Moje male tajne..

Moje ime je Nataša i čitajući vaše priče odlučila sam da podelim neka svoja iskustva sa vama. Bez lažne skromnosti uvek sam bila dobra riba i ponosno mogu reći da sam to još uvek, iako sam u drugoj polovini tridesetih. Ovo što ću vam sada pre*i desio se u drugoj godini srednje škole. Još u osnovnoj sam privlačila poglede muškaraca pošto sam visoka i krupnija od mnogih moji vršnjakinja. Pri tome treba dodati da sam imala sigurno najveće grudi u mojoj generaciji i izgledala sam bar dve godine starije od njih. Imam crnu, gustu, talasatu kosu koja mi pada na ramena, lepu okruglu guzu i duge noge. Škola mi je uvek išla sjajno od početka do diplomiranja na pravnom fakultetu. Zbog svoje visine brzo sam ušla u školski košarkaški tim. To mi sada izgleda kao vrhunsko sranje, ali tada mi je bilo najbitnije da sam u prvoj petorci. Treninge i utakmice vodio je profesor fizičkog Rade. Bio je tada na početku četerdestih, sportski građen, pravi difovac i prilično zgodan. Imao je predivnu guzu i nisam propuštala priliku da lagano koketiram sa njim. Rade je imao jak autoritet i sve smo ga slušale. Kao ekipa bile smo katastofalne i retko smo pobeđivali bilo koga. Rade se živcirao i pokušavao da od nas napravi nešto ali nije imao nekog značajnijeg uspeha. Tog dana igrale smo protiv nekih jadnica i nismo mogle vola da ubodemo. Rade je odlepio na klupi. Na kraju druge četvrtine se toliko dernjao da je svalčionica odzvanjala. Njegova tirada nije dala nikakvog rezultata i izgubile smo sa nekih osamnaest koševa razlike. Nije nam se išlo u svlačionicu na kraju pošto smo sve videle da je žurnim koracima otišao tamo. Prigovorio je svakoj igračici ali meni najviše. Svaki moj pokušaj pravdanja sasekao je u korenu.
“Neću da te čujem.”, rekao je, “Sve možete da idete a ti me Nataša sačekaj u teretani.”
Krenula sam ka tuševima i njegov glas odjekne za mnom kao pucanj biča.
“Gde si krenula?!”
“Pa da se istuširam.”
“Rekao sam ti da me sačekaš u teretani.”
Frknula sam i otišla u teretanu. Teretana nije služila svojoj svrsi. Bilo je to svega. Od gimnastičkih sprava do velikih strunjača koje su se koristile za skok u vis. Sela sam na debelu strunjaču i rašnirala patike. Jedva sam čekala da ih skinem. Bila je subota, u školi nije bilo nikoga osim nas i nekoliko roditelja koji su u međuvremenu otišli. Čula sam kako odlaze i poslednje saigračice ali Rade se nije pojavljivao. Izula sam patike podigla noge savijajući ih u kolenima. Masirala sam svoja stopala i čekala ga da se pojavi. Bila sam znojava i umorna, tako da je Radetovo ribanje bilo zadnje što mi je tada trebalo. Ušao je sav crven u licu i odmerio me. Gledala sam ga u oči i čekala da progovori ali je nekoliko sekundi bio nem kao riba.
“Objasni mi kako si uspela da promašiš sedam slobodnih bacanja.”
“Ne znam. Zaista nemam pojma.”
“A da vrtiš repom znaš.”
“Molim?”, upitala sam iznenanađeno i nisam shvatala šta hoće da kaže.
“Ne pravi se blesava Nataša.”
Ćutala sam i gledala u njegove oči kao hipnotisana. Nekoliko sekundi kasnije pogled mi se spustio do izbočine na njegovoj trenerci. Fiksirao me je pogledom a ja nisam mogla da skinem oči sa njegovog međunožja. Prišao mi je i uhvatio me rukom za nadlakticu.
“Ustani.”, rekao je promuklim glasom.
“Nemoj. Neko će naići.”
“Neće. Zaključao sam.”
To je značilo da sala, tuševi, teretana i svlačionice pripadaju samo nama.
Podigla sam se i gledala ga u oči, spremna da ga poljubim ali se nisam usuđivala. Izgubila sam nevinost na nekoj žurci pre toga. Bila sam pijana i sam čin je bio totalni promašaj. Ovo je bilo nešto sasvim drugo i jedva sam suzdržavala drhtanje. Osećala sam njegov dah, miris zrelog muškarca i prve kapljice mojih sokova su navlažile postavu šortsa. Zagrlio me je svojim snažnim rukama i poljubio me duboko mi zavlačeći jezik. Odgovarala sam mu koliko sam tada znala dok mi je mačkica lila potoke. Ruka mu se našla u mom šortsu i njegov srednjak se znalački zabije u moj vreli pičić. Uzdahnula sam i raširila malo noge. Skinula sam dres i majicu ispod i on počne da mi sisa nabrekle bradavice teško dahćući. Bila sam napaljena kao nikada do tada. Skinuo mi je šorts i povalio me na strunjaču. Na nogama sam još uvek imala čarape i nije se gnjavio sa njima. Raširio mi je noge i počeo da mi liže mokri, vreli pičić. Njegove velike šake su se spustile na moje grudi i čvrsto ih stisnule. Trebalo mi je samo nekoliko sekundi da doživim *azam koji mi je tresao celo telo. Dok sam se potpuno nekontrolisano grčila Rade je sisao sokove iz mog pičića, terajući me da vrištim od zadovoljstva. Svršila sam u kricima, dok sam stiskala svoje sise i uvijala se u *azmu. Ni sanjala tada nisam kakva će mi zadovoljstva prirediti tog popodneva. Podigao se i skinuo trenerku. Preda mnom se ukazala debela, velika kurčina. Opkoračio me je preko grudi i njegov glavić je dodirnuo moje usne. Nikada do tada nisam imala kurac u ustima i malo sam oklevala da ga prihvatim. Zinula sam bojažljivo i osetila slankast, predivan ukus. Nisam znala šta da radim i palacala sam jezikom oblizujući mu glavić.
“Sisaj ga.”, rekao je zadihano.
Smestila sam ga u usta i osetila njegovu baršunastu tvrdoću u potpunosti. Počela sam da ga sisam i shvatila koliko me pali taj novo otkriveni ukus i osećaj. Rade me je uhvatio za kosu na temenu i počeo polako da radi kukovima. Njegov veliki glavić mi je dodirivao krajnike dok sam ga sisala kao sumanuta. Bila sam ponovo napaljena i spremna. Rade ga je izvadio iz mojih usta i raširio mi noge. Prešao je glavićem preko moje šumice terajući me da stenjem i dahćem. Sokovi su lili iz mene i nakon nekolilo prelazaka glavićem on mi ga polako smesti, postavljajući mi noge na svoja ramena. Potpuno me je ispunio svojom velikom kurčinom i stenjala sam nevešto se pomerajući u pokušajima da dobijem još više. Kružio je kukovima nabijen u moju vrelu mačkicu, dok sam sve glasnije stenjala. Počeo je da me tuca i polako ubrzavao podižući me do neslućenih visina uživanja. Njegov tempo je postao ludački brz. Nabijao se u mene silovito i oštro. Prvo sam vrištala čvrsto ga držeći rukama za podlaktice, da bi na kraju urlala koliko me grlo nosi. Tresla sam se u *azmu na pola koraka od gubljenja svesti. Nisam mogla ni da zamislim da postoji tako nešto. Spustio mi je noge sa svojih ramena i uhvatio ih ispod kolena, šireći ih maksimalno. Zabio mi ga je do jaja i nastavio da me razbija u žestokom tempu. Svršila sam ponovo i bila spremna na sve samo da mu udovoljim. Htela sam ponovo da mu sisam kurac, da po prvi put osetim ukus spreme i nekako sam uspela to da mu kažem. Sišao je sa mene i legao na leđa. Smestila sam tu nabreklu kurčinu u usta i počela da ližem svoje sokove sa njega. Sisala sam mu ga i oblizivala glavić dok je on stenjao sve glasnije. Osetila sam ga kako podrhtava u mojoj ruci i obuhvatila ga usnama. Mlazevi vrele sperme su mi zalili krajnike i ja ih halapljivo progutam. Mislila sam da se nikada neće isprazniti ali sam neumorno gutala, ujedno mu sisajući glavić kao da mi sam život od toga zavisi. Isisala sam i poslednju kap iz njega i nastavila da ga obrađujem jezikom. Nisam mogla da ga se zasitim i nisam ga puštala iz ruku. Rade je dahtao raširenih nogu predajući se užitku. Lizala sam ga od korena do vrha, da bi kasnije prešla na njegova jaja. Ništa me u tim trenucima nije moglo odvojiti od te predivne, velike kurčine. Naguzila sam se ka njemu i nastavila da ga ližem. Radetovi prsti su mi mazili međunožje i nekoliko sekundi kasnije njegov se srednjak lagano zabio u moju nevinu guzu. Zastenjala sam od zadovoljstva i malo pomerila kukove ka njemu.
“Jesi li se tucala u guzu Nataša?”
“Ne. Ali bih volela. Mmmm… Kako je lepo.”
Bila je to mešavina nekog slatkog bola i zadovoljstva. Znala sam da će me boleti, naročito ako se ima u vidu veličina i debljina njegovog buzdovana ali bila sam spremna i nisam htela da propustim priliku. Namestio me je iznad njega i počeo da mi obrađuje guzu srednjakom, dok mi je znalački lizao pičić. Uživala sam u tome još od prvog sekunda i nisam ispuštala njegov kurac iz usta. Izvadio je srednjak i spustio svoj jezik na moj anus. Tek to me je odvojilo od njegovog već spremnog palamara. Podigla sam glavu i glasno zastenjala, da bih se zamalo rasplakala od zadovoljstva nekoliko sekundi kasnije, kada je vrh njegovog jezika potonuo u mojoj guzi. Ne znam kako nisam svršila dok me je obrađivao jezikom. Nekako sam uspela da se uzdržim iščekujući pravu stvar. Izvukao se ispod mene i kako sam već bila nagužena njegov veliki glavić je počeo da mi pritiska čmarić. Rade je bio pažljiv ali ništa nije moglo da me spremi na pe*raciju koja je usledila. Osetila sam kako mi se anus širi i peklo me je strašno ali bila sam spremna da platim svaku cenu. Vrištala sam dok me je čvrsto držao za kukove i sa svakim centimetrom bol se pojačavala. Međutim, sa bolom pojačavao se i užitak. Polako me je tucao i sa svakim ubodom ulazio sve dublje. Nekoliko sekundi kasnije bio je ceo u meni. Ostao je tako i blago kružio kukovima. Taj potpuno novi osećaj me je vodio do novog *azma dok su mi se sokovi slivali niz butine. Povukao se unazad i počeo da me tuca u laganom tempu. Nisam se obazirala na bol i nisam htela da stane. Zabila sam lice u strunjaču i urlala koliko me grlo nosi. Rade je brzo uvideo da uživam u tome i ubrzao rad kukovima. Svršila sam nekoliko sekundi kasnije i taj *azam je postavio analni seks pod šifru “obavezno” u mojim daljim aktivnostima. Rade me je napunio spermom i sručio se pored mene. Milovali smo se i ljubili još nekoliko minuta i otišli pod tuš. Sapunjali smo jedno drugo i uskoro ponovo bili spremni. Oslonila sam se leđima na zid iza sebe i Rade me podigne držeći me za guzove. Lako sam se natakla na njegovu batinu i zastenjalja pod malzevima vode. Obuhvatila sam ga nogama i zagrlila ga pokušavajući da ga primim celom dužinom i uspela u tome. Tada smo se tucali najbolje i najduže tog dana iako nismo menjali pozu. Svršila sam još dva puta i ponovo sam uživala u ukusu njegovog semena.
Rade me je odvezao kući i ušla sam lepršava kao *. Moje raspoloženje je bilo toliko euforično da sam morala da ga suspergnem pod sumnjičavim pogledom svoje majke. Danima posle nisam mogla da sedim kako treba ali nisam mogla da dočekam novo tucanje u guzu. Moja romansa sa Radetom je trajala do mog odlaska u Beograd na fakultet. Imala sam neke momke u to vreme i svakog sam varala sa njim. Radeta nisam više viđala ali ga zasigurno nikada neću zaboraviti.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<