Sangajska zahvalnost – delimicna licna ispovest

Bio je mart u Sangaju, na prvi pogled sam se zaljubio u taj grad. Guzva, trka i velicanstven prostor, a devojke zanimljive, totalno drugacije, pozeleo sam provod sa jednom od njih. Kontaktirao sam je preko inter*a, naravno znajuci da je njima belac intrigantan, malo egzotican, zapravo tesko odoljiv. Pisala je da nije klasican tip “Shanghai girl”, nego je vise konzervantivna, uveravao sam je da samo zelim da je upoznam bez ikakvnih ocekivanja. Pristala je, dogovorili smo se da dodje u moj hotelski lobi u 9h uvece.
Dosla je obucene u crnim pantalonama sa rolkom, apsulutno neizazovno, nije mi smetalo, prihvatila je da popijemo pice u lobiju, pa onda jos jedno, jednostavno prihvatala je sve sto sam predlozio, i veceru u hotelu. Imao sam osecaj da joj je bilo veoma bitno da se ja osecam prijatno i uspela u tome, imao sam osecaj da poznajem veoma dugo, i kao da je deo njene kulture da zadovolji muskarca.
Kako je vece proticalo, ona je bila sve opustenija, smejala, dodirivala me za ruku, oblizivala je svoje usne, znao sam da je moja. Uzeo sam je za ruku i poveo prema liftu, stidljivo je prohvatila moju inicijativu. U liftu sam je poljubio, ubrzo smo zavrsili na krevetu, prihvatio sam da ona vodi cini mi se da oseca kao da mi to duguje, potpuno sam se predao njenim carima.
Legla je na ledja i zabacila glavu preko kraja kreveta, uzela ga je u usta, uhvatila me je za guzu i privlacila prema sebi. Osecaj je fantastican, toliko da mi se zamantalo, legao sam , a ona je sela na mene, njeni uzdisaji su pocetku zvucali lazno, nekako naivno, postajal su sve glasniji skoro je vristala od strasti, zabila je svoj nokte u moje grudi, uhvatio sam za kosu i povuko na stranu, voli grubu igru, poceo sam je udarai po guzi, na svaki udarac ispustala vrisak zadovoljstva. Imao sam osecaj daj o *azam traje i traje i neprestaje, sve dok nije pocela da jeca kao da se davi, a onda mi se nasmesila i ponovo ga uzela u usta. Sa jezikom me dovodi do ludila, pomisao da ne zeli da ga izvadi iz usta me jos vise palio. Poceo sam svrsavati, pokusao sam ga izvadtii iz njenih ali nije mi dozvolila. *azam je bio jaka kao nikada do tada. Pogledala me kao da mi se zeli zahvaliti, neverovatna odanost muskarcu zaista je bilo iznenadjenje za mene i divna uspomena na Sangaj.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<