Odmor

Srednji jadran, avgust, more, sunce…..
Prvih par dana bude interesantno, gledaš nove face, razne komade i muške i ženske, uporedjuješ ih, zamišljaš eventualne susrete, a onda ti sve dosadi. Zavisi da li voliš da plivaš ili si pobornik “roštiljanja”, a najljepše su duge jutarnje šetnje, jutarnje kupanje, onda odmaranje, večernje kupanje i izlasci.
Tako je kod mene, a moj muž voli ribarenje. Ako nadje nekog domaćeg sa brodi* išao bih danima i noćima u ribu.
Čula sam od jednog poznanika komentar “ko ide u ribolov nemože da guzi” ali neslažem se.
Dosta slobodnog vremena, kad je muž bio odsutan sam provodila sa komšini* iz susednog apartmana. To je bila fina gospodja starija od mene desetak godina. Bila je malo punačkija Slavonka. Sprijateljile smo se brzo i počele smo ići i u jutarnje šetnje, vodili duge razgovore o čemu žene već razgovaraju kada su same. Za to vrijeme je moj muž sa njenim pijuckao kaficu, a onda i pokoje vino. Kad je moj muž išao u ribu, simpatični, takodje punački Slavonac bi ostajao uz čašu vina.
Da nedužim, gospodja Slavonka me zovnu kod sebe u sobu. Pile smo kaficu i ona poče priču kako je imala jednu prijateljicu s kojom je vodila ljubav i kako je uživala.
Pitala me je dali sam ja imala takvih iskustava, a kad sam odgovorila da nisam, upitala je dali bih probala.
Prišla je, počela me je ljubiti, počela sam da drhtim, lijepo sam se osjećala. Skinula mi je ogrtač i ono malo veša i ja sam njoj pomogla oko njezine garderobe.
Legle smo na krevet, ljubila mi je bradavice, spuštala se prema pupku, onda ga je prelazila jezikom, išla je od pupka prema stidnim dlakama, bilo je zaista predivno. Zagnjurila je glavu izmedju mojih butina i jezikom se igrala sa klitorisom, usminama, guzom. Znala je posao. Ivzijala sam se, svršila sam jednom, drugi put.
Legla je na ledja, sad sam ja počela ljubiti njene bradavice, pupk, bucmastu picu, bujnu guzu i ona je svršila, Onda smo prešle u pozu 69 i uživale, uživale, uživale.
Bio je zaista fantastično ljetovanje.
Predveče kad je moj muž sa lokalnim ribarima sjeo u brodicu i otisnuli su se u ribolov, a komšija je otišao na vino, opet sam otišla kod komšinice.
Uživale smo, mazile smo se.
Odjednom, vrata se otvaraju i u sobu ulazi komšija. Bio je niži malo od supruge, bio je plav, proćelav, imao je simpatični “pivski stomak”. Pogledao nas je, a ona reče “šta je, šta čekaš, dolazi ovamo”. Prišao je, kur…c mu je bio već ukrućen, kao da je stajao iza vrata i slušao šta radimo.
Supruga ga je vješto skinula, i počela da mu ga puši. Meni je rekao da pridjem, uhvatio me je za glavu i uvalio mi svoj vreli jezik u usta, rukama mi je stiskao grudi, malo je boljelo.
Onda mi je rekao da legnem ispod žene mu i da je oralno zadovoljavam, dok mu je pušila meni je lice prekrila njena vrela pica.
Mjenjale smo se, pušile smo naizmjenično, zadovoljavao nas je i klasično i analno. Nisam mogla vjerovati da u onakom veselom Slavoncu postoji takva energija.
Družili smo se tako intenzivno svaki put kad je suprug išao u ribu i bilo je predivno.
Kad smo, nakon desetak dana, suprug i ja polazili kući vidjela sam simpatičnu Slavonku kako razgovara sa novom gošćom, dok Slavonac pije kaficu sa njenim mužem.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<