Zubarka

Moja zubarka, Slobodanka, je plavusa u ranim tridesetim. Zgodna plavooka mršavica, sa velikim prirodnim grudima.Udata, obrazovana, ugodna, vrlo umerena i distancirana. Pravi izazov, zar ne? Od prvog puta kad sam došao kod nje, primetio sam te velike grudi ispod radne uniforme i nisam mogao da prestanem da mislim o njima. Priznajem da sam “boob guy” i zaista volim ženske grudi. Slobodanka nije imala ogromne grudi, kao one porno glumice. Njene grudi su bile velike za njenu građu, jer je ona bila sitna, a korpa je sigurno bila veličine 5. Punile su grudnjak i imao sam osećaj da su teške i sočne.
Maštao sam o njima često, kako ih diram, ljubim, igram se sa njima. Par puta smo ona i ja popili kafu nakon moje posete ordinaciji. Bila je u “običnoj” odeći i njene velike grudi su tek tad došle do izražaja. Dekolte na njenoj majici ili košulji je otkrivao deliće tih sočnih sisa, spakovanih u čipkasti grudnjak.
Jednom sam otišao kod nje na pregled. Nije još bila obukla uniformu, pa je bila u uskoj majici kratkih rukava sa velikim dekolteom. Naravno da sam odmah primetio te savršene grudi i počeo da maštam o njima. Seo sam u stolicu, a ona se nagnula nad mene da napravi pregled. Osetio sam njene grudi na svom ramenu i u momentu sam se napalio. Stiskala ih je uz mene i osećao sam kako su masivne. Nikad nije flertovala, niti je pokazivala da je zainteresovana za neku “akciju” sa strane, ali ja jednostavno nisam mogao da se kontrolišem. Okrenuo sam glavu prema njoj i približio usne njenim sisama. Poljubio sam ih, a svoju ruku sam stavio oko njenog tankog struka. U momentu se trznula i pokušala da se skloni od mene, ali ja sam je samo jače stegnuo.
“Šta ti je? Hej…”, rekla je. Ćutao sam.
Spustio sam ruku na njenu malu guzu i stisnuo je, dok je moj jezik šarao po gornjem delu njenih sisa. Dekolte na majici je taman dovoljno otkrivao da sam mogao da osetim kako su joj grudi mekane. Drugom rukom sam dodirnuo njenu sisu. U tom momentu sam mislio da ću svršiti. Slobodankina sisa je bila teška i okrugla. Grudnjak je nije previše stezao i osećao sam tu masivnost. Stisnuo sam je i osetio čipku grudnjaka, osetio sam na usnama kako sisa od stiska postaje tvrda. Ona je prestala da se opire. Mirisala je savršeno. Puna ruka njene sise me je izluđivala i ja sam počeo da joj ližem gornji deo grudi.
“Misliš da nisam primetila kako mi gledaš u sise? Znam da su te zaimale”, rekla je.
“Ne možeš ni da zamisliš koliko sam maštao o njima”, odgovorio sam ne puštajući joj sisu iz ruke.
“Znam, vidim” odgovorila mi je sa osmehom, a onda je skinula majicu.
Ostala je ispred mene samo u grudnjaku. Zaista je bila zgodna, ravnog stomaka, uskog struka i ženstvenih ramena. Grudnjak je pucao na njoj, a kroz korpe su se nazirale ukrućene bradavice. Gledao sam je, bio sam napaljen do ludila, osećao sam kako mi kurac pulsira. Jednom rukom je pomerila korpu grudnjaka, a drugom je lagano izvadila jednu sisu ispred mog lica. Prebacila je sisu preko grudnjaka, a bradavica je bila tvrda i taman toliko velika da me još više napali. Uzela je sisu u svoju ruku i počela da je mazi i da je stišće. U njenoj maloj ruci ta dojka je izgledala još veća. Igrala se nežno bradavi*, na momente je potežući. Podizala je tako čitavu dojku, pokazujući masivnost. Bradavice su joj bile mesnate i bio sam lud od želje da ih grickam.
“Daj mi je, želim da je ljubim”, rekao sam, a ona mi je stavila tu tvrdu bradavicu u usta. Sisao sam je, osećao sam kako postaje još tvrđa u mojim ustima. Grickao sam je, vukao ih usnama i zubima. Gnječio sam te sise o kojma sam maštao. Još više me je palila činjenica da je ona uvek izgledala verna i odana mužu. Stavila je svoj dlan na moje hlače i počela da mi mazi kurac. Mazio sam je po ledjima, po guzi, po butinama…ali njene sise nisam prestajao da ljubim i da ih stišćem. Lizao sam ih, grizao, ispunjavao sve svoje maštarije. Ona je držala jednu sisu rukom i gurala mi je u usta, dok je drugom masirala moj kurac.
Zavukao sam joj ruku između nogu i preko uskih farmerki sam joj mazio mačkicu. Stenjala je i uvijala kukovima. Osećao sam kako je vrela i napaljena. Rasko*ala mi je farmerke i izvadila kurac iz gaća. Njena ruka na mom alatu je bilo nešto o čemu sam dugo maštao.
Otkopčao sam joj hlače i spustio ih. Ostala je u tangicama. Kad sam je uhvatio za guzu samo se naježila. Koža joj je bila nežna, a guza lepo oblikovana. Zavukao sam ruku i dodirnuo joj međunožje. Tange su joj bile vlažne. Raširila je malo noge. Pomerio sam joj gaćice u stranu i dodirnuo obrijanu mačkicu. Uvek sam razmišljao o tome kakva joj je pičkica, da li je obrijana ili ne, velika ili mala. Bila je savršena i bila je vlažna. Kada sam je pomazio po njoj glasno je uzdahnula i nastavila da mi još jače drka. Grudnjak koji je samo spustila ispod sisa ih je držao uspravne. Bio sam lud od želje, moje fantazije su se ostvarile. Slobodanka je bila u mojim rukama gola, a njene grudi su bile moje. Cela je bila moja.
Okrenula se od mene i nagnula se nad moj kurac. Uzela ga je u usta. Prvo samo glavić, a onda ga je progutala celog. Vrelina njenih usta me je samo još više zapalila. Bila je iskusna u pušenju, znala je šta treba da radi. Priznajem da to nikad nisam pomislio. Nekako sam pretpostavljao da je slabo iskusna. Srećom sam pogrešio.
Otkopčao sam joj grudnjak i oslobodio te savršene sise. Pale su na moje butine, osećao sam kako me dodiruju. Kako sam još uvek bio u zubarskoj stolici, okrenuo sam njenu guzu prema meni i svukao joj tange. Raširio sam guzove, a njena mačkica se rastvorila. Vlažna i vrela. Počeo sam da je zadovoljavam prstom, a ona je samo stenjala sa ustima punim mog kurca. Prvo jedan prst, a zatim i dva. Igrao sam se sa njenim klitorisom, tražio i nalazio G tačku. Nabijala se na moje prste, ne prestajući da mi puši. Gledao sam kako joj se grudi njišu dok mi je pušila.
U jednom trenutku je izvadila moj kurac iz usta i okrenula se prema meni.
“Liži me tu između grudi”, naredila mi je. Odmah sam je poslušao. Moja glava se nalazila između njenih grudi, a obraze su mi dodirivale te lepe, velike dojke. Okrenula se ponovo od mene i stavila moj kurac između svojih lepotica. Drkala mi je sisama. Gledao sam i nisam mogao da verujem. To je bila moja zubarka Slobodanka. Ona odmerena i distancirana devojka (ili žena, kako god). Stisnula ih je oko mog kurca, a pošto su bile dovoljno velike nije morala da se pomera. Samo je rukama dizala i spuštala sise, drkajući mi njima. Povremeno je pljunula malo pljuvačke između sisa, ne prestajući da me zadovoljava.
Kad je osetila da ću brzo svršiti, prestala je sa igranjem sisama. Zajašila me je i stavila mi ruke na naslone. Uzela je moj kurac i namestila ga na svoju mačkicu, a zatim se lagano spustila. Bila je uska i duboka. Vrela i jako vlažna. Gledao sam je, a na licu joj se videlo da je van sebe. Uzdisala je glasno birajući ritam onako kako njoj odgovara. Grudi su joj poskakivale, njihale se i kružile. Bradavice su joj i dalje bile jako ukrućene. Izgledala je lepše nego što sam mogao i da zamislim. Nabijala se nežno, ali duboko na moj kurac.
Pustila me je da je držim za guzu. Mazio sam joj bokove i privlačio je još više na sebe. Gledao sam kako ta mala mačkica proždire moj kurac. Njeni sokovi su se cedili niz mene. Stavio sam joj ruke na grudi, ali ih nisam stiskao. Samo sam ih dodirivao, puštajući da mi poskakuju u rukama. Krute bradavice su me dirale po dlanovima. Jedva sam se suzdržavao da ne svršim.
“Svršiću” rekao sam.
“Ja ću prva” rekla je i nastavila da se sve brže i brže nabija. Držala je jednu svoju sisu u ruci i igrala se bradavi*. Druga ruka joj je bila iza leđa i stiskala je moja jaja. Trljala je pičkicu o mene, rasturala je moj kurac. Ja sam je snažno navlačio na sebe.
Svršila je glasno, gubeći dah na momente, snažno me držeći za jaja, a bradavicu je uvrtala tako snažno da sam bio siguran da je boli. Sišla je sa mene i odmah uzela moj kurac u usta.
“Volim svoj ukus”, rekla je pre nego što ga je progutala. Drkala ga je rukom, sisala mi je glavić. Drugom rukom se igrala mojim jajima i mazila mi guzu. Nije dugo trebalo da svršim glasno uzdišući. Mislio sam da će pustiti da svršim na pod, ali Slobodanka je progutala i poslednju kap moje sperme. Svršio sam joj u usta, a ona je gutala dok god nije osetila da mi se kurac spušta. Osecao sam kako sisa spermu, kako njen jezik kupi svaku kap.
Nakon svega gledali smo se u oči i ćutali. Znala je da je prevarila muža, ali se nije činilo da joj smeta. A meni nije imalo šta da smeta, ja sam ostvario ono o čemu sam maštao.
“Koliko sam maštao o ovome, ne mogu da verujem da se ostvarilo” rekao sam, ni sam ne znajući kakav će njen odgovor biti. “Ako ti ćutiš, ćutaću i ja” odgovorila je.
“Naravno da ću ćutati, a nadam se da ovo nije bilo jednom i nikad više.”
Nasmejala se i samo rekla: “Hajde da sad završimo sa pregledom zuba”.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<