Novi Milan

Pila sam sa mužem nedjeljnu jutarnju kaficu kad me je nazvala prijateljica:
– Senada, dodji do mene, treba da si kod Milana za pola sata.
Ja – Ne mogu, s mužem pijem kafu;
ona – Nemoj se zezati idi zove te; Kaži mužu da mene voziš kod mojih u Mostar;
Ja – Ozbiljno ne mogu;
ona – Ne zezaj se nego kreći.
Muža sam pitala da on podje sa nama, znala sam da će odbiti.
Otišla sam kod nje, jer od kad se družim sa Milanom kod nje držim garderobu koju oblačim za njega. Usku kratku suknju, usku košulju, tange. Nazvala sam ga od prijateljice i pitala u čemu je problem, odgovorio je “zar još nisi krenula, dolazi, odmah”. Djelovao je tako dominirajuće da sam odmah požurila.
Čekao me je, pomalo nervozan, ušao je u kola i krenuli smo prema Draganovoj vikendici.
Kad smo ulazili u vikendicu uhvatio me je za guzove i pljesnuo dlanom. Do sada se nije nikada ovako ponašao.
Kad smo usli u sobu otkopčao je šlic, izvadio kurac i rekao “klekni, puši”. Stajao je onako namrgodjen, dok je iz pantalona visio kurac. Kleknula sam i počela da ga ljubim. Zgrabio me je za kosu i rekao “puši” i gurnuo mi ga u usta. Gurao mi ga je u grlo, nisam mogla da dišem, isle su mi suze na oči. Držao me je za tjeme i nabijao mi glavu na njega. Uhvatio me je za ramena, digao, rekao da se skinem. Skinula sam košulju, grudnjak, suknju. On je zgranio gaćice i pokidao ih. Stajao je onako raširenih nogu sa mojim bivšim gaćicama u ruci, gledao me i rekao “skidaj me”. Skinula sam ga.
Rekao je “Klekni”.
Klekla sam i gledala ga odozdo. Inače on mene gleda odozod, jer je niži oko 10 cm.
Stajao je rširenih dlakavih nogu, stomačića obraslog u dlake, kurac onako dugačak, tanak pri vrhu savijen, testisi nabrekli i oni prekrivenim prosjedim dlačicama. Stao je iznad mene, još više raširio noge i stavio mi testise u usta. Usta su mi bila puna dlakavih testisa. Onda ga je stavio u usta i gurao ga duboko u grlo, klečala sam mu izmedju nogu sa zadignutom glavom.
Odgurnuo me je, rekao da se okreneme i uzeo me je odnazad. Dok mi ga je gurao ritmično u picu, siskao mi je jako guzove i udarao me je dlanovima po njima. U isto vrijeme smo svršili, ispunio mi jeutrobu svojom vrelom lepljivom spermom.
Onda me je okrenuo za ramena i primakao mi kurac ustima, nisam zeljela da ga onakav sav od sperme stavim u usta i pokušala sam to da kažem. On kao da je to i očekivao i kad sam pokušala da nešta kažem ugurao mi ga je u usta. Po prvi put sam osjetila ukus i spermu u ustima. Nisam bila oduševljena, ali on mi je držao čvrsto glavu pripijenu uz svoj oznojeni stomak, a cijeli kurac, onako omlitavio i smanjen mi je bio u ustima.
Osjetila sam da je ponovo počeo da se ukrućuje.
Moja je pica bila sva vlažna od sperme i njenih sokova. Povalio me je na ledja i digao mi neoge i stavio na svoja ramena. Stavio ga je u picu, a onda izvadio i gurnuo u guzu, bila sam iznenadjena, osjetila sam bol. Ispočetka je polako gurao, a onda sve žešće, opet je svršio, svršila sam i ja.
Bila sam sva lijepljiva od sperme, otišla sam da se obrišem.
Kad sam se vratila, ležao je na ledjima i samo mi je pokazo prstom na njega i na usta.
Legla sam pored njega i ponovo počela da se igram sa njim.
Dok smo ležali pitala sam ga zašto je bio takav danas, nisam mogla da ga prepoznam, bio je grub.
Odgovorio je: “Ubuduće kad te pozovem trebaš da dodješ za pola sata, nemaš šta da zoveš na telefon i da se nećkaš” rekao je još “Da znaš da se trebamo vidjati svaki četvrti dan i jedino opravdanje je kad si službeno otsutna, ali i to treba da nadoknadiš”.
Nisam mogla da vjerujem svojim ušima, bio je tako strog i kad je ovo govorio nije se nimalo šalio.
Rekla sam da to neće moći tako, samo se nasmijao i ustao.
Nije mi se više svidjao. Znao je i on to, ali se smijao ironično.
Prišao mi je, i kurcem mi opalio šamar.
Onda je prišao televizoru i uključio ga. Ostala sam zapanjena, pustio je snimak kad smo bili prvi put u vikendici.
Sjedela sam kao okamenjena, otovrenih usta. Prišao je i stavio ga u usta.
zasto nisu dobri

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<