Njegov otac (gay priča)

Da li ste to ikada poželeli da radite to sa njegovim tatom? Ja jesam. Veza između mene i Darka je trajala već veoma dugo, ali je zato bila otvorena za svakakve avanture. Pojavljivala bi se ponekad i ljubomora, ali smo takve probleme resavali potocima sperme kada bi se mirili posle svađe. Tada bih mu pokazao da je on za mene jedini i da nema razloga da se brine zato što sam se malo više primio na negog usputnog tipa. Isto bi bilo i kada bih ja bio ljubomoran. Mislio sam da će tako biti i povodom njegovog oca, čika Steve.
Njegovi roditelji su slutili da je Darko gay i da sam ja njegov partner, ali nikada mu to nisu nisu zamerali, niti su promenili svoj odnos prema meni. Uvek sam bio dobrodošao u njihovu kuću, provodio vreme sa njima dok sam čekao da Darko završi sa tuširanjem, pio sam kafu sa njegovom majkom ili viski sa čika Stevom. Čika Steva se priblizio svojim pedesetim, ali nije dozvolio da ga vreme pregazi. Izvanrednog izgleda, džentlmenskih manira, uvek u pokretu i punoj snazi. Imao je nešto dužu kosicu, tamnog tena kao i njegov sin, bio je moje visine i imao je prelepu facu. Bilo je zadovoljstvo provoditi vreme sa njim, čekajuci njegovog sina da izadje iz svoje momačke sobe u njihovom stanu. Darko je veoma ličio na njega i siguran sam da će jednog dana biti isti on. Naravno da sam ga testirao u svojim mislima, golog sa patkom uprtom u mene, kako mi radi sve one stvari od kojih nam navire zadovoljsto. I naravno da mi se sve to dopalo, da me je napalilo i da sam ga želeo. Počeo sam sve češće da ga zamisljam u svojim maženjima pred spavanje ili bunovan posle budjenja.
Čitavo prepodne smo Darko i ja proveli na Adi i kada je Sunce počelo nemilosrdno da prži odlučili smo da se vratimo u njegov stan gde smo provodili većinu vremena. Usput smo kupili neki film na ulici i gomilu limuna, kako bi smo napravili pravu limunadu i izležavali se dok malo ne zahladni. Tada sam mu rekao da se palim na njegovog oca i da bih voleo da ga probam. Kakva glupost od mene! Nije trebalo to da mu pominjem. On je prvo mislio da ga zezam, nije mogao da veruje šta čuje, ali kada je shvatio da sam ozbiljan počeo je da urla i da mi preti. Nazivao me je svakako, ja sam mu uzvraćao, prebacivao mi za sve redom i ja sam njemu. Kako smo se bližili njegovom stanu, umesto da se svadja stišala ona je postajala sve zučnija. Penjemo se uz stepenice zgrade i ne razmišljamo o tome da stanari mogu da čuju naše Pedercino, Kurvo, Dupe ti je zinulo za jos kurca. Ulazimo unutra i Darko mi kaže:
– On mi je otac, govno jedno! Kako ti pada na pamet da tako nesto zamišljas. Uostalom , on nije pederčina kao ti i mozes samo da zamisljaš i žalis sto te nikad nece pojebati! – ja ćutim, više i nemam sta da mu kažem.
– Zar ti nije dosta kuraca bilo, nego i njegov sad hoćeš!?
Odgovaram mu: – Zar tebi dovoljno nije bilo! Sa pola Beograda si se pojebao! Kakve veze ima što ti je otac?
– Otac mi je! – i tu zacuti od besa.
– Uostalom, ja se samo ložim na njega. Mogu da drkam na koga god hoću!
I tada smo čuli kako da se nešto dogadja u kuhinji, kao da je neko zatvorio neki od kuhinjskih ormarića. Obojica smo se ukopali. Shvatili smo da nekog ima u stanu. Odmah mi je bilo jasno da to može da bude samo neko od njegovih roditelja jer im je Darko ostavio ključ. Čujem brze korake kako idu ka dnevoj sobi u kojoj smo Darko i ja. Kroz nju, ne gledajući u nas, prolazi Steva, Darkov otac, i koračajuci ka izlazu iz stana pogubljeno kaze svom sinu:
– Svratio sam samo da ti donesem ono voće koje smo dobili od komšija- i izlazi napolje treskajuci vratima.
Obojica ćutimo i ne gledamo se. Tako nekih pet minuta. Prekidam tisinu:
– Idem ja kući.
On mi ništa nije rekao, ja napustam stan i izlazim na vrelu ulicu. Vrti mi se uglavi i muka mi je. Mahnem taksiju, zavaljujem se na zadnje sedište i zahvljujem bogu što je klimatizovan. Dodje mi da ubijem sebe sto sam uopste počeo razgovor koji je doveo do svega ovog. Sa Darkom se vec nedelju dana nisam čuo, u uzasnoj sam depresiji, nerviraju me ove letnje vrucine i ne izlazim iz kuće. Dane provodim na *u chatujuci, gledajući porno filmove i besplatne galerije. Uvek kada mi je loše bude tako. I uvek se teško izvlačim iz toga. Jednog prepodneva se budim i odlazim po hleb, mleko i kutiju nesa. Vraćam se iz prodavnice drugom uli*, pravim krug oko zgrade i prolazim pored poluprazne bašte kafića. Taman da predjem ulicu kad čujem kako me neko doziva. Okrenem se i tražim poznato lice za stolovima. Vidim neko mi mase. Prepoznajem ga i žalim zbog toga. Čika Steva! Gestom mi pokazuje da mu se pridruzim, ja nesvesno pružam korak na ulicu, pa se predomislim i krenem ka njemu. Prilazim stolu i kunem samog sebe što sam prošao pored kafića.
– Izvoli, sedi – sedam i nameštam osmeh.
– Šta ćes da popiješ?
Ja pokušavam da odbijem piće i što je više moguće skratim vidjenje sa Darkovim ocem, ali on insistira. Konobarica mi donosi djus i hladan nes a Steva ne zatvara usta o nekom svom prijtelju i tenisu kojeg su juče igrali kod njega. Pravi se kao da se nista nije desilo a ja nevešto krijem nelagodnost. –
Nikola, zasto si potišten? Ne znam te takvog. – i smeška mi se.
Zavitlava me, mislim se u sebi. I taman da progovorim, da kazem nešto, on me prekida:
– Ne pada iver daleko od klade.
– Čika Stevo, nemojte pogresno da shvatite ono što se deilo kod Vašeg sina u stanu
– Ama jel čuješ ti mene ?
– Jednostavno mi se uzburkala mašta provodeći vreme sa Vama u Vašem stanu i to je to.
– Mali! – ja se trgnem.
– Molim?
– Da li ti mene pratiš? Rekoh ti onu narodnu malopre.
– Koju narodnu?
– Šta ti misliš, šta sam ja radio u vašim godinama?
– Ne razumem.
– Mislis da sam samo pičke jebavao?
Sad već kontam stvari. Uzimam gutljaj djusa i čekam čika Stevine reči.
– Italija, putovanja po svetu, JNA… Pa sta mislis sta smo radili!
Ja blenem u njega i ne progovaram. Prolazi mi kroz glavu ono Darkovo nije on pederčina blablabla.
– Nego, ti živis ovde negde?
– Da, ono je zgrada. – pokazujem mu rukom.
– Mogao bi da mi pokažes svoj stan.
Naravno, prihvatam uz osmeh! Osmehuje se i on meni, a smeši mi se još nešto. Ustajemo sa stolica, on plaća račun i prelazimo preko ulice. Meni klecaju kolena i odvaljuje me u stomaku. I ovog puta nesvestica, ali sada potpuno drugacija sada je uzrok za nju sreća, sreća što će se ostvariti moje maštarije. Ulazimo u stan i ja brzo pospremam svoju sobu i pitam ga šta bi da popije.
– Ne treba da ti je glupo zbog sobe. Pa i ja sam bio student. Šta nudi nudiš?
“Šta nudim, šta nudim”, mislim se dal da mu kažem šta mu nudim, ali neću da upropastim spontanost. Razmisljam šta mi je ostalo od alkoholnih pica i shvatam da sam sve popio za ovih nedelju dana. Zasšto nema alkohola sad kad mi najviše treba?
– Samo ovaj djus! – smejem se i pokazujem mu kesu koju držim u ruci.
– Momcima kao što smo nas dvojca nista više i ne treba! – i prilazi na santimetar od mene.
Osećam dlanove na guzi i ledjima, hvata ih i privlaci me ka sebi. Zakrivljujem glavu u stranu, nameštam se za poljubac i usne nam se spajaju. Kao da trnem tamo gde me njegove usne dodirnu. Zatvaram oci i prepuštam se ovom coveku. Njegov jezik ulazi u moja usta, traži moj i ja mu ga dajem, usisava ga i gricka. Čujem kako kesa udara o pod pošto mi je ispala iz ruku. Sav sam njegov! Hoću da me ljubi još satima ovako, hoću da se ovo nikada ne završi. Zavlači mi ruku kroz bermude i gaće, dodiruje mi kožu dupeta i čvrsto ga dlanovima uzme za sebe. Mazi ga na na dole, ka butinama, pa nazad. Pravi kružne pokrete od kojih širi moju željnu guzu. Ja mu ne dam da prestane sa polju*em i sisam njegov jezik. On se naginje ka meni i gura me na krevet na koji padamo. Gledam ga u oči, gledam njegovu dvodnevnu bradu kako mu ističe debele i modre usne. Jos ih ljubim. Bože, kako mi je ovakav muškarac trebao. Malo se odmiče od mene i otkopčavam mu dugme po dugme bele košulje. Ispod nje je podkošulja i crne dlake koje vire tamo gde ona ne pokriva. Steva je izrazito crn, a letnje sunce je samo dodalo tamniju – bakarnu notu. Mazim mu malje a on skida podkošulju sa sebe. Rukakma opipujem njegov goli torzo, kao da ne verujem da je nešto tako lepo moguce dodirnuti. Kako lepe grudi ima! Podižem se da poljubim te prelepe bradavice. Lizem ih halapljivo. Sisam. Nikada mi se nisu dopadali dlakavi, niti stariji, ali Darkov tata je nešto drugo. On je muskarac, zna kako se sve to nosi zna kako sa svojim godinama i dlakama. I zna kako sa klincima koje jebe njegov sin. Zna kako samnom!
Sada on mene skida. Ja sam raširenih nogu, dignutih u vis, dok on niz njih provlaci moje bermude i gaćice. I prvo mi dodiruje noge. Počinje da mazi listove, pa ka butinama, klize mu dlanovi ka unutrašnjoj strani i na sekund osetim negov prste na guzi. Onda opet sa drugom nogom koju ljubi i liže svojim prekrasnim jezikom. Ja ležim na ledjima potpuno izgubljen u njegovom petingu. Patku mi još nije ni pipnuo a čini mi se da ću svakog narednog njegovog dodira svršiti. Smešta se izmedju mojih nogu a ja ludim jer ga osećam na svom udu, na preponama, na guzi. Obavijam ga nogama, kao da ne želim da ga pustim odatle i svlacim svoju majicu željan da ga osetim po celom svom telu. On mi mazi grudi i stomak, ljubi i štipka bradavice dok mu ja u zanosu mrsim kosicu i ispustam ljubavne uzdahe. Trlja se telom o moje i tako nam zateže dignute kurceve. Osecam da se ispod njegovih pantalona krije pozamašna alatka, da je dignuta i željna da zabode u mene.
Prevrcemo se, i ja sam preko Steve.
– Sada je vreme da i Vas svučemo! Da oslobodimo tu kobasicu u Vasim gaćama, čika Stevo.
Nisam mogao da verujem da kuratog muškarca ispod sebe oslovljavam sa čika, ali to je bilo tako popaljivo.
– Hocu da Vas zadovoljim, čiko – šapnuo sam mu na uvo i uspravio se nad njim.
Nisam mogao a da ne pročesljam po njegovim grudima i stomaku. Stiskao sam i mesio mu sise čupkajuci mu dlake. Poželeo sam da me upamti kao bezobraznu musku kurvicu.
– Kako ste vi lepi i jebozovni. – a on mi je začepio usta svojim dlanovima, gurnuo mi prst da ga sisam dok rukama odvezujem vr*u oko njegovih panalona. Punih ustiju se odmičem sa njega i mazim mu nabreklinu. Mumlam od zadovoljstva zato što osećam pod šakama njegov kurac. On malo podize svoju guzu i ja ga svlačim. Ostaje u belim slip gacicama iz kojih, takodje, vire njegove dlake. Sav je maljav! Oslobadjam ga i poslednjeg dela odeće, buljim omamljen u njegovu dignutu i sluzavu zmiju. Za razliku od sina on ima šiljat glavić, ali i nesto veću karu. Kožica mu je malo nategnuta i sa nje curi slina. Izgleda da ga je dobro napalilo maženje i trljanje nasih tela. Smeštam mu listove na svoja ramena i glavu spuštam dole, hoću da ga iznenadim i da mu prvo polizem anus a da posle predjem na kitu. Razmičem mu guzove i otkrivam rupicu. Duboko dišem na usta i prvo ga usnama ljubim u cmar. Ne znam šta mi je bilo lepše- njegove usne ili ovaj kolačić skriven guzovima i dlakama. Rozikast je i naboran. Vrh jezika guram unutra, ali ne uspevamu svojoj zamisli jer je prsten previše stegnut. Ovlazim prst i polako guram unutra, čujem ga kako jebozovno jeca moje ime. Kažiprst je unutra. Dodajem još dva prsta a on me butinama stiska od zadovoljstva, mazi me po glavi i ispušta zvuke zadovoljstva.
– Tako je Nikola, jebi me. Guraj tvom mi prste u dupe.
Sada u drugoj šaci drzim njegova jaja i cimam ih na dole tako da mu svlacim kozicu sa glavića. Hoću da ga pušim, ne mogu više. Spuštam njegove butine sa svojih ramena i ležem preko njegovih nogu. Kurac mu je ko zapeta puška a ja sam pred njim zinuo i čeznem da zapuca u moja usta. Prvo taj divan glavic pada na moju donju usnu,osecam ukus njegove slankaste sline a onda moram malo više da zinem kako bi progutao ostatak Stevinog kurca. Tek polovina mi ulazi i ja ne mogu vise da ga uzmem pa zato naginjem glavu malo napred da ga primim što više, do grla. širim usta koliko mogu, ali ne mogu celu karu da strpam u njih. Dok mu ga dudlam i uživam u njegovom ukusu, dok mi se nozdrve šire od njegovog muskog mirisa, Steva me drzeci za potiljak usmerava u kom ritmu da obradjujem njegovog pitona. To i njegov sin voli da mi radi, da mi nabija glavu na svoj palamar. Uh, kada bi me Darko sad video! Kad bi video kako njegovog bivšeg dečka njegov otac jebe u usta! Kad bi video kako se njegov matori napalio i toliko me natakao da sam se zagrcnuo. Ispustio sam ga iz usta svog balavog od moje pljuvacke,ali sam se odmah dao na lizanje njegovih jaja. Namestio sam mu se s boka, i natrćen nastavio sa radom ustima a on mi je mazio guzu i gurao prste u nju. Uhvatio me je za desni guz i pogurao ga ka svojoj glavi, tako da smo se namestili u pozu 69, ja preko njega. Ja sam se, naravno, vratio pitonu dudlao sam ga i podrkavao jednom sakom a on je meni lizao anus i gurao svoje prste unutra. U jednom trenutku sam se uspravio i skoro mu seo na glavu, raširio svoje guzove koliko sam mogao i lagano se njihao na njegovom jeziku i usnama.
Onda je on uzeo moj kurac na pušenje. Ja sam i dalje skoro pa sedeo na njegovoj glavi koja se nalazila izmedju mojih butina, kita mi je nestajala duboko u njevim ustima i izlazila navlažena od njegove bale. Kada sam mu ulazio skoro do kraja video bih samo njegovu bradu i osecao kako moja jaja padaju na njegov nos. Bilo mi je jasno da malopre nije lagao. Pušio ga je tako dobro da me je za par trena doveo do vrhunca. Gledajuci kako moj miško ulazi i izlazi a u isto vreme uživajuci i u čika Stevinom draškanju moga anusa – osetio sam toplinu u stomaku, kako mi se grči čmar i kako seme kreće iz mojih jaja. Napunio sam Stevina usta svojom spermom.
– Zar vec, mali?
– Ne bojte se, nije kraj Stevo. Ostala je i guza za tebe.
Seo sam mu u krilo i ljubio ga mazeći ga po obrazima i kosi dok je on ležao na krevetu. Osećao sam ukus svoje sperme na njegovim usnama i toplinu njegovog penisa na svojoj guzi.
– Zar da te ostavim tako naplajenog.
– Sjajan si, Nikola.
– Ne, on je sjajan, – i hvatam ga za njegov ponos smeštenog izmedju mojih guzova – ja bih samo da budem jeban.
Ne ispuštam ga iz ruke, ustajem sa Steve i vukući ga za kurac vodim ga do trpezarije.
– Hocu ovde da me karate na stolu.
Spustam guzu na hladan trpezarijski sto i sirim noge izmedju kojih se šmesta Steva. Ljubimo se jezicima i dodirujemo kurcevima, moja sperma koja je ostala na glavici se razmazuje po njegovoj kiti. Ležim na stolu a on priprema moj čmar. Mazao ga je mojim semenom koje je kanulo na stomak. Osećam kako njegovi prsti klize unutra i kako džaraju po mojoj rupici. On ih lize i vraća unutra a moja kita se ponovo diže u vis.
– Dragi, imas dureksov lubrikant u komodici u kupatilu.
Dok on traži podmazivač ja se mazim po grudima i guzi, nadrkavam još malo svoj ponovo probudjeni kurac i isčekujem svog jebača. Gledam ga kako se vraća u trpezariju drzeci u rukama ljubičastu ambalažu u obliku nezgrapnog dilda. Ližem svoj srednjak i uzivam u prizoru požudnog četrdesetsedmogodisnjaka. Primećujem da je malo zdepast poput fudbalera. Vidim osmeh na njegovom licu, njegovo prelepo maljavo telo i poludignu karu koja se klima svakim njegovim korakom.
– Predpostavljam da je ovo ono sto si trazio.
– Jeste. Dodji da te jos malo obradim i pripremim.
On staje iza mje glave koju zabacujem unazad i rukom nameštam njegov kurac u svoja usta. On se podupire o svoje kukove i zabacuje svoj torzo. Ja ga pušim bez stajanja i osecam da je ponovo u punoj snazi. Kada ga je izvadio bio je zapet ko puška. Prešao je sa druge strane stola i mazo moju rupicu lubrikantom. To mozda i nije bilo potrebno posle ovakvog petinga, ali vise volim da klizi nego da me razara. Namesta moje noge na svoja ramena i približava mi se kitom usmerenom ka svom cilju. Ah, ovo njegov glavić probija prvu barijeru. On je klizav i prsten brzo popušta. Kurac se samo sjurio u moje dupe. Ušao mi je do balčaka. Glasno zastenjem od zadovoljstva
– Jebite čiko! Rasturite mi guzu.
A onda usledi nalet po nalet, jaja lupkaju po guzi, ja mazim svoje raširene butine a on me tuca jako kao tenk da ulazi u mene. Sto na kome lezim škripi od siline kojom nasrće na mene i nije mi bitno dal će da se polomi. Bitno mi je samo da me Steva tuca do besvesti.
– Nije pogresio moj sin. Naso je dobru kurvicu za jebanje! – kaze uzbudjeno.
Zamisljam kako bi dobro bilo kad bi nam se sad i Darko pridružio, kada bi me samo tresnuo kurcem po ustima.
– Moramo ga jednom pozvati, čika Stevo. Da vidite kako vaš sin jebe!
– Volis kad ti ga utera moj Darko?
– Volim da me puni. Sav je na oca!
Osetim jak šamar po dupetu. A onda njegovu šaku kako me hvata za kurac i drka ga. Smenjuju se šamaranje guze i drkanje mog kurca. Ja ludim od svega. Mislim da bolji sex nisam imao.
– Hajde mali lezi na stomak da te jebem kao pravu kučku!
Izvadio je kurac iz mene i ja sam ustao sa stola. Uradio sam kako je tražio, legao sam na stomak i natrćio guzu, dok mi je dignuti kurac ostao zakačen ispod daske stola. Steva me prvo lupao po dupetu dok nije počelo da peče od bola a onda mi je raširio guzove i ponovo se vratio unutra. Klizio je unutra, osećao sam kako mi pomera creva a moj napeti kurac se zapinjao zakačen za sto. Kada bi mi ušao do kraja tražio sam da malo stane sa ubadanjem da bih ga osećao na guzovima. Tada sam mešao kukovima pa mi je njegov kurac jos vise prodžarao dupe. A onda opet pocne da me pumpa toliko jako da sam se plašio da me ne povredi. Soba je odjekivala od mojih kratkih Aa,ah i njegovih dubokih uzdisaja, škripanja stola i lupkanja njegovih jaja. Usledilo je još par šamara po mojoj razvaljenoj guzici i čika Steva se pritajio prazneći svoja muda u moju guzu. Osetio sam njegovu toplu spermu kako ispunjava moje crevo. Predivno je kad znaš da se taj nekta*liva u tebe.
– Jel ste svšili?
– Još kako! – kaze mi smejuću se.
– Hajde da se malo odmorimo pa onda možemo da nastavimo.
– Opasan si, mali.
Osećam kako izlazi iz mene. Uspravljam se sa stola i gledam Stevinu pozadinu dok odlazi u sobu. Ima sjajno dupe, mislim u sebi. Peskirom briše znoj sa sebe i baca se na krevet. Osecam kako sperma klizi niz moje butine. Ne želim bilo šta da obrišem. Legnem pored njega i spuštam glavu na njegove grudi. Razmisljam o Darku. Ljubim ga i mazim mu stomak. Zapalimo po cigaretu. Gasim je i spuštam glavu dole. Hocu jos da pusim. Ne cigaretu, hocu još taj kurac u ustima.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<