Kod Peđe u bazenu (gay priča)

Peđu nisam video više od deset godina. I ne bih ga video ni narednih deset da me neprilike nisu navele u unutrašnjost. Kašnjenje aprilske plate u julu nije nikako zgodna stvar. Planirao sam da odem na more i da se tamo provedem sa društvom, ali sam kao jedinu o*iju imao da odem do mojih u svoj rodni grad i barem tamo potražim odmor od Beogradske gužve i vrućine.
Peđa je oduvek bio jako sladak dečko. Sećam se da sam to mislio o njemu još od prvih razreda gimnazije. Između nas je jedino pao jedan pijani poljubac jedne noći u gradskom parku – i to je bilo sve. Posle toga smo se obojica pravili ludi. Iako je bio veoma lep, mene je u to vreme privlačio Darko i tada sam se, naravno tajno, viđao sa njim. Jednostavno, ja sam pasivan i nekako mi je normalno da budem u šemi sa nekim razvijenijim od sebe, a Peđa je bio nekih 5 cm niži i verovatno toliko kilograma lakši od mene.
Sreli smo se prve večeri pošto sam stigao u grad. On je odmah posle gimnazije otišao u inostranstvo sa svojima a ja u Beograd na fakultet. Seli seli smo na piće u prvom kafiću u kome je bilo slobodnog mesta i prepričavali šta smo radili svih ovih godina. Ostali smo tako do kasno u noć i pred rastanak on me je pozvao da dođem do njega na jutarnju kafu.
– Još niko nije došao i baš sam se smorio ovako sam. Više nikog i ne poznajem u ovom gradu. Čak bi mi prijalo da su moji došli na odmor ovde.
Kako sam se probudio tako sam ustao i spremio se da odem do Peđe. Nisam imao nikakve namere da završim u krevetu sa njim, je*tvari se nisu promenile – iako je i dalje lep, nije me privlačio zato što je bio sitniji i previše twinky za moj ukus. Žurio sam zato što je kod mene u kući bilo gužve, a i vrućina je već počela da ubija u pojam. On je živeo 7-8 kilometara od grada u obližnjem naselju na brdu. Sećam se i da je imao ogromno dvorište i računao sam da će mi tamo biti prijatnije. Eto, zato sam žurio kod Peđe. Seo sam u auto i dao gas.
Brzo sam stigao i parkirao ispod drveta pored puta. Kapija je bila otvorena i krenuo sam ka kući. Vrata su takođe bila otvorena, čuo sam njegov glas i hteo da pozvonim, ali tada sam video njega u hodniku kako razgovara telefonom i drži dve šoljice kafe u ruci. I da, Peđa je bio skoro potpuno go… Oko struka je imao peškir i to je bilo sve. Verovatno je primetio moj osmeh, ali nisam mario za to, jer jednostavno nisam računao da tu ima šta da se desi između nas dvojice. Seo sam na stolicu u kuhinji i čekao ga da završi razgovor telefonom. Spustio je slušalicu i otišao do neke od soba. Vratio se odande obučen u kratki šorts.
– Moji me zovu svaki dan. Tamo u Beču se i ne čujemo, a sada kada sam ovde izgleda da im nedostajem. Hajdemo napolje, tamo je prijatnije.
Izašli smo u dvorište koje je pored ograde bilo okruženo visokim tujama, tako da je bilo zaklonjeno od radoznalih pogleda prolaznika. Primetio sam kako je travnjak i čitava bašta uredno održavana.
– Da, plaćamo komšiji da pazi na to. Znaš da smo napravili i bazen dole?
Iza kuće su sada imali lep okrugli bazen, pored njega ležaljke i suncobrane. Oduševio sam se i zavidio mu na tome. Kako je dobro kad imaš nešto ovako kod kuće!
Legli smo u ležaljke, pijuckali kafu i nastavili razgovor od sinoć. Nekako nisam mogao a da ne bacim po koj pogled na njegovo zgodno i osunčano telo. On nije bio u takvoj prilici jer ja sam bio u bermudama i majici. Moram da priznam da kad god bi naša priča postala dosadna, ja sam u mislima šarao po njegovim grudima i stomaku… pa možda i malo niže. Zamišljao sam kako bi mogao da izgleda ispod tog šortsa.
Onda je Peđa izvadio iz džepa džoint i pitao da li bi hteo da ga popušimo. Ja sam prvo odbio, nisam neki ljubitelj trave, ali na njegovo nagovaranje i ubeđivanje kako nije mnogo jaka – pristao sam.
– Videćeš, samo će nas lepo opustiti. – rekao je dok je palio spravu.
Lagano smo pušili, miris mi nije baš prijao pa sam pomalo folirao i forsirao da on poduva više. I da, brzo je počela da deluje, ali ništa strašno i naporno. Nije lagao i to mi je bilo baš OK. Brzo je razgovor presekao pitanjem na koje nisam računao…
– Sećaš li se one noći u parku?
– Koje? – pitao sam ga.
– Pa one kad smo se poljubili.
– Ha! Pa naravno da se sećam.
– Bilo je baš ekstra!
– Jeste. – nekako sam i dalje hteo da ta tema ostane *aknuta.
Nastavili smo o drugim temama, ali trava i njegovo pitanje, a naročito njegovo polugolo telo mi nisu dali mira. Nisam bio baš žedan kurca, ali nisam postao hladan kao kamen tokom svih ovih godina šema i šemica sa tih nekoliko muškaraca. Stvar je nastavio da vodi on, pitao je da li bi voleo da se kupamo u bazenu. Rekao sam mu da nisam znao da treba da ponesem kupaći, a on je na to:
– Pa skini se go. Em smo iza kuće, em je tu ovo drveće i niko ne može da nas vidi. Evo ja ću prvi da se skinem.
I ustao je sa ležaljke, okrenuo mi leđa, prišao ivici bazena i nekako izazovno počeo da svlači taj kraki šorts sa svog dupeta. A ja sam samo ležao i gledao u te dve obline kako se lagano ukazuju pred mojim očima. Peđa je, izgleda, ovo namerno radio. Bio je spor i blago se naguzio. Ja nisam skidao pogled sa njegovih osunčanih guzova. Čak mi se učinilo da sam mu video čmar jer je kao slučajno malo raširio jedan guz dok je to radio. A onda je skočio u bazen! Bio sam u sedećem položaju, nisam rekao ni reč, osetio sam kako mi se kruti dole u gaćama, osetio sam kako se palim. Otplivao je jedan krug i prišao ivici.
– Hajde bre u vodu, šta izvodiš! Nemoj da mi se praviš ono što nisi, a uostalom vidim da ti prija ono što si video!
– Šta? – rekao sam zbunjen.
– Digo ti se, Nikola!
Zinuo sam, ćutao i samo počešao svoj dignuti kurac čisto da proverim da li je baš toliki da bi i on primetio. Ustao sam sa ležaljke, počeo da izuvam patike i čarape i ni reč nisam progovorio. U mom rodnom gradu niko nije znao da sam gay ili sam ja bar računao da je tako.
– Hajde, nemoj da si seka persa. Pa ti si mene poljubio onda, a i karao si se sa onim Darkom, zar ne!?
– Kako ti to znaš?
– Pa počeo sam malo bolje da te snimam posle poljubca.
– I ti si?
– Imam dečka u Beču i živimo zajedno. Hajde ovamo u vodu!
I tako sam se skinuo go! I bio sam ukrućen kao manijak. Nisam mogao da verujem šta mi se dešava. On je bio na drugom kraju bazena, gledao me je i smejao mi se.
– Napalio si se kao konj, Nikola! Jedan džoint, malo golotinje a tebi se digao!
– Zajebo si me, šta da ti kažem. – i skočio sam na glavu u vodu.
Voda mi je prijala, lepo me ohladila i kada sam izronio rekao sam mu:
– Samo da znaš, ja sam pasivan 100%, ali ne znam šta mi je sada. Imaš ekstra guzu!
– Znam! – rekao je uobraženko.
– Sunčaš guzu, pederko jedan?
– Ovih dana redovno, a i u Beču je sunčam sa dečkom!
– Imaš lepog dečka?
– Mnogo je sladak, slađi od tebe! – rekao je on. Tada sam primetio da se ponaša pomalo fem, ali nije mi smetalo.
– Ma nemoj!
Nasmejali smo se, ali brzo i ućutali. Zamahnuo sam po vodi i prišao bliže Peđi. Osećao sam otpor vode po napetoj kiti dok sam plivao ka njemu. Nikad se nisam jebao u vodi. U glavi mi je sve vreme bila njegovo natrćeno dupe pre nego što će da skoči u bazen. On se naslonio na ivicu bazena, video sam kako je raširio noge i kako me čeka da mu priđem. Dohvatio sam ga za šake i pribio sam se uz njega silovito. Sudarile su nam se grudi a kurac mi je udario negde u njegove prepone. Usne su mi se našle na Peđinim, kratka bradice me je grebala dok smo se divljački ljubili. Pokušavao sam odmah da ga gurnem, nije mi bilo do predigre i sličnih gluposti. Hteo sam da mu ga zabijem i da ga jebem do bola. Kako su mi ruke bile zauzete je*am ga i dalje držao za dlanove, nisam mogao da pogodim rupu.
– Namesti se, nemogu više da čekam. Hoću da ti ga nabijem! – zarežao sam mu na uvo.
Izvukao je jednu ruku iz mog stiska i dohvatio me za koren kurca, nacentrirao moj glavić na svoju rupicu i nastavio da me ljubi mazeći me po licu.
– Sad me jebi! – uspeo je nekako da procedi .
A ja sam počeo da guram kao sumanut. Čmar mu je bio tesan i nije lako puštao moj kurac u sebe. Zapelo je na početku, po osećaju rekao bih da ni pola glavića nije ušlo u Peđu.
– Jel te boli? Možeš li? – pitao sam ga jer znam kako to ume da bude.
Ništa nije rekao, samo je svoje raširene noge obavio ono mene i pogurao me ka sebi. Bio je skroz pritisnut uz ivicu bazena i nije imalo kud, moj kurac je polako počeo da osvaja njegovu guzu. Glavić je prošao unutra, osetio sam to, ali su me njegovi mišići i dalje jako stiskali. Peđa je počeo da meša kukovima, ja sam ga zgrabio za guzove i širio ih. Čmar mu je popustio pred mojim nasrtanjem, jako me je zagrlio i zabacio glavu unazad ispuštajući jedno dugo Ooohhh! kada je mojih 16-17 cm odjednom ušlo u njegovo jebozovno dupe!
– Jesi li do kraja? – pita me on.
– Nabio sam ti ga celog.
– Sad me jebi, Nikola… Jebi me!
Kakva je kurvica ovaj Peđa, mislio sam u sebi! Vadio sam ga lagano i onda vraćao unutra. Počeo je sve laganije i laganije da prolazi barijere njegovih mišića, ali opet je čvrsto stiskalo moju kobasicu. Grizao sam mu bradavice, rukama sam gnječio njegove guzove a kurcem rovario po njegovoj bulji. Peđa me je pribijao uz sebe i tiho stenjao.
– Brže, jebi me brže! – zatražio je od mene.
– Ne mogu u vodi, ajde napolje! Na beton!
Sam se skinuo sa mog kurca i uzdigao na ivicu bazena. Na trenutak sam video Peđin poludignuti kurac a onda je legao na leđa i blago digao noge u vis. Mazio je svoje bradavice i svoju patku, pohotno me gledao kako izlazim iz bazena čekajući da mu ga ponovo smestim u čmar.
– Hajde, dođi i pocepaj me! Pocepaj mi guzu tom kurčinom.
Za par trenutaka sam se našao iznad njegovog tela, podigao je svoje noge na moja ramena uhvatio me za kurac i namestio ga na svoju rupicu. Bez pardona sam prodro u taj ružičasti čmar dok moja jaja nisu lupila u Peđine guzove a onda sam počeo da heftam njegovo dupence bez milosti.
– Kurvice jedna, sad ćeš ti da dobiješ šta si tražio!
Čulo se lupkanje i naše ubrzano disanje. Ja sam se potpuno isključio od svega oko nas, sav sam se pretvorio u kurac koji ga cepa, povremeno bih osetio kako me mazi po kosi, leđima i guzi, kako me privlači uz sebe kao da može još dublje da se uđe u njega.
– Svršššaavaaam! – upozorio sam ga.
– Svrši u mene, nemoj da ga vadiš! Napuni mi guzu spermom!
Osetio sam kako se dohvatio svog kurca i kako ga drka između naših stomaka. Prvo sam osetio njegovu spermu kako mi je kanula negde po grudima, a ubrzo je počelo da šiklja i iz mene. Gurnuo sam do balčaka, primirio se i sipao sve što imam u njegovo dupe. Ostao sam tako u njemu i cedio se unutra, sav naelektrisan od našeg prvog jebanja.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<