov na njegovu glavu. Bilo je užitak gledat je kako trlja rukama moj ud i dok je glavu halapljivo trpala u usta nepropuštajući priliku da mazno zaprede. Mmmm, mala je načitana očito. Dudlala je na svojevrstan, s uzitkom, ne kao naučenu vjezbu. Pružala je sebi zadovoljstvo prije svega u tim činom gotovo isto koliko je uživala dopuštajući mi da je štemam maločas.
Dok ga je lizala od korjena do vraha gledala me izazivački. Pa onoda opet ustremivši se na glavu. Znao sam šta želi. Uhvatio sam je lagano za potiljak i počeo da je nabijam na kitu. Svaki put sve dublje. Spustila je jednu ruku u svoje medjunozje, a drugom blago prošla do mog anusa. Potpuno mi je vjerovala, prepustila se mom cimanju. Al dudlala je svjetski, uzimajuci ga svaki put dublje. Razvlacila je slinu koja se nakupljala u usnoj šupljini svaki put kad bi ga izvadila. Ignorisala je svoj bol kao i ja njenu novu suzu. Nisama želio više nastavit. Želio sam još jedan njen ****azam prije mog svršavanja i prvi put sam tu veče nakon dugo, dugo vremena u sebi zahvaljivao doktorima.
Koliko god da sam ja želio dići nju, toliko je ona spremnu se uspentrala uz mene. Tako se vejšto našla u mom zagrljaju drzeci me cvrsto oko vrata i nogama oko pasa, da sam na trenutak pomislio kako sad kad se zaljepi niko je ne odvoji. Ipak vrhovima guzova sam je naslonio na stol i pritisnuo buzdovana na zlijeb. Vješto je proklizala na njemu, trljajući se o njega ne dozvoljavajući mu da udje. Izazivala je opet. Zeljela je igru. Prihvatio sam je. Godilo mi je kako se šešir glavića trlja od njen klitoris. Godilo je i njoj. Lagano se odvojila od mene naslanjajuci se rukom na stol i dizuci nogu na moje rame, progovorivsi – daj mi ga sad, skroz …
Naravno,… nisam je poslušao. Iako mi je kurac bolno pulsirao čeznuvši za njenom ribi****, ipak sam odlucio da kleknem i poljubim vrata hrama u kojem stanuju sva božanstva raja i pakla istodobno.
Ne, zapomagala je, ali kasno. Moje su usne već obuhvatile njen pičić i jezik je počo ringišpil na njenom klitorisu. Nokti u mojoj kosi odvali su mi koliko uziva u svakom poljubcu njene zenstvenosti, njenog izvora sladostrašća.
Podvukavsi dlan pod njenu guzu a drugim natežući butku druge noge nisam joj dozvoljavao da mi sprijeci desert koji sam dugo zelio, a uzimao sam ga dugo i polako.
Vrteška strasti na njenom pičiću je trajala taman toliko dugo da je već nakon počela da drhti nabijajući mi glavu jače na svoje međunožje. Mmmmmmmm kako to volim kad gospodarim, a njoj nije mrsko. Svršavala je u serijama i taman kad sam mislio da joj je došao kraj zastenjala je, – daj mi ga sad, sad mi ga daj …. Nisam imao druge nego udovoljit joj želeći da djelovanje lijekova jos samo sad uspore moj ****azam.
Očekivala je da cu ući silovito i vec odbrambenim stavom ruke na mom trbuhu pokusala da kontroliše prodor. Umjesto toga naslonio sam svoj kurac na njenu brazdu i prosetao ga par puta po rascjepu. Kad sam osjetio da se previja od miline igrao sam se glavićem po njenom klitorisu koreći sebe zbog čega to radim. Zašto je ne skršim i ubijem tu drskost mlade jebulje, zbog čega je tolko mečim umjesto pojebem kad znam da želi to. Uzeo sam kurac u korjenu i par puta pljusnuo njime po njenoj otvorenoj pizdi. Godilo joj je, bar po glasu i reakciji njenog otvora. Naslonio sam ga na ulaz i tad kad sam mislio da je imam ona me je usisala. Tako mala, tijesna, jednostavno me usisala. Kad sam ušao do kraja, nisma mogao nazad. Miruj rekla je. Pridigla se i zagrlila me. Osjetio sam se tad ko …. na zvucniku se cuo Dino Merlin kako pjeva , …kao pile u kandzama jasterba …. ko je ovdje sad pile, ko jastreb pomisli? Nenci jebem li ti…
Dugo sam je ljubio, bez daha ne mičući kukovima, a nisma mogao ni da sam htio. U tim je poljubcima bilo nešto čudno, novo, jednostavno kao da mi sa svakim novim kida srce i dijeli na pola… Mala Kujica me stisla da nisam imao pomaka. Neizdrživo sam osjećao pulsiranje i mog kurca i njene pičke, ali kretnji nije bilo. Ona je sve kontrolisala. Zelio sam prekrinut tu agoniju.. Podigao sam je sa stola. I drzao u naramku. Kad sam je pokušao cimnut, zagrizla je moju usnu i nije pustala. Otvoreno me kurvanjski gledala i kroz zube progovorila:“…, zelis me karat, jel frajeru, onda jebi stojeci…
Pljuska koju sam joj dao po prknjaci ne samo da je pokazaala u njenom oku iznenadjenost nego je opustilo stisak njene pičke koja je ovlazila naglo.
– Još, još pljusni me….
– Kasnije, sad te želim karat.
I karao sam je. I ona je to spremno prihvatila .Rasirila je noge i pustila da je dizem i spustam duz korjena mog kurca. I da, gledala me kurvanjski u oci bodreci me šaptom. Svaki put kad sam je nabijao jako me je stiskala vaginalnim mišićima pružajući mu izludjujući otpor. Raspomamio sam se, a njoj to godilo. Nakon malo vremena osjetio sam da od mog ****azma nece biti nista. Procitala mi je misli.
– Nosime na sofu i sjedi. Poslušao sam je ne skidajući je sa kurca koji je hvala
nebesima jos uvjek bio čvrst. Bolno čvrst. Sjeo sa****jom na krilu. Vješto je risove svoje nogu prebacila preko moji butki.
-Opusti se i miluj me , zabaci glavu i odmaraj , pusti me da plešem na ovom direku do smrti. Ne mogu reći da mi nije godilo slusati je kako promuklo od strasti, nekako molećivo, a ipak zapovjednički daje upustva. Uživao sam milujući njenu kožu potpuno osjećajući tijelo ove mlade strastvene žene koja više preda mnom nije imala nikakvih stega.
Opustio sam se. Bilo je zadovoljstvo gledat je kako se izvija na njemu, ljubiti ponuđene usne, napete grudi dok se lomi na mom kurcu.
Njena maternica kao da je bila rukavica koja je davala mom buzdovanu svu potrebnu toplinu ove ledene noći. Val ****azama krenuo mi je iz potiljka, a ona je u tom momentu uzimala me jednako koliko mi se predavala . Struja koja je krenula iz potiljka isla je duz kicme i navirala , nije bilo brane niti otpornika koji bi je mogao zadrzat .
-Dolazi mi, prostenjao sam … i meni odgovorila je , radi ne staj , daj mi sve, sve ,….
Urlik koji je proparao prostoriju bio je krik slobode jaci nego sto je Mel Gibson ispustio na kraju filma Hrabro Srce. I bio je duet. I da , trajao je ….. Trajao je kao continum.
Umorno se svalila preko mene. Klonula sva. Noge su joj klecale. Zivjeli doktori i lijekovi za masnocu i pritisak pomislio sam. Kako mi je ovo godilo nakon, uh …iz misli me prenulo njeno stopalo na mojim grudima koje je nekontrolisano trazilo oslonac za nogu koju još potresa val zadovoljstva. Pogled na njenu prćastu guzu i rumenu smokvicu koja je otecena virila bio je idilican. Curila je …lilo je iz nje. Gusto kao tijesto, ali ipak curi. Otopila njena kiselina pomislio sam tonući u blagu obmrlost. Zestoka je, moze kurac sažvakat i kad je dopingovan. Osjecao sam da nešto treba progovorit, ali nisam želio prvi. Nije ni ona. Dohvatio sam njeno stopalo i usisao palac. Zagrizao sam ga u želji da njen uzvik boli prekine tisinu.
Manijače, – progovorila je skočivši . Sklupčala je noge pod sebe, a goli torzo Nimfe naslonila na moje znojno dlakavo tijelo. Uronila je u moja njedra. Moje ruke su je milovale dok je mirovala. Nisam mogao zaustavit ih iako sam znao da je to greska.

Šutjeli smo nepunu vječnost kad je telefon rasjekao tišinu. Učinio je to iritantno tri puta ne pokazujući namjeru da prekine.
-Podgrij nam večeru i zaboga javi se na taj telefon iziritirano je rekla odlazeći u kupatilo.
-Da draga, malo kunjam, da sve je uredu, razmišljam da pojedem neku salatu, mehanički sam odgovarao dok sam klub platu stavljao u mikrovalnu. Izvadio sam salatu ne pogledavsi drugi zamotuljak u kome sam znao da je bar 2 kile krompiruse sa suhim mesom.
Zvuk tuša me je pratio dok sam prilazio kompjuteru. Nenci je gledala. Otkucala je kratko – Bravo majstore, dolazim sutra u Sarajevo da zajedno pogledamo snimak. Iskljucio sam **** i pustio neku klasiku. Ona se pojavila na vratima. Kapi vode kao biseri sijali su na njenoj koži. Gledala me je drsko, izazivački… gledala me kao predator izgovarajući mazno – Mokra sam. Osuši me. Moj kurac je gledao u pod. Nastupio je mrak.

Kraj I djela (nelektorisano)

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<