Umetnost Zavođenja

-Godinama smo moj drug Marko i ja najbolji ortaci,ali nikada nisam imao hrabrosti da mu kažem koliko se palim na njega.

Iako je zagazio u četrdesete i dalje je lep,snažan,jak,nabildovan,san svake Ribe iz našeg kraja,
nažalost pre par nedelja je imao ozbiljnu operaciju,bio sam vrlo uplašen jer mi mnogo znači,srećom sve je prošlo u najboljem redu.

Sve mu se sručilo odjednom na glavu,problemi na poslu,neodložna operacija,problemi sa ženom sa kojom se posvađao koja je odvela dete sa sobom kod svoje majke,pozvao me je telefonom očajan,morao je sa nekim da porazgovara,bio sam mu potreban.

Seo sam u kola i došao ubrzo do njegovog stana,otvorio je vrata i odmah me zagrlio,Bože kako mi je bilo lepo u njegovom naručju,tako sam uživao u njegovom dodiru,toplini.

,,Ne mogu više,histerisao je,,
,,Šta je bilo,,
,,Ta Kučka,mamicu joj jebem,svakim danom je sve gora,čak me više i ne primećuje,,
,,Ko Goca ?,,
,,Da,posvađali smo se,čak je i Klinca odvela kod Mamice,,
,,Smiri se,sve će biti u redu,opusti se,,-ustao sam i otišao iznad njegove glave dok je ležao naslonjen na Trosedu.
,,Opusti se i zatvori oči,,
,,Zašto,,
,,Veruj mi,,-počeo sam da ga masiram,nežno,uživao je glasnim uzdasima uz tihe šapate kako mu je samo to trebalo i kako mu prija.
,,Radiš po ceo dan,treba ti relaksacija,da se neko brine o tebi,da te smatra važnim,da neko misli na tebe,da te zadovoljava onako kako voliš,da bude uvek tu za tebe,da te miluje,mazi i pazi,,-dok sam mu to govorio mazio sam ga po kosi.
,,Ne zna ona ništa o mojim potrebama,,
,,Ne shvata da ti je potrebno malo da bi bio srećan,nema u vašem Braku nikakvih problema,samo malo da shvati šta voliš i da ti to pruži,,
,,U pravu si,sa tobom mogu otvoreno o svemu da razgovaram,,
,,Hej,,-prišao sam mu i nežno ga poljubio u vrat,trgo se i okrenuo.
,,Šta to radiš,,
,,Opusti se,ovo je veče samo za tebe,,-gledao me je u čudu,bio je zbunjen što se njegov najbolji drug tako ponaša pomalo iznenađen što je upravo samnom doživljavao ono što nije mogla da mu pruži žena.
Potajno sam znao da ga izluđuje pušenje kurca,pomazio sam ga po kosi i krenuo ka njegovom međunožju.
,,Nemoj molim te,,-svukao sam ćebe kojim je bio pokriven.
,,Zašto,vidiš kako ti se digao kurac,,
,,Ali ti si muško,,
,,Pa šta,da osetiš malo muški jezik na glaviću,muškarci puše bolje od žena,provereno prijatelju,,
,,Uh,,
,,Vidiš kako mi je vlažan jezik,sigurno želiš da ti ga oližem,,
,,Ne znam,,
,,Reci,tako želim da ga stavim u usta,odluči,,-stavio sam ruku na njegovu butinu,tresao se od uzbuđenja,bio je tako napaljen da sam mogao da mu radim šta želim,nije imao snage da se suprotstavi,zaboravio je na svoju mačo,hetero stranu orijentacije.
Polako sam mu svukao Pidžamu a zatim i Bokserice,pred mojim očima se ukazao veliki kurac sa prelepim tvrdim jajima,tako sočan komad koji nije trebalo ispuštati iz usta.
,,Ajde Maco,reci mi šta želiš,,
,,Želi..m da mi ga mi…,,-mucao je,bio je toliko napaljen da nije mogao da govori.
,,Reci mi,uradiću ono što želiš,,
,,Želim da mi ga posisaš,stavi ga u usta,,
,,Ne još,hoću malo da ti ga drkam,nisi dugo jebao srećice,,
,,Nesmem zbog oporavka,rana je još sveža,,
,,Znam,obradiću te lepo,moramo da istresemo jaja,ne valja da se skuplja sperma,,-nasmešio se kada sam počeo da mu drkam,kurac mu je bio veliki i debeo da je jedva uspevao da stane u moju omanju šaku.
Masirao sam ga,mazeći mu nabrekla jaja,uživao je govoreći da se skoro ovako lepo nije osećao,
,,Sada ću ti raditi nešto Marko,što znam da mnogo voliš druže,,
,,Šta,,-bio je nestrpljiv i znatiželjan.
,,Bolje da ti pokažem,,-jednim snažnim pokretom jezika sam mu olizao jaja.
,,Oooh,,-bio je iznenađen,nije se nadao da ću baš to da uradim,voleo je kada mu obrađuju jaja,ponovo sam mu lizao,ljubio ih nabijajući nos sve dublje u njih,bio je prava muškarčina,obožavao sam tog čoveka,želeo sam svake sekunde da budem uz njega,da ga zadovoljim,da bude moj Čovek,nežno me je mazio po kosi,na tren sam ostavio jaja i ljubio ga nežno po stomaku,milovao usnama spuštajući se ka njegovom kurcu koji se tako tvrd propinjao,Marko je jedva čekao da ga stavim u usta.
Liznuo sam mu glavić,mmm bio je tako sladak,slatkiš kojeg dugo niko nije lizao i sisao,jadničak mali kako se obradovao kada sam počeo da mu pušim,uživao je nabijajući sve dublje glavu u jastuk,glasno je stenjao,cela soba je odzvanjala,podigao bi na svakih pa*ekundi glavu da pogleda kako mu ga cuclam,uživao je da ga gledam u oči dok ga obrađujem vrelim vlažnim jezikom,sijale su mu oči,shvatio sam da mu je to mnogo značilo.
Sisao sam mu sve sporije kao da ližem najslađu lizalicu,želeo sam da uživa što duže kako bi se opustio i bar za tren zaboravi na sva sranja koja su ga zadesila u životu.
Lizao sam mu kitu po dužini,ljubio ga milujući usnama,mazio ga obrazom,još jednom se spustio do jaja,a zatim mu nežno izdrkao.
Prskao je obilno,prava muškarčina,koliko je sperme izbacio svaka mu čast,polio je stomak i zadovoljno se smeškao kao neko detence koje je dobilo željenu igračku.
Obrisao se i ustao sa Kreveta,poljubio me je u usta bez najave,kao da se polju*em zahvalio za te erotske trenutke provedene sa njim.
Paleći svetlo u kupatilu namignuo mi je,
,,Kada se skroz oporavim,moraću da te tucam,da vidiš to kako je lepo,,
Pravi je Đavolak taj Marko ali super je lik,ume da uživa u svemu u životu,zna šta hoće i ume da zadovolji sebe a i druge. 😉 🙂

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<