Leila – in my dream …

Umesto uvoda :

Razmisljao sam sta pokloniti jednoj dragoj prijateljici, a da bude sto kazu klinci virtuelno. Mozda sliku ? video klip ? nesto bolje ? i na kraju setio sam se darovacu joj pricu sa njom u glavnom ulozi. I to pricu iz duse i srca, pricu koju sam prozivljao par puta dok sam je pisao i heh izgledace smesno par puta i doziveo vrhunac bez da sam pitona – kako ga ona lepo imenova dodirnuo. Ovaj deo sam dopisao na klubu direktno te nema nasih karaktera no mislim da ce biti razumljivo i bez njih.
Kako sam izuzetno bio inspirasan njenim intelektom, snagom voljom, njenom otvorenoscu i iskrenoscu, a pre svega izuzetnim telom. Telom boginje, izvajanom figurom, pravom tihom vatrom koja samo ceka da se razbukta u pravi plamen pozude i strasti. I tako uz otvorenu sliku u gornjen desnom uglu ekrana da pisem , a pisao sam bas ovo ………

prica pre price ili ti kako se sve desilo :

Tog leta odlucio sam da po prvi put mojim motorom krenem preko Drine, obozavam da vozim motore i cesto idem na vikend putovanja, no ovaj put smo imali 5 dana na raspolaganju i plan je bio da ja i moj drug Milan napravimo jedan lep putopis. Odbacimo se preko Bosne uz obavezno svracanje na bascarsiju sve do Istre i konacno naseg cilja Hrvatskog primorja, jer oduvek sam se lozio cak i 4 god zabavljao sa jednom Hrvati*, a na slikama mi je primorje bilo predivno .A onda jadranskom maagistralom uz prelepe krajolike sve do jedinstvenog Dubrovnika pa u Crnu Goru do Bara pa preko Cetinja i Pljevalja nazad kuci.
Plan nije bio detaljan jer volim kada me nesto u momentu povede na neku stranu da tu i odem. Nazalost dan pred polazak MIlan je na moju nesrecu ali ispostavice se kasnije srecu odustao. Ja onako spakovan odlucih da sam krenem. Imao sam gde da prespavam u Sarajevu kod stare drugarice iz gimnazije ( bivde sex drugarice ) izbeglice koja se uspesno vratila udala i sad ima klinca. Iskreno nadao sam se da se njen muz pandur nece pojaviti ili biti na dezurstvu te da cu moci iskoristiti bonus i kao podsetiti se na stare dane. Ali Marfi je cekao i odmah se pokazao na delu, lik je imao slobodno vece te sam se morao pomirit sa sudbinom da cu se sa njim opiti i prespavati suva kurca. No pica nije bilo previse a i umor prvog dana me je savldao a imalo se jos dosta toga proci i videti ja legoh oko 22h da bih se ujutru u 6 vec poceo spremati na put. Hvala drugarici Vanji no ostaje zapisano da se moram tamo jos koji put vratiti ! Izgledala je bolje nego ikad uhhh dobila bolje grudi guzu nabacila dobrih 5-6kg ali gde treba u trudnoci.
Negde na 10-tak km od gracnice sa Hrvatskom dobijam sms da je moj smestaj u istri tj konkretno kod druga u Umagu otkazan. O boze sta cu kako cu a stizem tamo tek kasno nocu. A para se za hotel nije bas imalo. Prelazim lagano granicu carinici cak i previse umiljato se javljaju neki traze da samo dam gas sto nerado i cinim i odlazim. Stajem na prvu benz stanicu kad uz kaficu dobih i flajer free * . Pomislih ee to je Evropa, uzimam moj smart phone i ulazim na Facebook da vidim da li imam nekog od mojih kuckara stafordasa online da ih zamolim da negde prespavam. Listam listu i dolazim do nje. Gledam razmisljam , sta i kako da pitam. Ne znam se bas dobro sa njom, razmenili smo par poruka, lajkova joj slike dobrih trbusnjaka al rekoh ma daj nemam sta da izgubim i posaljem poruku. NIje proslo ni 10-tak minuta taman dok sam zavrsavao svoj red bull sledeci odgovo*tize : Caos lepotane, slobodno dodji do Pule naci cu vec nesto za tebe. U tom trenutku pomislih da me nije dobro razumela i da mi je rezervisala hotel sto sam i sam mogao online no zabelezih broj u mobilnom i lagano krenuh. Nisam bas planirao ici do Pule al boze moj ispostavilo se da je to prelep gradic kome sam mozda zeleo na kraju ostat i sve svoje vreme preostalo na putovanju.
Dolazim cak i kasnije nego sto sam planirao, razmisljam da li da pozovem ili ne ? Ipak geldam na sat 1:30 hmm ipak odlucujem se na poziv jer nije mi bas prijatno bilo stajati na ulici u to doba sa natovarenim motorom.
Zvoni jednom, ja zovem drugi put opet zvoni do kraja. Nista propast ! Ne javlja se… saljem sms da se izvinim i lagano se vracam na motor da krenem do nekog prvog hotela. TAman sto sam navukao kacigu zvoni mob, private number… razmisljam da li da se javim, u roamingu sam, a ekipa je vec pijana kod kuce pa me mozda zove da me zeza. Odlcujem da se javim i na iznenadjenje cujem nju. O samo bog zna da mi je to bio najumiljatiji glas u tom trenutku. Prica ona nesto ja pola razumem pola ne , umoram sjeban od puta nekako je razumem da je sacekam tu gde jesam.
Pocekao ja dobrih 30-tak minuta sigurno dok se obukla zvala taksi, no vredelo je. Cim je izasla iz taksija prisla je pozdravili se nesto popricali i posto je vec bilo kasno krenuli. Ona u taksi ja za njom. Ubrzo stigli kod nje. Ja ostavio motor , vezao stavio disk look. Uzeo tank pad kofer i bisage dao njoj kacigu i krenuo. Znaci nisam video ni ulicu ni broj ma nisam ni nju dobro zagledao secam se samo crne trenerice izuzetno dobre guze koju je tesna trenerica samo dodatno istakala i plave kratke kose. Pokazala mi je sobu , kupatilo, peskire i otisla da spava jer rano ujutro ustaje zbog posla. Ja se zahvalio i otisao do sobe, tvorio pivo i na eks popio, spustio stvari nasao nekako neke bokserice uzeo peskir i otisao da se malo okupam posle tolikog puta. Usao sam u kadu pustio vrucu vodu iiiiiiiii ne secam se vise nicega, dok se nisam probudio i trgnuo uz jak zenski vrisak.
Stajala je iznad mene , zmureci sam je jedva video jer mi je svetlost sa plafona direktno ulazila u oci. Pricala je nesto, vikala nekih 10-tak minuta dok sam ja dosao sebi. Kad sam se osvestio izvinio sam se sto sam je uznemirio i ona sede na kraj kade. Nosila je neku prozirnu spavacicu na kojoj su se jasno ocrtavale prelepe cvrste grudi bez grudnjaka. Mislio sam da ce joj bradavice zbog hladnih plocica dodatno ukrucene probiti onu svilenu spavacicu. Moj piton ( kako ga je ona od miloste kasnije nazvala ) je vec bio pristojno ukrucen u toploj vodi a znajuci da sam i sta sanjao bio skoro u svom najboljem izdanju. No na sam pogled na te prekrasne grudi on se pobunio i poceo jos vise da raste toliko daje iskreno pocelo da boli. Mosnice su mi se od vruce vode tako rasirile kao krila od slepog misa da je ceo prizor izgledao malo je reci impozantno a imajuci u vidu da voda malo i povecava 😛 prednost je bila ocigledna.
No strog pogled i ostre reci da nisam bas normalan , kako sam to smeo da uradim mogao sam da umrem , sta bi posle ona radila , htela da pomogne a posle da je milicija juri. Uz jos par takvih reci nisam ni stigao da bilo sta pricam osim izvini , oprosti, zao mi je. Uz par kratkih pogleda prema mom lepotanu za vreme price nije odavala utisak da ja tu mogu proci. Ustala je bacila mi peskir i rekla ajde na spavanje. Okrenula se i izasla, no pruzila mi priliku da uzivam u prekrasnoj guzi koju nista nije zaklanjalo osim providne kratke spavacice. Prosto nisam mogao da verujem da neko ima tako dobre grudi i guzu, utegnut stomak ma bomba, a da ima pa recimo par godina vise. Izgledala je kao da ima tridesetak godina zaista vrhunski ! Eh iako umoran cele noci nisam mogao da zaspim, ostala mi je bila urezana slika a i moj piton nije nikako zeleo da se smiri. Morao sam par puta da odradim rucni rad kako bi bar malo sredo situaciju. Cekao sam iskreno da cujem da ovara vrata wc-a da kao sanit krenem za njom da je bar jos jednom pogeldam. No ni sam ne znam kada sam se uspavao ali sam ustao prilicno kasno. Otisao do kuhinje da popijem vode i na vratima sobe zatekao papiric na kome je pisalo : Izvini sto sam vikala sinoc zaista si me preplasio, sacekaj me do rucka docicu ranije. Vratio sam se do sobe pojeo nesto iz ranca neki smoki sta li upalio tv i cekao da dodje.
negde oko 13h zacuo sam otvaranje vrata i znao da je to ona. Pravio sam se lud da ne cujem , ocekujuci da ona dodje do mene. Bio sam samo u boksericama a sam pomisao da dolazi pocela je da ga budi. Te sam namerno to malo pojacao rukom da bi ga videla kad bude usla u sobu onako ukrucenog ali preko bokserica. Usla je samo na brzinu , rekla hajde rucak je spreman neces ga valjda drkati ceo dan 🙂 Iznenadila me tom receni* te sam se malo postideo. Rucak je bila donela iz nekog restorana , bez reci sam jeo i trudio se da je ne gledam u oci. Pricala mi je kako radi gde sta kako… ja sam samo potvrdno klimao glavom. Na kratko bi bacio pogled no oci je imala prekrasne te sam se plasio gledati u iste. Na kraju jela sam ipak smogao snage i krenuo da pricam. Ko zna koliko je vremena proslo no prilicno uz dosta opusteniju atmosveru i zezanje na kraju za nocasnje moje kupanje. Pocela je da skuplja tanjire i onako u prolazu mi nabacila : mali mali imas ti dobrog pitona jer znas da ga koristis ?
Ostao sam bez reci, potajno sam se nadao da ce nesto tako reci ali ovako direktno . No ja onako posle par pica vec opusten odgovorih pa Leila mozes proveriti ako zelis ? Ona se samo nasmeja iz kuhinje i rece, dobro dobro videcemo jos za to. Nego jel zelis dezert ? Ja onako bezobrazno odgovorih : da ali samo ako je na tebi 😛 nasmejala se i donela sladoled. Jbg opet nisam proso a primecujem da bi mogao. Odlazim do sobe polako se pakujem, opet suvog kurca polunervozan i bez plana gde dalje. Ona ulazi gelda i pita sta toradim, odgovaram da krecem ubrzo a ona daj ne zezaj a ja mislila da te vodim negde veceras. Da vidis grad. Sacekaj da se istusiram pa cemo zajedno motor obici sve. Ja sam tinajbolji vodic , rece namignuvsi mi . Jaoo ovaj moj poludeo na samo jedan mig on opet hop poraste. E jbg ovaj put se ne dam. Skidam se i ulazim za njom u kupatilo. Ona smeskom samo rece ju sta radis, a ja pa nista malo da se kupamo 🙂 samo se nasmeja i odmahnu glavom.

( 18+deo ) prava prica iliti onaj deo koji ste svi do sada cekali ( prvo sam nju napisao na kompu pa sam kasnije dodao pred pricu kako je ja zovem.

– Sviđa li ti se ovo što vidiš? – pitala me.
A kome se ne bi! Sapunala se, milujući se tako nežno i uzbuđujuće da ni sam ne bih mogao bolje. Dirala se po mekim bradavicama, zaokruživala cvrste grudi, prelazila svojim ručicama preko trbuščića koji je svjetlio u polutami kupatila. Upalio sam svetlo da bih je bolje video i divio se njenoj igri. Usmeravala je mlaz tuša na pičkicu i močila svoje lice. Izgledala je kao da je nevina, ali znao sam da su mnogi već prošli ovu igricu. Sapunala se po guzi, prstići su joj nestajali u nepodšišanom busenju stidnih dlaka ili u šupčiću. Nisam više mogao izdražati, skinuo sam se i dopustio kurcu da se protegne u svojoj punoj veličini pred njom. Ona se zadovoljno oblizala kad ga je spazila, ali cutke smo se, pogledom, dogovorili da ćemo još malo, malčice produziti igricu. Tako sam ja počeo natezati kožicu, a ona se jebala svojim prstima i tušem. Samozadovoljavali smo se jedno pred drugim, ja nastojeći da ne svršim, ona čineći upravo suprotno. Kupatilo je bilo mokro, što od vode, što od naših znojnih tela. Leila se sapunala, pa je sela ispod mlaza i raširila noge da bi mi izložila mačkicu. Veliki klitoris i ispupčene usmine prostirali su se preda mnom kao izvor najlepšeg blaga, rudnik koji je trebalo prorovati da bi dao plod. Igrala se sama sobom i gledala me u oči.

– Uživaš li u ovome? – pitala me.
– Naravno – rekao sam lagano potežući kožicu. – Apsolutno.
To je bilo trenutak dva pre nego što je svršila, uzimajući vazduh s mnogo pohotnih uzdaha i dve-tri kratke, nerazumljive reči.
– Na tebi je red, Nikola – rekla je i ustala, okrenuvši se prema zidu u tom uskom prostoru. – Uđi.

Prišao sam joj, zakoračio u tuš kabinu i stao ispod tople vode koja me okupala. Ilina je bila naprčena, iščekujući moj kurac u punoj žudnji svog napetog tela. Njena je pizda vrborila kao lepota koja je tražila porok. Nabio sam se odostraga u njenu usku picu, kojom su sokovi curili kao da se žele poigrati sa mnom. Iz njenih se pluća prolomio čudan zvuk, kao da se iz daljine začulo glasanje neke čudne ptice, kratki cik. Nasmejao sam se, pomilovao je po grudima i ušao u nježan nabadajući ritam.

– Podigni me – rekla je.
Uhvatio sam je za bedra i lagano je digao, tako da se mogla nasađivati na moj kurac bez većih problema. Išlo nam je lepo i lagano, divno i čarobno. Gnezdila se na mom kurcu i nabadala, vrpoljila se. Ja sam ulazio u nju do jaja, svrdlajući glavićem po njoj kao da rovarim po onom crnom rudniku . Bio je to ritam jen-dva, nabod, ubod, izbod, lepota spoja mog komada mesa i njene vagine.

Onda je Leila prestala mešati, okrenula se, klekla i strpala mi ga u usta. Predosećala je da mi nailazi *azam.
– Hoću da mi svršiš u usta – rekla je i vratila ga natrag u svoja mala, skladna ustašca.

Pušila mi je kao profesionalka, ljubimica svakakvih pornića. Mislio sam kako da joj ga opet nabijem no to je bio samo trenutak, je*am se već u idućem trenutku praznio po njenom licu, s kojeg je spermu zatim spirala voda. Svaki moj mlaz, koji je završio na njenom licu, otekao je u odvod. Uživao sam kao nikad do tad. A ni ona nije bila daleko.

– Hoćemo u sobu da mi poližeš pičkicu? – rekla je nedugo zatim i zatvorila vodu.
– Zašto ne – kazao sam i istresao poslednju kapljicu sperme njoj na grudi.

Ona mi obliže glavić i prodrka ga dva-tri puta, onako iz fore, a zatim me povede prema svojoj spavaćoj sobi. Šta je dalje bilo, mislim da možete naslutiti i sami.

Priču napisao i poklonio mojoj dragoj Lejli njen vitualni friend Nikola !!!

Možda nastavak sledi no ne iz moje mašte već dao bog bude priča iz iskustva sve zavisi od Leile…………..

kiss only for you !!!

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<