Crveni leptir

Stajao sam pod uličnom svetiljkom i čitao oglase u novinama. Bio je jedan što je nudio sobu za izdavanje. Zapisao sam adresu i otišao tamo. To je bila ulica Feškereš 54, poznatija kao ulica gde se okupljaju mađarski nacionalisti. Lako sam našao zgradu, bila je to skromna zgradica nagrižena vremenom, ali zbog čvrste konstrukcije i kvalitetne gradnje, još uvek lepa i održljiva. Zidovi zgrade su bili crvene boje, ukrašeni visećim goblinima, a dugačka drvena vrata sa belim orlom zvoncetom su bila zelene boje. Pritisnuo sam interfon i vrata su se otvorila, pa sam ušao unutra. Dočekala me je žena srednjih godina, odjednom se stvorila iz mraka, plave kose, u crvenoj haljini i crnim japankama. Pozdravili smo se. Dodir njene ruke je bio blag i topao. Njen pogled je bio mekan i smiren.
-Dobar dan. Zovem se Darko i došao sam zbog oglasa koji ste objavili. Treba mi soba za spavanje na par dana.
-Drago mi je, Darko. Ja se zovem Margit. Ja znam srpski, pa ćemo se lako sporazumeti, nadam se, ceškereš. Hodite ovamo da vam pokažem vašu sobu.
Krenuo sam za njom, gledajući njena leđa i ruke, njeno dupe i noge. Graciozno je šetala, povremeno trljajući svoje prste. Pokazala mi je sobu. To je bila jedna obična soba sa krevetom, umivaonikom, jednom stoli* i stočićem. U uglu sobe se nalazio mali ormarić. Zavese su bile crvene, od lakog materijala, njihale su se od vetra koji je dopirao kroz prozor. Zidovi su bili okrečeni u crno. Pogledao sam Margit.
-Odgovara mi ova soba.
-Odlično. Onda ćete ostati. Inače, zovite me imenom, nismo neki stranci, zago*no me je gledala. -Imate kupatilo na kraju hodnika, a spremačica će dolaziti jednom nedeljno da pospremi. Doručak je u 12 sati u zajedničkoj trpezariji, ručak u 5, a večera u 9. Ali, ako želite, možete kod mene jesti, znate, ja sam sama i usamljena, potrebno mi je društvo.
-Bice mi zadovoljstvo, Margit, ali ja ne planiram dugo ovde ostati-govorio sam dok mi se kurac dizao ispod vlažnih gaća.
-Verujem. Ko zna, možda će vam se svideti ovde. Dovidenja, Darko.-rekla mi je okrećući mi svoje rame. Dala mi je ključ od sobe, lagano mi ga spustila u ruku, otišla i zatvorila vrata za sobom. Seo sam na stolicu i zapalio cigaretu. Crvenilo zalaska sunca je zapljuskivalo sobu svojim talasima, pravilo šare i senke po zidovima. Pogledao sam na sat. Bližilo se 9 sati. Odlučio sam da posetim Margit, pa sam otišao u njene prostorije. Vrata su bila blago odškrinuta, otvorio sam ih širom i video veliku sobu ispunjenu raznim svetlucavim stvarima, ogledalcima, svećama, malim skulpturama, slikama i knjigama. Margit je sedela na kraju sobe, među knjigama na visokoj polici, prekrštenih nogu, pušila je cigaretu i izbacivala dim.
-Drago mi je što si došao, Darko. Približi se. Oseti se kao kod kuće.
Prišao sam Margit, nespretno izbegavajući viseće ukrase koji su zvoncali. Seo sam pored nje na stolicu.
-Lepo ste uredili stan, Margit.
-Pa da, otkako mi je muž umro, imam više vremena za sebe.
-Kako je umro? Žao mi je…
-Udavio se u Dunavu. Otišao je jednog jutra na pecanje, i više se nije vratio. Našli su ga na dnu reke, sa kono*em za hvatanje riba. Pretpostavljalo se da je upecao nekog teškog soma koji ga je ubacio u reku, a on nije znao da pliva.
-Okrutna igra sudbine.
-Da.
Margit je premestila svoju levu nogu i stavila je na moje krilo. Dodirnuo sam je.
-Imate lepe noge, Margit. Sigurno ih mažete raznim kremama.
-Hvala ti, Darko. I tvoj kurac je lep, kako mogu da vidim, ovako nabrekao je, osećam ga.
-Jeste, baš je tvrd.
Mazio sam njenu nogu i skinuo joj japanku i onda sam joj počeo sisati stopala. Ona je otkopčala moje pantalone i izvukla mi kurčinu iz gaća. Otišli smo u njen krevet i skinuli se goli. Legao sam na leđa, a Margit je sela na mene i raširila svoje dugačke noge oko mog struka, gledao sam njenu dlakavu pičku, njen trbuh, njene nabrekle sise, napete ruke i pazuh, njeno suncem opaljeno lice, kosu plavu kao šuškavo zlato. Trljala se pičkom po nabrekloj kurčini a ja sam joj mazio sise i bradavice.
-Margit, kako me pališ…jebaću te u pičku jako…
Nije ništa govorila, samo se trljala i uvijala na meni, mazila mi noge i mešala svojim dupetom grabeći moja napeta jaja. Uhvatio sam je za ruke i ljubio njene sise i vrat, mirisala je na mošus. Polako sam ušao u njenu pičku i počeo je jebati. Ona se nabijala skroz raširenih nogu, do jaja, crveni pokrivač je čuvao njeno dupe. Držala je ruke na mojim grudima, trljala mi dlake i jahala kurčinu, upravljala njime, pa je mešala i kružila, kurac mi je kružio u njenoj pički. Uhvatila me je rukama oko vrata i podigao sam se na leđa i počeo da je jebem jako, dok je zarivala nokte u moje meso, stenjala je i vrištala, trzala se i počela da svršava jako.
-Ahhh! Šešketet svršavam…ahhh…
Napalio sam se od njenog čudnog stenjanja i svršio jako u pičku, osetio sam kako pluta unutra, kako se puni pička vrelom spermom. Sedeli smo tako, u zagrljaju, mazio sam je, a onda smo zaspali oboje, držeći se za ruke, dok nas je prijatnji letnji povetarac mazio po telima kroz prozor. Kad sam se probudio, ona je još spavala, pa sam se obukao i vratio u svoju sobu. Ušao sam u sobu i malo čitao knjigu, pa sam sišao dole na doručak. Pojeo sam sendvič i kobasicu i otišao u kupatilo da se istuširam. Onda sam se vratio u moju sobu. Tamo je bila Margit, ležala je na mom krevetu.
-Što si pobegao onako, Darko?, pitala me je, izbacujući dim cigarete, gledajući u crveni zid pored sebe, prekrštenih stopala.
-Nisam pobegao. Otišao sam u svoju sobu.
Margit je ugasila cigaretu u gvozdenoj pepeljari u obliku žabe koja je stojala na stočiću i pogledala u mene. Video sam njenu dlakavu pičku, još belu i neopranu od jučerašnjeg tucanja. Kleknuo sam pored kreveta i počeo da joj mazim pičku. Prstima sam prolazio kroz guste dlake, i mazio sam njen klit, bila je mokra i vlažna, lizao sam je polako i ljubio, uhvatila me je za glavu i nabijala na pičku, mazila je moju kosu i stenjala, sisao sam joj pičku i jebao je celim jezikom, gurao prste i mazio noge, uspravila je kičmu i vrat i počela stenjati, rukom sam trljao njene nabrekle sise i vrat i sisao joj pičku, počela je da svršava, pio sam njen sok i uživao. Margit je legla na krevet, upalila cigaretu i pogledala me. uspravio sam se i seo pored nje.
-Doba*i ti momak, Darko.
-I ti si dobra, Margit, rekao sam, pomazivši njenu sisu i zapalivši cigaretu. Noge su mi bile raširene, a kurac napet i nabrekao.
-Koliko ostaješ ovde, Darko?
-Ne znam, mislio sam par dana…
Spustila se na kraj kreveta, kleknula i svukla mi pantalone. Skinula mi je gaće i pogledala moju nadignutu kurčinu.
-Mmm…kako volim da sisam lep kurac kao tvoj…
Lagano je kretala jezikom oko mojih jaja, a onda je poljubila jedno, pa drugo. Uzela je jedno jaje u usta i sisala ga, pa onda drugo. Kurac mi je stajao i pulsirao, čekao. Ljubila me je između jaja i ispod, oko i po butinama, njene ruke su mazile moj trbuh. Uzela je kurac levom rukom i mazila ga, dok je desnom nežno milovala moja nabrekla jaja. Drkala mi je kurac i lickala mi vrh glavića, sisala sok koji se skupljao, isticao iz rupice. Povukla mi je kožicu do kraja i sisala mi glavić, oblizivala ga svojim jezikom. Lizala je kurac sa svake strane, uzduž i popreko, onda ga je uzela u usta i sisala. Gutala je celu kurčinu do jaja nemilosrdno i na kraju sam svršio u njena usta. Puno sperme je progutala sa velikim zadovoljstvom. Otišli smo kod nje ponovo i povela me je na svoju terasu. Na terasi su stajali golubovi i cveće, i neke skulpture u obliku žena i životinja. Jako je bila čista terasa, okupana blagim suncem, produvana svežim vetrom. Seo sam na široku sedaljku, a ona je sela u moje krilo okrenuta leđima i trljala se po mom kurcu. Ljubio sam njen vrat i lice, trljao joj velike napete sise i mazio mokru pičku, izvadio sam kurac i protrljao ga kroz pičku i dlake, uzdahnula je i stavila ga unutra, počela se nabijati, izvadio sam da je ponovo trljam, ali ga je odmah vratila i nastavila da se nabija, pričajući kako mi je tvrd kurac, kako je dobro jebem, rasturam od kurca, sunčeva svetlost je sijala direktno u mene i nju, kupala nas i pretvarala nas u zlato koje se topilo i nestajalo, ljubio sam njeno lice i jebao je, svršavala je jako, gubeći se na kurčini, osećao sam potrese mog kurca koji je punio njenu pičku spermom, izvadio sam ga i protrljao po dlakama, još sperme je curelo, mazala je po pički i dala mi da sisam, i tako smo ostali da ležimo, a sunce je zašlo i poslalo nam crvenog leptira koji je došao kroz noć.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<