SUNCHICA VI

Ljubavnici se ne srecu negde na kraju, oni zive jedno u drugome od samog pocetka….
Blazenstvo zbog Filipovih usana na mojim, proslo je kroz mene kao munja, paleci nesto u meni, nesto izvan svakog razuma, mocnije od bilo kakve prosaptane neznosti. Znala sam da sam u nevolji. Osecala sam se kao da padam kroz vazduh. Ipak, nije me plasilo. Umesto toga osecala sam kao da zelim jos. Nisam se secala kada smo se svukli. Seks se desio tako prirodno da je izgledalo kao da smo rodjeni jedno drugom u narucju. Ljubili smo se dugo, dok su mu ruke letele po mom telu, mazeci mi grudi, kukove i guzu…Jezikom me je milovao po vratu, spustajuci se do mojih grudi, lizao ih je i grickao strasno ispustajuci uzdahe koji su me jos vise palili. Bradavice su mi se ukrutile pod njegovim jezikom i dahom. Spustio se do stomaka i samo mali pomak tog nestasnog jezika na mom stomaku izazvao je nevidjene reakcije mom uspavanom telu. Izvijala sam se i duboko disala, tiho stenjuci…Spustio je usne na moje usmine. Tad sam ispustila prvi glasniji uzdah. Lagano je jezikom dodirivao moju ribicu, dok me je rukama cvrsto drzao za guzu. Bila sam vlazna i vrela, a on je lizao moje sokove i nadrazivao moju sumsku jagodicu vrhom jezika.
Pocela sam lagano pokretati kukove, a on je sve zesce lizao i nabijao svoj jezik u unutrasnjost moje male slatke ruzicaste dubine, da bi pred sam orgazam polizao citavu moju ribicu. Zelela sam ga u sebi, zelela sam da osetim njegovu spermu kako se sliva mojim preponama…Kurac mu je bio iznenadjujuce velik i lep, pulsirao je pod mojim prstima. Lagano i osecajno sam mu navlacila kozicu, povremenu prelazeci noktima po njegovim jajima. Zastenjala sam kad je prodro u mene. Slatko i mazno. Celo telo mi se grcilo od uzitka. Ulazio je lagano u mene, sa nekoliko kratkih uboda posle kojih je sledio jedan duboki. Ruke mi je cvrsto drzao iznad glave, sto me je jos vise palilo. Ubrzavao je i sve jace je zabijao kurac u moju pickicu. Nismo dugo izdrzali. Orgazam je bio svirepo snazan…

Ovo je pocetak nasih erotski dozivljaja. Uzivali smo u sitnim perverzijama i mastali o krupnijim. Nabavili smo lisice i vibrator. Jedva sam cekala da vezem moga Filipa i uzivam u igri sama sa sobom, dok me gleda.

A to sam cekala dugo da uradim….mastala sam o tom danu kad cu se sama maziti, a da me moj Filip gleda. U pocetku je bilo neprijatno, ali sam postala, vremenom, sve pohotnija i zeljna svega da probam sa mojom srecicom….
Bili smo u stanu….posle neznih pogleda i poljubaca, poceli smo da se mazimo. Predigra nam je svaki put bila drugacija, ovog puta me je skidao nezno i polako, ostavljajuci me samo u roze tangicama. Voleo je da me mazi preko gacica, voleo je da osteti kako su mokre od sokova koje ispusta moja ribica, voleo je da gleda moju pickicu, a da je malo prekrivena gacicama…..Lizao me je izmedju grudi, obe, obuhvativsi ih sakama zajedno, lizao mi je stomak, dok mu je ruka bila medju mojom butinama….

Zamolila sam ga da se skine, legne na krevet, sveze ruke lisicama…..Bio je divan, imao je najlepsi stomak seksi….sa uzdignutim kurcem kao jarbolom….uzbudila sam se od samog gledanja Filipovog golog tela i svezanog sa rukama na ledjima.
Izvukla sam moju spravicu i udobno sela na fotelju. Jednu nogu sam prebacila preko naslona, drugu ispruzila i rasirila sto sam vise mogla, omogucivsi mu pogled na moju vlaznu ribicu. Rukom lagano prelazim preko grudi, stomaka do moje sumske jagodice…kruznim pokretima sam mazila sireci usmine uzivajuci u slasti koju sama sebi priustila. Drugom rukom polako zavlacim mog silikonskog ljubavnika u vrelu ribicu…Izludjivala sam se mazeci i posmatrajuci Filipa vezenog na krevetu dok me posmatra pogledom zamucenom od strasti…
Zelela sam ga u sebi, zelela sam njegovu muskost u svojim ustima….Prilazim mu polaku i ljubim ga od vrata, nezno mu grickajuci bradavice, jezikom prelazim po stomaku sve nize….Ljubim mu glavic i halapljivo ga stavljam u usta, pa slasno pocinjem da mu lizem i pusim uvlaceci ga celog u usta. Povremeno jezikom i zubima prelazim preko testisa, grickajuci ih malo jace, dok mu rukom mazim guzu……Stenjao je i uzdisao sto me je dovodilo do ludila.
Na kraju sam ga morala osloboditi. Ipak, njegove ruke na mom telu volim vise. Uzeo me je za kukove i privukao na svoj nabrekli kurac, drzeci me za kosu dok smo svrsavali u ludom orgazmu a drugom rukom, nije mi dao da se pomerim, nezno je ulazio u mene..svaki milimetar sam osetila..Zelela sam da mi svrsi na moju sumsku jagodicu sto je i uradio, njegovu spermu, razmazala sam je po ribici….sto je bio jos veci stimulans za novi pocetak, dobrog sexa, koji je trajao do kasno ujutru…..Relativno se to skoro dogodilo, nadam se uskoro novom susretu..A sigurna sam da ce biti….. Primetila sam da su moje tangice nestale, bile su mokre od sokova koje je ispustala moja ribica….. 😛

Hvala svim citaocima koji citaju moje price i koji ostavljaju svoje iskrene komentare…

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<