Swing žurka

….Poziv za zurku smo dobili od prijatelja sa kojim smo par puta imali sex.Objasnili su nam da je zurka kod njihovih prijatelja,da ce biti nekoliko parova, ali da nemoramo da usestvcujemo u nicemu ako to ne zelimo.Mozemo samo posmatrati ili se ukljuciti, ako nam se neko svidi.
Ceo taj dan imali smo tremu, jer je to bila novost za oboje.Ona je obukla dugu crnu haljinu sa velikim izrezom i dekolteom.Ispod je imala crne samostojece carape i minijaturne tangice.Naravno visoke stikle su bile obavezne, kao i nekoliko detalja od nakita. U pola devet smo bili na toj adresi i pozvali prijatelje da nas uvedu.Bila je
to poveca kuca sa lepo sredjenim dvoristem. Domacini su bili par od cetrdesetak godina,ona visoka plavusa, dugih nogu i malo jace guze.On je bio covek za koga bi se moglo reci da dobro zgleda u svojim godinama, crne kose prosarane sa ponekom sedom.
Uveli su nas u prizemlje koje je bilo uredjeno kao da se radi o nekom klubu ili cafeu.Poveci sank, nekoliko koznih garnitura, nekoliko stilskih stolova i dosta jastuka i taburea po podu.Kada smo mi stigli u prostoriji su bili nasi domacini, prijatelji, jos jedan par, dva mladja muskarca i devojka izazovno obucena koja je posluzivala
pice.Mora se priznati da su svi ok zgledali.Svetla su bila prigusena,muzika je dopirala iz skrivenih zvucnika, a prostorijom se sirio miris aromaticnih sveca.Poveli su nas u obilazak ostalih prostorija. Na istom spratu su bili jos dva velika kupatila i
tri sobe(sa velikim bracnim krevetima) do kojih je vodio dugacki hodnik.Domacin nas nije upoznao sa ostalim gostima, vec je ostavio da sami odlucimo ko nam je interesantan.U narednih sat vremena dosli su jos 3 para,dve cure(zene) i jos nekoliko muskaraca.Atmosfera je bila opustena, pice, hrana i djuskanje uz muziku.Tek oko ponoci
su pocele prve varnice u smislu ljubakanja i pipkanja medju gostima.U medjuvremenu smo prijatno caskali sa gostima o svemu. O dosadasnjim iskustvima, zeljama, mastanjima.Upoznali smo par koji je , kao i mi prvi put bio tu, tako da smo nas cetvoro sa jos jednim pojedincem stajali po strani i posmatrali sta se desava.Posle ponoci su
se dva para uputila ka jednoj od soba.To je bio znak da se atmosfera podigne na veci nivo.
U fotelju do nas je sela gazdarica sa dva mladja muskarca.Za cas je ostala samo u sandalama boje zlata.Smenjivali su se na njenim usnama i mackici. Domacin je sedeo u barskoj stolici, dok mu je hostesa pusila.Jos jedan pa*e mazio u cosku, dok su se ostali pogubili po sobama.Prostorije su se za cas ispunile uzdasima i dahtanjem. Odlucio sam da obidjem sobe, a zamnom je krenuo i mladic koji je do tad stajao sa nama.U prvoj sobi su bili ono cetvoro koji su prvi krenuli ka sobama. Naguzene,ljubile su jedna drugu ,dok su ih partneri tucali otpozadi.U drugoj sobi je bio pravi grupnjak.Nismo mogli prebrojati tacno, ali sigurno je na krevetu bilo tri dame sa bar pet muskaraca, plus dva muskarca koji su samo posmatrali sa strane. U trecoj sobi je bio mladji par(samo njih dvoje).On je lezao na ledjima, dok je ona jahala na njemu.Bila je u minicu,cak je imala i tangice na sebi samo malo pomerene u stranu.
Jebacina je trajala nekoliko sati.Ucesnici su prekidali samo kad bi dosli po pice ili otisli na
tusiranje.Nas petoro, iako napaljeni smo se uzdrzali od sexa. Malo smo se mazili u svojoj lozi dok smo posmatrali ostale.
Nekoliko sati posle ponoci pocelo je razilazenje,
a domacini i hostesa su poceli da spremaju sobe posle zurke.Nasi prijatelji su nam predlozili da ostanemo da prenocimo, zbog popijenog alkohola i mogucih problema sa saobracajnom olicijom.
Odlucili smo da pristanemo, te domacini pocese da prave raspored za spavanje(jer nismo bili jedini koji su odlucili da prenoce)
Ispostavilo se da nema dovoljno mesta da dobijemo sami sobu, vec smo morali da delimo krevet sa nekim.Odlucili smo se da sa nama bude tip koji je bio svo vreme sa nama. Nasi prijatelji su uzeli prvu sobu sa jos jednim parom.U drugoj sobi je bilo vise njih(prepoznali smo i hostesu medju
njima).Nas troje smo se smestili u trecu sobu. Supruga je dobila od domacina obicnu belu pamucnu majcu za spavanje.Istusirala se i smestila izmedju nas(nisam zeleo da spavam do muskarca).
Kako je on bio tu odustao sam od sexa i opijen alkoholom brzo zaspao.
Posle nekog vremena me probudilo komesanje u krevetu.Otvorio sam oci i video da njih dvoje kako se ljube i maze.Nisam reagovao vec sam se napravio kao da i dalje spavam.Ona je tiho uzdisala dok je njegova ruka verovatno bila medju njenim nogama ispod pokrivaca.Okrenula se prema meni da vidi dali spavam,a onda se zavukla ispod pokrivaca.
Osecao sam njenu vrelu guzu na svojoj butini, dok se pokrivac ritmicki dizao gore dole.Posle par minuta je povukao ispod sebe, a odmah zatim sam cuo njen uzdah.Poceo je polako da tuca moju zenu tik pored mene.
Ubrzo su prestali da se uzdrzavaju, zbacili su prekrivac sa sebe i pojacali tempo. Podigao sam glavu prema njima, a ona je kratko odgovorila:
” Morala sam, previse sam bila napaljena…”
Nekoliko puta se zabio u nju, a onda svrsio po njenom stomaku.
Cmoknula me i rekla da idu na tusiranje.Ponovo sam poceo da tonem u san(alkohol je bio jaci od napaljenosti).
Kad sam se ponovo probudio vec je bilo pocelo da svice. U krevetu sam bio samo ja.Obukao sam pantalone i krenuo niz hodnik.Iz salona su se culi
uzdasi.Neko se tucao.
Kad sam dosao do ulaza stao sam kao ukopan od prizora koji sam video.Moja zena je bila na fotelji u sendwichu izmedju dva muskarca.Jebali su je divljacki, dok je ona sa uzivanjem stenjala i uzdisala.Pored glave je bio jos jedan muskarac koji joj je povremeno stavljao kitu u usta.
U fotelji pored, sedeli su domacin i tip koji je bio u sobi sa nama, goli…
Ekipa na mojoj zeni zameni mesta, iz usta u guzu, iz guze u usta.Gledao sam svoju zenu kako svrsava i uvija se pod naletima tri muskarca.Jos malo su je jebali, a onda jedan po jedan svrsise po njenom licu i usnama.Krenuli su ka kupatilu, a ona stade pored mene:”Svrsila sam nebrojeno puta…ne znam koliko me njih tucalo….”
Bila je umazana spermom po celom licu , grlu, grudima…Ovlas me poljubi u utrca u kupatilo
Domacin mi pridje i potapsa po ramenu:” Imas vatrenu zenku, sve nas je naterala da svrsimo po nekoliko puta. ”
Prisao sam sanku i nasuo sebi povecu casu wiskija….

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<