Moja Sanjica

Ovo je priča o mojoj prijateljici Sanji. Bio sam dugo zaljubljen u nju i nisam se usuđivao ništa pokušati je*am je voleo i nisam hteo da je izgubim ako ne pristane na ono što ja pokušam.

Bio sam kod nje dugo i provodio stvarno puno vremena sa njom i sa njenom de* i tako su mi postali dragi svo troje. Spavao sam kod nje i provodio dosta vremena i sa de* i njom. Često smo spavali zajedno, ali ja nikada nisam ništa pokušao do te večeri…

Deca nisu bila kući i legli smo spavati je*mo ujutro rano trebali da se ustanemo i da idemo u šoping za decu jer je školska godina trebala da počne pa je trebalo uzeti pribor za školu. Ona je ubrzo “kao zaspala. Znao sam da voli da se masira po leđima i lagano masira, pa sam je nežno upitao da li bi želela da je masiram, tihim glasom odgovorila je DA.

Zavukao sam joj ruke ispod majice jer je ležala na stomaku i počeo lagano da je masiram i mazim od leđa pa do guze. Primetio sam da nema grudnjaka, masirao sam je po vratu i sve polaganije sam se spuštao sa strane leđa, prelazivši i sa jedne i sa druge strane leđa. Tako sam došao do oboda sisa.

Čuo sam samo jedan seksi prigušeni uzdah aaaahh. Nastavio sam sa masažom sve više osvajajući sve veći deo sisa dok se njen uzdah pojačavao koji je već prelazio u stenjanje.

U tom maženju sam u jednom trenutku uhvatio rukom celu sisu u ruku i počeo je polako i nežno stiskati i mesiti dok je ona stenjala sve glasnije i a ujedno i prigušenije svako malo me pitavši “čaki zašto mi to radiš”?

To me je nagnalo da pomislim da se osim mene jebe i sa još nekim pa kao hoće da prestanem kako bi ona ispala fina i da ne ispadne kurva. To me je još više napalilo i između dva prsta sam joj uhvatio bradavice a sa drugom rukom koju sam provukao ispod nje uhvatio sam je i za drugu sisu a time odmah i za bradavicu i u isto vreme počeo da joj mesim sise i nježno stišćem i uvrćem bradavice. To ju je izluđivalo i primetio sam da je počela da vrti guzovima.

A pošto sam ja ležao iza nje i bio pripijen skroz iza nje, njeni guzovi koji su se uvijali bili su nabijeni na moj kurac. Tako mi je ona svojim guzovima drkala kurac, svo vreme se branivši sa rečima čaki zašto mi to radiš. To me je samo nateralo da je jače stisnem za sise i bradavice da joj uvrćem sve jače. A povremeno sam jednom rukom šetao po leđima i dolazio do guzova zasad još ne ulazivši prstima pod šorc koji je imala na sebi.

Kad nije imala grudnjak automatski sam predpostavio da nema ni gaćice tj tangice jer je samo njih i nosila. Zatim sam opet vraćao ruku nazad na sisu. Bila me ne iznervirala jer me je stalno zapitkivala zašto joj to radim, a ruke su joj celo vreme bile na jastuku a nekad i na mojim rukama ne pokušavši uopšte da ih skloni. Ja sam se kao bio naljutio samo da vidim kakva ćew biti njena reakcija. Sklonio sam ruke sa obe sise i odmaknuo se od nje na bar pola metra jer je krevet bio prostran i bilo je mesta na njemu.

Za par trenutaka se okrenula prema meni i pitala šta mi je sad, a ispod deke kojom smo bilo pokrivreni mi je stavila ruku među noge i prešla celom dužinom preko moje kurčine nežno ga stisnuvši dok je premazila preko njega. To me je ubedilo da joj se vratim i njoj i našoj igri koju sam ja započeo. Zadigla je majičicu koju je imala na sebi i ja sam je zgrabio za obe sise i počeo ljubiti po grudima i po sisama.

Ja inače jako volim sise, volim ih mesiti, maziti, uvrtati bradavice, cuclati ih, jednostavno volim sise i ne stidim se toga. Volim ja i pičku naravno ali sise obožavam. Poljubio sam joj bradavice i uzeo jednu u usta, cuclao je i usnama je nežno vukao prema sebi, razvlačeći ih i natezavši ih tako. Zatim sam legao na leđa i ona je kako je lažala na leđima se prebacila na mene. Opet sam je uhvatio za sise i sada već oboje smo bili vidno napaljeni.

Ja sam joj sve grublje i jače gnječio sise u rukama, nisu baš bile velike kakve ja volim ali sam nju jako voleo i meni su bile velike kao ceo svet.

Ja sam ih sve grublje mesio dok je ona pritisnuvši guzicu prema dole sve jače je nabijala na moj kurac koji je već bio jako tvrd.Tad mi je sinulo da sam za svo vreme koje sam posvetio njenim sisama skroz zaboravio na njenu pičku.

Dok je bila na meni jednu sam ruku laganu spuštao prema njenom međunožju.

Šorc koji je na sebi imala bio je nežno zelene boje i bio je tanak. Išao sam prvo sa vanjske strane šorca da izvidim u kakvom joj je stanju pička. Kada sam došao do pičke i spustio ruku direktno na nju osetio sam pod rukom koliko je mokra među nogama i bilo je očigledno da je napaljena do bola. U tom trenutku sam poludeo od napaljenosti i stisnuo sam joj pičku.

Jako je zastenjala, jer je celo vreme stenjala prigušeno kao da se boji da nas neko ne čuje. Sad je vrisnula “čakiiiii”, i stresla se kao da ju je struja udarila. Raširila je butine, nabijavši guzove na moj kurac……..

Zatim se vratila kraj mene.Počeo sam da je ljubim uvalivši joj jezik duboko u grlo na šta je ona uzvraćala spuštajući svoju ruku na mene i lagano me češkajući po stomaku i spuštajući se prema mom šorcu je*am i ja imao šorc na sebi.

Uvukla mi je ruku u šorc i zgrabila me za kurac a svo vreme je stenjala i uzdisala sve glasnije je*mo bili sami pa je i mogla tako. Počela je da me stiska za kurac i da ga navlači povremeno mi mazeći i jaja.

Kad sam ja video koliko voli kurac i ja sam svoju ruku sa sisa polako počeo spuštati prema njenim butinama koje su bile skroz otvorene, došao sam do šorca i lagano odigao gumu na njemu i zavukao ruku unutra prešavši preko stomačića kojeg je prekrivao i napipao sam početak pičke tj došao sam do klitorisa.

Iznad pičke sam osetio mali čupavi žbun a okolo sam osetio da je bila obrijana, što se meni jako svidelo. Kliću sam palcem malo pomazio i bez velikog čekanja zavukao joj prst u pičku. Vrisnula je. Počeo sam da joj jebem pičku sa prstom a ubacio sam joj još jedan prst u nju.

To ju je izludelo je*am osetio sve jači stisak njene ruke na svom kurcu i polako je počelo da me boli. Vrtela je dupetom, a među nogama kao da joj je poplava bila. Samo je ponavljala, čaki razvali mi pičku, čaki razvali mi pičku.

Ja sam je na te reči još sočnije ljubio. Primetio sam da koliko se fina pravila kad smo pričali ponekad o seksu kao prijatelji da voli da koristi vruće reči i da nije tako fina u samom činu seksa što je mene samo još jače zagrijalo jer mi je kraj mene bila žena u koju sam jako zaljubljen…

Počeo sam je ljubiti po licu, spuštajući se po vratu, malo sa jedne strane, malo sa druge, ljubeći je u uho, vrhom jezika i već uzavrelim dahom po vanjskom delu cuclajući jo ušnu resicu tj donji deo uha još uvek joj drkajući pičku prstima.

Nastavio sam je ljubiti po grudima uzimajući joj malo jednu bradavicu u usta malo drugu, cuclajući ih ustima, povremeno ih uhvatim između gornjih i donjih zuba i vrhom jezika prelazivši po njina gurkajući ih levo desno, napred nazad.

Disala je sve dublje i teže. Ponavljala je, želim te među nogama, moja pizdurina te treba. Rekao sam joj da ću je rado uslužiti. Premestio sam joj se među noge još ih više raširivši. Ali nisam joj prešao na pičku je*am rešio da je još malo izluđujem, ako je to uopšte moguće je*e videlo da je željna kurca i dobre jebačine, a ja sam hteo da to duže traje jer je dobra predigra veoma važna.

Ljubio sam je sa unutrašnje strane butina od kolena pa prema pički, kad bi došao blizu pičke samo bih je poljubio i malo liznuo. Zatim bi se premestio usnama na drugu nogu i od kolena krenuo da je ljubim prema pički a istovremeno je lizajući od kolena prema pički.

Zatim se malo odigla od kreveta i ja sam je pogledao, zgrabila me je za kosu i premestila mi glavu na samu pičku i rekla da me želi na pički i da više ne može da izdrži.

Rekla je da obožava lizanje i da joj pojedem pičku koliko je uzbuđena bila. Držala me je za kosu i glavu mi sve više nabijala na pizdurinu kako ju je ona zvala u trenutcima napaljenosti. Krenuo sam da joj cuclam klitoris, sad je već počela glasno da uzdiše a skoro i da vrišti.

Ponovio sam ono sa bradavicama kad sam joj nežno u ustima između zuba uhvatio klitoris i nežno ga vrhom jezika gurkao levo desno, dok sam istovremeno uvukao prvo jedan pa onda i drugi prst u njenu već sokovima natopljenu picu, to ju je toliko izludelo da je odigla guzove i tako mi nabijala pičku na lice i trljala je po mom licu.

Svidelo mi se to umivanje pičkinim sokovima po mom licu. toliko je vrtila guzovima, a ja sam pomislio da od one kao pristojne žene koja je tada imala 27 godina, a ja sam tada imao 32 godine se pretvorila u raspomamljenu jebačicu koja toliko uživa u kurcu. Ljubio sam joj usmine cuclajući prvo jednu pa drugu, nežno i lagano ih hvatajući jezikom i natezavši kao žvaku.

Ljubio sam joj, cuclao svaki seo njene pičke, nabijavši joj i jezik što sam dublje mogao u pičku, kruživši jezikom u njoj, je*am je toliko voleo da bih je najradije pojeo celu.

Lizao sam, usisavao u sebe svaku kap njenog soka kojega je bilo u izobilju, a ja sam uživao u svakoj kapi koju mi je dala jer toliko je sočnu pičku imala moja Sanja. Počela je svršavati i glasno se derati da sam mislio da će nas neko čuti jer je balkon bio otvoren.

Telo joj se grčilo i celo vreme je ponavljala, joj čaki što mi je lepo, da sam znala da si ovako dobar, da je samo moja pička znala bio bi ti prije među mojim nogama, a ako bog da od sada ćeš i biti, a sada te želim u sebi, želim da me jebeš i nemoj da prestaješ…
I ja sam to želeo jako. Pridigao sam se, stavio kurac na ulaz u njenu pičku, izdigla je malo dupe i ispod njega stavila jastuk, povila je noge,snažno sam joj ga nabio.

Vrisnula je tako glasno da sam se uplašio pa sam pomislio da sam je možda povredio, rekla je nastavi samo treba mi to. Usporio sam i nisam hteo da je povredio i počeo sam polako da je nabijam… Ona je vrtela guzovima i glasno stenjala, aaaaahhhhhh je bilo ono što sam najviše čuo a svaki njen uzdah me je sve više palio. Zgabio sam je za sise, ječe stisnuo i počeo sve brže da je nabijam.

Sad mi je već vikala, idi duble, dublje mi ga nabij, želim tvoju kurčinu što dublje u sebi ajde čaki aaaah.. aaaahhhhhhhhh, jebi me… Sve sam joj jače stiskao sise, a njene bradavice su već bile toliko očvrsnule… mmmmm… ne staj ni za živu glavuuuuu, joj što mi godiššššš jebaču moj, tada me je prvi put nazvala ljubavi moja…. mmmmmhhahhahhahahhhh….stenjala je moja sanjči sve češće,glasnije, dublje…

Svidelo mi se to kad sam video njenu slobodu u seksu… Onda me je začudila malo svojom izjavom: želim kurac u sebi, rekla je dok sam je nabijao. Rekao sam joj pa sad ga imaš, kaže ona pa tako će i biti, ali ja ga želim u ustima… Nisi znao koliko sam perverzna u krevetu ali ćeš to i saznati i ako hoćeš biti moj to ćeš morati da trpiš… Ja sam samo rekao da se slaže*jom, izvadio ga iz pičke i prineo joj njenim ustima…

Pušila ga je kao one kurve iz pornića koje sam često gledao, lizala ga je a rukama mi nežno masirala jaja i duboko ga uzimala u usta, u isto ga vreme drkajući. Topla ženska ruka na njemu me je toliko napalila da sam mislio da ću da svršim. Izvukao sam joj kurac iz ruku a ona me je pogledala kao dete jojem sam uzeo omiljenu igračku. rekao sam joj da ne brine ništa, da legne na stomak i da skupi noge..

Rekao sam joj da obožavam tu pozu, Došao sam iza nje, raširio joj guzove, i polagano joj ga ponovo stavljao u pičku, ubrzavši polako svoj ritam, držeći je za kukove i tako je privlačivši i nabijajući je na svoju kurčinu koja nije mala a nije baš nešto ni velika, oko 18 cm po mom merenju…. Mešala je guzovima pokušavajući da ga još više nabije u sebe..

Zatim mi je palo na pamet da nešto probam i tako ispitam koliko je ona ustvari perverzna.. Stavio sam joj lagano prstu guzu tj u šupak dok sam joj kurcem zadovoljavao pizdu. Vrisnula je sa dugim aaaaaaaaahhhhh, u jebote, šta je toooo… Okrenula se i pogledala me i rekla, nisam mislila da ćeš to pokušati, to volim, sviđa mi se što me razumeš u seksu…

Posle određenog vremena rekla mi je da se ustanem i sednem u fotelju koja je bila kraj kompjutera. Poslušao sam je. Došla je zamnom, opkoračila me, uzela moj kurac u ruku i smerila ga prema svojoj pički.

Daj mi kurca rekla je… Dugo nisam zadovoljena, a sad želim malo ja da kontrolišem situaciju reče ona… Polako je sela na njega, počela sve brže da se nabija, držao sam je za guzove.

Ona me je obgrlila oko vrata i ljubila.. privukao sam je k sebi, želim da uživam u tebi i u njemu, nemoj mi to oduzimati, zastala je, dok je još bila nabijena na moj kurac koji je ceo bio u njoj. Kao da joj je trebalo malo odmora.

Zatim je počela polagano da meša kukovima, sedeći na njemu kao da se boji da ga više neće imati. Pogledala me je i upitala: hoćeš li biti uz mene uvek? Naravno odgovorio sam joj… Počela je sve brže da vrti guzom, a to sam ja iskoristio da joj opet stavim prst u šupak….

Odjedno zastade, telo poče da joj podrhtava i reče glasno, svršavam jebo te čakiiii. Kako je to rekla, telom se naslonila na mene i uputila mi jednu molbu je*am u tom trenutku imao osećaj da mi je pročitala misli, rekla je; želim tvoje seme u sebi, želim da mi napuniš pičku svojom toplom spermom, želim to od tebe.

A onda je nastavila da se nabija ne njega toliko brzo. Malo se odmaknula od mene i ja sam je jako stisnuo za sise da su joj ostali crveni tragovi na njima… Rekao sam joj da ću da svršim, hteo sam ipak da je odgurnem ali mi je još jednom ponovila ne vadi ga, napuni mi pičku…

Ispucao sam svoju spermu u nju. Dok mi je njena pička grijala kurac, a on se kupao u svojoj spermi u njenoj pički, klonula je svojim telom na mene, i tiho mi rekla Čaki hvala ti, drago mi je što si se usudio da me pojebeš i na ovome se neće zaustaviti, moj seksualni apetit je veliki i imaćeš puno posla. Drago mi je i naravno da sam za….

Iz njene pičke počela je da polako se vidi sperma. Idemo sad da se tuširamo rekla je, uskoro treba da se ustajemo i idemo u šoping u bosnu, bilo je oko pola 6. Tek tada smo shvatili koliko smo deo večeri proveli u jebačini i koliko ćemo puta još to da ponovimo jednostavno shvativši pogledavši se u oči…

Ustala je iz mog krila, a sperma joj je počela da curi iz pičke niz nogu… Uzela me je za ruku i otišli smo u kupatilo… Otuširali smo se i ja sam prvi izašao i čekao da ona bude gotova što je malo duže potrajalo.

Kad je izašla ja nisam mogao da je se nagledam kako je dobro izgledala, gola, da li zato što je volim toliko, ili jednostavno zato. Ja sam ležao na krevetu, gol, jer mi se baš i nije žurilo sa oblačenjem. Kad je izašla, videla me golog da ležim i videla moj ponovo dignuti kurac i pitala pa meni pička toliko bridi malo je nabubrila i pocrvenela od seksa koji samo imali a tebi još nije dosta? A ja joj kažem: srećo moja tebe meni nikad neće biti dosta!Odgovorila mi je samo: držim te za reč…

Počela se oblačiti predamnom, obukla je prvo crne prozirne tangice, zatim je počela oblačiti crne helanke ili tajice, nemam ni ja pojma kako se to zove. Ja sam joj rekao: stani malo, imam jedan predlog. Rekla je znam na šta misliš, je*mo o tim stvarima pričali još dok smo bili kao prijatelji, znala je da volim kad žena koja je samnom ne nosi gaćice.

Skinula je te helanke, skinula je tangice, i ponovo obukla helanke na golu pičku.

Gore je obukla samo grudnjak a preko njega neku tuniku koja je padala preko guzova tako da se nije videla pička da je gola. Polako smo krenuli u šoping. Kad smo izašli iz zgrade bilo je to subota, čini mi se 05.09.2009 oko 6:15 ujutro kod sad već naših zajedničkih prijatelja s kojima smo išli u bosnu.

Zagrlila me je a ja sam svoju ruku stavio oko njenog struka. Dok smo tako išli, spustio sam ruku na njene guzove i lagano ih gnječio, malo sam naravno spustio ruku i niže došavši do pičke, samo da osetim kako je kad se miluje preko odeće, čuo sam sam samo jedno tiho aaaaahhh, i njene reči: polako još me pička boli od onoga noćas.

Rekao saam joj: kad sednemo u auto, ja sedim u sredini, ona meni sa desne strane, a jedna druga prijateljica sa leve strane, a napred su bili jedna moja kućna prijateljica i njen muž s kojima sam ja jako dobar, i kad sednemo da preko svojih nogu i malo stomaka prebaci jaknu koju je ponela jer je bilo hladnije već vreme.

Kad smo stigli do njih, već su nas čekali vani, i ušli smo svi u auto. Ona je sela i uradila to šo sam joj rekao. I ja sam imao jaknu i stavio sam je preko nas oboje jer nije baš bilo mesta za odeću u autu.

Moje su ruke bile pod jaknom, i kad smo malo odmakli nekoliko kilometara polako da niko ne primeti spustio sam joj ruku međju noge i naravno unutar helanki na golu kožu i odmah osetio njenu pičku kko je topla i vlažna bila. Nije smela ni da se pomeri, ni da uzdahne jer niko nije smeo ništa da primeti. Samo se naslonila na moje rame.

Kad su je upitali da li se naspavala, rekla je da nije, a ja sam jedini znao o čemu se radi. Mesio sam joj pičku, trljao je i masirao, stiskao, ustvari igrao se s njom, stavljajući joj povremeno i lagano da niko ne primeti i prst u pičić.

Već je počela da vlaži. Kad sam video da je već lagano počela da se vrpolji usporio sam pa i prestao sa masažom pice da je ne bih doveo do još jednog *azma.

Još sam jedno kratko vreme držao ruku među njenim nogama na pici jer je toliko topla moja Sanja bila, a naročito među nogama. Naše jebačine su se nastavile, a najviše smo uživali u onima kad je mogao neko da nas uhvati.

naši doživljaji toga dana još nisu gotovi. Kad smo se vratili iz Bosne iz šopinga, ostavili smo stvari u kuhinji na podu koje sam ja polako spremao u frižider i dalje gde treba.

Tada me je nazvala prijateljica Maja i rekla da joj trebaju neki cd-ovi i ako mogu da joj donesem.
Sanja je bila u sobi, rekao sam joj da me Maja treba i da ću se vratiti za koji sat jer idem do nje da joj to odnesem.

Rekla je da će se otuširati nabrzinu i leći malo da se odmori jer je umorna od puta a i nismo baš nešto ni spavali noćas.
Poljubila me je strasno i rekao sam joj da ću joj požuriti u zagrljaj.
Otišao sam i tamo se zadržao oko dva sata jer nisam hteo da zapostavim ostale prijatelje iako sam Sanju toliko voleo, je*am mislio u sebi da su ljubavi prolazne a prijateljstva večna i nepromenjiva, što će se par godina kasnije pokazati kao pogrešno razmišljanje ali ok, šta je tu je.

Kad sam se vratio kod nje polako sam otključao vrata da je ne probudim je*am imao ključ od njenih sigurnosnih vrata a koja su malo škripala.
Tiho sam ušao u stan, skinuo se u kuhinji i otišao u kupatilo da se otuširam.

Kad sam ušao u sobu malo sam se iznenadio, prijatno naravno; ugledao sam nju, ženu koju sam voleo kao nijednu dosada kako spava, ležala je na boku, okrenuta meni leđima, gola, a jedna noga joj je bila na stranici od kreveta, tako da joj se videla pička i usmine koje su se malo crvenile.

Momentalno mi se kurac ukrutio, bio je čvrst kao da pičku prvi put u životu vidi.
Legao sam na krevet odmah iza nje, usmerio sam ga prema njenoj pičkici i skroz polako počeo ulaziti u nju.

Kako sam ušao u nju samo sam čuo jedno tiho aaaahhhhhhhhhh i pokret njene guze u mom krilu.

Samo mi je šapnula da je ovo najlepše buđenje koje je imala. Rekla je samo nemoj jako jer je još pička boli od sinoć ali ja sam ipak polako ubrzavao ritam, držao sam ruku na guzi i privlačio je rukao sebi na kurac mada se i ona sam počela sve brže nabijati. Njeno stenjanje i dahtanje se ojačavalo postepeno kao i moji ulasci u nju.

Njeno međunožje je vlažilo sve više i sokovi su joj se razlivali po butinama.

Odjednom me je upitala da li sam gladan, odgovorio sam joj da jesam.
Polako je sišla s mog kurca, legao sam na leđa. Opkoračila me je i sela mi na lice sa pičkom odmah iznad mojih usta i sela mi je na usta i prvo polako a zatim sve brže mi je trljala pičku po licu, dok sam ja pokušavao da joj usnama pokupim sve sokove koji su iz te vrele pičke curili.

Uhvatio sam je rukama za guzove čvsto i stisnuo joj guzove i počeo ih mesiti. Usporila je ritam je*am joj ja rekao da u svakoj kapi njenog soka želim da uživam kao i u svakom seksualnom činu koji se odigrava, koji će se odigravati između nas i da želim da to što duže traje.

Poslušala me je i počeo sam da joj cuclam svaki deo pizdurine.
Razvlačio sam joj usmine i jezikom brisao svaku kap soka pomešanu s kapima znoja jer je stenjala kao da se nije jebala sto godina.

Cuclao sam joj klitoris kao dete bombonu i to ju je izluđivalo. Nisam još video ženu da toliko uživa u lizanju pičke kao ona. Imao sam osećao kao da mi sve jače seda na lice kako bi mi picu što jače utrljala u lice.

Počela je da se dere… ljubavi moja jebi me… razvali mi pičić… pojedi mi pičku…pričala je nešto nerazumljivo dk mi se trlala o lice a u svojim je rukama mesila svoje sise i to kako sam mogao videti da ih je jako stiskala i mesila je*u joj sise bila crvene, toliko nije znala šta radi…

Osetio sam da je sve vlažnija i počela je da se grči i trese i samo je vikala jeboteeee svršavammmmmmmmm,uuuuh, uuuuuuhhh, uhhhhhhh, ala ovo godi. I srušila se kraj mene. Zagrlio sam je toliko snažno da smo se prosto stopili u jedno telo… Tiho mi je rekla, jebi me… jebi me čaki… jebi me i ne vadi ga….

Njene bradavice roze boje koje su bile malo veće bole su me u prsa je*u već dobrano očvrsnule. Spustila je ruku među noge i uhvatila me za kurac, usmerila ga u svoju pičku što sam ja iskoristio i naglo joj ga nabio do kraja… Jaooooj bože raspašće mi se pičokara, jao čaki samo mi ga nabijaj, jebi me, samo me jebi… Jebi me ali me ne ispuštaj iz zagrljaja i tako sam je jebao na boku, držeći je za guzove.

Setio sam se nečega i stavio joj jedan prst u guzu i polako je jebao i sa prstom.. Rekla je samo jao šta mi to radiš, ne prestaj nikako, stavio sam joj još jedan prst.

Prebacila je nogu preko mene kako bi joj ga mogao što dublje nabiti. Telo joj nije bilo toplo, bila je vrela. gorela je, a pogotovo među nogama.. jooooojjj čakiiiiii, jače, razvali me… moja.. …. pička…. samo tebe treba…. ljubaviiiiii…… Postavio sam je na leđa i počeo brzo nabijati, a ona je počela samo glasno da stenje pa i da vrišti, samo je vikala bržeeeeee…

Jaja su mi sve jače šljapkala po njenom šupku, dok me je ona obgrlila nogama i stisnula moje guzove i nabijala me na sebe i u sebe. Onda sam joj rekao da legne na stomak i malo izbaci guzu, ispod nje sam stavio jastuk.

Ležala je nugu i ruku skupljenih, ja sam je opkoračio, raširio guzove, stavio prst u šupak, a zatim naslonio kurac na njega i počeo polako ulaziti.

Stenjala je toliko glasno i ja sam pomislio da je jako boli i počeo sam da ga vadim. Rekla mi je da nastavim, da je boli ali da će izdržati jer želi da uživa, dugo da budem u njoj… oooooouuuhhhhhhhhhh je izlazilo iz njenih usta i ušao sam skroz u nju i lagano počeo da je jebem.

Ona je rukama razdvajala svoje guzove a ja sam ubrzavao ulaske u nju. Jebao sam je tako još neko vreme kad mi reče da joj je lepo ali da joj pičku ne zapostavim.

Uzeo sam je u naručje i položio na mali stakleni kafe stolić koji je imala kraj kreveta, raširio joj noge. Hteo sam još malo da je ližem a ona je to jedva dočekala i pozdravila vlaženjem i izbacivanjem svojih sokova…

Butinama mi je stiskala glavu a rukama mi je nabijala na svoju nezasitu pičku, pičku koja je bila mokra skroz, a ja nisam znao kako da je se najedem, kao da sam hteo da je progutam koliko mi je svaka njena kap bila ukusna.

Rekao sam joj da se okrene na stomak a da ostane na stoliću. Kada mi se naguzila, nabio sam joj kurčinu nazad u picu i jebao sam je toliko jako kao da će mi je neko oteti. Samo je stenjala toliko jako, jebi me srećo mojaaa… samo me jebiiiiiiiiiii………. jebi me bržeeeeee. aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh…. uhhhh.. jjeboteeeeeeeeeee. otimali su joj se uzdasi jedni za drugim.

Vratili smo se na krevet jer je već postalo neudobno, legla je na bok, ja sam legao kraj nje. Stavio sam joj opet u pičku i nastavio a ona je svoju nogu prebacila preko moje da bi ga što dublje stavio u nju.
oteo joj se glasni uzdah koji joj je potresao celo telo, svršavammmmmmmm… reče mi… I ja ću uskoro odgovorio sam joj.

Svrši u mene, kaže mi ona, želim tvoje seme u sebi, a ako i zatrudnim i bude žensko neka nam se ćerkica zove Nevena. Zatim sam posle par trenutaka i ja svršio, u nju, naravno. rekla mi je da se ne pomeram i da hoće tako da zaspi da se bar malo odmori od našeg divljeg seksa jer pička je kaže već toliko boli.

Disanje joj se polako smirivalo i znao sam da tone u san jer je stvarno bilo dobro i video sam da je zadovoljena kako treba. Ostavio sam ga u njenoj pički i zaspao….

Sledećih dana smo malo usporili sa seksom jer je morala da polaže ispite iz hemije kod dve profesorice mada nije mogla pasti ni kod jedne, jedna od njih je bila i moja bivša profesorica hemije koju sam ja gotivio a i ja sam njoj ostao drag pa sam manje više ja pričao sa njom nego ona tako da se može reći da je zahvaljujući SREĆKU (tako me je zvala ta profesorica je*am Sanji donosio sreću), a sa sinom druge profesorice je njena starija ćerka išla u razred tako da ni tu nije mogla pasti.

Ja sam učio s njom, i išao s njom na ispite, a dok smo u hodniku čekali i ponavljali nju je vatala trema. U jednom trenutku ta moja profesorica je izašla i rekla da možemo malo otići napolje ako joj nije dobro jer je bilo još para polaznika ispred nas. Kad položi dobiće zvanje labaratorijski tehničar.

Rekla je da mora u wc, sačekao sam je ispred i onda ušao jer je malo duže nije bilo. Ušao sam unutra i video da plače, brainula se da li će proći ili će pasti, a ja sam je tešio i rekao da dok je maoja profesorica tu da ne može pasti, i za dvojku će biti dovoljno. Onda mi je nešto palo na pamet, malo možda po nekome perverzno ali baš me briga. Pognula je glavu i jecala tiho, ja sam izvadio kurac napolje, podigao joj nežno glavu i taman je zinula da nešto kaže ja sam to iskoristio i stavio joj ga u usta da joj bar nekako skrenem pažnju sa ispita.

Samo je gledala u mene i ne ispuštajući kurac iz ruku pušila ga je povremeno ga vadeći iz usta i jednom je rekla pa ti nisi normalan uhvatiće nas neko, neće rekao sam joj, samo budi tiho. Ljubila ga je, cuclala glavić. Na sebi je tada imala minić do malo iznad kolena, a ispod njega najlonke čarape crne sa gaćicama, gore lepu usku majicu a obukla je i grudnjak jer nisam hteo da joj se vide bradavice a dole nije imala prave gaćice nego je na golu pičku obukla te najlonke sa gaćicama.

Rekao sam joj da ustane i sad je moj red, podigao sam joj malo minič i napravio malu rupu na najlonkama taman toliku da joj pička iipadne van slobodna. Sad sam ja seo na wc i ona je znala šta treba, opkoračila me je, uzela mi kurac u ruku, nacentrirala ga na ulaz svoje pičke i polako sedala na njega…

UUUhhhh ote joj se iz usta na koja sam joj ja potom nežno stavio ruku i rekao da budede tiha jer nismo kod kuće da može da stenje glasno i slobodno. Počela je da se nabija kao da joj je to zadnje u životu, a najviše me izluđivalo kad zastane i počne vrtiti kukovima dok je moj kurac bio duboko u njoj. Kpovremeno bi joj sklonio ruku sa usta i uvaljivao duboke i sočne polju*e da joj prigušim stenjanje. Mešali smo svoje sokove i gore i dole. Uhvatio bih je za guzove ispod minića, stiskao ih i pomerao ih prema sebi.

Još sam joj malo pocepao najlonke na dupetu kao bih joj došao do šupka. Kad sam napravio prolaz, oblizao sam si jedan prst i stavio joj ga na šupak i kružio po njemu. Malo je poskočila, zatim sam ja počeo da joj polako ulazim sa prstom u šupak a ubrzo zatim i da je jebem sa tim prstom a ona se počela nasađivati sve brže. U jednom trenutku je upitam a ispit? Ma vidiš da niko ne zove, zvaće ona kad dođemo na red a dotle ćuti i jebi me i ništa ne pitaj. Naravno rekao sam i stavio joj još jedan prst u šupak.

Pa ti si stvarno otkačen ali to mi se kod tebe i sviđa, zastene ona i nastavi da se nabija. Odjednom zastane, zagrli me jače i kao da joj nešto protreslo telom kaže svršavam i zalepi mi poljubac kako ne bi vrisnula. Kratko smo bili tako, kad me upita i reče u isto vreme, a ti? Sad je tvoj red da svršiš, spermu nećemo bacati a ne smeš špricati po meni jer će se primetiti.
Sišla je iz moga krila i reče svršićeš meni u usta i stavila mi ga je u usta i krenula da puši, kad sam osetio da ću svršiti nabio sam joj ga dublje u grlo i počeo svršavati.

Gutala je moju spermu i uspela da kaže, svaka ti čast, pa ti izbaci sperme kao da nisi jebao sto godina. Hvala ti na ovome i što si mi skrenuo tužne misli sa ispita reče ona.

Progutala je svu spermu, uzela žvaku iz torbice. Ja sam stavio kurac nazad u hlače, zakopčao se, kad me ona uhvati za kurac opet i reče, pazi mi na ovo trebaće mi uskoro, a j nju uhvatim za pičku, stisnem je u šaku i kažem joj da i ona pazi na nju jer je sada moja… Izašli smo u hodnik a čekali još par minuta dok nismo ušli unutra. Možda je nepotrebno reći da je ispit položila u sretnom više ćaskanju nego pravom odgovaranju je*am bio doba*a profesori*, a i sanja je sama znala reći da ne bi prošla da njije bilo mene je*am joj stvarno bio velika pomoć u svemu a ona je to znala da ceni a verujte mi i da nagradi. Zato verujem da ima istine u onoj izreci da dobar kurac, znači mir u kući, tako da nekih prepirki između nas dvoje i nije bilo.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<