Ljeto

Krenuo sam na posao. I nesto mi je reklo da sidjem sa busa u Budvi. Lep dan, sunce je vec izaslo. Ljeto je. Polako hodam trotoarom u magistralu. Turisti vec trče prema plaži, kratke lepršave haljinice, kupaći, dušeci i sve sto prati ljeto. Polugole dame užurbano šibaju prema plaži. Posmatram to šerenilo kad pored mene staje audi. Otvara se prozor i ljepotica iz auta pita :“Trebaš prevoz?“

Pogledam unutra, uh, riba u kratkoj suknjici, dobre noge, bez grudnjaka, ah pomislim da sanjam. Ko da odbije takvu ponudu. Kažem „Da.“. I ona se nagnu da iznutra otvori vrata, i dade mi prelepi pogled na svoje grudi koje samo što ne iskoćiše iz haljinice.

U bermudama sam a ovaj moj neposluško je već odreagovao i uspravio se , što je postalo jako vidno. Ona je samo pogledala, jezikom prešla preko donje usne, ali nije rekla ništa. Ulazim i sjedam. „ Dokle „ jednostavno upita. „Bar“ odgovorih. Postaje nemoguće odvojiti pogled od lepih nožica koje dodaju gas i stišću kvačilo. Počinjemo neobaveznu konverzaciju ko je odakle i šta tu radi. Došla je malo na odmor i traži dobru plažu. metri asfalta ostaju iza nas, vozi oštro pa se u krivinama naginjemo jedno prema drugom. U jednom trenu , u krivini ruka joj sa mjanjača pada na moju nogu. Samo je u trenu stisla šaku i povukla ruku. stavila je na svoju golu butinu. Haljinica se podigla, reklo bi de previše, da nije napadno i da se malo sagnem verovatno bih joj vidio gaćice. Svojim dlanom poklapam njen na butini i polako ga stisnem. Razdvaja prste tako da moji propadaju i sad dodiruju njenu golu kožu butine. Stisnem je lagano i cujem samo doboko uhhhhh.

Pogledali smo se , nasmijala se svojim zamamnim osmjehom. Pokazao sam joj skretanje i sišli smo do mora.

Plaža skoro pusta. Idemo prema kraju, ona lagano mesa guzom ispred mene, haljinicu vetar njše, ali nikako da joj vidim tange. Presli smo iza stena, mala plažica. Odlučuje da ostanemo ovde. Vadi peškir i saginje se da ga prostre, haljinica se dize, aaaaaaaaaaaaa pa ona nema ni gacice. Ostajem skamenjen pa*ekundi. Ona ledjima okrenuta meni, klekne na peškir da ga poravna. Doletim do nje, kleknem iza nje, zagrlim preko grudi, i poljubim sa strane u vrat. Samo je uzdahnula i zatvorila oci. Počeo sam je milovati po grudima i vratu, samo je uzdisala. Moji dlanovi su nalazili put svuda, stiskao sam joj grudi i polako prstima penjao se unutrasnjom stranom butina.

Cim sam dodirnuo preponu naslonila si glavu na moje grudi i uzdahnula tiho, opasno. Prstima sam polako krenuo prema sredistu tvoga zadovoljstva, hmmm, depilirano, glatko, toplo i vlazno.

Dodirnuo sam ti klitoris, pocela si da drhtis, da se treksas, stenjes. Svrsavala si tu na kolenima, naslonjena ledjima na mene. Drzao sam te prstom u pici i dlanom na dojki da ne padnes. Kad si smirila disanje okrenula si glavu i prvi put smo se poljubili. Dugo vlazno, jezici su nam se ispreplitali. Osetio sam da ti se ruka zavlaci izmedju nas. Trazila si ga, polako si mu otvorila put napolje. Draskala si mi jaja i guzom se namjestala na njega. Malo sam se spustio i podizuci se ugurao ga u tvoju mokru toplu picu. Podigao sam se na kolena a ti si sad bila nabijena skroz na njega je*am te podigao sa zemlje. Nastavio sam da te pomalo spustam i dizem, rukom sam ti milovao klit, a drugom zavrtao bradavicu polako da ne boli suvise. Opet si se pocela tresti i svrsavati samo si ovaj put bila glasnija pa sam ti dao dva prsta da sisas, da te stisam. Pustio sam te i nagela si se napred na ruke. Dozvolio sam ti i da kolenima dodirnes tlo. I poceo jako da te jebem odpozada. Stenjala si, kristala, vikala. Opet sam ti dao prste da ih sisas da bas ne privuces sve sa plaze nama. Ponovo si pocela svrsavati tako nabijajuci se sama na kurac. Pobegla si napred i okrenula se. Uzela si ga u usta i pocela cuclati. Rukama si mi draskala jaja i medjicu. Nisam mogao vise i ja sam poceo svrsavati. Punio sam ti usta u mlazevima. Nisi ga ispustala, a na klaju si ga i olizala celog. Ispravila si se i pogledala me onako mazno , kao posle dobrog sexa. Zagrlio sam te i poceli smo da se ljubimooooooooooooooooooooooo

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<