Prvo grupno iskustvo

Bila sam prava tatina mezimica, vredna, primerna u svemu pravi ponos roditelja. Takva sam bila i kao student. Pri zavrsetku studija upoznala sam NJEGA, svog buduceg supruga. Za svoja prethodna iskustva mogu reci da su bila dosta skromna. Nisam nesto ni bila mnogo zainteresovana za seks ali sam znala da je to sastavni deo svake veze. Ne mogu reci da mi nije bilo lepo ali nisam imala bas neki izrazen libido.
Kao devojka shvatila sam da sam predmet interesovanja muskog sveta. Gde god bih izasla naso bi se neki udvarac ali moram priznati da sam bila zainteresovana za potpuno druge stvari. Vecina njih je bila toliko banalna i prozaicna da razgovori nisu trajali duze od 10-tak minuta. Onda sam upoznala njega, po svemu drugacijeg muskarca. Bio je musko u pravom smislu te reci, markantan, negovan, obrazovan, vrlo sarmantan. Desila se ljubav i prvi put postajem zainteresovana za seks. Sve sto je moglo medjusobno smo probali.Izgubila sam i analno nevinost, a to sam mislila da se nikada nece desiti. Pocinjemo zajednicki zivot, a posle pola godine dolazi i do braka. Sve je bilo kao u bajci. Imali smo jako bogat drustveni zivot, izlasci, posete prijateljima, pozoriste, putovanja. Sve sto jedan mladi par moze pozeleti i koji to sebi moze priustiti. Probudio je u meni ono sto je bilo potpuno skriveno i sto nisam ni znala da postoji. Probudio je strast i pozudu. Udovoljavali smo jedno drugom na sve moguce nacine, bezgranicno se davali jedno drugom.

Onda je jednog dana moj muz otvorio dusu i priznao nesto o cemu vec dugo masta. Bila sam prenerazena. Hteo je swing iskustvo, da me vidi sa drugim i da mu ispunim tu zelju. Frapirala sam se. Osecanja su bila pomesana od bezgranicnog besa, tuge, razocarenja do neverovatnog straha da cu ga izgubiti. Moja prigovaranja i peckanja postaju svakodnevna. Pitala sam se kako je moguce da voljeno bice mozes deliti sa nekim, a ja njega nebih nikome dala. Onda je jednog dana proradio moj osvetnicki nagon. Neka gleda i mozda ga kad to vise ne bude samo masta, nesto i zaboli. Mozda posle toga nikada nece pozeleti slicno, a to je svakako vredno zrtve ma kakva ona bila. Rekla sam mu da pristajem ali da se on pobrine o svemu.
Tog dana je zvao s posla oko 17h i rekao da spremim nesto za veceru ali i da se sama spremim. Nije zeleo da mi otkrije kombinaciju. Nisam znala koga ocekujem, da li muskarca, par. Spremila sam klopu, a onda sam presla na spremanje sebe. Uvek sam depilirana svuda pa tu nije bilo puno posla. Resila sam biti krajnje drska. Obukla sam strec haljinu, bas onu koju je on skupo platio. Ispod nisam obukla brus. Htela sam da se bradavice ocrtavaju. Izabrala sam i samodrzece carape, haltere ali nisam htela nositi gacice. Sve to upakovano s cipelicama s visokom potpeti* i umerenom sminkom delovalo je vrlo ok.

Oko 20h, pojavili su se on i jos dvojica muskaraca. Upoznavanje je proslo i zacudilo me sto nisam imala nikakav osecaj neprijatnosti. Posle vecere pospremila sam sto i naravno pratila reakcije gostiju. Videla sam da me i te kako gledaju. Kada sam sve pospremila rekla sam da zelim sada i na stolu, drsko i samouvereno. Zedj za osvetom bila je ogromna. Legla sam na sto i zadigla suknju. Jedan od gostiju je u momentu poceo da me lize, a drugi mi je ponudio da mu pusim. Zdusno sam to radila i gledala muza pravo u oci. Zelela sam da vidi koji uzitak pruzam drugom muskarcu. Osetila sam da me onaj lizac uzima. U trenutku kada je prvi put kurac drugog muskarca ulazio u mene, dozivela sam *azam. Znala sam da moj muz to prepoznaje i da vidi na mom licu. Smenjivale u se scene kao na porno filmu visoke produkcije. Kada sam kriknula dok su me uzimali u sendwicu muz me je pitao da li me boli. Odgovorila sam mu drsko da me ne boli nego da uzivam. To je krik uzitka. Naredila sam mu da uzme foto aparat i da slika. Neka bude ovekovecen trenutak kada je svoju zenu gurnuo u zonu sumraka u jednu drugu dimenziju iz koje vise nema povratka.

Znala sam da vise nisam ista kao pre i da nema nazad. Kasnije su se smenjivala svakakva iskustva, a posle prvog bisex iskustva, jako se pojacala moja “zenska” strana i uplovila sam u vode zenske ljubavi koja me je obuzela celu.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<