Neverna

Dopuzala je do mojih nogu gledajući me ponizno u oči, znajući da će biti kažnjena. Kažnjena zato što jebeno dobro izgleda, velike čvrste grudi, perverzne usne, pogled koji mami i…zato što je bila neverna.

Sedeo sam go zavaljen u fotelji desnom rukom drkajući moju, već uveliko čvrstu kurčinu, levom ispijajući viski. Došla je do mojih stopala i počela da ih liže i ljubi pohotno. Svaki dodir njenog jezika budio je u meni želju da uđem u nju žestoko, da joj pokažem da nisam kao ostali džukci koje su je imali ili maštali da je imaju, da sam jedan, jedinstven, iznad svih!!!
Ali, bilo je još rano za to. Morala je da zasluži.
Stavio sam desnu nogu na njeno rame i odgurnuo je grubo dok se pela niz moju nogu ljubeći mi butine.

– Polako kučko!!! Ne tako brzo. Neće ti pobeći nigde.
– Izvini, procedila je gotovo plačućim glasom i četvoronoške dopuzala do mojih nogu.

Ponovo je počela da mi ljubi noge, ovog puta sporije. Polako se pela mazeći me i ližući moje cevanice, koleno, bližeći se mojim preponama. Osećao sam svaki dodir njenog jezika i njenih usana. Svaki njen dah mi je govorio da me želi, da sam samo njen.

Došla je do mojih jaja u počela da ih liže. Jezikom je prelazila duž moje tvrde kite do glavića. Polako ga je uzela u usta.

– Aaaaaaahhhhhh, oteo mi se uzdah zadovoljstva. Opustio sam ruke i prepustio se čarima njenih usana i njenog jezika.

Poigravala se mojom kitom kao sa igračkom. Uvlačila ga polagano, nežno ga dodirivajući usnama, gledajući me pravo u oči. Znala je da me to strašno pali. Rukom je mazila moja čvrsta jaja, menjajući ritam pušenja, ubrzavajući sve više i više.

– Dosta!!! Uzviknuh i zgrabih je grubo za kosu.
Ustala je i opkoračila me nabijajući se na moju kurčinu, koja je dočekala njenu vlažnu ribicu spremno i željno.
– Šta je kurvo, sviđa ti se jeli?

Povuko sam je za kosu grubo, pogledao je u oči, pljunuo u lice i uvalio joj bezobrazno jezičinu u usta. Ljubio sam je pohotno, čvrsto je držeći za guzove, nabijajući je žestoko na moju kurčinu. Obgrlila me rukama oko vrata, stežući me i nudeći mi njene čvrste grudi. Prihvatio sam poklon i u trenu si moje usne bile na njenim bradavicama. Lizao sam ih kružnim pokretima, grickao, sisao. Osećao sam svaki dodir njenog tela, mekoću njene smeđe kose, ukus njenih bradavica, svaku kap njene vlažne ribice koja me je primala u sebi neverovatnom lakoćom i željom. Miris požude pomešan mirisom znoja naših tela osećao se u vazduhu.

– Aaaaahhhh, izvini srećo za sve, uzviknula je plačući.
Iskreno, jebalo mi se za njeno izvinjenje i za njene suze. Samo sam želeo da me što dublje oseti, želeo sam da je razvalim od jebanja, da iscedim svaku kap soka iz njene pičkice, da zapamti ovaj dan zauvek!!!

– Dobro, dosta je, skini mi se s kurca i klekni! naredih joj. Poslušala me bez pogovora. Izvuko sam kaiš iz pantalona i čvrsto joj ga vezao oko vrata.
– Polazi za mnom!!!! Krenuli smo ka spavaćoj sobi.

Došli smo do kreveta i ne čekajući moju naredbu popela se i naguzila. Neodoljiv prizor njene slatke guze i klitorisa mi se ukazao pred očima. Činilo mi se da se sva krv slila u moj tvrd penis. Odavno nisam osećao toliku želju da je pojebem žestoko.

Njena poniznost je budila zver u meni. Želeo sam da je grizem i ujedam, da je bičujem, šamaram. I ne, nisam osećao ni trunke griže savesti zbog toga. Zato što je mala droljica to želela svakim delićem svog tela.

Prišao sam joj od pozadi i sago se prislonivši moje grudi na njena leđa. Prislonio sam usne njenom uhu i gotovo nečujno je upitao.

– Želiš li da te pojebem?
– Da. Odgovorila mi je, takođe tiho
– Zamoli me. Rekoh joj, sada već povišenim tonom.
– Molim te, srećo, pojebi me.
– Ne čujem te kučko!!! Uzviknuh tako da su zidovi počeli da se tresu.
– Jebi meeeeeeeee! Zavrištala je.

Skinuo sam joj kaiš sa vrata, presavio ga na pola i udario je po dupetu krvnički jako, iz sve snage.

– Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, počela je da vrišti je iz sve snage. Njen anus je bio spreman da ga primi, želeo sam da ga oseti u punoj snazi, žestoko, da zaboli.

Uzeo sam ga u ruke, raširio joj guzove i stavio joj ga celog. Njen uzdah i trzaj tela mi je govorio da sam na dobrom putu da je odvedem u carstvo požude i strasti.

Ulazio sam joj prvo polagano, želeći da dobro oseti i zapamti svaki milimetar moje kurčine, da spozna svog gospodara. Postepeno sam ubrzavao prateći taktove njenih uzdisaja, svaki put sam ulazio sve brže i lakše…jače. Njeni udasi i jecaji su se menjali. Tako ga je silno želela u sebi. Osećao sam da ću uskoro svršiti, ponekad bih zastao, trudio se da se iskontolišem, želeo sam da pružim to zadovoljstvo kučki da svrši pre mene. Ipak je bila MOJA kučka. Želeo sam da je vežem i ne puštam iz zagrljaja strasti koje sam osećao prema njoj. Bila je tako prokleto jebozovna.

– Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oteo joj se krik. Svršavala je glasno i obilno. Njeni sokovi su curili po njenim butinama, po krevetu. Borila se za vazduh, dahtala, imao sam utisak kao da će da se onesvesti.

Izvadio sam ga i upeio joj u lice.

– Zini!!! Naredih joj i počeh da svršavam. Mlaz sperme joj je šikljao po licu, ustima, jeziku. Slivala se preko grla, do njenih grudi. Jedva sam disao od uzbuđenja. Znoj je curila kao iz kabla.
Ostali smo da ležimo još dugo u noći, nepomično i bez reči.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<