G_TACKA

PREPISKA POSVECENA SVIM CHATERIMA NAROCITO MUSKIM 😛

Pravo ime G-tačke je Grafenbergova tačka . Ta “tačka” je, u stvari, mali “brežuljak” u unutrašnjem gornjem delu vagine, a može biti veličine od 0,5 do 3 cm. Kada se pritisne, “brežuljak” reaguje, jer ga čini visoka koncentracija seksualnih živaca koji proizvode hormone.

Zamislite vašu partnerku kako leži na leđima raširenih nogu i sebe među njenim nogama. Lagano, jedan prst, a najbolje srednji, stavite u vaginu, tako da vam je dlan otvoren prema gore. Nakon toga nežno i vrlo sporo savite prst, kao da dozivate nekoga. To gornje područje vagine koje dodirnete je vrlo verovatno i vrlo blizu G-tačke. Napipajte mokraćnu cev, pa polako pomerajte prst njenom dužinom. Kada osetite laganu nabubrelost (koju ćete osetiti samo ako je vaša partnerka uzbuđena), pronašli ste veliko G.

Dakle, vaša draga mora biti uzbuđena i vrlo željna pre G “igre”, inače igra neće uspeti. G tačka nije mesto čijom stimulacijom će se ona uzbuditi.

Ali, kad je uzbuđena, to područje je zlatna nit kojom ćete vašu voljenu dovesti do nebeskog vrhunca (možda i više puta). Dakle, pre same G igre morate učiniti sve one dobre i čarobne stvari u sklopu predigre koje će je uzbuditi i za koju je bolje da traje i traje (oralno je najbolje). Kada uočite da je ona zakoračila na stepenice ka nebu, vrlo nežno i lagano započnite masažu usnica i ostalog područja spoljašnjeg dela vagine. Nakon toga lagano prodrite u nju. Sigurnije ćete G pogoditi sa dva prsta, ali takvo prodiranje može za nju biti neprijatno, što zavisi od toga koliko je u tom trenutku “uska”. Kada dođete prstima do pravog mesta (gore opisanog) nežno ga pritiskajte – ali ne prebrzo! Neka vam pokreti budu što ritmičniji. Bilo bi dobro da u isto vreme zadovoljavate svoju dragu oralno, putem klitorisa ili uskog područja oko njega. To ne bi bilo loše jer ona ne sme biti svesna vaše male pretrage. Mora biti uverena da je klitoris primarno mesto na koje ste se usredsredili.

Kada pronađete pravo područje, ona će se još više uzbuditi. Međutim, morate znati da unutrašnja površina vagine nije preterano seksualno osetljiva. Veliki deo uzbuđenja koje žena doživljava pri prodiranju prstima temelji se na psihološkoj stimulaciji, više nego na fizičkoj. Nakon što pronađete veliko G nastavite nežnim pritiscima uz istovremeno ljubljenje njenog klitorisa i usnica.

Cilj i ishod je orgazam! Nezamisliv, poseban, produženi orgazam!

Taj orgazam je drugačiji od svih ostalih. Kod drugih orgazama, poput vaginalnih, klitorialnih ili analnih, moguće su razne vrste i kvalitet, ali G-orgazam je nešto sasvim drugačije.

Kako ćete ga prepoznati? G-orgazam često uzrokuje “gurajući” orgazam. Područje oko vagine ili iznad vaših prstiju, pa i dublje, nabubri i zgrči se prema otvoru. Ako u tom trenutku uspete da pronađete pravu kombinaciju njenog otpuštanja i pritiskanja velikog G, uspećete toliko produžiti orgazam da će on trajati znatno duže nego ikada. A on može trajati i trajati i trajati, i ako u tome uspete, on prestaje ne zato što je gotov, već što je ona toliko iscrpljena da jednostavno morate prestati.

OVO JE SAMO PREPISKA KOJU ZELIM POSTAVITI DA MOGU SVI CHATERI PROCITATI, A MOZDA MALO NESTO I NAUCITI 😛

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<