Komsijska guza

Ja i Jovan smo bili ljuti protivnici u sahu ali smo cesto voleli da odemo u birtiju na pivo i da na brzaka otresemo par piva. Eh pa sto na brzaka, pa zato sto Lela, njegova zena, nije dozvoljavala da Jovan pije pa sam ja ucestvovao u pravljenju malih prevara sa njim kako bih ga izvukao i kako bi i on zadovoljio vrhusku strast za pivom. A i sami znate, kad vam je nesto zabranjeno onda vam se to bas trazi. Inace Lela je prelepa crnka, duga crna kosa, krupne crne oci, mali nosic, napupele usne, grudi, eh grudi doduse bi mogle da budu malo vece za moj ukus ali svakako su bile lepe ali zato dupe, ne znam kako da kazem, savrseno oblo, natrceno, nekako visoko, podignuto, ne znam, jednostavno receno, dupe bre!
Zato sam i voleo zesce da joj se uvucem u guzicu kako bi pustila Jovana da mi nesto pomogne ili da ode sa mnom u trgovinu (navodno) i ostale lazi. Nije mogla da odbije pristanak kad sam joj se tako mazno uvlacio. E a onda ja i Jovan trk na pivo. Medjutim bila je jedna situacija kada je Jovan uspevao da se izvuce neprimetno iz stana. Lela je imala skoro receno strast da se nalakti na prozor i da raspreda pricu sa obliznjim komsinkama, to je nekad trajalo i satima, znate vec zenske price nekad potraju i ponavljalo se iz dana u dan. Kada pocne taj kongres Jovan se tiho iskrade iz stana, kucne mi na vrata i opet nastaje trk na pivo.
Balavio sam ja za Lelom, nije da nisam, i drkao sam ga stalno imajuci nju na pamet, kada vam je neko stalno u blizini zelja se pojacava, strast nadjacava sve. I pitao sam je nekoliko puta da mi da. Glatko me odbila, bila je verna Jovanu.
Tek jednog dana se sve spontano odigralo, negde oko podne cula se zenska prica sa prozora, pogledao sam krajickom oka iza zavese, videh gornju polovinu Lelinog tela nagnutu na prozor, znao sam da ce uskoro Jovan zakucati na vrata. U momentu mi je sinula ideja u glavi. Jovan pokuca, ja odskrinuh vrata i rekoh mu da ide a da cu ja doci za 10 minuta, on ode. Sacekah minut, polako izadjoh u hodnik pa tiho odskrinuh njihova vrata, usao sam unutra. Lela je bila nalakcena na prozor, preko ledja joj je bila prebacena zavesa koja je padala sa obe strane do poda. Srce mi je lupalo dok sam prilazio, bila je u uskoj trenerci tako da joj se guza savrseno ocrtavala, uhvatih je za guzu. Ona tiho prosapta preko ramena: Jovane ne sad. Naravno da sam isao na kartu da misli da je to Jovan, sve se savrseno uklapalo, sad ili nikad, svukoh joj trenerku do kolena i bolno nadignut kurac nabih u njenu picu. U momentu stadoh kad je jauknula a komsinka je pitala jel joj dobro. Lela joj odgovori: Da, da, dobro mi je. Kao da mi je data dozvola poceh zesce da je guzim, nabijao sam joj ga do jaja dok je ona pokusavala da odrzi razgovo*a komsinkom kao da se nista ne desava. E sad, da li prevelika zelja, strast ili vec sta, izdrzah svega par minuta i ispraznih se u nju. Uh kao da su mi sve zelje ovog sveta tada bile ispunjene, brzo napustih polozaj pre nego se okrene i razotkrije moju, mozda bolesnu igru. Strcao sam razdragano na pivo gde me cekao njen muz, moj dobar drugar, komsija i ljuti sahovski protivnik Jovan. Ostala je nada da necu biti razotkriven i sve je ostala samo moja tajna.
Pitate se da li sam ponovio poduhvat? Oh ne, nisam imao vise toliku bezobraznu smelost, ispunio sam davnasnju zelju i na tome se zavrsilo, shvatio sam da ako bih bio otkriven mozda bi … ma ne znam ni sam.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<