Tajna grobnice (GAY priča)

-Moj ekspertski tim i ja istraživali smo izgubljenu grobnicu misterioznog Egipatskog princa koja je bila izgubljena u prošlosti bez ikakvih zvaničnih podataka o njoj osim govorkanja i mlakih pismenih dokaza.
Poslednjih 15 godina su pokušavali da otvore misteriozni sarkofag ali nestajali su čitavi ekspertski timovi bez traga,ljudi su iz straha napuštali istraživanje,bilo je nekih nazovimo bapskih priča da je misteriozni princ imao čudne moći,da je zaživota uživao u seksu i strastima bez granica i da je njegov duh lutao godinama koristeći tela mladih Egipćana.

,,Ja ne verujem u te gluposti,Istorija ne pokriva te stvari,,
,,Ali ipak da krenemo u potragu,,-bio je uporan moj pomoćnik Fransoa.
,,Zašto da ne,ako pronađemo telo i sve ostale dragocenosti u zapečaćenoj grobnici,bićemo zapisani u istoriji ovog našeg posla,,-bio sam srećan nakon donošenja obostrane odluke.

Narednog jutra odleteli smo avionom iz Pariza za Kairo,odakle smo se prevezli do izlaza sa periferije grada gde se nalazila grobnica,pretražili smo sa timom sve što se nalazilo u njoj ali sve je to bilo bezveze,sve je već bilo poznato i niučemu nismo bili prvi,u sredini se nalazio sarkofag koji ništa nije moglo otvoriti,nije bilo brave,ključa a ni bušilice nisu pomogle.

Istraga je doživela neuspeh,svi su se pokupili i otišli u hotel osim mene koji je ostao u grobnici da radi celu noć,pod prigušenim svetlom sveća u sablasnoj atmosferi poduzimala me je jeza a i neka strast koju nikada do sada nisam osetio,nekontrolisano kao nečija mario*a počeo sam da skidam sa sebe garderobu i milujem se nežno po glatkim grudima,skinuo sam se skroz go i drkao kitu gurajući sve dublje prste u guzu,izgovarao sam reči na drevnom jeziku koje mi nikada do sada nisu bile poznate.
Nakon izgovorenih reči sarkofag se otvorio i izašao je on,izgubljeni princ lep kao sa davno pronađenih skica,koračao je ka meni oslobođen i pun strasti a ja kao okamenjen nisam mogao da se pomerim pred njegovom veličinom i moćima.
Stavio mi je jezik u usta i duboko nabijao svoje usne u moje,grobni* se prolomio moj uzdah,nijedan muškarac me nikada ovako nije imao i sve više zadovoljavao želeći još,lizao me je po grudima spuštajući se ka mom tvrdom kurcu,lizao je jezikom znalački glavić,osećao sam da ću obilno svršiti ali je odlagao pažljivo mi masirajući jaja.
Ljubio sam ga i lizao po vratu,podigao sam njegovu svečanu odoru,divio sam se njegovom razvijenom telu i jakim tvrdim mišićima,nisam čekao više ni jedan tren no da se prepustim uživajući jezikom po njemu,stavio sam njegov debeo kurac u usta,bio je topao i sve više je pulsirao u mojim ustima,sisao sam ga željno i halapljivo,tako sam ga želeo,nisam ga ispuštao iz svojih usta.
Podigao me je svojim snažnim rukama,naslonio sam se na sarkofag i prepustio mu moju veliku guzu,svojim krupnim šakama raširio je i jezik gurnuo u rupicu vlažeći je pljuvačkom,bila je tako gladna i vlažna želeći njegov tvrdi kurac u sebi,prvo je raširio svojim krupnim glavićem nabijajući ga sve dublje i dublje unutra,što je više ulazio sve više smo postajali jedno,čvrsto me je držao svojim rukama oko struka,ja sam bio on,on je bio ja,nabio mi ga je do jaja i svršavao,na trenutak sam izgubio svest i ničega se nisam sećao padajući na pod.
Narednog jutra sam se kao nov vratio u hotel u kojem je odseo moj ekspertski tim,prišao mi je Fransoa,
,,Gde si do sada Rene,kombi za Aerodrom samo što nije krenuo,,
,,Ja ostajem ovde,Kairo je moj dom,,

Pogledom sa terase na Kairo moje usne su izgovorile na drevnom jeziku ,,Slobodan sam,, 🙂

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<