Fred – Uzoriti mamin sin Alfredo

FRED – UZORITI MAMIN SIN ALFREDO

2012 by: Outre D’Etre

Prvi dan ljeta. Veselo sam išla sa zadnjih predavanja na jazz akademiji, a sunce je grijalo moje tijelo kao roštilj meso. Fred me je čekao u kafiću.
Ja: “Bok, Fred. Oprosti što kasnim.”-poljubih ga u obraz kao znak isprike. Nakon toga djelovao je topliji od današnjeg sunca prvijenca.
Fred: “Kasniš samo 3min. Ma, šalim se. Danas si točna, ali vidim da je navika tebi kasniti pa se ispričavaš i kad ne kasniš -osmjehnula sam mu se i konobara tražila sok od višnje.
Fred: “Kako je bilo?
Ja: Na predavanjima je bilo odlično. Za 2 tjedna imam 2 ispita i onda na jesen ću polagati onaj što sam pala. Povijest jazza. Teško mi je, jer još ne znam dovoljno francuski, a komplicirano mi je, jer toga ima na pretek.
Fred: Učit ćemo. Jesi li razmišljala o mome prijedlogu da večeras dodješ k meni na filmsku večer?
Ja: Hm…ne bih došla na filmsku večer, ali bih te svakako posjetila večeras.
Fred: haha…21h?
Ja: …i 45min.
Fred: ok. Lijepo ti stoji visoki rep.
Ja: ah, da… -opet mu je osmjeh bio najbolji komentar. Bolje od otrcanog “hvala” .
Dopratio me do stana svojim prijateljem crnim Mini Cooperom. Fred je pristojan mladić iz tzv. ugledne obitelji. Obrazovan, bogat, svjetlokos, tamnook, štreberskog smjeha i osmjeha iz teen-filmova. Simpatičan i antipatičan u isto vrijeme. Simpatična je njegova pristojnost, a antipatična njegova uštogljenost koju bi znao ubiti šalama koje su bile naučene. Kad god bi se šalio, djelovalo je kao da je prije toga pogledao neki film ili pak pročitao knjigu pa to prilijepio na sebe. Svejedno, osjećala bih se ugodno kraj njega, jer je prije svega svom snagom želio biti u mom prisutstvu pa makar i kao prijatelj. Doduše, i to me znalo iritirati, jer to nastojanje da bude kraj mene je svakako odavalo da se u njemu krije nada da to prijateljstvo postane sasvim duža rečenica i potpuno drugačija, a to je “ljubavna veza”.
Bio je bogat i ekonomskog duha. Nije trošio na sitnice pa čak i što je zaljubljen u mene nije me izvodio van previše. Naravno da mi do toga nije, ali barem je prijedlog dovoljan, a toga nije bilo previše. Vidjali bismo se uglavnom u kantini, knjižnici , u parku ili pak kod mene. To je odavalo da previše sluša roditelje za svoje godine. Imao je svoj stan u Genevi, nekoliko instrumenata, bio je jedinac, ali mislim da je razmažen, ali i škrt zbog roditelja. Često pomislim da je pod pritiskom roditelja. Smatram da mu je obitelj previše na toj “buržoazijskoj razini” bez posebnosti. Mislim da je onaj onaj tip koji će pitati za roditeljsko dopuštenje za životnu odabranicu.
Ima sve, ali zapravo nema sebe. Iako se trudio biti svoj, bio je previše iritantan, jer mu to nije uspjevalo. S druge strane, bio mi je drag, jer je znao po noći ostajati kod mene da učimo i puno me naučio, ali nedostajao mu je opis u tri riječi. Njega nisam mogla definirati do kraja , jer mi je bio i naporan i ugodan u isto vrijeme, a to znači da se još nije razvio.
Nakon brzinskoga shoppinga, zaronila sam u sne i nisam se ugušila. Muž mi je napravio moju najdražu voćnu salatu kad sam se probudila. Zrrr… Zrrr… Zvonio je moj mobilni.
Ja: Halo?
Fred: Dolazim autom po tebe.
Ja: Ne. Uzet ću taxi,a ti pripremaj neku večeru.
Fred: hm…lagano… Slatko ili slano?
Ja: oboje. Au revoir.
Fred: Au revoir.
Mikis: Ljubavi!!!!-mužev glas orio je iz kupaonice. Čekao me u kadi punom mirisne vode i nabrekloga kurca. Htio je da se okupamo zajedno. Sjela sam u kadu i počela se valjati po njegovom tijelu. Ljubili smo se. Držao me za grudi. Dragala sam mu jaja i prala moj voljeni kurac. Ubrzo je on masirao moj klitoris koji je bio poput starih kuća. Pun vlage. Nakon toga sam se okrenula da mi dira ledja i ljubi. Držao je moje grudi i jezikom kvasio mokra ledja. Zatim sam ga uhvatila za guzu te zguza mu namjestila kurac da bude u mojem guznom otvoru. Lizao je usne rese te impulzivno trljao klitoris. Guzica mi se gibala u ritmu glazbe za aerobic za naprednu skupinu. Milovao mi je trbuh, dragao bradavice. Stenjali smo posuti strašću.
Gibali smo se snažno i jako. Ja sam pustila da voda nestane iz kade te da ostanemo samo nas dvoje. Ljubavnici lavljih nagona. Na svim ekstremitetima sam sad bila naslonjena, a muž koljenima na keramički pod te lijepe kade, jedna ruka mu je držala moj struk, dok je druga još impulzivnije trljala klitoris. Volim njegove nježne prste koji su i kad su brzi nježni. Obožavam njegov jezik na mojim leđima. Taj jezik voli i doziva samo mene. Ja sam njegova Lady Domina, moja pička je njegova cica maca, moje usne su njemu melem, a moja ljubav je njemu sve. Obožavam kako maršira njegov kurac u mom guznom bojnom polju. Tisuću želja u njoj pokreće brzo gibanje moje guze kao što pobjeda potiče vojnike u ratu. Savršeno smo vodili ljubav . Sperma je bila nestrpljiva i izašla u pravom trenutku. Trenutku obostranog *azma. Ovo je savršen početak prve ljetne noći.
Nakon seksa, nosio me na nas krevet i masirao me .
-Ja: Mikise, obozavam te.
-Mikis: i ja tebe, maco. Što ćeš obući kod Freda?
Ja: nove balerinke ću obuti, a obući ću…
Mikis: parfem… Ahaha…
Ja: haha… i ruž za usne…
Mikis: ….i lak za nokte…
Ja: i mašnicu u kosi… A gaće. Hoću li?
Mikis: hihih… -poljubio me…pa opet i opet te smo nastavili ono sto je Fidipid nogama, mi jezikom-maraton. Kad mi je muž klonuo, prije izlaska otišla sam u kupanicu i fazonirala stidne dlake, u obliku crne leptirice.
Naslonjena u udobnoj kožnoj bordo unutrašnjosti taxija kratko sam putovala prema Fredovom stanu u “elitnoj” četvrti. Besprijekorno sam se osjećala u tamno plavim vrucim hlačicama od trapera visokog struka i majici dugih rukava koja je otkrivala ramena, a spremila se unutar hlača u službi grijanja jajnika uz ružicaste gaće kao i ta majica s tim da je majica bila u svjetlijoj nijansi , a na njoj je bio nacrtan crno bijeli majmunčić koji je pristajao crno-bijelim balerinkama od tanke kože. Budući da je rekao da mi odlično stoji visoki rep, ja sam ju namjerno raspustila u blage uvojke tako da ne pomisli da radim ono što se njemu svidja. Torbica koju sam nosila bila je omanja od tanke kože u obliku srca. Polako smo se blizili Fredovom stanu. Ovo je prvi put da idem k njemu. Taj dio Geneve sam slabo poznavala.
Fred: hej…dobrodošla! -poljubili smo se u obraze. Stan je izgledao kao apartman. Imao je 4 sobe, dnevni boravak, kupaonicu i veliku kuhinju. U jednoj sobi je držao instrumente, u drugoj je bilo mnoštvo knjiga različite tematike i to sve poredano baš kao u knjižnici – na jednoj polici ruska, na drugoj francuska, na trećoj indijska književnost itd. U trećoj sobi su bili gramofon i glazbena linija te obilje cd-a i ploča. To je bila mala privatna slušaonica.
Ja: eh,da… Mikis ti je poslao ove ploče koje ti je obećao.
Fred: zahvali mu se. Drago mi je da se sjetio. Sad ću upotpuniti svoju kolekciju The Doors. -slavodobitno ih je odmah složio. Nakon posjeta slušaonici, pokazao mi je meni glavnu sobu, a to je spavaća soba. Vrlo chic uredjena, a opet muški. Prevladavale su sigurna za interijere beige i crna s mnoštvo unikatnih detalja.
Ja: svidja mi se jako.
Fred: hvala.
Dnevni boravak je bio uredjen moderno uz puno detalja s putovanja. Bijeli kožni kauči, stakleni coffe-table, podna visoka svjetiljka u obliku cvijeta sa “zlatnim” postoljem, tepih veliki okrugli mekani u ljubičastoj boji uz okvire apstraktnih slika na zidu. Tv je bio zidni, a dvije komode pored njega staklene sa zlatnim detaljima u kojima su se skrivali suveniri, vaza sa sušenim cvijećem i nekoliko glazbenih časopisa. Osjećala sam se ugodno, ali pomalo uštogljeno, jer kao što rekoh stan djeluje kao apartman u kojem se privremeno boravi. Nisam se mogla odmah opustiti. Zapitala sam se tko čisti toliki stan i pretpostavljala da ima kućnu pomoćnicu, no za provjeru toga bilo je suvremeno. Došla sam k Fredu, a ne stanu. Znači, posvetit ću se zabavljanju s Fredom.
Fred: večera je spremna. Čeka nas u kuhinji.
Ja: hajde da kušam… Ako nije ukusno, odlazim! Ahah…
Fred: to najbolje radim. Lasagne.
Ja: mmm… Lasagne… Volim lasagne!
Fred: poseban recept imam i uvijek mi uspije.
Ja: res non verba! Provjerit ću. Haha… -pogledao me jako sretnim pogledom.
Kad sam proučila kuhinjski interijer bez sumnje sam zaključila da mu je mama izabrala stan. Bijeli valoviti kuhinjski elementi , crvene ručke, ljubičasti šank i hladnjak, crvene stolice, bijeli stol s crvenim podmetačima za jelo, a orhideje i ljiljani u vazi na šanku. Jelo je zaista bilo izvrsno. Istina je da nikad ukusnije lasagne nisam kušala čak ni one iz bruxelleskog restorana prije 2g. Žvakajucim govorom sam se obraćala Fredu:
-ovo je zaista posebno ukusno. Jedva čekam desert.
Fred: to je tajna receptura moga oca, a na njega je prenijela moja baka, tj.njegova mama.
Ja: može li se reći da je tim receptom osvojio tvoju mamu?
Fred: haha…to nam je i inače obiteljska šala(izreka). Sve je počelo od lasagna.
Ja: od lasagna pa do Freda.
Fred: ahaha… Ja:…a da se ne služiš možda tatinom taktikom zavodjenja?
Fred: možda. Hahaha…
U boravku smo uživali u mousseu kojega je Fred napravio. Svidja mi se njegovo kulinarsko umijeće, a možda to jedino zna pa se usavršio u tome ponavljanjem. Gledali smo indijski film. Sjedili smo pripijeni jedno uz drugo bez milimetra pomaka. Kad je slistio svoj mousse rukom me obuhvatio oko ramena. Hm…imao je dara, jer ja sam se naježila. Možda je ovdje jedino svoj…
Kako su indijski filmovi puni plesa, zaplesala sam uz jednu scenu, a on je gledao samo mene. Zasjenila sam zamamnu Aishwaryu Rai… Gledao me kao što me uvijek gleda kad plešem. S iznenadjenjem, no ovaj put opuštenije. Davao je ritam rukama udarajući stol. Kako smo li se zabavljali u toj sceni od 6min….
Fred je bio opušteniji no inače. Kad je primjetio da mi se jezik poceo gibati obilnije, shvatio je da mi se ne da gledati film do natpisa “the end”. Čavrljali smo o njegovim putovanjima. Bio je svugdje, ali i njemu je najveća putna želja posjetiti Sri Lanku i Indiju. Otkrila sam da imamo dosta toga što bi nas moglo spojiti. Baš kao i ja voli voli ljubičastu boju, jer je tajanstvena, voli dagnje, uživa u pisanju, boji se smrti, vjeruje u reinkarnaciju … Iskreno, jako me iznenadio.
Zrak u stanu je postao prezagušljiv za nas tako opuštene. Otišli smo na balkon pun azaleja i potvrdila sumnju da mu je mama uredila stan.
Ja: Fred, azaleje naprosto obožavam.
Fred: to je mama stavila, ali i meni su divne. Izgledaju kao ženske usne nakon poljubaca.
Ja: nakon puuuuno poljubaca.
Fred: …dugih i strastvenih.-pogledao me od očiju do usana, dlanom je uhvatio lijevu stranu lica i poljubio me brzo-sporim pokretima jezikom. Trajalo je duže no sto sam mislila. Bio je topao. Gledali smo u nebo i kao da mu je bilo neugodno što su njegove usne hrlile k mojima pričao je o zvijezđu dok smo promatrali nebo.
Ubrzo nakon tog nježnog polju*a, ja sam ga prekinula usred pričanja o Orionu polju*ima u vrat. Moja spontana strast prešla je na njega i preobrazio se u Lucifera. Popela sam se na njega.
– “Vodi me u svoju sobu i skini!” -ljubio me, skinuo lizajući otkrivene dijelove tijela i uzeo kondome.
JA: ne treba… Neplodna sam… Samo me uzmi. -rasprostrila sam se na taj udobni novi krevet kao onaj mousse u desertu. Jedino što sam ja bila hot mousse. Lizao je cijelo tijelo, a onda je uzeo ulje od neke egzoticne biljke i masirao me. Masirao mi je stopala pa guzu, noge i na kraju ledja. Čvrstim, kružnim i sporim pokretima svojih prstiju po mojim djelovima tijela, navlažio je moju za njega djelomično obrijanu macicu, fazoniranu leptiricu. Okrenula sam se i primila ga oko vrata te ga spustila na grudi. Ljubio ih je uz obavezno lizanje. Raširila sam noge te mu stavila ruku na macicu da zamrsi fazonirane dlake. Pri tome širenju nogu sam izdizala guzu da osjeti klitorisovu debljinu sumo borca. Sad me je ljubio u usta, a ja sam mu češkala guzicu. Kad je klitoris postao savršeno pretil , gurnuo je nestrpljivi kurac i stenjao kao da trči na olimpijadi i da se bori za zlato, a zapravo i je bilo tako. S tim da se on borio za još bolju medalju – mene. Kurac mu je bio dobro uhranjen spermom tako da su njegova gruba prodiranja u moju macicu savršeno tresla moje tijelo. Pjevala sam mu pjesmu I’ll love u, i’ll kill od grupe Enigma. Obuhvatio mi je rukama ramena i sagnuo se da me ljubi. Savršeno mi je pristajao njegov pomahnitali kurac. Predivan osjećaj je bio. U trenutku kad je strast postala neizdrživa, ja sam digla jednu nogu, tijelo prenijela na svoj lijevi bok i on je lizao moju nogu i glasno stenjao. Ja sam vrištala pa disala kao da me *ko proganja cuclajuci mu palac. Svršavala sam i pišala u krevetu te se smijala. Trbuh se tresao od smjeha kao Japan jedne godine. Počela sam ga štipati po ruci i nozi , a on je masirao sisu i vrištao. Iako je bio moj neplodni dan, on je izvadio I racionalno svršio u pupak.
Nakon seksa, otišla sam se umiti u wc i razgovarati sa samom sobom na ogledalu. “On mi ne vjeruje dovoljno. Svršio je u pupak, iako sam rekla da je neplodni dan. Je li on uopće *azmirao ili je samo ispraznio kurac. Nadam se da su mu misli bile u seksu, a ne u suvišnim unutarnjim komentarima…” Kad sam se vratila u sobu, on mi je napravio svježe prerađen sok u sokovniku iz par vrsta voća. Razgovarali smo o horoskopu. On je bio Vodenjak. Puno se razumio u to i rekao da sam tipični Blizanac: zanimljiva, elokventna i svestrana. Bila sam potpuno opuštena da sam počela više o sebi govoriti. O svojoj prošlosti.
Ja: „Znaš… Ja sam pobjegla od kuće da budem ovdje, jer moja obitelj nije mogla prihvatiti moga muža.“ Fred: „Udaja za nekoga samo radi državljanstva je veliki rizik, ali uvijek se može rastati. Ipak.“
Ja: „Fred… Nisam se udala radi državljanstva samo. Prvi razlog je Mikis i moja ljubav prema njemu. On je muškarac kojega… „
Fred: „Nije mi sad ništa jasno.“ -gledao me zbunjeno, lice je bilo tako blijedo da je razbilo mrak u sobi.
Ja: „Ja sam Mikisova žena, jer ga volim. „
Fred: „A ja?“
Ja: „Ti si mi drag, a… „
Fred: „Toliko drag da varaš i mene i sebe i muža?“ Digao se i obukao majicu, a ja sam se pridigla.
Ja: „Fred! Naš je odnos poseban i on shvaća moju mladost. Razumije me i ne tajim mu ništa.“ Počeo je urlati na mene.
Fred: A ŠTO ĆEŠ SADA REĆI? TI SI ME ISKORISTILA!!!
JA: NISAM TE ISKORISTILA! DRAG SI MI I UŽIVALA SAM, ALI JE OČITO DA TI NE SHVAĆAŠ…
FRED: KAKO DA SHVATIM? JEBEŠ SE SA STARCEM, VARAŠ GA JEBAJUĆI SE SA MNOM… KAKVA SI TI TO ŽENSKA?
JA: E PA JA NISAM ŽENSKA,VEĆ ŽENA, A TI NISI MUŠKARAC DA TO SHVATIŠ!
FRED: JA SAM MUŠKARAC KOJI POŠTUJE MORALNE NORME, A TI…
JA: …A JA SAM ŽENA KOJA UGAĐA SVOJIM PRAVILIMA, A MOJA PRAVILA SU MOJE ŽELJE!
FRED: DROLJOOOOO! -na to sam ga ošamarila, otišla u wc se presvući i proliti suze od šoka. Kad sam izašla, samo mu rekoh: Laku noć… -a on me gledao ljutito i razočarano i još je zalupio vratima. Na putu prema kući dugo sam razmišljala jesam li loša ili ne. Ali, voljeti sebe i poštivati svoje želje je vrlina, a tko to smatra manom, ne trebam ga u prisustvu. Na pola puta sam uzela taxi. Mikis je već duboko sanjao, mirno sam se ušuljala kraj njega i zagrlila. San mi je pomogao, jer je bio brz pa su nestale misli o tome kakva sam zapravo.
Mikis: Rekao ti je da si drolja, jer je izdao sebe. -komentirao je Mikis moju noć s Fredom dok smo ispijali kavu uz čajne kekse od kokosa i integralnog brašna. Ja: Izdao je sebe tom izjavom… -zamišljeno ponovih čupava i natečena od jutra.
Mikis: da, ljubavi… On tebe naziva droljom, jer je on to. Drolja se svojim osjećajima prema tebi. Kalkulira. Da drži do tebe i prije svega do sebe, ne bi se ponašao kao žrtva, već bi ti dozvolio da mu sve do kraja kažeš.
Ja: hm…naravno.
Mikis: gle, niste žrtve. Ni ti ni on. -presjeknuh ga:
-Ja se ni ne smatram žrtvom, ali…
Mikis: to je zapravo bilo za očekivati, a žrtva je njegova prava osobnost i karakter koje je toliko zarobio nametnutim kako je i sam rekao moralnim normama.
Ja: volim te. -poljubila sam ga, a on je uzvratio i ljubili smo se i mazili dok mu nije zazvonio mobilni telefon…
Mikis: Fred je…
Ja: kako se usuđuje zvati već ujutro i to tebe… Javit ćeš se?
Mikis: hoću… Halo? -šapnuh Mikisu da idem piškiti. Dok je on razgovarao ja sam u sebi razmišljala sjedeći na wc-školjci: “Koji idiot… Sad zove Mikisa, jer želi da mu kaže kako je otkrio da sam drolja… Pih… Koji licemjer. Nije mi vjerovao za neplodne dane, a sad mi ne vjeruje da Mikis sve zna.”
Vraćajući se iz kupaonice, Mikis me počeo ljubiti po vratu i usne.
Mikis: Ljubavi, ja sam za šetnju parkom, ako pristaješ…
Ja: može, ali čekaj me 10min. da se obučem, operem kljove i namažem usne i lice.
Mikis: ma poklanjam ti i više od 10min. Volim te. -i opet me poljubio.
Ja: Mikise, što te trebao Fred.
Mikis: da mi vrati LP i da odemo na piće sutra.
Ja: molim te idi.
Mikis: pristao sam, je*am uvjeren da će skinuti još onaj zadnji komadić maske.
Dan je bio pretežno sunčan. Zrak je pomješao zagušljive i svježe mirise te tako nagovještavalo kisu, no bila je šteta propustiti koračanje cipela po lijepoj površini velikoga parka držeći za ruku voljenog moga. Šetali smo dugo uz pokoju stanku razuzdanih milovanja po našim tijelima. Pronašli smo vrata parka. Veliki grm, a iza njega nekoliko bujnih krošnji drveća. Ondje sam digla svoju suknju, a trava je glumila madrac. Mikis mi je dinamicno uhvatio bokove tako što ih je gnječio, a jezik je posebno dinamično gladio moj klitoris. Čula sam zvuk ljudi i djece, a strah da nas *ko ne vidi dodatno me tjerao da skinem Mikisove hlače i gaće do prostora koji mi je trebao… Jaja i kurac. Obožavala sam prkositi zakonima pristojnosti i pravilima. Medjutim, Mikis se ugledao na mene pa ni on nije obukao gaće tako da je bilo dovoljno da otkopčam šlic i gumb i već bih došla do početka cilja koji vodi do kraja cilja – *azma. Pridigla sam guzu i brzo mrdala kako bismo bili što brži. Željela sam što prije svršiti s Mikisom da još ostavimo vremena za pranje moga klitorisa mojom slinom, a i još sam htjela lizati i jesti njegov spolni toranj. Inače, pušenje kurca mi je bilo dosadno, ali sam to obožavala na javnim mjestima. Moja napetost je obožavala pušiti spolovilo. Obožavala sam to. Kako su nam se pokreti harmonizirali u brzinu kakvom vozi Raikonnen, znoj je počeo curiti s nas prije kiše. Ja sam grubo dizala guzicu želeći da što prije svršimo… Medjutim, *azmi nam nisu bili harmonizirani kao pokreti tijela, jer moj *azam je udario brže moju glavu… Stenjala sam i čupala travu. Nakon tog snažnog udarca, srušila sam Mikisa i pušila mu taj mliječni toranj i gnječila jaja, a on je stenjao, a ja sam mu pružila nožni palac da ga grize kako ne bismo uznemirili nikoga, ali zapravo više nije bilo nikoga, jer je padala kiša, a to sam shvatila tek tad… 10min.sam pušila dok se mlijeko koje pravi djecu nije ispustilo niz moj jezik pa niz grlo. Nakon gutanja, Mikis je tek tad shvatio da pada kiša. Tako mokri i vrući od znoja, a oprani i hladni od kiše ljubili smo se sve dok sunčeve zrake nisu ubile kišu. Kiša nas je kratko prala, a mi smo mokri naručili taxi da nas doveze u supružničke odaje… Veče*mo proveli uz večeru koju smo naručili putem telefona uz dugi razgovor. Mišići su me boljeli… Priznajem.
Ja: kad sutra ideš s Fredom?
Mikis: u 15h.
Ja: što ti je točno rekao na mobilnom telefonu? Citiraj mi ga što vjernije.
Mikis: ma samo je rekao da me treba da mi vrati LP-pije i da će mi reći zašto. Htio sam da mi objasni na mobilni, no…
Ja: slutim li ja to da ćeš se praviti da ne znaš ništa?
Mikis: na početku hoću dok se skroz ne izjasni…
Ja: odlično! Volim te.
Mikis: i ja tebe. Hoćeš još sira?
Ja: komadić… Može. -ubrzo sam zaspala uz blage pokrete Mikisove ruke. Mirisao je na mir.

Fred je čekao Mikisa u bijeloj sportskoj dugih rukava i sivom donjem djelu trenerke uz tenisice do gležnja. Lijepi sportski izgled. Mikis je takodjer bio ležeran. Crna majica dugih rukava i traperice te elegantne brodarice. Svidjao mi se Mikisov izgled, jer je u svakoj prigodi bio svoj te se nije natjecao ni s mladjima ni s vršnjacima niti sa starijima. Bio je dovoljno samosvjestan u svemu pa tako i u susretu s Fredom nakon njegova pohoda kurcem po meni. Doslovno po meni, jer nikakve osjećaje nije izazvao u meni, iako sam bila prepuštena. Mikis : Bok Frede! Kako si? Fred: Loše, a ispričat ću vam zbog čega. -naručili su prirodne sokove i prvih 10ak minuta iskoristili za neobavezno čavrljanje, dok ga Fred nije zaustavio.
Fred: Mikise, moj pravi razlog vraćanja Vasih LPija je Desiree.
Mikis: nije mi jasno…-glumio je Mikis ozbiljnost i zbunjenost.
Fred: Vi ste jako pošten i častan lovjek, a ja Vam vraćam ove LP, je*am razočaran onime što sam saznao.
Mikis: sad si mi do kraja nejasan. Hajde, slušam te pozorno, a ti počni od početka.
Fred: znate da je Desiree bila kod mene u subotu navečer.
Mikis: znam i drago mi je. -i dalje će Mikis neznalački.
Fred: Desiree nas je prevarila.
Mikis: kako misliš?
Fred: Vi ste njezin muž, a ja to nisam znao.
Mikis: nije ti rekla?
Fred: nije sve dok me nije dobila u krevetu. Kad sam joj se predao iskreno i s ljubavlju ,onda je rekla tu bolnu istinu…
Mikis: ajmeee…-Mikis je glumio razočaranje.
Fred: meni je žao. Ja sam mislio da se udala samo radi državljanstva. Ispričavam Vam se i smatram da je moja moralna dužnost bila reći Vam to da smo oboje prevareni.
Miki: Ah,Fred…-zamišljeno ga je gledao Mikis. Vrlo uvjerljivo.
Fred:…ali…ne vara ona samo Vas i mene. Na akademiji ima masu muških prijatelja i svima se udvara, sa svima očijuka. Ona iskorištava muškarce tako što im laže.
Mikis: Fred… -Mikis ga gleda sve tužnijim pogledom, a Fred je nastavio:
– mislim da ju je cijelo sveučiliste jebalo. Vjerujem da tako profitira. Zato i je već na 3.g.fakulteta. Ne zna ona ni engleski kako treba, a kako ce tek nfrancuski koji manje uči. Kurva je, a ja sam Vam samo želio otvoriti oči. Hvala Vam.
Mikis: Hvala tebi na iskrenosti i što si konačno priznao što misliš o njoj. Da je glupa, lijepa i jeftina kurva! -odgovaram mu glasnije.
Fred: molim? Vi ju branite, a ona nas sve vara!
Mikis: Ne branim ju. Ja nemam potrebu nikoga braniti. Ja ju samo poznajem!
Fred: glumi. Ona glumi. Jebala se s pola akademije a i šire. Učio sa*jom za ispite i nije tako dobra… Mikis: a u krevetu ti je bila dobra?
Fred: da sam znao kakva je, ne bih nikada ni pričao s njom. Ja sam pobornik moralnih vrijednosti.
Mikis: fakultet i drugi jebači te kako ona uči nemaju veze ni s tobom ni sa mnom, a ovime si pokazao koliko moralisti lažu šutnjom. Hvala ti što si sada bio iskren.
Fred: hvala i Vama na slušanju, no ja nisam zaludjen njom. Moji kriteriji su poprilično visoki.
Mikis: ja bih rekao krevet. Baš mi se Desiree žalila.-Fred ga je gledao ljutito kao onu noć mene, ali nešto blaže začinjeno, dok je Mikis plaćao svoje piće te odjurio kući.

*****

Listopad i njegov vjetar prekrili su staze suhim zlatom i tako obogatio prizor očima, hod nogama, zrak plućima, a želudac plodovima. Stigla je plodna i jedra jesen s cmizdravim nebom. nakon ljeta uvijek punog obecanja. Stici ce i zima sa svojim svjezim dahom te dugim nocima i naposlijetku i najurednije proljece. Jedino sto nikada nece stici je smrt. Ljeto prepuno izazova i erotskih avantura je iza mojih leđa. Pozdravilo me s obećanjem da će opet biti nezaboravno. Lipanj je protekao sa zadnjim trzajevima fakultetskih obveza, a višnja na torti bio je Fred, ali trula višnja. Srpanj je bio elegantan uz nekoliko jazz-nastupa i prštećih seksi avantura na starom igralištu, zatim oko plaža Rhone, Lac Lemana, na jahti i brodu. Početak kolovoza bila sam počašćena putovanjem za dvoje (za mene i muža)i to na zeleni Krf. Zelen, lijep i svjež kao moje oči. Na kraju 8.mjeseca 5 dana sam provela u Nici s prekrasnim frajerom iz Lugana koji me razočarao svojom tipičnošću, a tako privukao svojim komplimentima vrsnog glazbenog kritičara, koje mi je uputio pri našem prvom susretu kad sam tamo nastupala u nježnom srpnju. Vrlo zgodan tip, ali životni moto je nimalo drugačiji od ostalih. Osim trajno uornog kurca i poznavanja glazbe, ništa nije bilo za ostati, duže od sat vremena s njim. Za njega je život prolazan kao i svima, a ja mrzim to kad kažu. Svi misle da je prolazan i zbog toga se boje prihvatiti tuđe vrline i mane da ne bi “gubili vrijeme” ne shvaćajući da je svaka osoba u životu upoznavanje samoga sebe, a izlizana fraza „prolaznost“ je zavaravanje od strane ljudi, koji se boje rizika ljubavi i života kao takvog. Bolje mi je takve čim prije “odbaciti”. Za mene je život jedno vječno ovdje i sad. Beskrajan tren.
Izlaskom iz zgrade edukativne glazbene ustanove, srela sam trulu višnju. Freda.
– „Hej“… zastao je smotano pridrživši mi ruku. Samo sam ga istraživački gledala, bez mimike lica.
– „Desiree“…, očiti sram u njegovim očima bio je slabiji od riječi, koje su uslijedile…
-“Desiree… Kako si?” uh…koji licemjer. Misli da me trajno povrijedio dočim pita tako oprezno, a taj oprez samo odaje njegovu patnju za mnom.
-“Oh, dobro sam, a ti?” upitah ga veselo, ali stvarno veselo.
-“Desiree, iskreno… Nisam tako dobro, ali drago mi je da si ti.“ Bio je ovo uvod u njegovu molbu ili da izađemo ili da se ispriča. Tako mlada, a tako intuitivna. Ne vjerujem da je to neka briljantna intuicija, već očitost slabosti muškaraca, a divovska većina su slabi, punjeni i preparirani edipovci. Ako im odstraniš Edipov kompleks nije ništa ostalo od njih. I tu pozu u kojoj žive, si im uništio. Ljudi bez osobina.
-„Desiree,nisam zaista dobro. Bio sam na Azurnoj obali kod svojih rođaka cijelo ljeto i pred kraj ljeta htio sam umrijeti.”
„-Ali, nisi si sebi ispunio želju,“ opet veselo odgovorih u nadi da će biti malo ozbiljniji. Smjeh me obuzimao od njegove patetike. Morala sam se suzdržavati od spontanih reakcija.
Nakon par koraka, našli smo oslonac za naše cijenjene guzice. Drvenu svježe lakiranu klupicu ispod velikoga hrasta. Nastavio je pričati tužnim glasom, nakon sto sam mu ispričala o svojim ljetnim provodima i avanturama.
-„Drago mi je da si se opustila i zabavila, no ja nisam mogao. Cijelo ljeto mislio sam na tebe i razmišljao o tebi. U cijeloj toj priči, ja sam gad, a ti žrtva.“-pomalo me iritirao, jer uporno u odnosima traži zlikovca i žrtvu, gubitnika i pobjednika, griješnika i pravednika. Prvo je žrtva bio on pa sad ja. Svetac on, kurva ja. Kako li je jadan. Ne zna ništa ni o međuljudskim odnosima. Njemu je domet samo puritanski brak njegovih roditelja i vidi se da tako i on želi živjeti. Kopirati neki model nikako nije živjeti svoj život, no te misli sam ostavila za sebe u glavi i pustila ga da priča o sebi i svojoj tuzi.
-„Htio sam se ubiti. Popio sam 20 tableta za spavanje s rumom, ali teta me pronašla u sobi i onda sam mjesec dana ležao u bolnici. Nisam mogao podnijeti to što sam ti to sve učinio. Nisam mogao i ne mogu zamisliti svoj život bez tebe. Ti si moja ljubav i moja ospesija Desiree. Ti si jedina žrtva tad bila. Ni ja ni tvoj muž te ne zaslužujemo.“ Osmjehnuh mu se i zagrlila sam ga blago te otišla uz par rečenica, dok su mu kukavičke oči maminog sina skoro zaplakale.
-„Fred…idem sad, a 20tableta meni ne znači ništa…a ni nož ni pištolj. Žao mi je što si tako slab:“ Pogled njegovih očiju me zvao ksebi, ali moja leđa su se okrenula. Mrzim ljude koji sebe sažalijevajući žele ubiti ili ubijaju radi “nekoga”. To im je najgluplji izgovor. Nitko se ne može ubiti radi nikoga, već radi toga što nema pojma biti hrabar, a to znači voljeti sebe. Lako je voljeti se kad si sretan, ali umjeće je voljeti se i kad si tužan te tražiti izlaz iz tuge.
Fred sad želi ispasti “dobrica” preda mnom tako što mi priča o pokušaju samoubojstva. Želi mi pokazati kako si nije oprostio, a to je samo njegova usiljena osobnost koja se stalno prenemaže s moralom. Uistinu loše izgleda. Neispavano i usukano, ali to što sebe zlostavlja ja nisam nimalo kriva. Neka pronadje izlaz iz tuge. To može zaista svatko. Preko 2 tjedna me zivkao, slao bezbroj SMSa, presretao oko predavanja i na pauzama, razgovarali smo tek tako, slabo, a ja sam htjela stati na kraj tome drugim sekso*jim. Muž je toga dana kad sam odlučila pozvati Freda u stan išao na piće s dugogodišnjim prijateljem. Zanimalo me kako će se Fred ponašati kad vidi moju sad dlakavu pičku koja je bila djalomično obrijana i fazonirana za prvi put snjim, a sad ju više ne brijem nikome, jer tko me iskreno želi voli jednako i moju kosu na glavi i na spolovilu. Dalje me zanimalo je li moj muž uistinu tako razuman i nimalo ljubomoran zbog moje mladosti i nabujalih estrogena i istraživanja sebe zbog kojih mi trebaju i drugi muškarci. Muža ću namjerno dovesti na scenu erotskoga filma izravno u kojoj sam ja glavna ženska, njegova Emanuelle, a Fred muška uloga, i to u njegovoj kući, u njegovom bračnom krevetu. Gdje je najtanji. Lako je biti razuman i smiren gentleman, dok ne doživiš ono što te se tiče.

Na moj poziv Fred se odazvao s ushitom i buketom azaleja i nekim snobovskim parfemom s previše cvjetnih nota. I to mi je djelovalo kao da je uzeo iz mamine kupaonice, jer parfem miriše na njegovanu, ali izboranu kožu sklonu umirovljeničkom isparavanju pa ju je potrebno utažiti s puno cvjetnih nota u skupoj staklenoj bočici. Sve u svemu, lijepa gesta bez obzira što nije potpuno svoj. Poklončiči, a ni pokloni mi ionako ništa ne znače, već doživljaj i osjećaj. Njemu sam rekla da je muž na susretu pjesnika u Bernu i da će ondje prespavati. Fred me pokorno slušao cijelu večer i uživao u naručenoj kineskoj hrani uz mirisne svijeće i burgonjsko crno vino. Promatrao me luđački zaljubljeno i opsesivno dok sam se šetala u crnoj svilenoj prekratkoj spavačici u obliku zvona oko bokova. U njoj sam ga i dočekala, namjerno. A s druge strane što se mene tiče, tako sam bila nesputana, sama svoja. Razgovor je protekao patetično, ispovjednički i s dozom nade s njegove strane, a s moje je protekao bezazleno i veselo. Kad mi je razgovor postao dosadnjikava dosada, prekinula sam ga iznenada bezobraznim polju*ima u njegov vrat, lice, usne i naposlijetku u već nabrekli kurac, prepun velikih očekivanja od mene. Nisam ga popušila do kraja, već samo raspomamila, a pred kraj početka odvela sam ga u spavaću sobu, naredila mu da me skine i upitala ga:
-Voliš moju kosu na glavi, a voliš li na spolovilu? -zaprepašteno je gledao u moje dlake s trunkom gađenja, a ja sam otišla do noćnog ormarića i uzela tamno ljubičasti češljić za nju..
-Fred, počešljaj me! -legla sam na bračni krevet širom raširenih nogu. Zaprepašteno je češljao nekoliko puta počupavši ju, tj. mene. Ja sam gledala kako češlja moje dlake i smijala se glasno u sebi i tiho na glas. Bilo je lijepo promatrati ga kako češlja ono što mu se gadi, a to čini da me ne izgubi. Već me izgubio pogledom “kako je neuredna”, a ovo češljanje je samo sredstvo da umoči u mene svoj neiskreni kurac, a on je cijeli moje sredstvo da vidim kakvi su zaista muškarci. Umjesto da se oduševio dlakama na mom spolovilu uz pogled “kako je prirodna”, on gotovo da se nije ispovraćao. Zov mužjaka divljaka u njemu bio je jači od gađenja malograđanina, kurac mu je sve više dizao i zjevao na moju pičku. Nakon što je zagladio dlake, zamolila sam da me liže po klitorisu na što je pristao s mukom u očima. Glumila sam da uživam da vidim hoće li ga gluma ba*timulirati, ali ne…njegova figura od karaktera mu nije bolje pokrenula jezik.
–Ahahah,Fredie…-mahnito sam mu zgrabila kurac, gurnula ga u sebe te mu odgovorila na te sve pokrete:
-Životinje su dlakave, a ljudi su zvijeri. Ne boj se. Ahahaha…- on ga je već umočio u moje hormonima preplavljene odaje žene i bez teksta jebao u misionarskom položaju. Uživao je, a ja sam uživala samo u sebi i očito bila raspaljena na samu sebe. Uzdisaji i znoj prali su svaku laž i sumnju. Pokreti naših tijela dominiranih horminima su vapili za malo iskrenosti. Krevet je škripom glumio glazbu, Fred je glumio da me voli, a ja sam glumila glumicu u erotskom filmu čekajući muža da nas zatekne. Lizala sam Fredove uši i grizla sam mu vrat, grebala ledja. On je mehanički sve brže brže mrdao guzi* kao štreber kad uči gradivo. Sebično je slijedio svoj tempo, žurio je čim prije svršiti u meni, bez osjećaja za mene i doživljaja koje ja trebam. Njegovo masiranje mojih grudi bilo je dosadno i bez iskri. Glavu sam mu zgrabila, privukla mojoj i ljubila mu usne do zvuka drveta. Škripa koraka mog muža na parketu. Taj zvuk je najavio Fredu neočekivanog muža u sobi i sve je stalo kad je duboko i glasom alfa mužjaka dozvao moje ime.
-Desiree…
Zatečen u samom činu svršavanja Fred je kao pravi štrebe*mjesta izvadio još uvijek kapajući kurac i odskočio od mene, kao kad nadređeni zapovjedi vojniku da uradi ovo ili ono. Tako se on odmah ustao i uzeo u strahu moju spavaćicu te pokrio i brisao svoje cmoljavo spolovilo, usplahireno gledajući mog muža. Pogledala sam na sat, došao je kako je i rekao, 22.15. Savršeno mi je uspjelo, sve po planu. Zatekao me s Fredom, taman dok je on svršavao u meni. Muž je stajao ukipljeno, a oči su gledale u oboje. Vidjela sam dvoje muškaraca bez riječi koje su jednom oduzeli ljubomora i gađenje, a drugom goli strah. Fred me gledao cimajući glavom u nevjerici i mrmljajući da to nije istina da je muž tu gdje je, a muž me gledao zaprepašteno, iako je znao da ja uvijek i bez pauza imam brojne ljubavnike i raznorazne jebače po viđenju. Prva sam ja izustila siktajući kao zmija, ležeći provokativno na boku:
– Što je? Što je sad čudno vidjeti ono što već znaš?
-Ali, …s njim? …Nakon svega?
-„Pa što… Nitko nije savršen, a naročito Fred, no to nije razlog da ti to teško pada.“
-„Ne mogu vjerovati da si to dopuštaš.“ Fred se šeprtljavo oblačio pokušavajući doći do riječi, ali muž se izderao da šuti i da ide van. Fred kao prava kukavica pokupio je svoje stvari bez teksta otišavši. Mogao je ostati da je pravi, da me volio ostao bi samnom do kraja. Stajao bi uz mene, ali on se opet uplašio da ga ne natuče moj muž ne sluteći da ću možda prije ja dobiti batina, nego on. Opet je svoju guzicu čuvao. Pao je bespovratno na mom testu. Eto, to su vam gutači tableta. Kukavice i slijepi na izlaz iz problema. Nakon testiranja 2 dijametralno suprotna muškarca večeras, vidjet ću što je jače. Ljubav ili ljubomora? Ponos ili *azam? Uzela sam namjerno istu spavačicu, koju je maločas pred njim na sebi držao goli Fred, demonstrativno precizno izazivačkim pokretima obrisala pičku i bacila mu uspermanu spavačicu u lice govoreći:
-„Dosad si bio jak, je*i slab, a sad si jak, je*i slab. Toliko si sad slab, da ti se ni kurac ne može dići na mene. “
-„Zašto si ti tako slaba? Zašto si ti slaba na njega? Zašto se ti ponižavaš njemu?“ -na ta sva pitanja digla sam se još uvijek gola i gledala ga zavodnički raširenih očiju. Sperma mi je njemu na očigled klizila niz butine.
-„Smeta li ti uistinu to što imam ljubavnik i jebače ili ti smeta to što si to sad vidio i svojim očima?S meta li te pogled na tuđu spermu?“
-„Oboje!!!!!!!Sve mi smeta….“
-„Bi li ti smetalo da je *ko tko drži do mene bio sada tu? Da me jebe tu tebi ba očigled?Ha?“-gledala sam ga ravno u oči i oštrila pogled izvlačeći istinu koju je rekao nakon minute šutnje koja se činila kao sat.
-„Volim te Desiree.“ – zajecao je i nakon toga rijeka suza i glava na mom ramenu, a njegove ruke oko struka. Pustila sam ga da plače, smrdila sam tijelom na spermi u znoj licemjernog Freda, ali Mikisove iskrene suze su isprale laž.
-„Skuhat ću nam čaj.“-rekoh. Znala sam svo vrijeme da je ljubomoran, ali nisam očekivala da će ikad to priznati. Uvijek je htio ispasti jak i svemoćan za mene. Ovo je bila noć brutalne istine.
-„Ne. Pusti me večeras. Bojao sam se oduvijek ovoga, ali molim te sad me pusti samoga. Slabo mi je. Bojim se samog sebe, da nepuknm, da te ne uvrijedim ili povrijedim ljubavi moja. Pusti me samog.“
-„Puštam te. Laku noć.“ Obukao je pidžamu i otišao je sam spavati. Smožden i snužden legao na kauč u dnevnome boravku, a ja sam nakon tuširanja došla također na kauč. Knjemu. Volim ga više od svega.
-„Mikise…sad kad si vidio ono što ionako svo vrijeme znaš“… Prekinuo me
-„Ne. Ne znam ja ništa. Nisi mi rekla da si opet s njim.“
-„Nisam ni bila. Ovo što si vidio večeras bila je gluma.“
-„Gluma? Ne ponižavaj se.“
-„Ne. Nikada. Sad sam vidjela tek da od muškaraca stvarno ne treba očekivati ljubav. Fredu se gade moje dlake na pički, a ti plačeš od ljubomore, a ne zbog toga što ti je stalo s kakvim sam. Plačeš, je*i to ti. Ljubomoran, a prije večeras bilo ti je lako glumiti jakoga dok samo čuješ, a sad kad si me zateko i vidio i sam priznaješ da si ljubomoran. Dosad si bio jak, je*i slab, a sad si jak, je*i slab. Slab od ljubomore.“ Uhvatila sam ga za jednom rukom za kurac, a drugom zagrlila i ušuškala se preko njega. Rastući kurac mi je povjerio da se moj muž već smirio, sve mi oprostio i mogla sam sad mirne duše zaspati u njegovom naručju.

*******
2012 By: Outre D’Etre

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<