Marica gospodarica III

Marica, gospodarica III

Otišao sam kući. Tri dana sam drkao i nisam se prao. Svršavao sam po sebi. Usmrdeo sam se od sperme kao neka životinja. U subotu sam seo na tramvaj, i posle dosta duge vožnje, došao do stanice u blokovima, na kojoj me je Marica čekala. Bila je u dosta opuštenom izdanju. Imala je neke tamno braon bermude i belu majicu. Tek sad sam video koliko joj sise vise. Nosila je naočare za sunce i papuče. Čim sam izašao, pomazila me je po licu i pitala:
-‘’Jesi li poslušao ono što sam ti rekla da se ne pereš?’’
-‘’Jesam gospodarice’’-odgovorio sam joj
-‘’Ne zovi me tako van 4 zida I kad nismo sami’’-kazala je hladno I odsečno
Krenuo sam za njom. Imalo je da se pešači do njene zgrade. Novi Beograd ima ogromna naselja. Ušli smo u jedan razdrndani I išarani, ali veoma brzi lift. Živela je na 8.spratu. Ušli smo u stan. Bio je veliki I vrlo ukusno uređen. Hodnik je vodio na dve strane, levo I desno, a napred je bila prostrana dnevna soba, spojena sa trpezarijom sa šankom I sa izlazom na veliku terasu sa puno cveća. Sa leve strane u dnevnoj sobi je bila, šta drugo, nego biblioteka, na velikoj polici na kojoj je bilo I pa*aksija sa cvećem. Sa desne strane su bili veliki tv, muzički stub I stočić sa foteljama I kauč sa prekrivačem svetlo plave boje. Sve u svemu, videlo se da je tu dosta para uloženo. Sunce je još uvek peklo napolju. Sa terase je u stan ušla neka nepoznata žena. Maricina komšinica.
-‘’Dragana, ovo je moj učenik Vladan’’-predstavila me je Marica
-‘’Aha, dobro, odoh ja, ostaviću vas same’’-rekla je ta dobrodržeća gospođa, u uskoj, letnjoj haljini, koja je otkrivala savršeno dupe koje je imala
Prolazeći pored mene, prešla je rukom preko mog ramena I osmehnula se. Dragana je očigledno znala šta Marica radi sa mnom. Kada je Dragana izašla, Marica je zaključala vrata. Stala je ispred mene I gledala me pravo u lice. Smešio sam se baš kao I ona. Povukla je moje bermude ka sebi, a onda ju je zapahnuo jak smrad moje danima neoprane I taložene sperme.
-‘’Puhhhhhh, poslušao si me, dobro je. Ti si znači jedan od tih kojima smrdi sperma, I to dosta’’-rekla je
-‘’Da gospodarice’’-potvrdio sam
Stvarno je mnogo smrdelo.
-‘’Hajde pod tuš’’-naredila mi je Marica
Skinuo sam se I odvela me je u veoma lepo uređeno kupatilo. Sve je bilo u tamno plavoj boji, lavabo, bide, kada, pločice. Samo je plafon bio u svetlo plavoj boji neba. Sve je bilo na svom mestu. Marica je stavila stolicu tačno na prag kupatila, sela i gledala me. Bio sam u kadi, pustio sam tuš i bio sam okrenut bokom prema njoj.
-’’Okreni se prema meni, hoću spreda da te gledam’’-rekla mi je
Poslušao sam je uz osmeh. Svidelo mi se da me gleda dok se tuširam, ne znam zašto. Počeo sam da spiram sa tela okorelu spermu. Kurac mi se ubrzo digao, a Marica je sve to posmatrala sa neskrivenim oduševljenjem i sjajem u očima. Teška perverznjakinja. Završio sam i počeo da se brišem.
-’’Gospodarice, ima li milosti za mene?’’-pitao sam je
-’’Ima’’-rekla je, dozvoljavajući mi na taj način da joj postavim pitanje
-’’Imam jedan problem. Sve teže i teže mi je da svršim. Diže mi se, normalno, drkam, ali dugo, veoma dugo mi treba da doživim vrhunac’’-rekao sam joj u dahu
Marica je napravila lik kao da je u ekstazi. Oduševila se. Prišla mi je, ščepala me za kurac i strasno me poljubila u usta. Bio sam zbunjen. Nisam znao zašto ovo radi.
-’’Ma nije valjda!’’-rekla je-’’ne mogu da verujem!!! Postao si zavisan od mog tretmana! I to za tako kratko vreme! Treba da se ponosiš sobom, jer ja sam jako ponosna na tebe. Biće od tebe nešto pametno. Ne možeš da doživiš *azam bez stimulansa disciplinovanja! Suština svega je u disciplini, bez nje bi svet bio u haosu. A ovo će ti samo pojačati izdržljivost u seksu, a ne da budeš neki mlitavi mlakonja, koji svrši posle 4,5 minuta. Mislim da treba da mi zahvališ’’-rekla je, oduševljena sama sobom
-’’Hvala gospodarice’’-rekao sam
Nisam ništa drugo ni smeo da joj kažem. Mazila mi je jaja. Sve je bilo obrijano, tek malo su izrasle dlake.
-’’Ajde sad lepo sredi kupatilo’’-rekla mi je
Obrisao sam to malo nereda što sam napravio, ali se Marica pojavila sa novim zadatkom, da oribam kadu. To je već bilo malo teže, jer je kada bila poprilično velika. Uradio sam šta je tražila, a ona je onda skinula povezač sa bade mantila i od njega, vrlo vešto, napravila povodac za mene. Vezala mi ga je oko vrata, vrlo jako, znala je da veže čvor. Onda me je terala da idem četvoronoške za njom, kao kuče. Došli smo do dnevne sobe, da bi ona onda sela u fotelju, a moja leđa iskoristila kao naslon za njene noge. Nisam baš bio raspoložen za ove zajebancije, ali sam ćutao. Opet mi je ovakva scena na televiziji delovala veoma zanimljivo, ali uživo… Marica je gledala neku špansku seriju na tv. Potrajalo je skoro sat vremena. Serija se završila, a Marica je sklonila noge sa mojih leđa. Taman sam osetio olakšanje, a ona je odnekud izvukla onu staru antenu od radija i počela njome da me šiba po golim leđima i dupetu. Nije mi dala ni gaće da obučem.
-’’Ispruži dlan’’-rekla je
Uradio sam to , a onda sam dobio i po dlanu. Bolelo je još više. Ali što je bio veći bol, osećao sam da mi je čvršća kita. Nikada mi se u životu nije toliko nadigao. Kara mi se skamenila, iako su mi gotovo suze pošle na oči od udaranja.
-’’Učinila sam te zavisnim od bola’’-trijumfalno je utvrdila gradivo Marica
I dalje sam bio u kučećoj pozi. Dobio sam želju da ga žestoko izdrkam, iako sam sav bio u crvenim linijama od udaraca antenom. Marica kao da mi je pročitala misli. Stavila je novine ispod mene, obuhvatila me otpozadi, i skoro pa legla na mene. Počela je da mi drka njenog desnom rukom, a ja sam posle manje od pola minuta isprskao novine ispod mene. Kakvo je to svršavanje bilo! Počeo sam da se derem:
-’’ Aaaaaaaaaaaahhhh, uhuhuhuhuhuhuhuuuuuuuu’’
A Marica nije prestajala. Drkala mi je nesmanjenom žestinom. Kurac nije hteo da mi se spusti, ali je već počelo da boli. Marica nije prestajala. Počeo sam da ječim. Marica nije stajala, nije ju to zanimalo. Pokušao sam da se izvučem iz njenog stiska, ali je ona snažno povukla povodac, i brzo sam se vratio u prvobitni položaj. A ona mi je drkala. I drkala. I drkala. Sve dok nisam potpuno legao na patos i počeo da vičem u bunilu:
-’’Uuuuuuu, oooooooh’’-bolelo je, ali je bilo tako dobro da je to bilo neopisivo
Kao kad se naduju desni u ustima, pa pritiskam. Onaj lep bol. A Marici je specijalnost bila nanošenje bola. Ulepio sam se spermom sa novina. Uzalud je bilo tuširanje.
-’’Ajde, ustaj, imamo dosta posla, nemoj sad da mi zaspiš robe’’-prvi put me je Marica nazvala robom
Telo je počelo blago da mi se trese, i počeo sam nekontrloisano da se smejem. Marica se isto smejala. Pribrao sam se malo, i odlepio novine sa sebe. Napolju je noć već pala. Marica je upalila veliku lampu koja je bila u ćošku, kao i svetlo za šankom koje je bilo plave boje. Tek sad se videlo kako je taj stan vrhunski sređen. Osetio sam jaku žeđ.
-’’Gospodarice, ima li milosti za mene?’’-pitao sam je, klečeći na kolenima
-’’Da’’-odgovorila je
-’’Mrtav sam žedan, jel mogu da dobijem nešto da popijem?’’-rekoh joj
-’’Ne vidim zašto ne’’-odgovorila mi je uz osmeh
Odmah sam znao da nešto sprema. Izvukla je pakovanje gustog soka iz frižidera i jedan duboki tanjir iz kredenca. Stavila je tanjir pred mene i sipala sok u njega.
-’’Hajde sad, pij’’-rekla mi je
Brzo sam shvatio šta hoće. Zabio sam glavu u tanjir i lizao hladan sok jezikom, kao ker. Marica je ozareno posmatrala. Dosipala je još malo, a ja sam nastavio da ližem. Čim sam počeo da pućim usne i da srčem, Marica je to čula i zategla povodac. Sklonila me je od tanjira i više mi nije dala da pijem.
-’’Ako si ker, ne možeš da se ponašaš kao čovek’’-rekla mi je Marica prekorno i prosula ostatak soka iz tanjira u sudoperu
Malo me je šetala po stanu, tako u kučećem položaju, držeći povodac, a onda smo se vratili u dnevnu sobu. Kolena su već počela da me bole. Opet sam mogao da vidim razliku između fantazija i porno filmova sa jedne strane i realnosti sa druge. Marica mi je naredila da se potpuno prostrem na stomak. Legao sam, jedva dočekavši da malo odmorim kolena. Ali, ona nije davala predaha. U to vreme, popularna igračka su bile, mi smo ih tako zvali, mine. To su bili ustvari gumeni kolutovi, oblika polulopte, koji su mogli da se izvrnu. Onda se oni postave na ravnu površinu, i nakon pa*ekundi se ponovo brzo izviju u prvobitni položaj, i tako odskoče u vis. Marica ih je imala kod sebe. 3 komada mi je postavila na leđa. Nikada nisam pokušavao da vidim kako to izgleda na koži. Ubrzo su počeli da odskaču sa mene. Bolelo je kao da me neko udara. Neverovatno je kako je sve ovo smislila. Kako bi te gumene mine odskakale, tako bih se ja cimao i vriskao. Marica se smejala, bila je oduševljena. Ponovo ih je stavila na moja leđa, i ponovo su odskočile, peckajući me po grbači. Onda mi je rekla da se okrenem. Postavila mi je mine na stomak i grudi. Sve 3 su odskočile, a ja sam stisnuo zube, i jedva da sam odreagovao. Marica se smešila kao neka devojčica, prvi put sam joj video takav izraz lica.
-’’Dobro, dosta je bilo ovoga’’-rekla je, a ja sam osetio olakšanje, što će ovo neprijatno igranje prestati
Ležao sam na leđima i posmatrao je, pitajući se šta će sledeće uraditi. Sa police je uzela čitanku, otvorila je, i rekla mi da čitam tekst koji mi je pokazala. Rekla mi je da ponovo pređem u kučeći položaj. Poslušao sam je. Stajala je pored mene, njena gola stopala sa savršeno izlakiranim crvenim noktima, su mi bila sa leve strane, a ja sam dobio ogromnu želju da ih ljubim. Ljubio sam joj noge, a kurac mi se opet digao.
-’’Čitaj!’’-podigla je glas i ošinula me antenom po leđima
Počeo sam da čitam. Bila je to neka pripovetka, ili tako nešto. Možda samo neki odlomak. Naslov je bio ’’Kašika’’. Sve u svemu, priča je o 2 partizana, koji za vreme Drugog svetskog rata, kroz neke vukojebine nose kajmak za drugove u borbi, a obojica skapavaju od gladi usput. Jede im se, ali savest im ne da da uzmu nijednu kašiku kajmaka. I ceo tekst se dvoume da li da uzmu malo i iznevere drugove, ili da izdrže. Dok sam čitao, podigao sam pogled ka Marici. Stajala je iznad mene zatvorenih očiju, i sa rukama pravila pokrete kao da svira klavir. Pitao sam se šta je sa ovom bolesnom ženom? Šta li je njoj u glavi? Koji je njen problem? Jedino uživanje u životu joj je izgleda bilo da nanosi bol, komanduje, i sluša o tuđoj patnji. Pročitao sam joj šta je htela. Zatim sam ponovo služio kao naslon za noge, dok je sedela i pričala sa mužem na telefon. Za divno čudo, u tom razgovoru ga nije omalovažavala, kao što sam mislio. Niti ga je vređala. Bila je potpuno opuštena i normalna sa njim.
-’’Sedi na kauč’’-rekla je
Marica se skinula gola. Bila je skroz bezvezno građena, ali meni je kara htela da eksplodira. Pubertet je čudo. Dobacila mi je kondom.
-’’Stavi ovo’’-kazala je
Otvorio sam kurton, i krenuo da ga stavljam, ali nije mogao da stane. Ranije sam samo jednom probao da stavim kondom pre toga, i navukao sam ga bez većih problema. To je bilo čisto dečije eksperimentisanje. Ali je sada bio previše uzak. Jedva sam ga navukao do pola. Ma ni toliko. Marica je u čudu gledala.
-’’Šta radiš to, života ti?’’-upitala je i sama šokirana uspešnošću svog tretmana
-’’Izvinite gospodarice, ali izgleda da ne može da uđe’’-odgovorih joj
Prišla je, pogledala izbliza i rekla mi:
-’’Ma i bolje, skini ti to, neću gumu, hoću sveže meso, neću ništa veštačko’’
Skinuo sam kurton i stavio ga sa strane, a Marica mi se odmah nasadila na karu. Načisto sam podivljao, odmah sam je poljubio, ali to je trajalo sekund, dva, a onda mi je zavalila šamar. Malo sam se povukao unazad i počeo da ga jako nabijam u nju, ali moje telo je još uvek bilo nedoraslo borbi s njom. Nalegla je potpuno na mene i nabila mi njene sise ,koje su upadljivo visile, u lice. Nisam mogao da se mrdnem pod njenom težinom. A želeo sam žarko da joj ga nabijam. Počeo sam da se migojlim levo-desno.
-’’Gde ćeš, gde ćeš, ja određujem pravila, ja određujem tempo, ne jebeš ti mene, već ja tebe’’-rekla mi je
-’’Da gospodarice, da gospodarice, aaah, aaah, aaaaah’’-uspalio sam se i izgubio kontrolu
-’’Mislim da si se malo previše uzbudio’’-rekla mi je Marica i ustala sa mene
Njen sekret mi je ponovo curio niz prepone.
-’’Lezi tu na kauč’’-rekla mi je
Legao sam, a ona mi je sela na lice. Počeo sam da je ližem i da ga drkam u isto vreme. Kurac mi se toliko povećao, da mi je bilo čudno, pod rukom mi je delovalo kao da nije moj.
-’’Aaaah, aaah, aaaaaah, jebem te u usta’’-govorila je Marica, uživajući
Sad se i ona pogubila. Ja sam samo lizao, jezik nije stajao. Skoro pa sam potpuno ignorisao grozan ukus njene pičke. Drkao sam, lizao je, i zamišljao Isidoru. Marica je ustala i rekla mi da se uspravim i ponovo sednem. Opet se nasadila i počeli smo da se jebemo. Samo je radila gore dole i dahtala:
-’’Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh’’
Ja sam se osećao kao da mi je temperatura tela 200 stepeni. Počeli smo da svršavamo. Ovaj put sam je savladao. Uhvatio sam je obema rukama ispod pazuha i žestoko je telom odbacio na gore. Iznenađeno je poskočila, a ja sam se izmigoljio u stranu. Oboje smo počeli da se dernjamo:
-’’Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa’’
Izvukao sam se iz njenog zagrljaja i pao na pod. Držao sam se za kurac koji je neviđeno boleo, a vena na njemu je bila debela kao penkalo. Sav sam pulsirao. Marica je ležala na boku na kauču. Bolela su me muda, kurac, prostata, sve je bilo naduveno. Balavio sam na tepih otvorenih usta i smejao se. Potpuno sam poludeo. Ako sam uopšte ikada i bio normalan. Marica se brzo pribrala i obukla se. Meni je trebalo dobrih 10 minuta da dođem sebi. Kada je Marica videla da sam se malo osvestio, uzela je povodac i dovukla me sa sobom pred televizor. Sela je u fotelju i upalila tv. Već je bilo 9 uveče. Opet je krenula neka španska sapunica koju je pratila. Legao sam na tepih ispred nje da malo odmorim. Stavila je stopala na moja leđa a ja sam lagano zadremao. Posle nekih sat vremena, osetio sam da me vuče za povodac. Vrat je već počeo da me boli od ovoga. Opet je na filmu delovalo lepše. Probudila me je iz divnog sna. Sanjao sam da sam sa Isidorom negde na moru. Ali Marica me je brzo vratila u stvarnost.
-’’Jel ti bilo lepo?’’-pitala je
-’’Fenomenalno gospodarice’’-rekoh joj
Marica je bila više nego zadovoljna. Dovukla me je do šanka. Kurac je opet počeo da mi se diže. Još sam bio u polusnu i mislio na Isidoru i njeno savršeno izvajano, mlado, zategnuto telo. Marica je iza šanka izvukla neku malu stoličicu preko koje je bio prebačen peškir. Stavila ju je pred mene.
-’’Sad ćeš malo da drkaš za mene’’-rekla je
Pridigao sam se na kolena i počeo da ga drkam nad tom malom stoli*.
-’’Čekaj, čekaj, stani malo, da vidim nešto’’-kazala je Marica radoznalo gledajući moj penis koji je bio tačno na površini te stoličice
Stao sam i spustio ga na stolicu. Marica mi je nešto pokazala rukom u stranu, ja sam pogledao, a ona mi je onda silovito zgazila na karu. Moj bolni krik se razvukao kroz stan. Mislim da sam se čuo na drugom kraju grada. Pao sam na pod i počeo da se previjam levo-desno od bolova , ali je Marica to ubrzo prekinula snažno me vukući za povodac. Počela je da me davi, jedva sam uspeo da krenem za njom i da malo prodišem. Kako me je samo razbudila! Dovela me je do sredine sobe i opet počela da me šiba po telu antenom. Nisam mogao da se zaštitim. Po leđima, dupetu, stomaku, gde god bi našla prostor i debelo meso. Očigledno je imala iskustva u ovome.
-’’Ćuti, ćuti, da te ne čujem!’’-siktala je, besno me gledajući
Neverovatno dobru taktiku je imala. Kad nanese neki jak bol, onda, da bi smirila strasti, počne da nanosi neki manji bol. Da malo olabavi situaciju, da pomislim da nije tako loše, da mislim na to šibanje. Ima tu nekog smisla. Uprkos svemu, nisam hteo da se ovo završi. Bol je počeo da mi se sviđa, postao je moja opsesija. Među nogama mi je pulsiralo. Nisam smeo ni da pogledam kitu, ali sam osećao da je još nadignut. Kad sam ga pogledao, video sam da je uspravan, i da nema vidljivih rana. Iako je mnogo bolelo. Sreća pa ga je nagazila golim stopalom. Da je imala neke svoje tvrde bakandže, bilo bi katastrofa. Barem pola sata sam ležao tako u polumraku sobe. Marica je nestala iz vidokruga. Izašla je na terasu i sedela posmatrajući noć. Imala je mnogo razloga za zadovoljstvo.
-’’Kad budeš završio sa prenemaganjem,dovuci se četvoronoške na terasu’’-dobacila mi je
Drugačije i nisam mogao da se krećem, nego četvoronoške. Jedva sam se dogegao do nje. Uprkos svemu, bilo mi je lepo i zanimljivo.
-’’Priđi malo’’-rekla je
Prišao sam, a ona mi je odvezala i skinula povodac. Kurac mi se još uvek nije spustio. Marica je počela da me mazi po potiljku, baš kao kuče.
-’’Bio si dobar, vrlo dobar, ali nemoj sad nešto tu da mi se žališ, moramo nešto da se dogovorimo’’-prvi put me je pohvalila Marica
U glasu joj je bila neka finoća, pomirljivost. Kao da je ekspresno izašla iz one svoje okrutne uloge.
Pitao sam se šta je sad smislila.
-’’Ja sutra odoh na more, ali neko mora da pazi na stan, razumeš?’’-rekla je
-’’Razumem gospodarice’’-odgovorih joj
-’’Moraćeš da dolaziš svaki dan, da zalivaš ovo cveće na terasi, i ovo u sobi, na polici za knjige. Jasno?’’-bila je izričita i precizna
-’’Da gospodarice’’-odgovorio sam
Sad se već osećao još jači bol među nogama. Počeo sam da se hladim.
-’’Dolazićeš uveče, i provetravati sve ovo. Ne smeš da koristiš kupatilo. A da bi bili sigurni i ti i ja da ćeš poslušati, zvaću ovde svako veče, tačno u 9, da proverim da li si tu’’-rekla mi je
-’’I nemoj da primetim da si mi njuškao po fioci sa donjim vešom, inače si nadrljao’’-dodala je
-’’Da gospodarice’’-rekao sam
-’’Tako je, doba*i ti, imaš ti potencijala, dobro je što si poslušan’’-rekla je
Marica je ustala i ušla u stan, a ja sam sad već automatski, krenuo za njom četvoronoške. Stala je na sred sobe i gledala me. Ja sam, jer mi se to svidelo, krenuo da puzim ka njoj i da se smejem. Potpuno me je izludela. Kara mi je utrnula, i nije htela da se spusti. Dopuzao sam do nje, stavio glavu na njena stopala i počeo nežno da ih ljubim. Marici se to izgleda dopalo, pa me je pustila malo da uživam. Ali iznenada me je prekinula.
-’’Ustani i obuci se, propustićeš prevoz, prošlo je 11 sati, ne znam do kad tramvaji idu ka gradu’’-rekla je
Vreme je veoma brzo proletelo, nisam imao osećaj da je tako kasno. Koliko god ja želeo da ostanem tu sa njom, morao sam da krenem. Uplašio sam se da neću na vreme stići kući, i da ću da prepadnem roditelje. Pare za taksi nisam imao, a Marica teško da bi mi išta dala, pa sam se trgao i na brzaka obukao. Sav sam bio utrnuo od bolova, ali izgleda da sam prešao tu neku psihološku granicu, pa me je sve to samo palilo, a sam bol koji mi je nanosila, je bio samo jedan, za mene sve neophodniji korak ka svršavanju. Očvrsnula me je. Mnogo sam lakše podnosio te klinačke tuče, i u njima pobeđivao posle toga. Nisam se plašio, sa bilo kim da ukrstim pesnice. Krenuo sam napolje, a Marica je pošla za mnom da me isprati. Došli smo do stanice i u daljini se već video tramvaj koji nailazi. Makar do centra, ili do Slavije da stignem, a posle bih se lako snašao. Marica mi je dala ključ od stana i ponovila uputstva. Tramvaj se približavao, a ona se bez pozdrava okrenula i pošla. Ta njena hladnoća mi je mnogo smetala.
-’’Doviđenja gospodarice, srećan put’’-rekao sam joj, gledajući je sa nekim čudnim divljenjem
Ništa nije odgovorila, samo se okrenula i sa osmehom me pogledala. Došao sam do Slavije, ali sam odatle morao peške kući, je*u zadnji busevi otišli. To mi je oduzelo dosta vremena, pa sam kući sitgao nešto posle pola jedan. Sva sreća, bilo je lepo vreme, pa su moji sedeli sa komšilukom, pa se moje odsustvo nije primetilo. Slagao sam da sam sve vreme sa društvom blejao po kraju. Brzo sam otišao u krevet. Bio sam premoren, izmučen, sav u bolovima, ali pun utisaka. Samo sam popio dosta vode, je*am bio ozbiljno žedan. Kad se telo malo ohladilo, tek tad sam osetio koliko me kara boli. Utrnulost je prestala, a bolna realnost je stupila na scenu. Kad sam ustao da pišam, osećao sam kao da vatra izlazi iz mene. I dalje je bio polunadignut. Bio sam neizmerno uzbuđen. Telo mi je pusliralo, osećao sam se živim. Totalno druga dimenzija. Ujutru me je probudila kurcobolja. Jutarnja erekcija je činila svoje. Koža na kurcu mi se zacrvenela. Osećao sam se kao da je izgreban. Malo sam se uplašio. Marica ipak nije bila ni malo nežna. Ne znam kakve bi mogle biti posledice. Mada me je bilo briga. Za sve postoji cena koja mora da se plati. A spoznao sam nekog novog sebe. To veče, otišao sam kod nje u stan. Radio sam tačno ono što mi je govorila. Ali sam odlučio da dodam i mali bonus. Nisam preturao po njenom donjem vešu, kao što je i naredila. Ali imala je ona i 2 ćerke. Njih nije pominjala. Ušao sam im u sobe i pretraživao po fiokama. Jedna ćerka je imala 13, a druga 18 godina. I nijedna nije bila ni malo naivna. Ova starija je imala dosta kožnih stvari, pantalone, duboke čizme, i crni čipkani donji veš. Poslužio sam se jednim simpatičnim, providnim gaćicama, sa nekim listovima po njima, tako je to izgledalo. Mlađa je imala neke crvene, svilene gaćice. To mi je bio suvenir od nje. Tada, nažalost tange još nisu ušle u modu. Tačno u 9 uveče, telefon je zazvonio. Javio sam se, ništa ne govoreći.
-’’Jesi li tu?’’-pitala je
-’’Jesam gospodarice’’-odgovorih tiho
Odmah je počeo da mi se diže, čim sam joj čuo glas. Ali i da boli. Uzdahnuo sam glasno par puta.
-’’Šta ti je?’’-pitala je
Kad sam joj objasnio , odmah je odbrusila:
-’’Nemoj da mi se tu nešto prenemažeš, nego istrpi. Nisam te učila da budeš pizda, nego muškarac’’
-’Da gospodarice’’-rekoh joj, i impulsivno stadoh mirno, kao po nekoj komandi.
-’’Provetri, zalij cveće, i odmah odlazi kući’’-rekla je
-’’Jasno gospodarice’’-uzvratio sam
Dolazio sam tako, 13 dana za redom. Svako veče bi zvala, tačno u 9, da proveri da li sam tu. 13 dan je nazvala i rekla mi da sutradan dolazi, a da ja po odlasku zaključam stan i da ključeve ostavim njenoj komšinici Dragani, čiji je ulaz bio odmah do Maricinog. Ništa nije rekla, da li da dođem u školu, ili kad i kako ćemo se ponovo videti. Pozvonio sam na vrata do njenih i otvorila mi je Dragana. Prepoznala me je i dao sam joj ključ. Imala je perverzan osmeh na licu. Odmah sam otišao, postideo sam se. Definitivno je znala šta Marica radi sa mnom, videlo se iz aviona po Draganinom ponašanju. Nakon toga, mogao sam da se posvetim letnjem raspustu, iako mi je Marica otkinula dobrih 20ak dana od njega. Došao je i septembar, i krenuo je 8.razred. Jako sam se razočarao kad sam video da su nam promenili nastavnicu srpskog. Zamenile su smene. Nama je zapala jedna nadrkana babetina. Svi smo, naravno, završili sa dvojkama i trojkama na kraju godine. O kako mi je samo nedostajala Marica, dama savršeno finih manira i potpuno prljave mašte! Svima nam je nedostajala. Ali je do kraja škole nisam video. Prošao sam celu srednju školu, ali je nikada nisam sreo u kraju. Ni u prodavnici, ni u blizini škole, nikada. Razmišljao sam par puta da odem do škole da je potražim, ali nikada nisam skupio hrabrost. Pitao sam se kako bi sve to izgledalo. Došla su i prva (zvanična) seksualna iskustva, sve je to išlo svojim tokom kroz srednju školu, ali *azme kao sa Mari*, nikada nisam doživeo. Ali me je zato pratio glas neviđenog grubijana i perverznjaka. Devojke koje su bile oko mene nisu razumele. Ništa nisu razumele. Našla se samo jedna koja je bila spremna da eksperimentiše sa tako nekim igricama. Ali samo u početku. Onda je i ona odlučila da joj je to previše. Ukupno gledano, sve te 4 godine srednje bio sam jako usamljen. Nisam osećao povezanost sa bilo kim iz društva. Njima je vrhunac zezanja i provoda bio da se napiju kao svinje , pokušavaju da spopadnu neku ribu, uglavnom se ispovraćaju po njoj, i posle lažu da su je žestoko pojebali. A kad bi neki od njih nešto stvarno pojebao, hodao bi i širio bi se kao da je Antonio Banderas. Meni je sve to bilo jako tužno. Meni je trebalo da disciplinujem i da budem disciplinovan. Na prvoj godini fakulteta, kada je već počeo drugi semestar, i malo otoplilo, prelomio sam. Idem da tražim Maricu. Četvrtak, pola 6. Krenuo sam u školu. Da je nađem i kleknem pred nju. Dopuzim. I počnem da joj ljubim stopala. Došao sam do zbornice i pitao tetkicu je li Marica tu.
-’’Neće bar još godinu i po dana, na bolovanju je’’-odgovorila mi je, i ne pokušavajući da sazna šta ja, mator konj, hoću od nastavnice srpskog u osnovnoj školi
Razočarao sam se. 6 godina nakon onog vrelog, divljeg i bolnog leta, kada sam spoznao sebe, skupio sam hrabrost da dođem do nje, ali je nije bilo. Možda je tako i suđeno. Prošlo je mnogo vremena. Jednog proleća, punih 14 godina nakon ’’Maricinog leta’’, moj najbolji drug je zvao da se nađemo na piću. Bio je lep dan, pa nisam hteo da idem kolima. Krenuo sam na bus. Na stanici je bilo puno ljudi, autobus se nešto duže čekao, iako je u međuvremenu već bilo prošlo vreme sankcija, i gradski prevoz je normalno zaživeo. U toj masi ljudi , najednom mi se ukazalo poznato lice. Marica. Okupana prolećnim suncem. U elegantnom drečavo crvenom kompletu. Skoro pa se ni malo nije promenila. Samo je malo smršala. Odmah sam joj prišao.
-’’Izvinite, nastavnica srpskog Marica?’’-upitao sam , sasvim pristojno , sa osmehom, kao da već unapred ne znam odgovor
Ustreptao sam od uzbuđenja. Kao da je struja prošla kroz mene.
-’’Da, koja si ti generacija, ’84?’’-pitala je
-’Ne, ja sam ’82’’-odgovorio sam joj
Nisam mogao da poverujem da se ne seća. Ili je ređala učenike kao na traci. Autobus je došao. Ušli smo oboje u gužvu. Stajao sam i pričao s njom, prislonjen na njen bok, sa erekcijom. Svakako je osetila. Rekla je da više ne predaje, da je prešla u biblioteku. Do penzije.
-’’Pa zar ćete vi već u penziju?’’-pitah je, kao da ne znam da je prošlo već 15 godina, želeći istovremeno da joj laskam kako dobro izgleda
-’’Pa još nekih 7 godina’’-rekla je pomalo setno
Neka stoka je ustala sa stolice pored mene, i ja sam joj odmah zagradio prostor i ustupio mesto. Sela je. Stajao sam mirno pred njom, uspravno. Isto kao i moj kurac, koji je hteo da pocepa farmerke koliko mi se digao. Pričali smo tako neobevezno još par minuta, a zatim je Marica ustala i krenula da izađe na sledećoj stanici.
-’’Vladane, sve najbolje’’-rekla je nezainteresovano, i ni ne pogledavši me izašla napolje
-’’Doviđenja’’-rekao sam joj
Potpuno me je iskulirala. Neverovatna hladnoća. Autobus se ispraznio. Kara mi je skoro ceo dan bila dignuta. Ta žena me je obeležila, i fizički i emotivno, a sada se ponašala kao da me jedva poznaje. Zbog nje, i samo zbog nje nisam imao ’’normalnu’’, ili bolje reći prosečnu vezu. Ali sam otkrio jednu važnu, skrivenu stranu sebe. Zastrašujuću, ali istovremeno lepu. Još uvek sanjam Maricu i njene udarce, ali se brzo probudim. Sa žestokom erekcijom. Ponekad, kad se sve stiša, čini mi se da čujem zvuk njenih koraka niz hodnik koji vodi do kabi*a srpskog.
Kraj

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<