Deda Mrazova Čarolija

Bio sam dobar dečko tokom cele godine,nadao sam se lepim poklonima od svojih dragih prijatelja ali izgleda da mi nisu bili tako dobri jer osim malodušnih čestitki nisam dobio ništa pa čak ni poziv na neku dobru žurku.
Sam sam sedeo uz TV razmišljajući šta mi se to dogodilo u protekloj godini,koje su to dobre a koje loše stvari,iznenada mi je neko pozvonio na Vrata,bio je to ni manje ni više Deda Mraz,

,,Hou,Hou,Hou,jesi li bio dobar cele godine,,
,,Da,jesam,,-bio sam oduzet od iznenađenja jer nisam verovao da Deda Mraz postoji.
,,Evo ti jedna lizalica,,-pružio mi je koju sam odmah stavio u usta,bila je slatka čarobnog ukusa kakav nikada nisam osetio,Deda Mraz je prošao kraj mene sa velikom torbom i seo na stolicu.

,,Pričaj mi,da li si bio dobar dečko zaista kako si mi rekao,,-zagrlio me je oko struka dok sam mu sedeo u krilu i lizao lizalicu.
,,Jesam,,
,,Da li si mislio na sex ove godine,,
,,Jao mislio sam svakog trenutka na seks,Deda Mraze,ne znam šta mi je bilo,,
,,Pošto si bio tako dobar,evo ti jedan poklon,,-izvukao je neki paketić.
,,Obožavam Poklone,,-otpakivao sam ga pun uzbuđenja.
,,Veštačka Pička,,
,,Da,kada se uželiš možeš da drndaš,nikada nećeš biti tako zagoreo,,
,,Alergičan sam na pičku,,
,,Ipak nisi bio dobar dečak ove godine,,
,,Pa i nisam,mislio sam stalno na Kurac,,
,,Nemam nijedan u torbi,možda ćete zadovoljiti jedna Luša,,
,,Ja imam neograničen apetit Deda Mraze,teško je da me može bilo šta zadovoljiti osim možda vašeg kurca,,
Kleknuo sam na kolena i otkopčavao šlic Deda Mrazovih crvenih plišanih Pantalona i izvadio veliku mesnatu kitu krupnih dlakavih jaja.
Nisam mogao dugo da čekam da bude van mojih usta,jedva sam čekao da ga stavim u usta,mmmm bio je tako vruć kao da mi se topio u ustima,sladak,nešto najslađe,olizao sam mu krupna dlakava jaja,nabio sam nos duboko u njih i lizao i lizao,sisao ih iznova,jezikom se podižući preko cele kite do velikog glavića,Deda Mraz je uživao smeškajući se ispod guste bele brade.
,,Hoću da vam sedim u krilu,Deda Mraze,,-namazao sam guzu razblaženim medom i natakao se na njegovu veliku kitu,mešao sam guzom dok me je Dedica tucao,njegov poljubac je bio čaroban
čudan i tako sladak.
Sat je otkucao ponoć nove godine,trgao sam se iz sna,osećaj na usnama i u guzi je bio tako svež,tako čudan,ne znam da li je bio san ili java,zaista čudno iskustvo.
Ne znam šta se dogodilo,da li je bilo stvarno ili nestvarno ali sam ispod Jelke našao zapakovan Dildo sa crvenom plišanom mašni*,od tog trenutka verujem u Deda Mraza. 🙂

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<