Ti i Ja – Scene iz braka

Ti i Ja – Scene iz braka

2012 By: Outre D’Etre

Na putu prema kući nakon kupnje namirnica za kolač moždane vijuge obuzele su mi nemirne misli. Uf… Koja sam ja glupača. Danas pravim kolač za Lynu, bivšu ženu mog muža i za njihovo djete Yana i njegovu zaručnicu Charlotte. Da, da… Baš sam blesava. Umjesto da sam odlučila maknuti se iz stana i jednostavno zabaviti se u tom razdoblju od pa*ati njihova sjedenja na namještaju gdje se muž i ja seksamo i njihova kročenja po parketu gdje se muž i ja valjamo u strasti, ja odaberem baš to: pravljenje kolača s mojim omiljenim jagodama i razvlačenje pristupačnog osmjeha. Oh, a nema veze… Izdržat ću i opet sebi dokazati koliko sam jaka i hrabra.

Uđoh u stan sva uspuhana, a on mi dolazi da pomogne:
-„Ljubavi, ja ću…“
– „U redu. Idem se istuširati, a ti umuti smjesu“, rekoh to službeno i žurno.
–„Desiree, dobro si?“ -upita me kao da nisam dobro predočila mu mir na svome licu.
–„Joj, jesam. Samo se trebam istuširati. Umuti smjesu za biskvit,“ i udjoh u kupaonu okrznuvši ga ne baš tako blagim pogledom. Iritira me njegova prošlost, točnije ta žena koja je cijedila i živce i zdravlje i novce mom mužu i ja još sad trebam biti obazriva i nježna. Hm… Mogla bih joj nesto podmetnuti u piće da dobije proljev, no ipak neću. Ja bih ispala budala… Uglavnom, shvatite moj nemir. Nemirna sam iako je već sve predviđeno: ući će u stan pa će ga promatrati koliko je lijep te će zbrajati koliko bi mogao koštati, zatim će se zgražati meni, je*am toliko mladja pa će me gledati s predrasudom, a ja ću se samo smješiti i praviti se glupava. Mah…idem pod tuš. Dosta brbljanja pred ogledalom.

Već sam se ukrasila žutom lepršavom haljinom, a na nogama sam imala papuče s pufni* na petu, crne boje… Hihih… (neću vam otkriti zašto se smijem. Samo sam si neodoljiva). Muž je opet počeo lagano bacati komplimente:
-„Ljubavi, prelijepa si i drago mi je da si se namirisala parfemom koji sam ti kupio. Izvrsno pristaje toj haljini i tvome temperamentu“.
–„Ah, ne hrabri me. Jesi li pripremio smjesu?“
– „Jesam i ne hrabrim te. Nauči prihvaćati činjenice“. Konačno. (poljubio me kratko i slatko ). Muž:-„Idem se sad ja obući i još moram iznijeti smeće. Oni su tu za 20min“.
–„Dobro. Slobodno reci: Moja Lyna“.
–„Desiree, daj se smiri i prekini biti tako naporna. Tolike godine te volim, a ti i dalje…“-zaustavih ga polju*em i rekoh mu:
-„Idem napraviti taj brzi kolač. 20min. će brzo proći.

DIN DON! Još sam bila u kuhinji i ukrašavala kolač šlagom, a iz predvorja je odzvanjao taj telenovelski španjolski i osmjesi. Prekrenuh očima i ispružih desnu nogu da povede ostale korake.
–„Buenas tardes Lyna, Yan, Charlotte.. Yo soy Desiree…“ i pružim im ruku te zavijem usne u blagu, ali usiljenu krivinu osmjeha.

Već je lagano noć počela bojati dan i krenuli smo večerati filet od lososa kojega je muž izvrsno pripremio. Mikis je normalno razgovarao s Lynom… Uobičajenim tonom, ali neobično ju je gledao. Da ne znam ništa o njima, rekla bih da su sprženi jedno od drugoga. Ma da, još se vole, ali briga me… Jedem ovaj losos i usmjerit ću pažnju samo na njega. Lyna me gledala ljubomorno, ali ne zbog ljepote, već mladosti. Vjerojatno si umišlja i tješi se da me Mikis samo zato voli. Vjerojatno joj misli govore: EH, MOJ BIVŠI MUŽ MORA IMATI MLAĐU DA SI DOKAŽE KAKO JE NEODOLJIV. Vidjeh joj to u očima. Takve iskre iz njezinih argetinskih crnih očiju su mi pekle strpljivost i pristojnost pa sam se sve više udubila u losos i žvakanje da me to opustilo. Njihov zajednički sin Yan se čini zaista iskren i osebujan. Ima licem sličnosti na Lynu, ali tijelom je kao Mikis. Njegov pogled je jasno govorio što misli o meni: TI SI GLUPAVA I NEIŽIVLJENA I NEDOJEBANA LJEPOTICA. Najdraža je ipak bila njegova zaručnica Charlotte koja je djelovala kao da osjeća da sam sad sama u raljama na papiru bivše obitelji.

Charlotte: -„Desiree, molim te, dodaj mi papar“. -rekla je to na negleskom francuskog naglaska. Nespretno, spontano i polako.
Ja: -„Izvoli“. Njoj sam se lijepo, tj. iskreno nasmješila. Charlotte je jako zračila. Imala je posebnu energiju. Izgledala je prosječno. Vitka, viša, maslinasto zelenih krupnih očiju, ravna kosa boje meda i imala je prelijepe zube, a umjesto pudera imala je pjege. Nije ih skrivala. Zaista je spontana i dražesna.

Mikis je u potpunosti bio predan svojoj ljubljenoj Argentinki i sinu pa sam se ja udaljila i upalila tv koji inače nikad ne gledam. Charlotte se ubrzo pridružila meni u dnevnom boravku.
Charlotte: -„Ti se baviš glumom“.
Ja: -„Da, po novome. Sad počinjem snimati drugi igrani film i mogu ti reći da mi je gluma najuzbudljiviji posao“.
Charlotte:- „Uh, vjerujem ti. Ja sam oduvijek željela biti glumica, ali na kraju sam liječnica. Nije mi bilo suđeno…“.
Ja: -„Hmm…ili nisi samo dovoljno snažno htjela…“:
Charlotte: -…“A možda i to“. Vidjela sam da želi stupiti u malo veći razgovor pa se potrudih. Pričala sam joj o svojem obrazovanju, o glumi, životu, a isto tako i ona meni… Ona je ona tipična djevojka po maminoj i tatinoj mjeri. Završila je elitnu gimnaziju u Nantesu pa je studirala medicinu u Parizu i završila u roku. Upravo se zaposlila u židovskoj bolnici u Parizu i jednostavno što se tiče obrazovanja, ona je savršena, ali vidjeh da joj nedostaje slobode, jer u razgovoru primjetih koliko ističe važnost uloge roditelja. Nisam joj htjela filozofirati o roditeljskom koristoljublju i upravljanju, ali sam joj ispričala svoju priču i iz toga je samo zaključila:
-„Oh, Desiree, ti si zaista hrabra“.
–„Charlotte, nije hrabrost boriti se za sebe. To je samo osnovna potreba svakog od nas“.

Kad je moj i Charlottin razgovor preuzeo žustriji ritam, pridružila nam se i “bivša papirna obitelj”. Mikis me nije naročito doživljavao. Sjeo je pored mene, ali i dalje je nastavio razgovarati s Lynom. Sad mi je prišao Yan…
– “Čini mi se da je tata jako sretan s tobom“, ovo je bilo uvjerljivo. Puno iskrenih zraka.
-“Sretan je.” i dalje sam željela biti glupava da se ne upuštam u neke dublje razgovore. Yan je primjetio to i samo me pitao za snimanje filma, jer me Mikis pohvalio za to, a moje misli su me grizle: MIKIS JE SAMO MOGAO REĆI DA SAM GLUMICA. NJEMU JE SAMO TITULA BITNA. PA NISAM SAMO TO. JA SAM I ŽENA KOJA GA VOLI, ALI NARAVNO, NECE TO REĆI SVOJOJ LJUBLJENOJ. Razgovor je tekao, moj jezik se “zaledio” dok ga nije otopilo Lynino pitanje:
-„U kakvim filmovima glumiš? Teen komedije(iz ovoga sam potvrdila da je ljubomorna na moje godine), akcijski filmovi u stilu J. Bond?“ , na to su se nasmijali svi, a kao da ne znam zašto me pitala za akcijske, jer ondje uvijek glume glupave ljepotice. Čak se i Mikis smijao, a ja joj iz inata rekoh:
-„Glumim samo u pornićima i to onim najžešćim“ i pogledah prema Mikisu.
–„Mikise, nareži gostima kolač. Ja sam umorna. Ispričavam se. Drago mi je što sam vas upoznala sve. Yan, tebi i Charlotte želim sve naj. Svakako ću se odazvati na vaše vjenčanje. Laku noć“. Mikis me gledao razočarano i ljutito, jer je znao da se silim, budući da nikad u 21h ne idem spavati, provociram mu bivšu s pornićima. Shvatio je da je bolje da odem.

Nisam trebala prenagliti u ranom počinku, ali htjela sam izbjeći da moj cinični jezik dodje do izražaja pa me već prva provokacija otjerala u krevet, iako su te provokacije i kompliment. U teen-komedijama su mladi, a u akcijskim filmovima ljepotice. Eto, mlada, lijepa, ali i ljuuuuta kao zmaj. . . U krevetu sam bila potpuno gola i nervozno čekala mog Mikisa da se konačno nabrblja.

Čim je ušao u sobu, skidao se da obuče pidžamu, a ja sam glumila duboki san. Kad je sjeo na krevet okrenut leđima u položaju da skine majicu, ja sam se digla i poderala mu majicu i rukama i nogama te rekla da ga mrzim.
–„Desiree, ljubavi, pa ti ne spavaš.“
–„Kad ja ne spavam, onda ne spavaš ni ti, idiote! Samo ću ti reći jedno:
-„Lezi na krevet i ne miči se!“ Legao je poslušno, a ja sam sve skinula s njega, zavezala mu ruke ljubičastim krznenim lisicama, a noge policijskim. Ljuta kao Džingis Kan digla se i opkoračivši ga pišala mu bijesno u pupak, po kurcu, opet u pupak i u lice.
–„Desiree, hoću se igrati, ali me odveži“.
–„Neka te odveže ona dosadna proračunata i nikad nepreboljena papirna žena!!!“
–„Desiree, prekini izmisljati!“
–„Budala nisam i vidjela sam kako su ti oči bile suzne od te glupe idile. Obiteljske idile! Ahaha!“
–„Desiree, molim te. Daj, ne seri sad s tim. Izmisljaš“. Nisam trpila da mi kaže da lažeim i da ga kaznim, okrenula sam se i sjela sam mu pičkom na usne i nemilosrdno gnječila jaja, jaukao je kao svinja kad ju kolješ, ali je uživao…i to jaaako. Nisam predugo sjedila na njegovim ustima. Zadovoljno sam se osjećala njegov nos u mom šupku. Drkala sam mu sve smirenije kurac i kad se digao u jednoj pristojnoj visini, namazala sam ga tekućom čokoladom za prelijev kolača i promijenivši položaj ugurala svoju vlažnu ljepoticu, u moju božansku Spermulu. Željela sam da mi čokolada strastveno maže ponos žene, da moja slatka Spermula okusi i kurac u slatkom izdanju, bez okusa sira.
–„Desiree, ljubavi, divno je… Ahhh! Najbolja si!“
–Crkni robe, ubiću te pičkom ništarijo.“ On mi se pokorio i jebao me žestoko. Kad je izgledalo da će mi kurcem razvaliti grlić maternice, nagnula sam se naprijed po njemu pa sam ga lizala po prsima, vratu, grizla i cuclala sam mu uši. Ubadao me brzo i ubitačno. Kad sam osjetila da bi mogao svršiti odskočila sam od njega i zarila nokte u jaja, da ga bol zaustavi. Zatim nakon tih zamamnih poljubaca jezikom u usta, oslobodila sam ga i kleknula na čupavi tepih, a ruke oslonila na tabure.
–Mikise robe, večeras te mrzim više od ikoga. Gadiš mi se. Imaš samo jedan izlaz konjusino:“ Moj šupak prepun sperme će ti oprostiti grijehe!“

Uvježbanim pokretima mi je rastvorio čmar i poslušno jebao, kako sam i očekivala od njega. Grčevito me uhvatio za bokove i silovito jebao. Guzicu je udarao snažno, najsnažnije. Vrištala sam od radosti i užitka i grizla indijski tabure od sreće, a onda je on pustio bokove, jednom rukom mi je poduhvatio sise, a drugom trljao nezarobljeni klitoris. Pišala sam mu u ekstazi skvirtove nježno po ruci, a on je mojim urinom mazao moje grudi, pa spuštao drugu ruku na klitoris i sve tako mjenjao redom. Kad sam iscurila do kraja objema rukama je masirao i gnječio grudi, ljubio vrat, potiljak i kurcem razarao šupak bez milosti. Oboje smo vrištali od uzbuđenja. Preglasno. Tresla sam se od blagodati kurca u mojem šupku i taman kad sam mislila da ću i po treći put zaredom svršiti u ovom položaju, kad je on klonuo po meni. Samo je onemoćao i roktao i dahtao kao svinja. Zatim smo pali na pod i ljubili se kratko, zatim sam ga uhvatila za oba uha i natjerala da poliže svoju spermu sa mene.
–„Desiree, volim te“.
–„Haaaah, ahhh, ah..“ Liži me sve dok ne svršim, -moji uzdasi su precizno opisivali pokrete njegovog jezika, bili su moj pravi odgovor. *azmirajući slatko sam zaspala.

Nakon nekoliko sati sna, pred zoru smo se brzinski istuširali i poseksali na poklo*u wc-školjke u sjedećem položaju. On je sjeo donji, a ja sam ga opkoračila kao balerina i nabijala mu se kurca željnom spermulom na ponosni kurac. Uvijala sam se kao jegulja, sve dok ga nisam pomuzla dao zadnje kapi. Sperma me je savršeno ispunila, zatim je kapajući iz mene dekorirala tirkizni omotač poklo*a. Ja sam ga i dalje grlila butinama oko struka. Ustao je i ponio me do sobe i onda smo legli ovako uspermani u već uspermani krevet.
–„Mikise, moram ti otkriti zašto sam se morala seksati s čokoladom na kurcu“.
–„Zašto ,ljubavi moja?“, poljubio me u nos.
–„Zato što mi se gadio Tvoj kurac, od pomisli na tvoju bivšu. Djelovao mi je kao da je gorak od tvoje prošlosti i da ga podiže Lyna, a ne ja“.
–„Ahah, jao Desiree“.
–„To su samo moje fikcije. Laku noć. Volim te“.
–„Puna si mašte, a naročito kad se jebeš. Zato Te i volim.“

*******
2012 By: Outre D’Etre

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<