Ispovest jednog bisexualca – 106. Julijana

Tekli su tako moji dani u glavnom gradu Makedonije. Posao je išao nekom svojom normalom, a što se tiče sexa… Pa bilo ga je dovoljno, mada meni sexa nikada dosta. Redovno sam se vidjao sa Elefterijom i bračnim parom advokata, mada po meni ne dovoljno često. Isto tako, nekoliko puta smo se Zoran i ja podsetili starih lepih dana kada smo se češće jebali i provodili. Naravno, tu su bile i neke druge sexi avanture, ali većina njih nije bila vredna pomena. Jednostavno su poslužile kao bolja alternativa drkanju.
Svi vi koji redovno pratite ove moje priče, već dobro znate da opisujem samo dogadjaje koji su na bilo koji način specifični, odnosno, ostali u mom sećanju po nečemu, dobrom ili lošem. Jedan takav dogadjaj bio je i sa Julijanom, ili Jule kako su je svi skraćeno zvali.
Već izvesno vreme, vratio sam se svojim treninzima u teretani. Čisto da bih ostao u kondiciji i jer mi je trebao neki ventil za fizičko pražnjenje. Moram da priznam, da su me malo godine stigle, pa je to bio razlog što sam intenzitet treninga značajno smanjio. Jedino sam vodio računa o tome da što redovnije odradjujem svoje vežbe. Za svoje treninge sam odabrao jednu novo otvorenu teretanu. Bila je to vrhunska teretana u svakom pogledu, sa novim spravama, saunom i svim ostalim što je neophodno za jednu teretanu. Vlasnica teretane je bila izvesna Julijana, koja se je takmičila u bodi bildingu. Šta više, imala je i dosta uspeha u tome. Bilja je to jedna 26-to godišnja devojka prelepog lica, ali telo… Telo joj je za kriterijume bodi bildinga bilo fenomenalno, ali za moj ukus ništa naročito. U stvari ja se nisam palio na to da devojka ima bolju definiciju mišića od mene. I ne samo to, ona je imala i veće mišiće od mene. Toliko je išla u preterivanju da je umesto ženskih dojki na grudima imala tvrde mišiće, kao muškarac. Za nekoga možda super, ali mene to nije nešto naročito palilo.
Teretana je dobro poslovala, pa je Julijana pored sebe imala još par zaposlenih trenera koji su korisnicima bili na usluzi savetima i uputstvima za trening. Naravno, i ona se svesrdno trudila da što više prenese svoje znanje vezano za trening.
Naš prvi kontakt, da tako kažem, desio se jednog dana kada sam ja uporno pokušavao da na spravi prikačim teg i povećam težinu za dizanje. Nešto sam se bio spetljao i nikako mi nije polazilo za rukom. Julijana je to primetila i došla do mene sa drugog kraja sale.
– U čemu je problem? – upita me ona sa bilderskim osmehom na licu.
– Ne znam. Ne mogu da prikačim ovaj jebeni teg… – rekoh nervozno.
– Polako, evo ja ću vam pomoći…
Ona se sagnu da dohvati teg i svojim ramenom se osloni na moja pleća. Bila je topla i mirisala na jasmin. Iz ne znam kog razloga, taj miris jasmina me je zagolicao. Ona rutinski za čas prebaci kvakicu i zakači teg.
– Evo… Izvoli… – reče ona, ispravi se i pokaza mi svoje besprekorno izvajano telo.
– Hvala… – rekao sam, dohvatio ručice i počeo da vežbam.
Ona sede na klupici preko puta mene i poče pažljivo da me posmatra. Delovalo je kao da me kontroliše da li radim pravilno.
– Odakle ste? Imate malo čudan naglasak… – upita me ona.
– Iz Novog Sada… Ovde sam poslom… – odgovarao sam joj izmedju dva natezanja kroz zube.
– Vi ste ovo i pre radili? Vidim da vam to dobro ide…
– Da, ali samo amaterski… Zdravlja radi…
– Ništa, ostaviću vas sada da vežbate. Kada završite sidjite dole do bifea, častim vas jedno energetsko piće.
– Ok, hvala…
Odradio sam svoje vežbe, istuširao se i sišao do bifea. Ona je već sedela tamo i pila energetsko piće, koje joj je bilo sponzor teretane. Seo sam preko puta nje i upoznali se. Ostatak vremena smo proveli uz piće i upoznavanje. Bio je to jedan sasvim prijatan i opušten razgovor.
Narednih dana sam i dalje redovno dolazio na treninge u teretani. Julijana je svakoga dana sve primetnije obraćala pažnju na mene. Očigledno je bilo da joj se svidjam. Neprimetno je koketirala sa mnom, a i veoma često je koristila priliku da nam se tela makar i na tren dodirnu. Njoj je to očigledno prijalo, ali sam ja bio dosta hladan. Pošto nije bila po mom ukusu, još uvek nije joj uspevalo da upali neku vatru u meni. Jedino što me je donekle uzbudjivalo je miris njenog parfema na jasmin. Ja sam naravno ”zloupotrebljavao” njenu naklonost ka meni i bukvalno imao svog ličnog trenera. Naravno, vremenom smo bivali sve bliži i bliži, tako da je sada bilo sasvim normalno da posle svakog treninga zajedno popijemo piće i provedemo izvesno vreme u razgovoru. Ti naši razgovori su bili sve otvoreniji i opušteniji, tako da smo vremenom jedno drugom govorili i neke intimne stvari. Čak je i naš rečnik postao bezobrazniji, začinjen psovkama i bezobraznim frazama i izrazima. Pored svega, meni su ta druženja i zajebancije sa Julijanom postajale sve prijatnije.
Tog dana, kada sam završio sa treningom, krenuo sam ka bifeu u nadi da ću se videti sa njom i popiti piće. Zatekao sam je u holu spremnu da ide negde. Prišla mi je čim me je ugledala i tiho rekla:
– Izvini, ali imam neke obaveze pa moram da idem. Ti popi piće, a ja ću ti se odužiti za danas.
– Nema problema… Ništa mi nisi dužna…
– A nee… Evo, ako nemaš ništa u planu, mogli bi večeras da odemo negde na piće… Da to ne bude ovde u teretani… Šta kažeš?
– Može… – izlete mi, iako sam mogao da pretpostavim kuda sve to vodi.
– Onda večeras u 9, nadjemo se ovde, pa ćemo otići negde…
– Ok…
Izletela je iz bifea. Popio sam piće i otišao kući. Sve vreme sam razmišljao o njoj. Očigledno je bilo da se ona pali na mene i da večeras očekuje neki sex. Ali ona još uvek nije zapalila onu vatru u meni. Nema veze, važno da će biti sexa, možda još jedan od onih koji mi neće ostati u dugom sećanju, ali ipak sex. Da je samo malo bila ženstvenija…
Uveče u 9 sam parkirao motor ispred teretane. Samo što sam skinuo kacigu, ona istrča iz bifea teretane napolje. Osmeh joj nije silazio sa lica. Bila je obučena u crne helanke koje su jasno ocrtavale njene mišićave noge. Gore je imala neku široku majicu koja je donekle prikrivala njen mišićavi torzo.
– Pa ti si bajker… što mi nisi rekao…
– Mislio sam da to nema veze…
– Kako nema veze? Pa ja obožavam motore… A i vi bajkeri ste fela koja mi odgovara…
– Kako to misliš? Kakva fela..?
– Pa ono… uvek spremni za provod i zajebanciju, a pri tom bezobrazni, a ne kao ovi ficfirići danas…
– Hajdemo – nisam hteo da komentarišem tu njenu izjavu.
Ubrzo smo sedeli u jednom kafiću i opušteno se zezali uz piće. Ovog puta je Julijana pila ”Pelinkovac” što je za sportiste bilo ravno žestini. Razgovor uz piće nas je još više opustio i zbližio.
Nakon pića smo krenuli da se malo provozamo motorom. Julijana me je sve vreme čvrsto držala rukama oko struka. Njene grudi su bile pripijene uz moja ledja, a glava oslonjena na moje rame. Povremeno bi me rukama stezala malo jače, a zatim popustala stisak bez nekog posebnog razloga, kao da me je masirala i time htela dati do znanja da me želi.
Dovezli smo se ispred njene zgrade. Ona sjaha sa motora, skinu kacigu i tiho reče:
– Lepi. Hajde isprati me do stana i da svratiš na jedno piće…
Oboje smo znali šta taj poziv znači. Parkirao sam motor i ubrzo smo bili u njenom stanu. Julijana posluži piće, sede preko puta mene i tiho, ali odlučno reče:
– Čuj, Dule. Dovoljno smo odrasli da se ne igramo raznih igrarija kao neki klinci. Znam da ti znaš da te ja želim, samo osećam da nešto tu nije u redu…
– Iskreno, ja sam uvek za sex, ako ti je veza na umu onda batali… Bolje da se družimo i budemo dobri drugari…
– Znam… Veza mi nije ni bila na pameti, ali opet mi tu nešto ne miriše…
– Jule… – rekoh ja rešivši da budem iskren do kraja – malo mi je neobično… Znaš ti si u duši žensko i prava dama, ali kada te pogledam, nemoj da se vredjaš, ali sestro, fizički si jača od mene…
– Uplašio si se…
– Neee… nego mi je sve to po malo čudno… Nisam navikao…
– Vidi. Ja sam i u duši više muško nego žensko. Pa ja da imam kurac, ja bih pojebala sve ove kokice oko mene, ali fizički… U sexu, ja više volim muškarčine, a ti mi deluješ tako…
Malo alkohol, a malo i ceo taj razgovo*u počeli da me pale. Julijana mi je izgledala kao neko ko jako dobro zna šta hoće u životu.
– Jule – rekoh joj ja sada otvoreno – Mislim da i ti i ja mnogo seremo. Ako ćemo da se pojebemo, ajde da to počnemo, ako ne, da prekinemo svaki razgovor na tu temu…
– E takvog te volim. Direktno i u glavu… – reče ona veselo, ustade sa fotelje i poče da se skida.
Otkrila je svoje mišićavo telo preda mnom. Da li od pića ili ne znam čega, počelo je da mi se dopada. Tek kada sam video njenu obrijanu picu, mislim da sam zabalavio. Delovala mi je kao neki pravi mišićavi muškarac sa pičkom izmedju nogu. I dalje sam sedeo u svojoj fotelji i pijuckao pivo. Kada se je skinula, Julijana mi pridje i zastade ispred moje fotelje.
– Znaš… ženskama kao što sam ja je jako teško naći muškarca koji nam odgovara…
– Mislim da si ti upravo našla sebi jednog…
Krenuo sam da skidam majicu, medjutim, ona me preduhitri i reče:
– Ostavi to…
Krenula je ona da me svlači. Prvo mi je skinula majicu preko glave. Radila je to veoma lagano. Zatim je svojim noktima prešla preko mojih grudiju i stomaka sve do kaiša na pantalonama. Otkopčala mi je kaiš i ja odigoh guzu kako bi ih lakše skinula. Rukama je uhvatila i lastiž od boxerica i zajedno ih svukla sa pantalonama. Moj kurac mlohavo ispade iz gaća i pade preko butine.
– Oho… – reče ona oduševljeno – izgleda da si i ovde radio na masi i definiciji…
– To mi je prirodno…
– Znam… Ali je lepo za videti…
Nastavila je da mi svlači gaće i pantalone i ja uskoro ostadoh go u fotelji. Zagrebala mi je nežno noktima po jajima i moj kurac poče da se diže. Opkoračila je moje noge i sela mi u krilo. Moj je kurac i dalje poludignut stajao zgužvan ispod nje. Prinela je svoje usne mojima i mi počesmo da se ljubimo. Julijana je drčno usisavala moj jezik i grizla mi je usne, već na ivici grubosti. Medjutim sve je to počelo da me pali i moj kurac poče da se diže. Ona to oseti ispod sebe i malo se pomeri da mu napravi mesta. Sada joj je moj kurac štrčao izmedju butina i trljao se o njenu obrijanu pičkicu. Vrtela je lagano kukovima i trljala svoju picu o moj nabrekli kurac. Razmazivala je vlagu svoje pičkice po mom kurcu i ovaj uskoro postade mokar od njenih sokova. I dalje smo se sve vreme strastveno ljubili. Uhvatio sam je rukama otpozadi za guzove i pokušao da je odignem i nabodem na kurac. Ona to oseti i pomognu mi u mojoj nameri. Odigla je svoje telo malo iz mog krila, pomerila se na vrh mog kurca i počela polako da se spušta. Osetio sam kako joj je moj glavić uleteo do pola. Bila je malo suva unutra i to je iritiralo i mene, a verovatno i nju. Dahtala je glasno u mom krilu i vrtela guzovima kako bi joj moj kurac što dublje upao.
Odjednom, ona se opusti i propade na mom kurcu do jaja. Zabolelo me je jako da sam kriknuo. Ona je kriknula istovremeno sa mnom, jedino što nisam bio siguran, da li je kriknula od zadovoljstva, bola ili oboje. Sedela je tako nekoliko sekundi nabodena na moj kurac do jaja. Celo telo joj je drhtalo od uzbudjenja. Uhvatila me je za moje ruke i prebacila ih sebi oko vrata. Onda je počela da se odiže i spušta na moj kurac. Jebala je tako sama sebe, nabijajući se na moju tvrdu kurčinu. Uživao sam sklopljenih očiju. Odjednom se je stresla pod udarcem *azma i zabacila svoje telo unazad. Jedva sam je zadržao rukama da ne padne iz mog krila, držeći je za ledja. Onda sam pogledao dole i iznenadio se. Njena pička je zjapila prazna, sva sluzava od sokova. Moj joj je kurac bio u dupetu. To mi se desilo po prvi put, da sam jebao, a da nisam znao da je moj kurac u dupetu. Zato je i bila tako suva kada sam prodro u nju. Naravno, to mi uopšte nije smetalo, i ja je uhvatih za kukove i nastavih da je nabijam na kurac. Ona je drhtala i tresla se u talasima *azma koji je preplavio njeno telo.
Uspravila se, pripila soje grudi uz moje i zagrlila me rukama oko vrata. Osetio sam kako joj je telo klonulo.
– Ohhh… Ni sa kim nisam ovako brzo svršila – reče ona zadihano.
– Ovo je tek početak. Svršavaćeš ti još večeras… – rekao sam joj i polako izvadio kurac iz njenog dupeta. Hteo sam odmah da joj ga smestim u pičkicu, medjutim ona skoči i reče:
– Ne. Nemoj da se ljutiš, ali u pičku se ne jebem…
– Što?
– Ne pitaj. Ako želiš, guza je tvoja, a pičku ne diraj…
– Ok. Namesti se…
Sada Julijana kleče na pod i namesti se četvoronoške. Hteo sam da joj ga smestim u pičku, kad je već ima, ali ako ona to ne želi, nije problem. Kleknuo sam iza nje izmedju njenih nogu. Prislonio sam glavić na njen već uveliko razjapljeni čmar i počeo da guram. Julijana zadrhta, raširi rukama guzove i primi celu moju kurčinu u sebi. Uhvati sam je za kukove i počeo da je deljem. Već nakon prvih nekoliko uboda ona poče da vrišti i dahće od zadovoljstva.
– Tooo…. ohhh… muškarčino… jebi me…
– Razvaliću te… uhhh… što si tesna…
– Raširi me i pojebi me…. ahhh… što mi prijaš…
Jebao sam je, da je sve praštilo oko nas. Julijana je stenjala, vrištala i cimala svoje mišićavo telo, junački primajući moju tvrdu kurčinu u dupe. Više nije mogla da izdrži moj ludi ritam i ona se nabi do jaja na moj kurac. Histerično drhtanje njenog tela se prenese na moj kurac. Zabio sam ga još jače do jaja i izbacio prvi mlaz sperme. Čim je to osetila, Julijana poče još sumanutije da se nabija na moj kurac.
– Puni meee… oh… stoko jedna… kako me dobro puniš…
Ja sam samo dahtao i prosipao spermu u njeno crevo. Kontrakcije njenog čmara su cedile i poslednju kap sperme iz mog kurca. Julijana zadrhta još jednom snažnije nego inače i pade po podu. Povukla me je za sobom i ja se sručih preko nje. Naša znojava tela su se slepila jedno za drugo. Dahtao sam tako ležeći preko nje i razmišljaoi da ustanem kako joj ne bih bio težak.
– Nemoj ni da pomisliš da ustaneš – reče ona zadihano.
– Mislio sam da sam ti težak…
– Ne… Ostatni tako na meni i ne vadi ga iz mog dupeta… Prija mi…

Julijana je bila još jedna na mom spisku za sexi odstrel. Nas dvoje smo se na obostrano zadovoljstvo još dugo jebali. Kasnije sam tek shvatio koliko je ona vatrena riba u krevetu i na šta je sve spremna, kada je sex u pitanju.
Pušila mi ga je, lizao sam je, tucao u guzu, znači, radili smo sve…
Jedino, od nje, pičku nikada nisam dobio.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<