Incest Sa Ujnom I Sa Sestrom

Moja ujna je ujakova druga žena, jer mi je prva ujna umrla pre 10 godina. Zove se Jelena, ima sada 48 godina, a ujak je stariji od nje 12 godina. Od sve rodbine ona mi je nekako prirasla srcu je*am sa njom mogao razgovarati o svemu šta me je mučilo i zanimalo. Moja omiljene teme bile su seks, žene, ljubav mada smo o svemu pričali.

Ujna je bila otvorena žena i slobodno je pričala o svemu, tako smo se i povezali i saznavali tajne jedno o drugome, stvari koje nikada nikome ni za živu glavu ne bi ispričali. Ja nisam baš imao sreće sa ženama a kako sam saznavao polako kroz razgovor da ni ona baš nije imala sreće sa ujakom mada je on voli i pomaže joj, ali ne zadovoljava je u onome što je njoj sada kako mi je priznala najpotrebnije, a to su bračne dužnosti. Ja imam 30 godina i zovem se Željko.

Oduvek sam voleo starije žene, pa me možda zato ove sa kojima sam bio i nisu baš nešto zadovoljavale jer na strani starijih je bilo iskustvo i nije bilo foliranja u svemu pa i u seksu, tačno su znale šta žele, kada i kako. Jednom prilikom sam ujni pričao kada je došla kod mene da ako bi voleo sa nekim da budem to bi bila starija žena zbog razloga koje sam već naveo.

Namerno sam opisivao ženu njenog tipa je*am je potajno gledao kao ženu koju bi voleo da izjebem, ali nisam hteo da ako mi ne uspe da pukne bruka u porodici. Često sam dolazio kod ujaka a i oni kod nas, a često je i ujna sama znala dolaziti pa smo tako dugo pričali da ju je nekad i ujak zvao i pitao da li ona ima kuću. Uvek je imala haljinu malo iznad kolena pa me je u počelo zanimati šta se krije među tim nogama i da li joj je trenutno obrijana pička ili je čupava je*am ja u našim razgovorima uspevao da je navedem na to da mi kaže ali to je sve bilo iz okola nikad direktno pitanje.

Na način kako ja volim da mi devojke imaju frizuru dole pa se i ona malo otvarala i rekla mi da ona voli malo čupavo da ostavi iznad a okolo obrije. Guzica joj je bila malo veća ali ne previše, a sise su joj bile baš velike i njihale su se kad hoda, pa sam tačno znao kad nosi grudnjak a kada ne. Tako sam već recimo dosta bio upućen u to kako je ona dosta seksualna žena i formirao sliku o tome šta voli, oprezno naravno.

Često sam im pomagao i jednom sam u njihovoj spavaćoj sobi montirao jedan ormar jer je ujak bio zauzet na poslu,a ja nisam imao pametnija posla. Ujna jeca je radila nešto u kuhinji oko ručka i s vremena na vreme me je zapitkivala da li mi nešto treba i kako ide posao. Odgovarao sam jej da je sve ok i da ne brine. Malo sam pomaknuo komodu kako bi napravio mesta za ormar koji sam sastavljao i video sam da je dole na bila jedna knjiga koju sam instinktivno podigao i otvorio. Video sam da je to ujnin dnevnik u koi piše o čemu razmišlja i šta je muči.

Naravno nije mi đavo dao mira i počeo sam onako u preletu dok sam listao da čitam unose.

Na jednom sam se zaustavio, u njemu je pisalo kako je već na rubu živaca i da će da popizdi, nastavio sam dalje, pisala je o tome kako je ujak dobar čovek ali da njoj treba seksa i treba joj da se dobro pojebe, jer je ujak već stariji i ne može da je zadovolji kako treba i da joj je već dosta drkanja i njegovog balavljenja po njoj, da želi da se oseti kao žena, a ne kao objekat za jebanje na kojem će se neko istresti, okrenuti na stranu i zaspeti a ona ostati nezadovoljena i morati do *azma doći masirajući pičku kad on zaspi. Treba joj nežnosti i milovanja kod seksa, treba joj predigra i maženje posle seksa.

Dalje rečenice su me začudile ali i napalile do bola, malo malo pa pogledavam po Željkovom kurcu ali sam primetila i kako on mene gleda kad misli da ja ne vidim, ali kako, kad to nije u redu, šta ako se sazna. Priznao mi je da voli da njegove partnerice u seksu ne nose grudnjake i gaćice jer voli da su pička i sise slobodne, tako ću i ja raditi pa će možda nešti i pokušati mada ovo nije uredu ali niko ovo ne čita osim mene pa me niko neće ni osuđivati.

Nisam mogao da verujem šta se dešava i sada su mi puno jasnija bila njena ponašanja kad je blizu mene. To mi je samo dalo potvrdi i dalo snage da nešto pokušam ali nisam hteo da žurim. Kad sam ja dolazio kod njih primećivao sam da se dosta slobodnije oblači, kad ujak nije bio kod kuće. Znao sam je ponekad uhvatiti kako baca pogled prema mom kurcu, a čim ja primetim odmah ga sklanja.

Često je znala biti obučena u tanku letnju kućnu haljinu. Ja sam to naravno koristio da joj gledam u noge je*u bile prelepe, bele, što znači slabo sunčane, a gore su joj se sise klatile kao blesave dok je hodala da su se čak i bradavice nazirale kroz haljinicu. Naravno da je uhavtila moj pogled na sebi ali nikad ništa nije govorila niti uradila povodom toga, a meni se kurac dizao da je hteo šorc da pokida.

Ujak je bio dosta mršav kao i ja pa sam ponekad ako im nešto pomažem pa se uprljam da ne idem takav kući uzeo nešto od njega i obukao. To mi je u zadnje vreme postalo čudno dok nisam svoje sumnje potvrdio.

Jednom prilikom me je ujak pozvao i zamolio ako ne radim ništa da li bi otišao do njega i montirao mu plafonjeru u kuhinji, rekao sam da može, uzeo bušilicu i alat i otišao do njega. On je upravo odlazio na posao. Bio je vreo dan i ja sam bio tek ustao i nisam se baš razbudio još , obukao sam se malo toplije i bilo mi je vrućina, pitao sam ujnu da li mogu da uzmem neki šorc od ujaka jer je vruće za popizditi, naravno rekla je Jeca i otišao da se presvučem.

Skinuo sam se gol i obukao šorc na gol kurac koji je već bio dignut čim sam video ujnu i njene sise jer je znala da volim veće sise i znao sam da mi ih namerno izbacuje u prvi plan, ujak je već bio otišao. Ona je nešto briskala po sobi dok sam ja nameštao plafonjeru pri tome se guzeći meni a kad je bila okrenuta meni video sam da joj je haljina otkopčana ,malo više nego što bi trebalo i da sise samo što ne ispadnu koliko se tresu dok ona briše.

Plafonjera je na plafonu, bio sam na lojtrama, tada mi je bila okrenuta leđima, tada sam odlučio da malo rizikujem i vidim njenu reakciju, malčice sam spustio šorc kako bi mi glavić kurca izvirio napolje. Pozvao sam ujnu da mi malo pridrži lojtre je*e klimaju i da se bojim da ne padnem jer nisu bile baš visoke pa sam morao malo da se istegnem da dohvatim sve gore, a morao sam još i da je spojim na struju.

Došla je do mene a ja u početku ne gledajući dole sam joj rekao da uhvato za obe strane lojtri da drži. Stala je toliko blizu da sam osetio njen vreo dah na glaviću ali nije ništa radila. Polako sam spustio pogled i video sam da gleda u njega i da se ne mrda, kao hipnotisana.

Iskoristio sam to da joj odozgo gledam u sise, sad sam video i malo bradavice koje sa kako sam primetio tamno smeđe boje i već u bile velike. Što mi je reklo da je već debelo napaljena. Pomislio sam da je gola ispod i da samo tu haljinicu ima na sebi. Ja sam polako zavrtao šarafe kako bi to što duže trajalo.

Zavrnuo sam šarafe, spojio žice i sad ga je trebalo isprobati. Zaključio sam da sam je dosta mučio i rekao joj da ode do prekidača i da ga upali da vidimo da li radi, nije se pomaknula, ponovio sam joj, ujna ajd upali da vidimo kakav sam majstor.

Aha, rekla je kao iz nekog sna i teškog srca se odvojila od mog kurca i upalila svetlo. Naravno, plafonjera je radila a ona se vratila svom poslu, brisala je stol u trpezariji ne skidajući pogled sa mog kurca, dok sam se ja trudio da se pravim da ne vidim u šta ona gleda.

Poklopio sam plafonjeru i sišao sa stavim lojtre negde gde neće smetati. Okrenula mi se leđima i naguzila kako bi bolje obrisala noge od stola. Noge su joj bile prelepe, obrijane. Mislim da smo već oboje bili napaljeni do iznemoglosti. Vrtila je lagano guzovima uz ritam muzike koja je lagano svirala.

Nabrzinu sam svukao šorc i krenuo do nje sa kurcem u ruci.

Došao sam do nje i stavio joj ruke na guzicu, podigao sam joj haljinu. Zaustavila je i vrtenje guzom i pevušenje. Pred očima mi se ukazala gola pička, malo otvorena i vlažna. Nastala je tišina od par trenutaka… Stavio sam kurac šireći joj usmine i nabio joj ga do kraja jer nisam mogao više da izdržim. “AAAAhhhhhhhhh, Željkoooo…. usudio si se …. napokonnn…” Proderala se je*am snažno ušao u njenu pičku i nabijao je kao da će mi tu pičku uskratiti. “Srećo ujnina jebiii…. ahhhhh… me, samooo me jebi…. ne vadi ga…. ahhhhhhhhh! Napokon…. pravi kurac…..

u meni srećo ujnina, hvala ti, derala se ona kao da je kolju………. Kraj nas je bio radio, malo sam ga pojačao da se u komšiluku ne čuje da se ona jebe, a videli su ujaka da odlazi. Nabijao sam je čvrsto joj stezajući guzove, gnječeći ih i stiskajući. Podigla se, uhvatila se rukama za rub stola, ostajući nagužena i sama se nabijajući na moj kurac kao da joj je to zadnje….

spustio sam joj jednu ruku među noge, pritisnuo joj pičku i počeo da je trljam dok sam je i dalje nabijao. Snažno sam joj masirao klitoris.To ju je još više uzbudilo i počela je da se rita, da uvija noge iz guzove, ludila je…
Too srećo moja… jebi ujnu svoju…
AAAAAAhhhhhhhhhhhhh zasteenja ona, celo vreme duboko disajući.

Pomerao sam obe ruke po njenom telu dok nisam došao do sisa koje su se slobodno klatile ispod haljine natezajući dugmad.

Zgrabio sam je za obe sise i počeo da ih stežem preko haljine, natežem i gnječim. Popizdeo sam od strasti i rastrgao joj haljinu u predelu sisa i sise su napokon ispale napolje…

Rekao sam joj, ujnice moja šteta je ovakve sisetine da držiš zarobljene ispod haljine, “uuuuhhh sada su tvoje i radi s njima šta god želiš, ma nek ide sve u pizdu materinu, radi samnom šta hoćeš, jebi me kad god i kako želiš, tvoja sam srećo mojaaaaaaaaahhhh”

Sada vidim da je ujna pod mojom kontrolom i da je željna dobre jebačine. Počeo sam da je natežem za sise i da sise vučem prema sebi a tako nju dublje na moj kurac…

Imala je sise tako lepe i velike da sam ludeo za njima. Imao sam osećaj da ću da svršim a to nisam želeo, prekinuo sam i kleknuo iza nje i lagano joj vrelim dahom pirnuo na pičku i krenuo da je ližem tako naguženu. Držao sam je za sise, štipnuo za bradavice i povlačio za bradavice.

Cuclao sam joj pičku, lizao je, cuclao klitoris i grickao ga dok mi je uvijala dupetom po licu i nabijala mi se na lice trljala ga po meni.Lizao sam joj i cuclao usmine, nabio sam joj i dva prsta u pičku i jebao je malo prstima dok mi se sperma vraćala nazad u jaja želeći da što duže jebem ujnu.

Ujna se pridigla i ispravila se i rekla da sad hoće ona mene da zadovolji, okrenula se prema meni tako me poljubila da je to bilo neverovatno, ljubila me je a ujedno i rekama pritiskala jače uz sebe. Nisam joj ostao dužan pa sam jezikom šetao po njenim ustima a ruke joj spustio na guzove, stiskao ih i jenu ruku joj stavio među guzove preko pičke i jedan prst u pičku i povukao je na sebe.

Uzadhnula je glasni i rekla neštaško ujnin sad će tebi ujna da nešto pokaže, reče to i spuštajući se polju*ima premo mojih grudi, stomaka došla je do moga kurca. Samo je uzdahnula i rekla kako je lep i veliki narastao sreća ujnina. Otvorila je usta i počela da ga puši, nije ga vadila iz usta, osećao sam njen jezik kako šara po njemu dok joj je u ustima. Nadrkavala ga je s vremena na vreme.

Seo sam na stolicu, povukao sam ujnu na sebe i rekao joj da se nabije na moj kurac i neka ga jaše koliko god hoće. Pogledala me ja kao dete kada mu daš slatkiš, došla do mene, opkoračila me, uhvatila me za kurac, prislonila ga na usmine, šireći ih, naslonila ga je tako i naglo sela na njega do kraja, vrisnuvši kako je sretna što sam se usudio da ju pojebem. Počela je da skače po meni, a bila je toliko uska.

Uzeo sam joj jednu sisu u usta i počeo da joj grizem i ljubim bradavice osećavši koliko su tvrde, cuclao sam bradavicu kao da je slatkiš, a rekao sam joj da ona uzme drugu sisu u usta i da gricka i sisa bradavicu. Bez problema je to uradila rekavši mi da to radi dok sam drka i da će me jednom pozvati da drkamo zajedno pre nego što se pojebemo jer je to pali. Složio sam se…

Nastavila je da skače po mom kurcu žestoko se nabijajući na njega. Odjednom se umirila i jako me stisnula uza sebe i kriknula od užitka i reče svršavam željko i lepo mi je, reče ti vrteći guzovima u mom krilu tako da više nisam mogao izdržati. Rekao sam joj ujna svršiću, sačekaj reče ona i kleknu ispred mene. Svrši mi po sisama, želim tvoju spermu da utrljam po sisama je*am čula da je to dobro za kožu, a nadam se da i ti želiš da ti ove sise budu svaki put sve lepše kad me budeš jebao.

Ispunio sam ujni želju i prosuo svoju spermu po njenim sisama i stomaku. Zadovoljno je legla na krevet, onako gola i zaspermana i rekla mi da legnem kraj nje jer imamo vremena dok ujak ne dođe. Navio sam alarm za pa*ati i zaključao vrata ostavivši ključ u njima za slučaj da se ujak ranije vrati i zatekne nas.

Legao sam kraj nje kad me ujna uhvati za kurac koji se još nije spustio skroz i raširivši usmine nabije si ga u pičku i tiho mi reče: ” Želim da zaspim sa tvojim kurcem u sebi, udovolji mi i ostavi ga ti” Naravno, rekao sam videvši da je umorna. Uhvatio sam je za sisu i počeo da je nežno cuclam dok je ona lagano tonula u san. Zaspali smo oboje ubrzo…

Probudio sam se posle kraćeg sna i otišao da se otuširam, obukao sam šorc i majicu nazad jer nije fora da nas ujak uhvati,a onda sam probudio i ujnu.

Otišla je i ona dok joj se sperma sva slepila i skorila po sisama koje su se klatila dok se kretala. Kad je izašla i ona je obukla onu istu kućnu laganu haljinu jer je stalno bila u tome u kući i dok je ujak tu, a čisto sumnjam da bi ujak i pomislio pa i posumnjao da sam mu baš ja jebao ženu, a nismo ni hteli da dođe do toga.

Dogovorili smo se da ćemo strogo paziti da neko nešto ne posumnja.

Posle tuširanja nazvao je ujak i pitao ujnu da li sam ja tu i a ako još jesam da ostanem jer želi da mi se zahvali i da mi nešto novaca. Oduvek su me voleli oboje i ponekad mi dodali koji dinar da mi se nađe, nekad ujak, a nekad ujna.

Nisam baš radio nešto pa mi je to dobro došlo. Ujak je rekao da uskoro dolazi, za nekih sat i po, i da mu ujna napravi nešto što on voli. Voleo je tako da je ponekad nazove i da mu napravi da jede nešto što voli. Radio je težak posao i uvek je legao da odmori i da malo odspava kad ruča.

Otišao sam da skuvam kafu i pri tome snažno poljubio ujnu kada sam odlazio u kuhinju. Kada je kafa bila gotova, doneo sam je ujni koja je sedela za kuhinjskim stolom i palila cigaru.

Zaboravio sam da ponesem šlag iz frižidera i doneo kafu bez njega. Tada mi ujna jeca reče: “pa znaš da volim sa šlagom”. To mi je dalo jednu ludu ideju, Uzeo sam kurac u ruku i pokazao ga ujni rekavši: ako želiš šlag moraćeš sama da se potrudiš. Nema problema reče ona, ponovo vadivši van one dve velike sise, da mi da nešto za bolji pogled kako je rekla.

Znaj da tvoja ujna voli ukus sperme u ustima, reče to počne da mi ga puši, stavljajući ga sve dublje sebi u grlo pri tome se igrala sa mojim jajima. Pušila ga je strasno jer je kasnije rekla kako sam je dobro izjebao i da ga najradije ne bi uopšte vadila iz svoje pičke i usta, a da ćemo to raditi kad god budemo imali i malo vremena a da nas niko ne uhvati.

Vadila ga je iz usta i lizala vrhom jezika i oblizivala kao sladoled, stavljajući i oblizivajući moja jaja. Povremeno mi ga drkavši rukom i cuclajući mi glavić. Toliko me je izludela da sam bio blizu svršavanja. Rekao sam jeci da ću svršiti, pustila mi je kurac iz ruke i rekla sačekaj malo. Uzela je šolju sa kafom i prinela je mom kurcu dok ga je drugom rukom drkala.

Počeo sam da svršavam a ona je moj kurac drkala i dalje trudeći se da ga što bolje usmeri prema šolji kako ne bi ni jedna kap ispala van šolje. Svršio sam stvarno obilno u kafu je*u mi pred očima bile ujnine sise koje su se tresle i letele na sve strane dok ga je drkala i pušila. Kad mi ga je dobro popušila i izdrkala na kraju ga je poljubila i oblizala i ja sam ga spremio nazad u šorc. Otpila je malo kafe koja je plutala na vrhu i rekla kako joj je tek sada kafa super i da šlag iz trgovine nije ni blizu dobar kao što je ovaj moj.

Poljubila me je i rekla da će gledati da što češće pije kafu sa mojim šlagom. Nisam znao koliko je ona seksa željna i šta sve zna, a rekla je da će me svašta naučiti, a moja izdržljivost će je zadovoljavati koliko god može, mada je već sada pička boli je*e dugo nije tako jebala. Kafu smo popili i uskoro je stigao i ujak. Jeli smo, malo sam popričao sa ujakom i nekoliko puta mi se zahvalio što sam mu to učinio i dao mi nešto novaca da mi se nađe. Zatim je otišao da malo prilegne jer je dosta umoran, pozdravili smo se, a i ja sam planirao uskoro da krenem.

Kad sam izlazi van rekao sam malo glasnije: Ujo vidimo se, ja odoh. Ništa mi nije odgovorio i zaključio sam da čvrsto spava, a to mi je bilo važno za moj naum koji sam imao pre nego što izađem na vrata. Ujna je išla ispred mene, i ja sam gledao u njene guzove.

Došli smo u hodnik do dubokog zamrzivača koji su u hodniku imali. Uhvatio sam ujnu za ruke i rekao joj, ujna potrudi se da sada budeš što tiša, a ona me upita, a zašto srećo ujnina? Tada sam je rukom po leđima pokazao da treba da se naguzi i tako je i ostala.

Podigao sam joj haljinu na leđa iznad guzova, a ona me iznenada upita: pa nećeš valjda sad da me naguziš a ujak ti je u drugoj sobi? Zato sam ti i rekao da budeš tiha, smaknuo sam malo šorc i izvadio kurac koji je već bio čvrst, pljunuo si malo u dlanove i time navlažio kurac. Protrljao sam ujni pičku i laganoi joj jedan prst zabio u šupak.

Stavila si je ruku na usta kako ne bi zastenjala, a ja sam joj na uho tiho šapnuo, Evo ti nešto o čemu ćeš večeras kad legneš da razmišljaš, i u tom trenutku joj prislonio kurac na šupak i počeo polako da guram. Ulazio je teško i sporo jer joj je šupak bio stvarno tesan, a mogao sam da čujem kako jako stenje i reži, a najradije bi se derala. Mic po mic i ušao joj je skroz. Tu sam ga ostavio da stoji par trenutaka.

Malo se odigla i pitao sam je kako je, da li je boli, da prestanem? Rekla je pa ti si lud, to mi još niko nije radio, ali naviknuću se za tebe, ne prestaj sada. Izvadila je sise iz haljinice i ponovo se spustila na zamrzivač, stavila si je opet ruku na usta kako me ujak ne bi uhvatio sa kurcem u ženinom šupku.

Počeo sam polagano da je nabijam, provukao sam ruke ispod nje, uhvatio je za sise i počeo tako da je natežem prema sebi da su joj sise bile crvene od mog stiska i navlačenja prema sebi. Stenjala je jako i mrdala guzi*, navlačio sam je sve brže, i svidelo se mom kurcu u njenom šupku da bi najradije da je ne moram sa kurca skidati, ali nismo smeli dugo.

Bio sam pri kraju da svršim i izvadio sam joj kurac iz šupka, uspravio sam je, naslonio uza zid, zagrlila me je, a ja sam joj tako na stojećki naslonio kurac na usmine, malo ih raširio sa glavićem, stavio joj ruku na usta i tako jako nabio u pičku da mi je zagrizla jedan prst sa kojim sam joj zaklopio usta da ne vrišti i počeo joj ga tako jako nabijati.

Ujna me je tako jako zagrlila da sam mislio da će me ugušiti njen stisak, Nabijao sam ga brzo, jako i duboko. Osetio sam da se ujna stresla i još jače me stisla, šapnula mi je, svršila sam srećo moja kao nikada do sada, moraćemo ovo opet ponoviti jer želim da uživam u tvojim naletima, želim da se derem dok me jebeš, znaš da volim da se glasno jebem.

Naravno ujnice moja, naravno. Nedugo zatim sam svršio i ja, u njenu pičku naravno jer je prethodno tražila da ga ne vadim. Kratko smo bili zagrljeni, morali smo se razdvojiti i pozdraviti, tu mi je ujna rekla da će gledati što prije da dodje do mene ako ne bude ujak negde prije toga.

Rekao sam joj ok, samo moramo paziti da mi roditelji ili starija sestra koja ponekad navrati ne budu kući. Spremala je jednu po jednu sisu u haljinu i zakopčala se, spustila haljinu, tada sam ugledao jedan tanki beli trag moje sperme koja joj se cedila iz sada već bolno otekle pičke, niz butine, pa dalje niz noge.

Rekao sam ujnice idi odmah u kupatilo i sredi se jer ti sperma curi niz noge. Poljubio sam je, pljesnuo po guzovima i izašao, željno je očekivajući kada će opet da mi jaše na kurcu kao na rodeu, zadovoljno protrljao kurac i nastavio do kuće.

Došao sam kući, a tamo su bili svi, mama, tata, i starija seka.
Pitali su me pa gde sam toliko dugo i kako su ujak i ujna. Objasnio sam im neku svoju priču i seka me je pozvala u sobu jer je trebala moju pomoć oko nečega na kompjuteru jer nije baš bila vešta.

Moram priznati da sam ponekad škicnuo i odmeravao i seku koja je bila starija 6 godina od mene, bila je razvedena, živela je sama a ponekad je dolazila i prespavala kod nas. U njenoj sobi smo nešto prepravljali pa je spavala u mojoj sobi je*am imao dva kreveta za slučaj da mi neko dođe. Možda je greh reći da sam ponekad odmeravao sestrino telo a najviše njene sise veličine 5 na koje je bila ponosna…

Oduvek me je privlačila tema incesta i voleo sam da čitam takve priče na *u. U mojoj porodici su i mama i sestra imale velike sise, mama malo veće nego sestra što je bilo ok jer je bila starija.

Sestra Nevena je često bila kod nas je*e od razvoda osećala usamljeno i nije volela dugo da bude sama pa je često bila kod nas, mada se ja i ona slabo vidimo je*am ja retko bio kući, uvek sam negde zujio sa društvom a kad dođem kasno kući ona često već spava.

Jedno veče će promeniti sve.

Voleo sam da spavam gol, i nije mi se problem bio skinuti gol kad dođem kasno kući jer je ona spavala (kasnije sam saznao da se često pravila da spava i da je me je promatrala dok sam se skidao ne sklanjajući pogled koliko je to moguće u polumraku sa mog kurca)

Znao sam da se moja sestra još uvek boji grmljavine kao nekada dok smo mlađi bili,iako je ona starija, znala je čim počne jako da grmi da mi dotrči u krevet i onda je jako zagrlim i onda ona zaspi.

Jedino što nisam znao da i ona voli da spava gola jer je to uzbuđuje i voli biti gola kad god je sama. Tu veče je grmilo, ja sam već bio došao i voleo sam slušati kišu dok pada kad lagano dobuje po klupici od prozora, grmilo je lagano a onda sve jače i sve bliže.

Ustao sam onako gol i ugasio produžni kabl da se ne bi nešto desilo kompjuterskoj opremi koju sam imao u sobi i legao nazad u krevet. Odjednom je toliko jako puklo da sam se i ja trgao. Seka je skočila iz svog kreveta, podigla deku i ušla u moj krevet i rekla: bato ja se bojim, jel mogu kod tebe večeras? Naravno rekao sam…

Legla je kraj mene, i ja sam je zagrlio čime se ona još više pribila uz mene. Legla je okrenuvši mi leđa a ja sam ju stegao uz sebe, a ona je samo tiho izustila, hvala ti brate.

Prošlo je pa*ekundi kako sam shvatio jednu stvar, bože pa ja sam gol, pa i ona je gola. Kako sam prebacio ruku preko nje i zagrlio je, osetio sam da mi je ruka tačno na njenoj sisi, koja je bila topla i meka.

A dole pravi raj, koliko se nabila uz mene, sekini guzovi su bili na mom međunožju. Kurac mi je tada bio spušten, ali osećavši golo toplo žensko telo kraj sebe i pičku u svojoj blizini počeo je polako da se diže. Bio je malo ispod njenih guzova, tačnije između nogu koje su tada bile jedna uz drugu tako da mi je kurac ležao na jednoj njenoj nozi i polako rastao razdvajajući joj malo po malo butine.

Kurac kao kurac, uopšte mu nije bilo važno čija je pička, da li je to mama, sestra, ujna, strina, devojka, samo da je pičke, da je neko toplo međunožje i da se tu smesti. Sestra je nekako ujednačeno disala, i meni se učinilo da spava. Kurac mi se polako dizao i koliko ga je uspalila toplina sestrinog tela došao je do pičke, smestivši se tako tačno na njenu pičku.

Nekako se još uvek nisam usuđivao da pomaknem ruku sa sestrine sise i da joj stisnem sisu. Sačekao sam još malo, razmislio i odlučio da ću to učiniti jer moj kurac a ni ja nećemo još dugo izdržati golu ženu kraj sebe pa makar to bilo i krvno srodstvo. Krenuo sam u akciju i polako počeo da joj masiram pičku svojim kurcem lagano ga pomerajući napred nazad trljajući ga po njenim usminama, a njena pizda je to pozdravila laganim vlaženjem.

Video sam da njeno telo reaguje na moje postupke i nežno počeo da joj masiram sisu na kojoj je bila moja ruka, a onda hvatao i onu drugu koja se razlivala u mojoj ruci. Stiskao sam joj i bradavice i seka je počela polako da se meškolji trljajući polagano guzovima u mom krilu. Nisam znao da li misli da je to u snu ili zna šta radim. Kako se pomaknula kurac mi je upao u njenu pičku.

Sestra je uzdahnula, i tiho rekla “bato jebi me”. Stao sam, je*am mislio da to sve radim dok ona spava, rekla je samo, ne boj se ništa i jebi me. Od razvoda nisam imala nikoga i trebala mi je dobra kurčina da me izjebe, samo nisam mislila da će to biti baš moj brat iako sam nekad o tome i razmišljala bez toga da će se to stvarno i ostvariti. Sad ništa ne brini i jebi me kao da jebeš svoju devojku, zadovolji me bato, aaaaaahhh, to me je napalilo i jako sam joj ga zabio…

Rekao sam joj da bude tiha da nas mama i tata ne čuju, mada je samo mama bila kući jer tata je bio na službenom putu u sklopu firma na nekom predavanju za usavršavanjem njegovog zanimanja. Ne bi baš bilo zgodno da mama uđe i vidi moj kurac nabijen u sestrinu pizdu. Bržee… batoo. brže… aaaaaaaaaaaahhh, uhhh, godiš mi bato. Rekao sam joj da legne na stomak, skupi noge i isturi dupe, poslušala je. Sise su joj se razlile malo sa strane tela i to me je jako napalilo.

Stavio sam joj ga u pičku i počeo nabijati, seka je tražila samo brže i dublje. Naravno udovoljavao sam joj. Siloviti+o sam ju nabijao i jaja su mi udarala po njenom klitorisu i pičkinim usminama. Sestra mi je ispunila veliku želju ovim. Bio sam blizu da svršim ali nisam želio, hteo sam da to još traje iako sam bio jako napaljen na nju sada. Izvadio sam kurac iz nje. Okrenula se i pogledala me.

Sagnuo sam se i klekao iz nje, prišao sam joj licem iza guzova, do pičke, i lagano vrhom jezika prešao preko vrhova usmina, stavio sam joj jezik u pičku i počeo je jebati jezikom. Samo da mi se kurac malo smiri i da mi se sperma vrati nazad u jaja da još mogu jebati seku a da ne svršim još.

Dok sam joj obrađivao pičku učini mi se da sam čuo vrata od sobe, već lud od strasti za sekom učini mi se da u tom polumraku u hodniku vidim osobu kako se mazi. Nisam uopšte razmišljao tada da mi je majka od 56 godina u kući i da može da nas čuje. Ali sada me od sestre i njene pizdurine ne bi odvojilo ni stotinu bogova i nastavio sam da joj jedem pičku, ližem, sisam klitoris kao nedavno ujni.

Prestao sam sa lizanjem pičke i ovaj put sam joj ga samo nekoliko puta umočio u pičku i naslonio na šupak i počeo joj ga turati. Ušao joj je do pola, ona je samo stenjala, sve glasnije. Nisam mogao izdržati i zabio sam joj ga u šupak do kraja. Kriknula je glasno i pomislio sam da ako je majka dosad nije čula da sada jeste sigurno.

Pogledao sam polako prema vratima i uverio se da je silueta još uvek tu, ali nisam hteo da me primeti. Počela je da vrišti, takooo…. samo me jebi…. ne staj ni za živu glavu…. joj bože moj, brat mi i šupak razvaliiii…. uuuuhhhhh…. šta mi se ovo dešava batooooooooo prodera se opet…

Izvadio sam ga iz šupka i rekao joj da se okrene i legne na leđa. Sada sam joj napokon video gole sise, sa povećim oreolama, svetlo roze boje sa dosta većim bradavicama koje su same pozivale na cuclanje. Spustio sam se na nju, uvalio seki jezičinu u usta i dao joj dobar poljubac, uzvratila je, spustio sam se niže, poljubio joj sise, počeo da cuclam bradavice.

Grizao sam joj bradavice, pri tome ostavljajući plavo od ugriza, a onda je ona rekla da je boli pa sam malo popustio…

Digao sam joj noge na ramena, stavio u pičku, raširio usmine i nabio do kraja. Sestra se stresla i počela da vrišti aaaaaaaaaaahhhhhhhh majko moja što me rodi, brat mi pičku razvaliii, svršavammmm, aaaahhhh… ja sam joj nežno poklopio usta da nas majka ne čuje.

Sise su joj letele na sve strane onako velike, spustio sam joj jednu nogu dole, a držao joj drugu visoko dignutu i tako je jebao kako bi joj što dublje ušao. Seko svršiću rekao sam joj, daj mi sperme u usta, želim da probam ukus sperme svog brata, ti si pio iz moje pičke sad je red ja da se napijem.

Uzela mi je kurac u usta i rekla: sad će seka dobro da ti se kurca napuši i svaku kap da iscedim, volim ukus sperme u ustima. AAAhhhhhh kako je rekla to, toliko me je napalila da sam ispucao spermu u nju, nekoliko puta je progutala i zagrcnula se.

Progutala je sve i oblizala se. Legao sam kraj nje, okrenula se prema meni, to sam iskoristio da joj uzmem jednu sisu u usta sa obe ruke i krenuo da je cuclam opet, ližem, cuclao sam kao malo dete kad se doji, tako smo i zaspali, a totalno sam smetnuo sam uma onu siluetu da bi to možda mogla da bude majka i da nas je svo vreme gledala, ili mi se to samo učinilo jer kad mi je sperma udarila u glavu svašta mi se učinilo. Zaspali smo goli, uznojeni od silne jebačine, seka je živa vatra…

Probudio sam se ujutro a seka nije bila kraj mene u krevetu. Ustao sam se i video na stolu poruku od nje da su roditelji otišli na selo kod babe a ona po neke stvari u trgovinu i da je sačekam jer trebamo otići po nešto u grad.

Otišao sam se otuširati, a zatim i doručkovati
nešto.Ubrzo je došla i seka.Izgledala je tako
seksi kad je ušla na vrata, gore je imala usku
majicu koja joj je toliko isticala sise u prvi
plan da sam mislio da će joj poderati majicu,
a dole je imala minić do pola butina, a na
nogama prozirne čarape boje kože. Kako je to
dobro izgledalo.

Poljubio sam je onako sočno i
krenuo rukom po butini između nogu do pičke.
Tada sam video da seka uopšte ne nosi gaćice
nego samo te čarape sa gaćicama. Seko, a
gaćice pitao sam je?

Ma šta će mi, samo ti
ionako znaš da mi je pizda gola i slobodna i
niko drugi, volim da
je slobodna i da je ništa ne sputava, volim da
ima zraka među nogama i da mi je pizdurina
dobro rashlađena.

Bio sam zadovoljan tim
odgovorom, prstom sam probio čarape na delu
gde je pička bila i nabio joj duboko prst u
pičku, aaaaahh bato moj, srećo moja, šta mi
radiš?

Nemamo sad vremena, moramo požuriti u
grad da sredimo dokumente za pasoš pa ćemo
onda ja i ti da se poigramo. Ok, rekao sam i
krenuli smo. Ja sam vozio, a ona je bila
suvozač. Raširila je noge i ja sam skinuo suku
sa menjača i stavio joj među noge i masirao
laganim pokretima pičku. Počela je da uzdiše i
da stenje, zatvorila je oči i uživala u
masaži.

Bila je vezana pojasom koji joj je
stajao između sisa i kako je bio zategnut tako
joj je lepo odvajao sise jednu od druge, tako
su još lepše i veće izgledale. Izvadio sam prst iz pičke je*mo se približavali policijskoj stanici gde je trebalo da predamo dokumente za novi pasoš jer joj je stari već bio istekao.

Samo je tiho uzdahnula i rekla da se ovo mora brzo nastaviti jer nije svršila. Sačekao sam je u autu malo dalje od stanice na jednom parkiralištu. Na parkingu u blizini nije bilo nikoga jer je bio malo uvučeniji od pogleda radoznalih prolaznika, tu sam stao jer u blizini nije bilo mesta. Ubrzo se vratila, i rekla, a sada nastavi šta si započeo. Izvadio sam kurac i rekao: seko sad ti meni popuši kurčinu.

Bato sve za tebe, rekla je, sela na svoje mesto i počela da mi puši kurac, izvadila ga je iz usta i rekla valjda neće niko da naiđe? Samo sam joj pritisnuo glavu na dole i nabio joj kurac duboko u usta. Lizala ga je, oblizivala, cuclala glavić. Cuclala ga je jedno vreme i koliko sam bio uzbuđen zbog mesta gde se sve ovo dešava bio sam jako blizu da svršim.

Nabio sam joj kurac duboko u grlo i svršio, grcala je i gutala, oblizivala se. A sad je red da ti mene zadovoljiš, pušila ga je još par minuta dok se nije ponovo digao, jer je znala da kad muškarac prvi put svrši da će duže seks da traje i bila je u pravu. Digai mi se opet i rekao sam joj da dođe na drugu stranu na vozačevo mesto, pomakao sam sedište još nazad i oborio ga, bilo je malo tesno ali jbg, bilo je fora mesto, a ne udobnost.

Ušla je i sela meni u krilo, namestila si je kurac na ulaz od pičke, raširila malo usmine i nasadila se na njega. Ušao joj je duboko, počela je da glasnije stenje, povremeno je zastala, umirila se i onda počela samo kukovima da se kreće napred – nazad i da kruži u mom krilu. Izgledala je supe*a mojim kurcem duboko utisnutom u nju.

Zagrlila me je jako i dalje samo kukovima sve brže križila i uvijala se. Malo se odvojila i ja sam to iskoristio da joj podignem majicu i da pustim te sise napolje. Počeo sam je ljubiti po sisama i cuclati i uvrtati bradavice koju su jako brzo očvrsnule. Počela se sve brže nabijati na moj kurac a sise skakati na sve strane.

Uzeo sam joj sise svaku u jedan dlan i stisnuo ih tako da mi u dlanu ostanu samo njene kropne bradavice koje sam ja naizmenično sisao bradavice. Samo njenu stenjanje mi je sve više ukrućivalo kurac, ako je to moguće. Čak sam počeo da joj i gruckam malo jače bradavice, ali mi je rekla da malo smanjim ugrize jer je sise bole od naših sinoćnjih dešavanja.

Pustio sam joj sise iz ruku. Odjednom je zastala, stavila mi bradavicu u usta i rekla, znam ja šta moj brat voli, sisaj bato, to tvoju seku jako napaljuje. Sisao sam je kao dte koje se tek rodilo. Nastavila je da skače po mom kurcu onoliko koliko je to mali prostor dopuštao. Odjednom zastade, i poče da se grči telom u predelu pičke i kukova, reče, hvala ti bato za ovako divan *azam, tako sam lepo svršila, nisam se tako lepo jebala jako dugo. Ovi pizdu će od sada samo moj dragi bato da jebe, jel važi bato? Naravno seko.

Na te reči i ja sam ponovo svršio i to duboko u sestrinu pičku. Ostali smo još malo tako u zagrljaju a ja duboko u njoj dok mi kurac nije ispao sam iz sestrine pičke praćen sa spermom koja se izlivala na moj stomak. Izašla je iz auta, spustila majicu i minić. Dao sam joj maramicu irekao da si obriše pičku da joj ne bi sperma curila niz noge i isprljala čarape u kojima su njene noge izgledale toliko seksi da ni moj kurac nije baš bio ravnodušan iako ga je seka maloprije dobro iscedila.

Zatim se sagnula i počela da mi liže spermu koja se izlila iz njene pičke. Oblizala se i progutala sve što se izlilo. Tada sam joj rekao da je rano da idemo kući jer imamo ceo dan pred sobom a nemamo šta pametno raditi pa smo otišli na kafu u jedan obližnji kafić…

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<