Strasti Rata (GAY Priča)

-Nakon godina ratovanja dva Kraljevstva,naše je palo u ruke neprijatelja koji je vekovima težio da nas pokori,moji roditelji Kralj i Kraljica odvedeni su u zatočeništvo,naša vojska je bila razbijena i proterana a sa njima i naš mladi Heroj koji se skrivao po šumama Kraljevstva u želji da ponovo obnovi svoju silu i osveti se za pakao koji su nam doneli i izbavi mene mladog Princa čije je srce želeo da osvoji.
Zli Princ Kajton stavio me je u okove kako bih bio predmet gašenja njegove seksualne požude,tajno me je želeo od prvog trenutka kada me je ugledao ali iako je bio zgodan i lep to njegovo zlo u krvi me je odbijalo i zauvek rezervisalo moje srce i devičanstvo mom Heroju Lazarusu.
Dok sam ležao razapet na stolu njegove požude kožu mi je mazao medom,lizao me je od vrata preko leđa spuštajući se ka mojoj guzi,dok su napolju besneli požari rata koji se vodio za konačno osvajanje našeg Kraljevstva on je duboko gurao jezik u moju tesnu rupicu drkajući svoj veliki tvrdi kurac.
,,Toliko sam čekao na ovaj momenat,pitanje je sati kada ćeš biti moj,,-rekao je Princ Klajton
,,Nikada,nikada neću biti tvoj,moj Otac je Kralj,odrubiće ti glavu zbog ovoga,,
,,Zavolećeš me ludo,nemaš pojma šta ću ti uraditi,,
,,Poludeo si od strasti ali moja guza nikada neće biti tvoja,,
,,Hoće,hoće,to je od sada moje vlasništvo,,-nabijao je sve dublje glavu unutra,podigao se i legao onako vreo i znojav na mene,zagoreo posle meseci provedenih bez seksa na borbenoj liniji,disao mi je u vrat,trljao se svojom kitom o moju vlažnu rupicu,svršio je,njegova sperma curela je niz moje noge.

Rat je besneo i poslednja uporišta neprijatelja su pala,Lazarus je razvalio vrata Odaje u kojoj sam bio zarobljen,Klajton mi je stavio nož pod grlo suprotstavljajući se hrabrom Junaku,

,,Baci mač inače će Princ postati prošlost,,-uzeo me je kao taoca.
,,Ostavi ga i bori se kao pravi muškarac kukavice,,
,,Njegova guza je moja,,
,,Nikada neću biti tvoj,,-pljunuo sam ga.
,,U redu ako hoćeš da se borimo za njegovu nevinost učinimo to odmah,,

Izvadili su mačeve i prava borba je počela,Lazarus je branio moju čast sve je sevalo od mačeva,
Klajton je bio pobeđen i dobio mač pod grlom,bio je kukavica molio je za život a Lazarus je bio toliko veliki da mu je dao na poklon,kao miš je pobegao iz Dvorca,pao sam u njegov zagrljaj u njegovim snažnim rukama osetio sam se prvi put slobodno i zaštićeno,strah od smrti obrisao je njegov poljubac.

Više se nije imalo šta čekati,rat je gotov,Kralj i Kraljica su se vratili na Prestol,Vojska je obnovljena,svi smo bezbedni vreme je bilo da se dam svom čoveku i da uklonim sve prljave tragove zlog Princa sa svoje kože.
Lazarus je bio pravi muškarac,poduže plave kose,jak,krupnog tela,kožu mi je mazao mirisnim eteričnim uljima u tihom svetlu prigušenih sveća,bio je samo moj a ja njegov,uživao sam u svakom njegovom polju*u,svaki deo tela koji mi je ljubio pokrio bi kriškom voća,slatki i mirisni ukusi pomorandže,grožđa i ananasa pojačavali su seksualnu želju za njim.
Voćnim uljem mazao mi je guzu,lizao je i ljubio vlažnim usnama zauvek uklanjajući ponižavajuće trenutke pada moje moći pred zlim i zabranjenim čovekom.
Olakšavajući osećaj je bio prisutan kada si kraj pravog čoveka u pravo vreme,u mekoj postelji od finog satena dok sam ležao na leđima,Lazarus mi je širio noge,svojim glavićem polako i nežno je širio moju rupicu,svaki trenutak pe*racije beležio je polju*ima kojima je brisao bolne trenutke prvog ljubavnog puta.
Vodili smo ljubav u tišini strasti i uzdaha,tako je lepo kada je voljeni čovek u tebi,vreme je stajalo i postajalo beskonačno samo za nas,moj Heroj je po drugi put odneo pobedu,prvo kao ratnik a posle kao ljubavnik,vodio je ljubav koja nikada nije prestajala….

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<