Vikendica (bisex priča)

(nastavak priče Prijatno iznenadjenje posle teškog dana na poslu)

Iliji i meni je trebalo malo vremena da se priberemo pošto me je on dobro izjebao kod mene u stanu. Prvi došao k sebi i požurio me da se spremim. Bili smo u njegovom autu, on je vozio a ja sam se zavalio u suvozačevom sedištu, rekao je da idemo u Grocku i više ništa nije hteo da govori o iznenađenju koje nam je Steva pripremio. Nisam hteo da ga smaram više o tome, odlutao sam negde u mislima i uživao u vožnji. Računao sam da nam je našao neki novi smeštaj za naše seksi igre i da je samo hteo da ih osveži nekim novim ljubavnim gnezdom. Iz tog polusna u stvarnost me je vratilo zaustavljanje automobila i Ilijino “Budi se, stigli smo”.

Otvaram oči i vidim da smo parkirali ispred neke nedovršene vikendice, usamljene na brdu sa kog se u daljini vidi autoput. Izlazim iz auta, Ilija otvara kapiju i ja ulazim u dvorište, otvaraju se vrata kuće i vidim Stevicu kako nas gestom poziva unutra. Prilazim mu i cmačem ga čim sam zakoračio unutra, on me šljepi po guzi i kaže:

– Pa dobro, gde ste do sada. Nestrpljivo vas čekamo dok se vi tucate bez nas!!!
– Koji vi? O čemu se radi?
– Polako Niki, ne moraš sve da znaš…
– Pa daj reci…

I pogura me niz hodnik ka vratima, otvara ih i ja ulazim unutra.

– Konačno su stigli! – kaže Steva paru koji sedi zavaljen u sofi.

Prostorija je velika i dobro osvetljena jer je jedan ceo zid u prozorima koji gledaju na dvorište vikendice. Na sofi sedi ženska zavaljena u krilo nekom tipu, smeškaju se i upoznajem se sa Slavi* i Dušanom, vlasnicima ove vikendice. Dok posmatram prostor oko sebe čujem Stevu kako priča o meni, o tome kako me je pre njega imao njegov sin Darko, o tome kako me je upoznao sa Ilijom, kako imam “izvrsne oralne i analne kvalitete”. Na velikom plazma TVu piči neki straight pornić, na drugom kraju sobe je otvoren kamin i u njemu gori vatra. Spolja ova kuća nije izgledala ovako dobro kao što izgleda unutra.

– Baš vam je toplo ovde. – kažem našim domaćinima.
– Ha, ha… Pa biće nam još toplije, nadam se. – odgovara mi Dušan.

Izgleda baš dobro taj Dušan. Ošišan na keca, tamnoput, zelene kose oči i guste obrve iznad njih. Niži je, ali nabijen i razvijen, fudbalerske građe. Mlađi je i od Ilije, ima nekih 35 godina. A njegova partnerka, kasnije saznajem da mu je to žena, Slavica je rasna crnka, na njoj dominiraju ogromne sise i napumpane buze koje muškarca odmah teraju da zamišlja svoj kurac među njima. Nosi crni minić dopičnjak i najlonke.

Sedam u fotelju, bacam pogled na akciju sa TVa i slušam Stevinu priču. Upoznao ih je preko *a, tražili su bisex grupnjak sa muškarcima pošto bi Dušan voleo da proba nekog gaya. Domaćin nam sipa svima po piće, nama je prvo, ali Stevi, Slavici i Dušanu definitivno nije, vidim kako im sijaju oči. Nastupam iskreno i kažem kako nikad nisam imao biseks grupnjak i kako mi je baš čudno što će žena biti sa nama.

– Nemoj da si nesiguran u sebe. Sigurna sam da ćeš biti super mom Duletu večeras. – sedne mi u krilo.
– Ma znam, ali navikao sam da budem jedina kučkica u društvu. – i nasmejemo se oboje.
– Imaćeš moju podršku, Nikola. Pa imamo tri mužjaka ovde, treba to izdržati.
– Steva je možda mator, ali videćeš kako tuca dobro i dugo. – šapnem joj na uvo.
– A ti si ga baš isprobao?
– Aha! – i osetim njene usne na svom obrazu – na mnooogo načina.

Nameštam se da nam se usne spoje, osećam miris alkohola i nekog voćnog parfema, oblizuje mu usne jezikom i počinjemo da se ljubimo dok oči trojice muškaraca u sobi snimaju svaki naš pokret. Pomazim joj butine i zađem malo ispod minića, a onda je nežno uhvatim za sisu i kažem joj kako ima baš lepe grudi. Opet mi prilazi na uvo i pita me da niko ne čuje:

– A kakav je Ilija?
– Malo mutav, ali kurat! – i nasmejemo se oboje.
– Baš jedva čekam da ga probam, izgleda mi moćno!

Prekida nas u šaputanju Stevica, pita šta tajimo od njih a nas dvoje se ponovo nasmejemo i Slavica kaže kako su to ženske stvari. Iskoristim priliku da joj još jednom šapnem nešto:

– Ja jedva čekam ovog tvog lepotana! – a ona mi samo namigne, ustane i vrati se na sofu.

Okrećem se Duletu koji stoji i zatražim mu da mi nasipa još viskija. On seda na naslon fotelje i sipa u čašu. Popijem gutljaj i zavalim se na naslon, gledam ga u njegove zelene oči, obližem usnu i kažem mu kako je baš sladak.

– Hvala. I ti si extra.

Spuštam ruku na njegovu butinu i mazim ga. Osetim kako podrhtava i kako je uzbudjen.

– Sipaj nam još jedno piće, treba mi da se dobro opustim.
– Važi. – i pogled mu odluta iza mojih leđa, – ali nema potrebe da se stiskaš.

A pozadi Slavica, Stevica i Ilija su već isprepletali svoje jezike, ljube se i maze na sofi. Dušan se vraća, ponovo seda na naslon fotelje, ja uzimam na iskap, spuštam čašu dole i ponovo mu mazim butine. On se opet strese i počinje da me mazi po glavi. Prilazim nabreklini između njegovih nogu i masiram dignut Dušanov kurac preko farmerica. Njegovi prsti su po mom licu, jedan po jedan ulaze i izlaze iz mojih usta, gleda me podotno odozgo. Znam da jedva čeka tu da stavi nešto drugo, zato mu otkopčavam kaiš i farmerice i odmah napipavam vrelo meso.

– Nemaš gaće?
– Nemam.

Nežno vadim zaguljeni i balavi palamar napolje dok sisam njegov srednjak. Šiljata kobasica od nekih 15-16 santima izlazi napolje, drugom šakom vadim par dlakavih jaja i lagano ih masiram jednom rukom dok drugom isto tako lagano šetam kožicu.

Iza mene akcija se polako uzburkava. Slavica je između Ilije i Steve, njene ogromne sise su izvađene iz brusa i bluze koju ima na sebi, ova dvojica je ližu i sisaju bradavice dok im ona podrkava izvađene kurčine. Osećam kako mi se diže i kako mi pantalone postaju tesne. Uhvatim njen pogled i osmehnem joj se, a on mi samo namigne i pokaže mi glavom u pravcu kurca njenog muža. Okrećem glavu i vidim kako ga je Dušan uhvatio za koren i prinosi ga mojim ustima. Uzdignem se sa fotelje i okrenem tako da mogu da ga uzmem, ali i da pratim situaciju na sofi. Dušanov miris mi ispunjava nozdrve kada me glavićem udara iznad gornje usne a onda nacentrira i ulazi u moja usta. Prvo primam samo vrh pa ga vadim napolje i između nas ostaje veza od sline koja se razvlači. Ukusan mi je njegov slankasti kurac. Vidim da Slavica čas žmuri od zadovoljstva koje joj pripređuju ova dvojica, a čas gleda u svog muža i mene kako uživamo u mom oralnom radu. Drka sve brže Iliji i Stevi. Dušan ga silovito nabija do kraja i udara u moje grlo, ja se priberem i iskusno progutam njegovih 16 santima do kraja a rukom prihvatam jaja koja zapinju o otvoren šlic. Vadim ga iz usta i kažem:

– Hajde skini se, povredićeš se tako o šlic.

On ustaje i skida odeću sa sebe, gledam njegovo zgodno telo, maljave grudi, ravan stomak i vlažnu kitu koja se klati dok uzbuđeno miče farmerice i čarape sa sebe. Prilazi mi i strasno mi nabija jezik u usta, hvata me za rub dukserice i svlači mi gornji deo odeće. Onda me uzima za dupe i mesi dok ja otkopčavam svoje pantalone, skidam ih zajedno sa gaćama. Ostajem go u njegovom naručju. I da smo sada sami najradije bi se prepustio nežnim dodirima i maženju, ali prilika nije takva.

– Kako me pališ, Nikola!
– Ma tek ću da te napalim, macane!

Njegovi dodiri po mojoj guzi postaju sve žešći.

– Kako me dobro maziš! – pohvalim Dušanov rad i nastavim da uživam u njemu.

Kajičkom oka gledam Iliju koji svoju karu nabija u Slavicina usta i Stevu koji se bori da svuče minić sa nje. Čuje se cepanje najlonki, matori perverznjak uživa da silom osvaja tuđe telo. Slavica mumla dok joj usta razvaljuje Ilijin kurac, pridržava se o Ilijine moćne butine, a ja glasno uzdišem od zadovoljstva koje mi priređuju Dušanove šake. Okrenut sam leđima trojki na sofi, podigao sam jednu nogu na fotelju na kojoj sam do malopre sedeo, a Dule me ljubi, mesi i zabija debele prste u moje dupe.

– Kako ti je sočna. – uzvikuje Steva dok liže njenu pičku, a ona sve dublje i uspaljenije uzdiše.

Ja tražim od Duleta da mu ga još pušim.

– Evo ti ga! – seda na fotelju, izvija se u nazad i hvata ga za koren – Sisaj ga!

Kleknem dole na kolena i ustima jurim kitu koju on klati ispred moje glave. Dočepam ga i usisam do kraja. Nabijam se na lepotana, toplo meso puni moja usta a glavić udara negde iza resice. On me hvata za potiljak i drži me nabijenog do grla da ne mogu da mrdnem dalje.

Kako mi je dupence bilo okrenuto ka Iliji, Slavici i Stevi, nisam mogao da vidim ko se igrao njime dok sam na natrćen obrađivao Dušanov kurac. Siguran sam da je to bio neko od muškaraca pošto je rad bio snažan i moćan. Barem dva debela prsta su rovarila u mom anusu. Ja sam sve to odobravao laganim mešanjem. Ubuđivalo me je to što nisam znao u čijem radu uživam.

Gledam Duleta odozdo a on zatvorio oči i zabacuje glavu unazad. Kroz zube procedi kako će da svrši. Nisam očekivao da će ovako brzo, hoću da ga izvadim napolje da bih došao do vazduha, ali Dušan mi ne daje nego me čvrsto drži nabijenog do jaja u mojim ustima. Osećam blage trzaje njegovog kurca i on počinje da štrca spermu duboko u moje grlo. Gutam seme da bih napravio mesta za još i borim se sa njim da ga izvadim napolje. On me ne pušta nego ga cedi do kraja i tek tad izlazi napolje sav izbalavljen od moje pljuvačke i njegove sperme.

– Jebote, ubićeš me! – kažem mu zadihan.

Na sofi akcija. Steva i Slavica balave oko Ilijinog kurca i masiraju mu jaja. Pitam se kako može da izdrži sve to a onda se setim da je pre nešto više od sat ili dva ispraznio svog lepotana u mene.

– Hajdemo pored njih. – hvatam Dušana za omlitavljen kurac i vodim ga do sofe.

Seo je na ivicu kreveta, zavalio se a ja sam mu seo u krilo. Obojica smo posmatrali njegovu ženu kako se bori sa dva komada koja puši.

– Izvini ako sam te namučio malopre, ali morao sam… Tako me je napalilo tvoje gutanje.
– Nema izvini, nego spremaj se za još! Naložen sam i hoću da me jebeš.

Njegova ruka se spušta na moj kurac i lagano ga mazi a pogled vraćam na Slavicu koju tu odmah pored mene napušavaju moja dva ljubavnika. Naizmenično ih cucla i drka svoju picu a onda ustaje i guzi se na sofi okrenuta licem ka Dušanu i meni. Stevica odgurne Iliju i stane iza nje, nabija joj ga negde pozadia a Slavica vrišti. Ona je u transu, kao da hoće da kaže nešto,ali reči ne izlaze. Situacija je opasno vruća! Ja sam u krilu njenog muža, osećam njegov kurac na svojoj guzi a patka mi je dignuta do bola. Mešam lagano na njemu i gledam Stevicin stomak kako udara u Slavicinu pozadinu. Ilija korača ka nama i drka svoj kurac, odlazi iza mojih leđa i približava se Duletu. Slavica otvara oči i gleda moj komad koji je jako blizu njene glave, podiže pogled i gleda svog muža kako puši Illiji.

– Puši ga, Dule! – viče na svog muža, – Puši mu tu dobru kurčinu!

Tako u transu, kao da ne zna šta će sa sobom hvata me za kurac i uzima ga u svoja usta. Sada smo svi nekako spojeni.

Dok mi ga ona sisa, njenom mužu raste kara između mojih guzova. Čujem Iliju kako mu daje direktive za dudlanje, a ja sve više priželjkujem da će njegova kita konačno završiti u mojoj guzi. Mazim Slavicu po licu i kosi a ona se pridržava za moj stomak pošto Steva sve žešće nasrće na nju.

– To Stevo, pocepaj mi picu – viče pošto je izvadila moj komad iz ustiju, – rasturi mi napaljenu pičku!

Kurac između mojih guzova je već dobro otvrdnuo, a moja želja da ga dobijem je sada neizdrživa. Okrećem se njegovom vlasniku i maltene mu naređujem:

– Dušane, gurni mi ga! Ne mogu više!!!
– Digni malo to dupe da ga nacentriram!

Poslušam ga i odmah osetim glavić na rupici. Hvala bogu pa me je Ilija prethodno dobro razradio jer Duletova kobasica je samo jurnula u mene a onog oštrog bola nije uopšte bilo. I tako dok je njegovu ženu jebao moj ljubavnik, meni je ona pušila kurac a njen muž je radio to isto Stevicinom kumu dok mi je njegov kurac završavao duboko u guzi. Nikada nisam bio u ovako ludoj i dobroj kombinaciji i mislio sam da ću da eksplodiram od zadovoljstva. Sobu je ispunilo stenjanje, uzdisanje, lupanje tela o telo i onaj zvuk rupa koje dobro cepaju kučine.

Steva je glasno najavio da će da svrši i pobedonosno je napunio Slavicinu pičku. Po njenoj reakciji rekao bih da je imala ludački *azam. Izvadio ga je iz nje, ona se manula mog kurca i njih dvoje su se povukli sa strane i gledali nas trojicu u akciji.

Ustao sam sa Dušanovog kurca, okrenuo sam se ka njemu i ponovo mu seo u krilo. Kada sam se opet nasadio na palamar i počeo da jašem, približio sam se njegovim usnama i ljubio ih zajedno sa Ilijinim kurcem koji je bio između njih. Izmešani sokovi i mirisi bacali su me u trans i sve sam se brže nabadao na Duleta dok je glavić Stevinog kuma bio čas u mojim a čas u Dušanovim ustima. Lizali smo ga kao najgore kurve iz pornića, palacali po njemu brzo i strastveno da smo ga za tili čas doveli do vrhunca.

– S… Svrrršavam! – konačno je nešto prozborio Ilija.

Ja sam ga dohvatio za kurac, usmerio ga na naše jezike koji su se prepritali u strasti i iščekivali da seme padne na njih. Drkao sam brzo. Muškarčina se zgrčila i sperma je u mlazevima počela da pada na naše lice dok smo se mi divljački ljubili. Nisam ga ispuštao dok se do kraja nije iscedio, a onda ga ostavio i nastavio da mazim Dušana po lepljivom licu, da ga ljubim i da se nabadam na njegov komad sedeći mu tako u krilu. Bio sam pri kraju, osećao sam kako gubim razum, sišao sam sa njega i pao na kolena. Kurac koji mi je upravo izašao iz dupeta našao se ponovo u mojim ustima. Pušio sam ga halapljivo i brzo želeći da još jednom iscedim spermu iz njega. Dohvatio sam i svog i drkao ga kao manijak.

– Ajde Dule, napuni mu usta! – čulo se Slavicino navijanje.

Počeli su da tapšu u ritmu dok sam ja radio posao na njemu. Tokom tog sisanja ja sam popustio i počeo da sipam spermu dole na pod, ali sve vreme nisam odustajao od Dušanove kite. Prsti su mi bili slobodni i počeo sam da mu mesim muda i mazim anus, a glava je vredno radila gore-dole po palamaru. Tada se i on oglasio, počeo odsečno da stenje i ubrzano diše, a onda je i kita krenula da sipa ostatke semena u moja usta. Ponovo sam gutao njegovu spermu, strast me nije popuštala iako sam pre minut svršio. Gutao sam svaku kap dok su nam aplaudirali njegova žena i moja dva ljubavnika.

Prva tura ovog vikend maratona je bila gotova. Svi smo se potrpali na sofu, naša gola tela su se dodirivala, ćutali smo i gledali u plafon dok je na TVu i dalje pičio straight pornić.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<