Prvi susret UZIVO preko KZO-a

Prosle godine sam upoznao jednu kragujevcanku na sajtu. Bio sam na poslu, ostao duze u kancelariji, je*e blizio kraj meseca pa je bilo pregrst papira za obradu. Resio sam da skuvam sebi kafu i da malo odmorim, provrtim malo po sajtu ciji sam clan skoro 6 godina, (jedan od prvih ovde), da vidim sta ima. Usao sam na video chat, u principu uvek ista banda, medjutim upecao sam jedan novi nick koji je imao lepo opisan profil i sliku.

Poceli smo da se kuckamo, predstavio sam se, ali naravno, pre toga sam ustanovio da nije fejk. Bilo je neke price, ali ja sam usmeravao vodu na moju vodenicu. Pitao sam je sta konkretno zeli, rekao joj da sam zauzet, i da ako zeli diskretno vidjanje ja sam za. Kada sam joj dao fb profil odusevila se. Odmah mi je stigla poruka sa onim BLUUP zvukom, vidim ja broj telefona, i ispod pise aj me pozovi. Naravno da sam je pozvao, jebes papire, daj da se prcne nesto nocas pomislio sam. Culi smo se, primetio sam da je bas kul, da se zeza, da je opustena. Rekao sam joj da imam auto i da od mog posla do nje ima 45 min voznje, i ako je za vidjanje da mi odmah kaze da bih sto pre krenuo, vec je bila ponoc. Pitao sam za smestaj ali je rekla da nema, zivi sa njenima, pa sam predlozio da se ulogorujemo u puntu….hahahha.

I krenem ja polako put Kragujevca. Magla pala na sokake kao testo gusta….. Baterija mi pri kraju, strepim da se ne ugasi fon, pa da ga ispusim samo tako, em ne jebem, em gorivo, em muka… Pokupim je kod JEZERA, malo popricamo usput. Skontali smo se odmah, vec smo mi u kuckanju ustanovili da ce jebacina biti na sto nacina. Pitao sam je gde da se sklonimo, predlozila je neke duple trake, neki nedovrsen deo puta. Tu smo i stali.

AKCIJA!!!

Zima neka, govno se u meni smrzlo, upalim ja puntica ponovo pustim grejanje… Poceli smo da se ljubimo, mazimo… Spustila mi je ruku na slic i pocela da ga izvlaci iz dzinsa… Nastavila je sa otko*avanjem kaisa, ja sam joj lizao vrat, ljubio iza uva… Rekla mi je – ti bas odmah navalio – ja joj kazem – ja znam za sta sam dosao hahahah….. Skinuli smo se, skuceno u puntu, ali jbg sta ces muka natera… Spustila je glavu i pocela da ga sisa… A joj sestro slatka polako rekao sam, pojede ga celog. Naguzio sam je preko sedista, ubacio alu i krenuo da je cepam. Punio sam je iz sve snage, uhvatio sam je za ogromne sise, bila je malo punija, ali vrh je odradila posao. Pitao sam je da ga prebacim u guzu. Nije negirala. Opljunuo sam prste namazao anus, i spustio ga na analni kolutic. Polako sam ulazio da je ne boli. Onda sam zesce krenuo. Haos je bio, ljulja punto, oce na krov i Boga zovi…. Presao sam na zadnje sediste, pitao je da upalim fon da je snimim kako pusi pa cu izbrisati, ipak smo obecali jedno drugom diskreciju. Kako je pusila, svira frulu samo bije, kakav Bora Dugic, ona je prva frula Srbije… Svrsio sam nenormalno, ne znam kako je progutala sve. Posle smo odgledali klip, profi je bio, na kraju ga obrisali. Odvezao sam je do Rode i spicio kuci.

Kuckamo se ovde ponekad, nakon ovoga mesec – dva, isao sam sa bratom od tetke u KG tucali smo je zajedno, bilo je ful. Ali o tome nekom drugom prilikom. POZDRAV za sve ljude sa KZO-a zelim Vam svima da nadjete ono sto zelite.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<