Nezaboravno

Već neko vreme sam se dopisivao sa ovim tipom, ali nikako nismo mogli da se sastanemo. Uvek je neko od nas imao neka posla vikendom, rođake i familiju u kući. A ja sam strpljivo cekao dok nisam docekao. On je bio sam za vikend u svojoj kuci, i dogovorili smo se da dođem kod njega jedno vece. Dogovor je bio da se nađemo na autobuskoj stanici u njegovom kraju. Došao sam i čekao ga.

Znao sam otprilike kako izgleda, na osnovu nekoliko fotografija koje sam video, ali sam bio stvarno zapanjen njegovom lepotom kada sam ga video uživo – 30 godina, malo niži od mene, oko 175 cm, kratka crna kosa, jako sladak, zelene oči . Ostalo nisam video jer je bila zima pa je bio u jakni.

Otišli smo do njega. Bio je jako fin i kulturan. Živeo je u modernoj kući, velikoj. Pričali smo malo i cirkali, a onda me pozvao da vidim njegovu sobu.

Dobro je, pomislih, već sam hteo da izgorim koliko sam bio napaljen. Jer mene je interesovalo da vidim njegovu kitu, za koju mi je rekao da je baš velika, ali nikad nije precizirao kolika .

Soba je bila lepa, ali mi smo odmah počeli da se skidamo, ljubimo i hvatamo. Imao je jako čvrsto telo, žilavo, ali nije bio mnogo krupan. Hvatao me je jednom rukom za dupe, a drugom me je gurao po potiljku dok smo se ljubili. On je vodio igru, što mi je jasno dao do znanja kada sam krenuo rukom ka njegovoj kiti – samo je sklonio i oborio me na krevet.

Stajao je i smeškao se. Bacio se na mene i nastavio da me ljubi, malo se spuštajući do bradavica koje je sisao. Onda je ustao i stao do ivice kreveta, na kom sam ja ležao i počeo da otkopčava farmerke. Kurac mu se jasno ocrtavao preko gaća i videlo se da je baš veliki.

Dok sam se ja okrenuo na stomak sa glavom u visini njegove kite, on je skinuo gaće. Zacrnelo mi se pred očima. Kurac mu nije bio veliki, to je bilo čudovište! Ogromno, čvrsto, krivo, debelo čudovište, sa ogromnim bordo glavićem, obrezan. Masivna obrijana muda su mu se ljuljala ispod kurca.

Progutao sam pljuvačku i u neverici gledao u njegov kurac. Bio sam uplašen, nisam znao da li ista da počinjemo, prevelika mu je kita! On je to primetio, pa se nasmejao i malo me pogurao po glavi da počnem da mu pušim. Prodrkao sam ga malo jednom rukom, a drugom uhvatio za muda. Liznuo sam glavić, pa ga malo obuhvatio usnama, a onda mi je samo sklizno u grlo, do krajnika.

To, naravno, nije ni do pola ulazilo u moja usta, iako imam velika usta. On me je onda uhvatio jednom rukom za bradu i obraz, a drugu je stavio na moje teme i jebao me u usta. Bio sam napaljen, jer on, iako dominantan, nije bio grub. Onda me je okrenuo na leđa, tako da sam ležao na leđima, a glava mi je visila naopako preko ivice kreveta, sa otvorenim ustima.
Odmah sam krenuo da mu sisam jaja, dok je on u isto vreme, mene uhvatio za dupe i podigao, tako da su moje butine prelazile preko njegovih ramena. Ja sam bio oslonjen na krevet samo ramenima, a on je stajao. Šakama je raširio moje obrijane guzove, prodraškao čmar prstom, a onda mi zabio jezik u njega; to je bio prvi put da mi neko liže dupe i mislio sam da ću da svršim tog trenutka koliko je bilo dobro, jer on je počeo već da divlja.

Prišao mi je i raširio mi noge. Uzeo je sa police pored kreveta kondom i namestio ga, a onda pljunuo u šaku i namazao mi šupak. Bio sam i ja spreman i željan. namestio je svoj džinovski glavić i krenuo da gura, ali nije išlo.

Mnogo me je bolelo. Zamolio sam ga da stane. Jebi ga pomislih, upropastio sam sve

. Ali on nije baš hteo da odustane. Reče mi da legnem na stomak i raširim noge što više mogu, što sam i uradio. Onda je on zaronio lice opet među moje guzove i oš jedno pet minuta mi lizao šupak, na moje veliko zadovoljstvo.

Namestio se iza mene i ponovo počeo da gura, sad mnogo sporije i lakše. Prvo je ušao glavić; onda ga je izvadio, pa opet vratio, i tako više puta. Onda je počeo sve dublje da ga gura, delić po delić. Ja sam stenjao, ali me je zamolio da ne vrištim ako mi bude do toga, je*u mu tanki zidovi do komšija.

Grizao sam čaršav i stezao ga, a on je ubrzavao tempo. Sada se stvarno zabijao ludački, držeći me čas za ramena, čas za struk. Opalio me šakom par puta po dupetu, bilo je cool. Onda, kada je baš jako ubrzao, stao je i izvukao ga.

Legao je na krevet naslonjen na zid i pokazao mi da mu sednem na kurac. Opkoračio sam ga i krenuo da čučnem, držeći njegov kurac i centrirajući mu glavić na čmar. Kako sam ga namštao, on ga je zabo jednim trzajem do pola. Obuhvatio me preko ramena rukama, i ja njega, i počeli smo strasno da se ljubimo dok sam ga ja jahao, a on se zabijao.

Osetio sam da se zabija sad već do kraja, do jaja, i to vrlo silovito. Prijalo mi je baš .

J. On je rekao da ce da svrši. Sišao sam mu sa kurca, skinuo kondom i krenuo da mu drkam, a u usta sam usisao jedno njegovo jaje, pa drugo.

Počeo je da se grči a ja nisam prestajao. Krenuo je obilno dasvršava, i tad sam se malo odmakao, ali je deo sperme ipak završio meni na faci. Legao sam pored njega i tako smo malo ćutali, dolazeći do daha. Rekao je samo kratko , , Bravo mali, primio si kurac od 24 cm do jaja, , .

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<