Iz Australije pravo u mene (gay priča)

Prvi dečko sa kojim sam se jebao bio je moj školski drug Darko. Trajalo je to par meseci pred završetak četvrte godine gimnazije i nešto malo na letnjem raspustu pred upis fakulteta. Prvi put smo okusili slasti muško-muškog odnosa kod mene kuci kada sam pripit pustio jedan gej pornić, posle toga smo priznali jedan drugom da smo napaljeni jedan na drugog već godinama a posle toga smo bili kao u vezi. Imali smo odnose skoro svaki dan i bilo nam je fenomenalno, ali Darko je morao sa roditeljima da se preseli u Australiju i tako je naša ljubav i prestala.

Posle toga, u početku, nije mi bilo ni do jednog drugog tipa, ni do devojke. Kasnije su me kresnula tri muskarca, svaki zasebno, ali moje srce, usta i guza čeznuli su za Darkom. Pocetkom 2006. jednog jutra probudio me telefon. Nepoznat broj. Nekad se i ne javim kada ne znam ko je, ali tog jutra bio sam radoznao i odgovorih na poziv. Prvo je bilo pa*ekundi tisine a onda cujem glas od kojeg me je prošla jeza. Darko! Došao je iz Australije na mesec dana!!! Pricali smo skoro pola sata. Gde si, kako si, šta ima novo…

Dogovorili smo se da se nadjemo sutra kada bude stigao u Beograd u jednom kafiću kod Vuka. Kako sam spustio slušalicu tako sam uzeo svoju palicu u šake i sperma je šikljala iz mene ceo taj dan koliko sam drkao misleći na mog Darka. Spremao sam se za naš sastanak satima je*am znao da ću dobiti od njega ono što mi treba. Sedam uveče, mrak je već pao, ja ulazim u klub Tramvaj i za jednim od stolova sedi on. Prilazim mu, on ustaje sa stolice, zagrli me i tri puta me poljubi u obraz. Prolepšao se, sad je pravi muškarac i to tamnoput od australijskog sunca, belih zuba, prelepih radoznalih očiju i čvrstog frajerskog stasa. U Tramvaju smo proveli nekoliko sati pijuckajući pivo i pričajuci o svemu i svačemu a onda je Darko rekao da su kod njega u stanu njegovi roditelji pa da bi mogli da odemo kod mene.

Moj cimer nije bio tu već nedelju dana, a ja sam pre polaska sredio atmosferu za mog dragog i mene. Ušli smo u taksi i za desetak minuta smo bili u hodniku mog odlično opremljenog studentskog stana. Tek sam zaključao vrata a Darko me je uzeo u zagrljaj i žestoko ljubio, skinuo je sebi i meni jaknu a ja sam mu pogledom pokazao ka dnevnoj sobi. Pustio sam neki fini launge i vratio se njemu. Njegov jezik je bio u mojim ustima, spustio sam ruku izmedju njegovih nogu i šapnuo mu “Hoću da pregledam njegovo veličanstvo od jaja do glavića!!!”. On se osmehnuo i gurnuo šaku u moje gaće i počeo da mazi moje dupe. Odeća je polako spadala sa naših tela a ja sam sve više i više dolazio u klečeći položaj pred mojim jebačem. Stomak mu je bio čvrst i bronzane boje a ja sam ga jezikom lizao po pupku dok mi je on mazio lice i polako me gurao na dole.

Skinuo sam mu bokserice i kurac me je ošinuo po vratu. Nisam mogao vise, hteo sam da mi glavić zabije do grla, da mi bale krenu niz njega, da mi razvali usta tim kurcem. Ali macan je namirisaso moje želje pa je rešio da se poigra samnom. Mazio mi je lice kurcem, primicao ustima pa ga je ponovo odmicao a ja sam samo stenjao “Daj mi ga, daj mi ga, daj…”, a on je bezobrazno odgovorio “Pederčicu, prvo mi poliži stopala pa ćes dobiti batinu u ustima”. Uf, još kako muškarčino, pomislio sam u sebi i dao se na posao. Lizao sam mu butine, pa kolena a onda sam se skroz natrtio i poceo da ližem njegova stopala. On se izvio i mazio mi guzu a jednim prstom mi je masirao čmar.

Onda me lupkao po guzovima i govorio svakakve jebačke bezobrazluke. Kada je mužijak zadovoljio svoj ego, seo je na krevet i posluzio mi svoj kurac, rekao je “Sad možes da ga pusiš”. Ja sam kao pas prišao, halapljivo zinuo i primio ga u moja usta. Konačno pušim tu prelepu batinu.Kita mu je bila blago zakrivljena, nešto manja od 20 cm, tamniji od njegovih prepona sa prelepim modrim glavićem, pravo božanstvo kome bih se uvek poklonio. Njegov miris mi je razbijao misli i sve me je nateralo da se osećam kao njegova kurvica kojoj je dužnost da ga zadovolji. Glava mi je radila gore-dole po Darkovom ritmu koji je diktirao držeci me za glavu, onda sam malo lizao njegov glavić, pa se spustao jezikom po korenu sve do krupnih i opuštenih jaja. Iznad kurca se dobro podšišao a sa muda je obrijao svaku dlaku.

Vidim Darka a on me frajerski gleda odozgo i stenje dok ja ustima ispunjavam svoje dužnosti. Malo sam mu draškao cmar, ali on je to prekinuo jer je hteo da me jebe. Kurac u mom dupetu! I to Njegov kurac! Namestio me je da legnem na ledja, ja sam raširio noge izedju kojih se on smestio. Namazo nas je kremom koja je bila na mom noćnom stočiću i prislonio glavić na moj anus. Prvo sam osetio onaj dobro poznati razarajući bol, ali moja rupica je bila dovoljno razradjena i kita je brzo skliznula u moje dupe. Išlo je lako i zato što sam tog jutra unutra gurnuo jedan dildo koji mi je poklonio jedan od bivših frajera. Počeo je da me kara i ljubi a ja sam samo stenjao i uživao u onom pritisku od njegovog kurca koji sam osećao u stomaku. Toliko me je jako jebao da se lupkanje jaja po mojim guzovima glasnije čulo od naših uzdaha.

Počeo je da ubrzava i bilo mi je jasno da će da svrši, zato sam dohvatio i svoj kurac i počeo da ga drkam. A onda ga je Darko zabio do kraja i primirio se, njegova sperma je potekla u moju guzu a ja sam počeo da svršavam po našim priljubljenim stomacima. On se samo srušio na mene ne vadeći svoj ponos napolje.Ležali smo tako desetak minuta a posle otišli na tuširanje. Naravno, do jutra smo se pojebali još nekoliko puta, čak sam od Darka dobio i zlatan tuš, ali nisam hteo da gutam nego je samo mokrio po meni. Toliko je voleo on mene da jebe da sam ja njega tucao tek posle dva dana. Bila je to jebačka zima i jedva sam čekao da Darko ponovo dodje.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<