Vruce iskustvo sa mojom prijateljicom

Smjestila se iznad mene i takoreći mi je skroz sjela na usta. Prekrasno je mirisala i njezina vlažnost močila je cijelo moje lice. Slasno sam lizala njezine sokove.

“Je li ti *ko gurao kurac u šupak?” postavila mi je pitanje moja prijateljica Sanja, dok smo zajedno ležale u njezinom krevetu. Potvrdno klimajući glavom odgovorila sam. Tu noć smo puno razgovarale o seksu i to zaista iskreno i veoma slobodno. Vjerojatno, baš takav razgovor probudio je u nama skrivene strasti i želje za ostvarenjem tajnih erotskih želja. Naši međusobni dodiri više nisu bili prijateljski već su iskrili suptilnom erotikom i tvrdim seksom. Ništa nas u nakani više nije moglo zaustaviti.

Skidale smo jedna drugu diveći se međusobno oblinama. Oduvijek sam bila svjesna Sanjine ljepote, no vidjevši je posve golu, još s takvim erotskim nabojem, imala sam osjećaj kao da sam tek sada postala svjesna njezine privlačnosti. Imala je ogromne čvrste grudi, za razliku od mene. Obrijana pičkica krasila je njeno međunožje. A tek njezina krasna, čvrsta, okrugla guza! Ta njezina guza bila je zaista jedinstvena, sam pogled na nju, mislila sam, sigurno podiže svaki kurac.

No, moram se pohvaliti ni moje tijelo nije manje privlačno od njenog, bez obzira što su mi grudi malene. Kao i njena i moja je pička obrijana. Ponosna sam na nju i često ju gledam u ogledalu, mazeći je pritom različitim predmetima. No, ponajviše se volim samozadovoljavati svojim razigranim prstićima. U takvim trenucima uvijek zamišljam neki jezik na njoj, to me jednostavno dovodi do ludila. Mnogo puta sam zamišljala kako ju liže baš ženski jezik, a vjerojatno to isto, shvatila sam, zamišljala je i Sanja.

– Moram ti pomirisati pičku. Oduvijek sam si postavljala pitanje je li i druge pičke mirišu poput moje – rekla mi je Sanja, i brzo gurnula glavu među moje noge. Promatrala sam je s velikim uzbuđenjem dok je proučavala moju pičkicu. Čas ju je širila prstima, pa ju je nježno ljubila i neprestano pri tome uvlačila njezin miris u sebe.

– I, kako ti se čini? – upitala sam Sanju.
– Hm… super ti miriše i veoma je sočna. Sad ću ju malo žešće okusiti, da osjetim kakvog je okusa. – To je rekla i odmah gurnula jezik duboko u moju pičku. Zadrhtala sam cijelim tijelom, primila sam je za glavu i gurala je još više prema sebi. Znalački je jezikom prelazila preko cijele moje pičke koja se sve više vlažila i bubrila od neopisive strasti.

– Htjela bih ti nešto gurnuti u šupak. – strasno je izjavila Sanja kružeći prstom oko mog anusa. I prije nego što sam joj uspjela odgovoriti, gurnula je cijeli kažiprst u njega. U prvom trenutku malo sam se ukočila, no kasnije sve više sam u tome uživala i prepuštala se njezinom ubadanju koje je bilo sve brže i dublje.
– Daj da i ja okusim tvoju pičku, molim te! – zavapila sam molećivim tonom. Sanja je poljubila moje usmine, pogladila je moje guzove, te se nakon toga namjestila tako da i ja mogu obraditi njezinu lijepu ćelavicu. Smjestila se iznad mene i takoreći mi je skroz sjela na usta. Prekrasno je mirisala i njezina vlažnost močila je cijelo moje lice. Slasno sam lizala njezine sokove.

Toliko sam to željela u svojim mislima i napokon mi se ostvarila želja. Bio je prekrasan pogled na njenu rastvorenu pičku i na njene prekrasne guzove. Kao i ona meni i ja sam ubadala njezin šupak prstom. Tako smo se jedno vrijeme zadovoljavale međusobno i nikako da se zasitimo. Poslije je Sanja legla leđima na krevet i držeći svoje grudi, nježno mi je rekla:
– Dođi tu gore do mene i namjesti si pičku na moje bradavice. Želim te tako zadovoljiti.

Nije mi trebala dvaput ponoviti. Odmah sam to učinila. Strasno sam trljala svoju pičku o njezine bradavice osjećajući pritom poseban doživljaj, još nedosegnute strasti. Sanja je snažno tresla svojim grudima izazivajući tako kod mene još veću strast. U tom trenutku, moram priznati, osjetila sam i silnu želju za kurcem. Počela sam se na njezine grudi prosto nabadati. Bila sam sve bliže vrhuncu, no da bih svršila trebala sam osjetiti nešto tvrđe i čvršće. Posegla sam rukom prema malom stolu i uzela svijeću koju sam gurnula Sanji u ruke.

Ona je odmah znala što treba činiti. Prvo ju je uzela malo u usta, oslinila je, i tada ju je počela gurati u mene. Sve dublje i sve brže. Čučnula sam iznad nje i počela brzo miješati bokovima. Moji uzdasi bili su sve glasniji i kad sam počela svršavati cijelo tijelo mi se trzalo od strasti i velikog zadovoljstva.

– Meni samo poliži pičku. Želim da je cijelu posišeš, ja želim tako svršiti – rekla mi je uzbuđeno Sanja i brzo mi gurnula glavu među svoja bedra.

Podigla sam joj noge i cijelim svojim licem masirala sam njezinu pohotnicu, gnječila njezine guzove i prstom ponovo ubadala njezin šupak. Slasno sam sisala njezin nabrekli klitoris, koji je bio sve tvrđi i tvrđi. Imala sam osjećaj kao da će me cijelu ugurati u sebe, što sam zapravo i željela. Cijelo moje lice stapalo se s njezinom pičkom i guzovima i jedva da sam mogla disati. Napokon sam osjetila njezine slatke *azmičke sokove koje sam sve polizala.

Eto tako smo se zabavljale i uživale moja prijateljica i ja. I dalje se viđamo, družimo i seksamo. No, nismo zaboravile ni muškarce. Sad zapravo razmišljamo da se udružimo s dvoji*, ili više njih, i da na taj način još više obogatimo naš seks. A ako to i ne realiziramo bit ćemo ipak sretne u našoj samo ženskoj strasti. Strasti punoj mirišljave vlage i grlenih uzdisaja punog užitka.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<