Doboj za početnike

Gorana sam upoznao preko telefona kao cool tipa iz Bosne, predstavnik, predstavništva…i šta ja znam. Znam samo da je svako malo izbijalo poneko sranje i da smo se često čuli. Lako se smejao, imao dobre viceve i neke „teške“ situacije smirivao je prilično lako. Što nije bilo lako. Bio je iz Doboja i to je sve što sam znao o njemu a ujedno i jedino što sam mislio ikad da saznam. S vremena na vreme bi pomenuo „Mariju“ iz čega sam shvatio da je oženjen i da u toj priči zvuči prilićno srećno. Do sranja na poslu ipak je dolazilo svako malo i na kraju sam bez bilo kakvih razloga morao da krenem na put u Doboj. Skoro da sam se radovao, koliko možeš da se raduješ službenom putu na koji krećeš u 12 a saznaješ u 11. „Do kurca“ rekao sam sebi u bradu a dovoljno blizu koleginice. Uskopičkasta koleginica udala se skoro i počela da glumi suprugu što me je doneklo nerviralo s obzirom da je volela da joj ruke vezujem za stolicu dok je ližem, svega par meseci ranije. Ipak, kad se prenula, prenula se na kao na reč. Seo sam u jebenu službenu škodu i zaleteo se ka Loznici pa tamo negde…gde nikad nisam bio. Nadao sam se stoperkama, dobio sam sneg, nadao sam se pušenju, dobio sam kaznu za prekoračenje brzine. Sve je jednostavno išlo napako. Konačno sam u prvom sumraku napipao Doboj kao grad. Nije se jasno video, samo u obrisima i ljubazni prolaznici su mi objasnili gde se tačno nalazi firma koju tražim. Čekao me je Goran, glas preko telefona, čovek o kom nisam znao ništa. Ostao je duže na poslu je*am zakasnio da bilo šta uradimo tog dana.
– Stigao si. E dobro je, nadam se da se nisi premorio – rekao je kroz srdačan osmeh
– Jebi ga Gorane, nisam ustao iz auta od Beograda. Slabe valjde od mene danas – promrljao sam.
– E, baš šteta – odgovorio je što sam shvatio kao kafansku gostoljubivost karakterističnu za Bosnu koju sam baš zbog toga voleo.
– Gde mi je hotel. Jel ti nije problem da me odbaciš.
– Ma nije, tu je hotel. Nego sam ja javio Mariji da dolazim sa kolegom kući i ona sprema neku večeru. Malo će se razočarati ako ne odemo prvo do mene.
– Do tebe? Pa rezervisali su hotel, možemo negde na večeru u kafanu, svi zajedno. Ne bih da smetam a i nije tvoja žena kriva da kuva što mi radimo za idote. – odgovorio sam kivan i ganut ovom ljudskom, čistom gostoljubljivošću koja nije više tako uobičajena.
– Ma daj. Ne radimo Marija ni ja ništa zbog posla i zbog idiota. Sve radimo iz čistog zadovoljstva – izgovorio je šeretski nasmejan. – potapšao me po ramenima i očima pokazao ka vratim kancelarije.

Ušao sam u njihov stan oprezno, kao da sam lopov koji se šunja. Moderno opremljen stan, mekani, nežni tepih i beskrajno nasmejana Bosanka, koja širi ruke nekom kog prvi put vidi kao da ga je dugo čekala. Onaj formlani poljubac, pozdrava, koji obično i lako primam u vazduh iznad obraza nije bio takav. Vrele, usne, ovlažene brzim pokretom jezika kad smo se rukovali, topla i nežna koža. Zagrljaj za nijansu duži…onako umrnom sve mi je promaklo. Tek sam kasnije kroz sećanje vraćao ove slike i razumeo ih. Nisam bio gladan i već sam imao milion ispirki za malo ručka koje ću pojesti ali ona me je uvela u sobu a Goran mi je iza leđa otero kofer još s vrata.

– Premoren si. Nisi ni za jelo sad. – rekla je gledajući me umilim nežnim pogledom koji nikako nije išao uz ovu situaciju. Jebo sam sa manje provokacije od njenog badem mantila pod kojim se migoljila svilenkasta koža. Uzmicao sam pred njom prilbižavajući se Goranu kao da podsvesno od njega tražim zaštitu, kao da mu signaliziram „ Ej čoveče, vodi me odavde, tvoja žena hoće da me jebe“. Međutim, Goran to nije primećivao, nadovezivao se na nju

– Ma koje jelo. Vidiš ga da je isceđen čovjek od vožnje. Jel si mu spremila kadu kao što smo se dogovorili. – pita je svojim šeretskim glasom, uvek kroz osmeh

Kroz glavu mi je prošlo „E, to, kada, taman da mogu da se rešim ove napetosti. Samo je priljubila obraz uz mene a digao mi se kao da je izvela strip tiz u krilu“. Isprekidano sam disao zaglavljen između njenog dodira i činjenice da mi iza leđa stoji njen muž kog smatram jedinim prijateljem u ovom gradu, gde sam prvi put. Napetost se polako pela kroz mišiće stomaka, krutila butine, ono između njih. Disao sam isprekidano i pre svega uplašeno spoznajom da bi u ženu ovog prijatnog i dragog čoveka zabio kurac do njenog pupka. Osećao sam se kao da izdajem, ja ne umem da izdajem.
– Jesam naravno, kupatilo je spremno. Znam da je to sad najpotrebnije. Imaš i muziku, našla sam neki instrumental, papuče, doljni deo trenerke…sve. – pokazala mi je očima ka kupatili u tako sam uz veliko olakšanje imao gda se se izmaknem od ovih ludaka. Il ludaka u sebi kog sam upravo nazirao.
Ušao sam u kupatilo koje je bilo potpuno zamagljeno, mirisalo je na neka aromatična ulja, dominirao je cimet. Ogledalo u koje sam pokušao da se pogledam je bilo zamagljeno, muzika je bila prigušena i nežna kroz violinu su se nazirali koraci i glasovi iz prostorije pored. Kada je bila puna vrele vode i sapunice. Okretao sam se po kupatilu tražeći ključ, bravu, rajber…nešto da se zaključam. Nije bilo ničega. Pogledao sam se još jednom u ogledalo u kojem sam se nazirao i razmislio „ Da, ipak ću morati da pitam“. Bio sam u košulji, bez kravate pantalonama. Trebalo je samo da otvorim vrata i nagnem se preko njih. Iz prostorije u kojoj su bili dopirali su tihi glasovi i muzika koja je bila nešto glasnija nego ova u kupatilu. Tiho sam odškrinuo vrata. Oboje su bili okrenuti leđima kupatilu, nisu me videli, on je sedeo za stolom a ona je stajala pored njega. U ruci je držala čašu vina i pognuta nad njim nešto mu je šaputala na uho. On je zavukao ruku među njene noge, badem mantil se podigao i video se odsjaj njene ribice koja se presijavala na njegovim prstima. Ustuknuo sam prepadnut i povukao se tiho nazad. U onom zamagljenom kupatili nisam mogao da dođem do vazduha. Kurac mi se podigoa da je udarao u šnalu kaiša. Kroz glavu mi je prošlo „ Jebote, samo da dođem do hotela. Totalno sranje“. Skinuo sam se ne znam ni sam kako i spustio se u kadu, vrelu vodu. Stegla su mi se pluća od napetosti, doljni stomak mi je trnuo, kurac je stajao kao kamen uspravan, jaja su se podigla i iz glave mi nije izbijala slika njegovih prstiju koji se presijavaju iz njene pičkice. Samo sam kliznuo niz kadu u vrelu vodu. Osetio sam vazduh jedino na vrhu glavića i kolenima. Držao sam glavu pod vodom dok nisam ostao bez vazduha tek onda sam izronio.
Konačno sam disao, dolazio sebi, kurac mi je stajao ukrućen i na sam dodir je eksplodira, napunio mi je ruke i sperma se prelila preko ruku. Stomak je još bio napet al makar u naznakama olakšan. Kroz butine se širila prijatna vrelina vode. Fiksirao sam tačku ispred sebe, jedan sapun u obliku kurca koji je visio sa bojlera. Nasmejao sam se se u sebi. Zamislio sam Mariju kako se u istoj ovoj kupki kupala i mazila tim sapunom. Onda je opet počeo da mi se diže. Protresao sam glavu i otresao te misli. Zatvorio oči i uplovio u muziku koja se zapravo fenomelano komponovala sa aromama koje su isparavale iz kade. Minut, dva, ponovo sam se osetio potpuno, ali potpuno opušten. Sve nemire, neprijatnosti, umor odagnala je vrela voda, muzika i aroma koju sam disao. U jednom trenutku čulo se tiho, jedva primetno dobovanje noktima po vratima. Prenuo sam se, premotao svoje misli u situaciju, zavejani Doboj, kada, prvi put kod Gorana u kući. U njegovoj kadi pred zidom sa kog me gleda sapun od kurca koji je prolazio kroz usnice njegove žene.

– Da – viknuo sam prigušeno očekujući Goranov glas, sa strepnjom da bi mogao da mi pročita misli. Umesto toga, kvaka je tiho krenula na dole i vrata su se otvorila. U kupatilo je nečujnim korakom ušetala Marija. U jednoj je ruci nosila čašu do pola punu vina u drugoj flašu.

– Dobro si – prošaputala je gotovo zaverenički. Sela je na ivicu kade, otpila je vino i dodala mi istu čašu. Gledala me je kao da pokušava da me protumači. Ja sam bio zamrznut. Ukočenog pogleda. Kad je sela na pola guza izletela joj je unutrašnja strana butine i ispod badem mantila presijavala se njena…ne znam, nisam ni gledao tamo. Samo znam da se presijavala.

Sasuo sam sve iz čaše u stegnuto grlo i vratio joj je nazad, jednim službenim pokretom, kao da dodajem sekretarici službeni dopis. Dosula je u čašu, okrenula ka onoj strani sa koje sam ja pio , otpila gutljaj i ležerno mi je dodala ponovo, u tom dodavanju smo se dotakli. Ponovo me je protresla njena divlja energija i nežan dodir. Osetio sam kako se ponovo pridižem.

– Jel ti se nije ohladila voda, spala pena??? – izgovorila je kroz uzdah, tih kao jecaj kad u nju ulazi kurac. Spustila je ruku u vodu, nešto diže od mog ponovo podignutog kurca koji sam jedva skrivao u vodi a opet dovoljno blizu da joj se među prste umeša sperma pomešana sa sapuni* i vodom.

– A gde je Goran, možda bi i on malo vina ? – uvijeno sam pokušao da je oteram iz kupatila svestan toga da je pitanje trenutka kada će iz pene za kupanje izviriti ponovo podivljali glavić.

– Nije tu. Sad je izašao da kupi još vina za večeras. Moglo bi da nam zatreba, tako te je procenio. Mene je pripremio i otišao, treba ti vremena da se opustiš – rekla je gledajući me kroz trepavice i sluteći nešto što nisam mogao da pretpostavim. Spustila je flašu vina na policu lavaboa i znatno raširila noge više. Sad se više nije nazirala. Ispred mene je sijala njena perfeknta, obrijana i dobro navlažena pička. Progutao sam knedlu dok je kraj njenog mantila upao u vodu. Vratila je ruku u vodu i ponovo prošla kroz penu a onda je podigla ruku i odmerila je

– Znaš. Čudna neka pena. Nije bila ovakva kad sam je napravila, nekako kao da je pomešana sa spermom – rekla je to olako a onda baš taj prst sa kog je visila rastopljena sprema spustila među noge na vrh svojih usnica niz koje je lako kliznula a onda se ponovo vratila igrajući se onim delom sebe zbog koje je odsjaj sa njenih usnica postajao sve jači.

Otpio sam ponovo celu čašu iz jednog poteza, sipao sam vino u stegnuto grlo kao da je voda. Nisam ga ni osetio. Ona je samo skliznula u kadu. Badem mantil je ostao da visi jednim delom u kadi a drugim van nje, na podu kupatila. Približila se skroz glaviću, osećao sam njen dah a onda iznenada jedan kompletni dodir. Obuhvatila mi je jaja, držala ih nežno u ruci igrajući se sa njima, meškoljeći ih mazeći ih. Onda me je naglo pogledala u oči

– Imam utisak da ne smem da ga dodirnem usnama. Istog će trenutka ekspodirati i napuniti mi usta. A tek si stigao, umoran si, bila bi šteta. – izgovorila je to dodirujući dahom vrh mog glavića. Gledao sam u njeno savršeno lice koje se delimično nije videlo od glavića. Više nisam mogao da celu situaciju izdržavam tako distanciran.

Bila je potpuno upravu, da mi nije iz sve snage stisnula jaja do sad bi joj celo lice bilo poprskano mojom spermom. Kliznuo sam dublje i zabio prste u nju. A onda ih izvukao pa vratio samo jedan, drugim sam sam se igrao sa vhom njenog klitorisa. Kurac je sad bio bezbedno zavaljen među njene sise, jaja zalepljena za stomak a usne blizu toliko da se osećao dah. Mirisali smo na isto vino, istu aromu isti cimet, disali smo dah jedno drugom.

– Jel tvoj muž svestan toga da bi besomučno mogao da te jebem satima.
– Ne, nismo bili svesni, samo smo se nadali da je tako. Dali smo ti vremena da svršiš, dao nam je vremena da se upoznamo, osetimo na tebi lakši način. Posle će doći kući…

Prekinuo sam joj rečenicu jednim obilnim mokrim polju*em. Vlažnim koji joj je gutao usne, gde se mešao ukus vina, miris cimeta, moje spreme, njenih sokova i za sekund sam je podigao i iz sve snage navukao na kurac. Uriklnula je i zarila mi lice u sise sa kojih se slivala mešavina sperme i pene,trgla se, nekim unutrašnjim mišićima stegla je kurac u sebi iz sve snage. Nije se micala. Onda se naglo trgla i krenula besumučno da se svlači sa njega dolazeći do same ivice pa opet isto. Udarala me je u kadu tako jako da sam mislio da će mi na leđima ostati modrice. Nije mi dala da se maknem. Njen pritajeni vrisak me je držao kao taoca. Vratila mi je usne na kratko, tek da me gleda u oči dok se kružnim pokretima skroz skidala sa njega, pa se ponovo iz sve snage zabila i podigla glavu ka tavanici. Sledeći put kad je skliznula do ivice sam se savio noge i uspravio je uz ledene pločice. Klizala su joj leđa po njima kao da pleše, kurac je kidao njenu upotrebu dok se držala za cev boljera i pokušavala još jače da se nabije. Sa nas se cedila sperma, pena, mirisna ulja za kupanje…presijavali su se mladeži njenih sisa kad me je skroz obgrlila i počeka prigušeno da jeca a onda polako da vrišti. Celo kupatilo je počelo da pleše, muzika se pomešala sa njenom jekom, udari njenih sisa moje grudi sa vodenom parom i na kraju grč jeziv težak grč koji me je cepao od butina, preko guzova do pojasa. Svojim mahnitim pokretima izvukla je iz mene toliko spreme i prosula po unutrašnjosti svog stomaka da sam mislio da ću pasti u nazad u vodu mrtav. U tom trenutku sam video Gorana kako skroz obučen stoji u dovratku vrata. Iz pantalona je izvukao kurac i razvlačio ga je dok mu je žena mahnito svršavala. Bio jenabrekao i divlji. Spreman da ubije al ne mene koji je jebem već nju i to od kurca.

– Vidim lepo si nas predstavila. Još te drži zakucanu za pločice na kurcu – rekao je opet kroz osmeh.

– Evo nas, samo da se isperemo od ove pene. Jebeš vino, ni ovo nismo popili, nisi ni morao da ideš.

Goran je nestao iz dovratka a mi smo se odvojili od zida pa jedno od drugog. Isprali smo se u tišini razmenjujući tek poneki poljubac. Dobro sam joj istrljao picu pod udarcima vode iz tuša.

– Joj, sranja skroz sam iskvasila mantil. – rekla je kad je iskočila iz kade i ogrnula se peškirom. Zakačila ga je malo iznad sisa. Iskoračio sam i ja na polumrtvo telo navukao badem mantil. Kad sam ušao u prostoriju ona je već sedela Goranu u krilu, nešto su se smejali i šaputali jedno drugom.
Seo sam preko puta njih i nasuo vino u čašu koju sam doneo iz kupatila. Bilo je to prvi put da uopšte vidim šta sipam. Neki Roze, ne sećam se koji, ali bio je savršen. Španska flaša koliko se sećam bez etikete, direktna štampa. Sladunjav u onom zadnjem ukusu u ustima. Goran je imao ukus za žene i za vino. Otpio sam gutljaj i gledao ih kako su bili skladni i kako mu je lepo stajala njena ruka na kurcu preko koje se prelivala sperma. Onda je podigla ruku i oblizala prst. Goran je ustao a Marija je sela, iz pantalona mu je visio kurac koji je upravo eksplodirao u njenim rukama .

– Dobro je da sam ja došao na red da se tuširam – rekao je i počeo da se skida ostavljajući za sobom trag svojih stvari. Ona je njegovu sprermu sa prsta utrljavala u zube i desni i gledala za njim. Onda se tek okrenula ka meni i obratila mi se

– Oduševljava me njegov izraz lica kad svršava, retko, baš retko da se nađe tako izražajan muškarac. – otpila je vino iz moje ili naše čaše.

Iz kupatila je počela da se čuje voda koju je Goran pustio. Konačno sam shvatio zašto u kupatilu nema ključa. Pa oni nisu ni vrata zatvarali. Na trenutak je pogledala ka kupatilu i rekla mi.

– Moramo brzo da te dignemo, kratko se tušira – i skliznula mi ponovo među noge.

Nemirno vrteći se oko jaja i kurca, prelazeći jeziko, obrvama, nosem, razmazujući ponovo me je oživela. Kombinacija njenih prstiju, obraza koji su bili rastegljivi i iz kojih je virila forma mog glavića, njeni zubi, sitni ujedi na onom mestu između ispod jaja ponovo su me podigli. Kad je procnenila da sam dovoljno kamen povukla me je za ruku i ja sam ustao i krenuo za njom. Stala je u ragastol vrata od kupatila, tamo gde ne malopre stajao Goran , okrenula se ka meni i rekla „ Samo je cepaj, što jače“. Bez reči sam razvezao mantil i prvo lakim kružnim pokretima a onda iz sve snage uleteo u nju. Čulo se njeno pritajeno gutanje kurca i voda kojom se Goran prskao među prepone. Krenuo sam sve jače i jače, brže, jače i dublje, krenuo sam da je jebem kao da je navlaka za kurac. Dahtala je prigušeno i gledala u Gorana koji izlazi iz kade i polako se briše. Kurac mu je još visio kad joj ga je približio a ona ga je mahnito uzela zubima i progutala. Moj udarci u dno njene pičke, njeno dupe prenosili su se do njega. U tom ritmu se i njemu dizao kurac. Dobacivali smo se sa njom između gutala mu je kurac halapljivo. Goran je sklonuo kosu da je vidim kako je lepa kad puši. Ja sam je držao za bokove i navlačio je nazad na kurac. Gledali smo u nju kao u boginju koja nas ujedinjuje. Spaja. Navlačila se na moj kurac do kraja svoje utrebe, na njegov kurac do krajnika…tako na smenu. U jednom trenutku Goran je rekao:

– Ostavi mi pičku na kraju samo. Nisam je danas napunio .
– Naravno ajde odmah, rekao sam i izvukao sam kurac iz nje – a onda se odmakao i krenuo do stola gde su bile moje stvari, sako i tašna. Njih dvoje su stajali u dovratku vrata i zbunjeno me gledali. Nisam izgledao kao neko ko će sad da sve to proglasi nastranim a tako sam se ponašao. Nasmejao sam se. Izvadio svoj moblini, prišao joj i stavio joj kurac usta. Tek tada je Goran s olakšanjem se zabio u njenu pičku tako da sam ja to osetio.
Speed dial – br.jedan. Moja žena. Telefon je zvonio baš kratko, brzo se javila

– Pa gde si ti ? – vrisnula je ova u telefon.

– Morao sam hitno u Doboj, sad sam kod Gorana kući. Nisam mogao da ti javim je*i bila imala operaciju. – razgovarao sam sa ženom dok je Marija prigušivala jeku Goranovog kurca u svom stomaku.

– Doboj. Šta ćeš tamo kog đavola?
– Posao, dosada, sranja…al je Goran super lik i njegova žena Marija.
– Pa dobro kolko ćeš ostati?
– Nemam pojma, ne znam zapravo ni u čemu je problem još uvek, tek sam stigao kod ljudi i raskomotio se. – Marija je jezikom oblizivala moj glavić na samoj ivici da eksplodira dok je Goran već gledao u plafon i nežnim pokretima praznio jaja u svoju prelepu ženu.
– Ok. javi se sutra kad budeš znao, ljubim te.
– Ljubim i ja tebe, ne brini se u dobrim sam rukama,ćao – rekao sam i pritisnu taster kad mi je Marija vrhom zuba grickala gornju stranu glavića a doljnu milovala jezikom. Kurac mi je odskočio pravo u njena usta i sa Goranovog kurca se navukla na moj prazneći ga tako prirodno i normalno.

I nikada, nigde više nisam uspeo da nađem taj španski Rose. A tako bi mi dobro došao ponekad.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<