Hajdučka voda

Vraćala sam se iz Hrvatske, kad putujem u Hrvatsku, Sloveniju, Krajinu, ili bilo gdje prema Zapadu ili sa zapada uvjek putujem preko Teslića, Kotor Varoši, Čelinca. Taj mi put budi lijepe uspomene, a uživam u lijepom krajoliku pored rijeke Vrbanje, preko Borje, dolinom Usore. Stala sam u Kotor Varoši da se odmorim i da ručam. U restoran sam ušla kad i dvojica gospodina, oni su sjeli za sto pored moga.
Naručila sam hranu i dok sam čekala jedan od gospode je počeo razgovor. Imao je oko 40 godina, zvao se Miloš i bio je iz Ugljevika, kole ga mu je bio mladji oko desetak godina bio je iz Tesliča i zvao se Jovan. Bili su sušta suprotnost. Miloš je bio komunikativan, visok, korpulentan, a Jovan je bio mršav, nizak, samo je ćutao, mjerkao me ispod oka.
Miloš je ispričao da su bili službeno u B. Luci i da idu u Teslić da završe posao i da Jovana ostavi kod kuće, a on će za Ugljevik. Začudio se da ja sarajka putujem ovuda i još da svraćamu u RS u restorane, rekla sam da uživam u krajoliku i da volim često ovuda da putujem.
Nakon ručka smo zajedno popili kaficu. Miloš me je pitao jesam li išla na Hajdučku vodu, da tamo ima motel i da je lijepo izletište. Predložio je, kada je Jovan otišao do toaleta, da ukoliko želim i mogu zajedno prenoćimo u motelu. On će odvesti Jovana u Teslić, završiti posao i vratiti se do Hajdučkih voda. Razmjenili smo brojeve telefona.
Uzbudila me je pomiso da bih mogla imati avanturu sa jednim tako naočitim i simpatičnim momkom. Miloš mi se svidjao, a Jovan, koji me je samo odmjeravao od glave do pete i koji me je skidao pogledom nije mi se svidjao i bilo mi je drago što će uskoro otići.
Pozdravili smo se, oni su otišli, a ja sam krenula do Hajdučke vode.
Priroda je bila zaista fantastićna, nisam požalila što sam skrenula sa puta.
Uzela sam sobu, smjestila se. Onda sam malo prošetala i otišla, legla. Zamišljala sam Miloša i kako ćemo da uživamo. Nakon tri – četiri sata, kad je počelo da smrkava Miloš me je zovnuo, rekao je da je došao. U sobu je ušao kao pravi kavaljer, doneo je jednu lijepu crvenu ružu. Odmah je počeo da me ljubi u usta, oči, vrat. Uzvratila sam.
Onda je počeo da se skida. Ispod košulje su se pojavila krupna prsa obrasla dlkakama, na vratu je bio lanac sa privjeskom. Imao je stomak, ali ne veliki. Kad je skinuo gaće okružen crnim sjsjnim dlakama pojavio se veliki, debeli kurac. Kao iskusna šrocijenila sam da je u erakciji imao oko 20 cm. Bio je još miran i glavić je bio još u svojoj kožnoj kućici.
Počeo me je skidati i ljubiti po cijelom tijelu. Skinuo mi je bluzu, ispod nisam imala ništa, na vratu mi je bio lančić, a privjesak mi jebio izmedju sisa. Ljubio ih je i grickao, stiskao, gnječio.
Onda se polako počeo spuštati prema stomaku. Skinuo mi je suknju, gaćice i počeo ljubiti i lizati vrelu, sočnu picu.
Doveo me je bruo do ushićenja, svršila sam.
Onda je klekao iznad mene i stavio mi svoj veliki debeli kurac na usne. Lizala sam ga, ljubila, jezikom spuštala kožicu i hvatala usnama glavić. Bio je nježan, stavio mi ga je u usta i polako gurao u grlo. Puna su mi ga usta bila.
Onda me je uzeo za noge i stavio mi ih na svoja ramena i polako ga stavio u picu, nježno je u nekom svom ritmu ulazio i izlazio. Počeo je sve brže i brže da ga gura, osjećala sam ga u utrobi, osjećala sam kako mi igra i ispituje sve *ane. Onda smo u isto vrijeme svršili. Zasuo me je obilno spermom. Bilo je predivno.
Ležali smo i pušili, držali se za ruke. Bila sam kao pubertetlijka.
Onda je Miloš uzeo mobitel i nazvao, za minutu se na vratima pojavio Jovan. Gledao nas je, a mena je očima jebao. Nisam se ni snašla, on se već skinuo. Ispod majce pojavila su se mršava prsa sa ponekom dlači*, na vratu je bio lanac sa privjeskom, ali kurac mu jebio veći i tanji od Miloševog.
Dok sam gledala zabezeknuto, već je bio iznad mene, kurcem me je šamarao po licu, stavio mi jaja na usta i rekao da ih ližem i sisam. Miloš je za to vrijeme opet bio izmedju mojih nogu i ljubio mi je i lizao picu.
Bila sam iznenadjena, ljuta, ali nisam mogla da reagujem, Jovan je klečao iznad mene i rekao mi da mu ližem čmar. Sve sam radila šta je govorio, bez pogovora. Onda mi ga je stavio u usta i počeo da gura u grlo. Bio je grub i želeo je da bude još grublji. Miloš je za to vrijeme svoj stavio u moju picu i u svom ritmu je uživao.
Moram da priznam da sam i ja uživala. Do sada nisam imala sex sa dva muškarca u isto vrijeme i zaista je bilo predivno, osjetiti u sebi dva od po 20 cm.
Osjetila sam da će Jovan svršiti, pokušla sam da se pomjerim da ga izvadi, alo on je svršio u usta, obilno, rekao mi je da sve progutam, što sam i uradila. U isto vrijeme je i Miloš svršio i napunio mi picu svojim sokovima.
Potom je miloš legao na ledja, ja sam mu ljubila, lizala, gutla jaja i kurac, a Jovan mi ga je stavio u guzu i grubo ga gurao što dublje može. Cijelu noć smo tako uživali.
Ujutro kad su polazili, Miloš mi je rekao da je morao zvati Jovana, jer ni on nije do sada imao sex sa nekom ženom iz Federacije i da im je to bila velika želja.
Kad su odlazili Jovan mi je dao broj mobitela i rekao mi je da ga nazovem kad budem prolazila. A ako mi se ovo svidjelo da on može *anizovati jednog ili dva druga za druženje.
Zaspala sam. Bilo mi je predivno. Bila sam malo ljuta na Miloša jer je doveo Jovana, ali ono što je Jovan pokazao je izbrisalo svu ljutnju.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<