Napaljeni Taksista

-Tog Julskog Popodneva imala sam zakazani Kasting je*e pored redovnog Posla Promoterke bavim i Manekenstvom.
-Kasnila sam na snimanje,brzo sam se obukla i spremila i otrčala do Automobila ali nije hteo da upali,presekla sam se kada sam videla da je upaljena ,,lampica za gorivo,,pomislila sam da sam zaista glupa Plavuša je*am još juče po povratku sa posla trebala da svratim do Pumpe.

Bilo je kasno da bilo šta učinim,podigla sam ruku i zaustavila Taksi,sela sam pozadi u fenomenalni auto ,,Reno Laguna weekend,,veliki i prostoran,extra.

Dok sam listala neke papire,Taksista me je posmatrao preko ogledala,imao je lepe krupne crne oči,ćelav,lepog lica sa izraženim brčićima i bradi*,lep i seksipilan kasnih 30-tih.

Iako je napolju bila vrućina a u kolima je prijatno radila Klima,drhtala sam od letnje zime pod kratkom haljini* i tankim gaćicama ali ne od zime već od uzbuđenja,da li od treme zbog zakazanog Kastinga ili zbog neodoljivog Taksiste koji me je palio da sam pomišljala da potajno zavučem ruku u gaćice i poigram se svojom vlažnom obrijanom ribi*.

Bio je srdačan u Taksiju,komunikativan,prijatan kao što Taksisti i zapravo jesu,interesovao se za moj rad,predstojeći Kasting.
Nagazio je Renoa koji je poskakivao po ulicama Gradske Periferije,bio je Kavaljer u želji da požuri kako ne bi kasnila.
Ubrzo smo stigli na željenu Lokaciju,Taksimetar je otkucao određeni iznos ali u onoj jurnjavi,setila sam se da sam zaboravila Tašnu u kolima.

,,Majstore,ja imam jedan problem,,-bilo mi je neprijatno.
,,Koji problem,Lepojko,,-okrenuo se prema meni prebacivši ruku preko sedišta.
,,Zaboravila sam Novčanik,,-osećala sam se tako glupo kao da sam iskoristila Čoveka.
,,he he,nije novac jedino sredstvo plaćanja,,-nasmejao se dok me je gledao svojim prodornim očima.
,,hmm,našta mislite Majstore,,-već je postajalo interesantno.
,,Dobra si pička iskreno da ti kažem,sviđaš mi se,,
,,Pravi si Vrag,,
,,Mogli bi malo,šta misliš ribice,,
,,Gde,,
,,Pozadi malo,oboriću sedišta i otvoriti Gepek,,
,,A moj Kasting,,
,,Ako prođeš na mom Kastingu,prolaziš dalje ha ha ha,,-masirao je tvrdu Kurčinu koja je pretila da razbije šlic.
,,U pravu si,,
Odvezao je auto malo dalje ka obližnjem Šumarku,otvorio je Gepek i oborio zadnja sedišta,tako da smo mogli da se karamo kao u velikom bračnom krevetu.
,,Uh lud sam za obrijanim pičkicama,,-trgnuo mi je gaćice koliko je bio napaljen,jedva je čekao da mi gurne jezik unutra.
Lizao je majstorski,nikada me niko nije tako zadovoljio,pravi tip za mene,dok mi je obrađivao Klitoris gurao je sve dublje prst,bukvalno me je jebao njime,pripremao je teren za svoj kurac.
,,Odličan ti je jezik,nego da vidim kakav ti je Menjač,,-zajebavala sam se u Šoferskom žargonu.
,,Ogroman,kao kod FAP-a,,-prihvatio je šalu.
Izvadila sam mu ga,Jebote život ako nije imao bar 20 cm,čula sam razne priče a i čitala da Šoferi imaju velike kite ali sam se sada i uverila,masirala sam njegovim glavićem svoje nabrekle bradavice koje su drhtale od uzbuđenja,spustio je ruku na moje sise i mesio ih je dok sam mu lagano drkala navlačeći kožicu napred-nazad.
,,Popuši ga,,-gurnuo je svoje krupne prste u moju bujnu plavu kosu,obožavala sam da sisam kurac a ovaj njegov je bio baš ono što sam tražila,stavila sam ga u usta i sisala masirajući ga usnama,izluđivalo ga je kako sam mu obrađivala glavić,palacala sam jezikom kao Zmija.
,,Hoću da me jebeš,volim da ga primim zguza,,-naguzila sam se ležući na stomak poda prelepog Taksi Karavana.
,,Samo reci Mačkice,mi Taksisti ispunjavamo želje Građana,,
,,Hoću da svoj Mesnati Taksi vozaš u mojoj vrućoj garaži,da vidim kakav si za mojim volanom,,
Bio je napaljen kao Bik,kako mi ga je zavalio,muški,razbijao me je,mesio sise,vrištala sam mu na kurcu dok smo menjali poze,auto je skakao dok smo divljali,kako je bio dobar Brate,nijedan dečko me nije ovako razbijao,znao je šta treba i kako da zadovolji ženu.

Tucao me je spreda dok sam mu noge dizala na ramena,krljnuo mi je jezik,palio me je njegov Dah i Miris znoja,mešala sam malo guzom što ga je dodatno palilo,nije više mogao da izdrži,svršio mi je po sisama i stomaku,liznula sam malo njegove sperme,bila je tako gusta i slatka.
Obukli smo se,odvezao me je ponovo do zgrade i dao mi svoju Vizit Kartu,dovela sam se u red i otišla na Kasting koji je srećom bio pomeren sat vremena kasnije,he dobila sam snimanje,dobar kres i dobrog Badžu.
Ubrzo sam prodala auto,koji će mi kada imam svog privatnog vozača koji je lak za održavanje ;)a ispunjava sve moje želje.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<