Prvo mama pa onda ja!

Zivio sam s roditeljima do momenta kad su se rastali i nakon duzeg razgovora odlucio sam poci s mamom van drzave. Dobila je posao u Španiji kod neke svoje kolegice iz srednje skole.
Vremenom sam uhvatio jezik, stekao prijatelje, djevojke, zavrsio skolu tako da u nekom trenutku nisam ni primjetio da sam daleko od doma.
Mama je isto tako nastavila normalan zivot, zaposlila se, stekla drustvo te je nakon par neuspjelih veza ostala slobodna skoro pa 3 godine. Cesto bi je kolegice s posla, kad dodju u goste, nagovarale da nadje nekog za sex barem ali i to je odbijala.
Bila je zena u 40-im godinama. Izrazito se dobro nosila sa situacijom i izgledala je kao boginja. Velike grudi, bokovi kao saliveni za njeno vitko tjelo, dugih nogu … Bila je san svakog muskarca – mene prvog.
Jedne veceri smo oboje se spremali za izlazak te sam joj rekao da ne planiram brzo kuci rekla je da nece da me ceka te da ce ranije kuci jer je bila premorena od posla. Izasla je prije mene i jasno sam vidio kada je sjela u auto i otisla u pravcu grada. Inace zivimo na periferiji gdje smo dobili kucu na koristenje od njenje kolegice koja se udala za bogatog Španca i tu zive vec godinama.
Posto se nisam osjecao bas najbolje i nije mi bilo do izlaska ostao sam u kuci, tacnije u sobi na spratu gdje mama rijetko zalazi.
Nakon sto sam izdrkao par puta krenuo sam da sidjem u kuhinju po veceru zacuo sam vrata. Bila je to mama s nekim crnim tipom. Pomislio sam kolega s posla ili nesto slicno ali samo sto sam zelio da se javim da sam u kuci taj joj je momak vec gurnuo jezik u usta i naglo stegao sisu. Zastao sam kao ukopan, a kurac mi se digao bez obzira sto sam drkao samo minutu prije.
Povukao sam se nazad do hodnika i posmatrao situaciju sa visine i potajno ga drkao. U tom momentu mama je kleknula pred njega i tako ga puzeci pratila do fotelje u dnevnoj sobi, koja je bila tacno ispred stepenica i imao sam citavu situaciju pred ocima. Mama pusi kurac nekom nabildanom i obdarenom crncu i radi to dosta spretno s obzirom da cesto je cujem kako s curama prica da godinama nije imala sex.
Nakon nekih 5 minuta momak je uzeo telefon i okrenuo par brojeva i tek sam tad naslutio pravu akciju. Mama je i dalje se gusila u nekih 22 cm crne batine kad je neko pozvonio na vrata.
Decko ju je samo odgurnuo s kurca i onako gol prosetao se hodnikom do vrata, kao da je u svojoj kuci i otvorio vrata ostatku bande. Usla su jos 3 momka i na vratima na slabom spanjolskom rekli : ” Ne brini, stizu jos dvojica. Gdje je kurva koju karamo”
Nesto su caskali do dnevne gdje ih je mama, i dalje na koljenima, cekala otvorenih usta. U momentu su je okruzili i poceli pipati po tjelu. Spremno je primala svaki milimetar tih batina u usta. U cudu sam gledao, moja mama ce postati djevojka s pornica na koji sam drkao prije 20 minuta. Nisam mogao da vjerujem. U jednu ruku me palilo a u drugu sam zelio da iskocim i sve ih istjeram napolje, ali nesto me vezalo za zid.
Kroz jos nekih 10-ak minuta jos dva muskarca tamnije puti su usli u kucu, zakljucali vrata i pridruzili se *iji. Njih 6 su sjeli na trosjede a mama ih je na koljenima obilazila u lizala od pasa na dole. Uzivali su dok ih je sluzila kako najjeftinija prostitutka na uglu, par blokova od nase kuce.
U jednom momentu jedan je ustao i dok je pusila kurac, ugurao joj svoj kurac do jaja u macu. Pozeljela je da vrisne ali su joj zakovali glavu na kurcu. Par puta, dok su joj usta na kratke momente bila slobodna izustila bi iz bola ” Buzdovanu ” kad bi jedan od 3 momka koja su prvi dosli, bio duboko s ledja usao. Dobro sam ga zapamtio, imao je cudnu tetovazu na vratu. Sve je izgledalo nevjerovatno, decki su jebali bez milosti i predaha. Tesko ih je sustizala u tempu. Cuo sam par puta da su spomenuli moje ime, nije joj bilo drago zbog toga ali osjetio sam da je uzivala. Kad su se vec poceli dosadjivati Buzdovan naredi da svrse i rece da je vrijeme da idu. Kada su je vec okupali spermom , dok je lezala na podu jedan ju je zgrabio za glavu i kada je krenuo da je poljubi u usta napunjena spermom, cemu se ona po reakciji ponadala, samo ju je pljunuo i prozborio ” Sanjaj droljo ” i odgurnuo nazad. Ostala je placuci umazana spermom a ja sam izljevao mlazove i mlazove sperme. Otisao sam u sobu i zaspao. Sutra smo se ponasali kao da se nista nije dogodilo ali napetost se osjetila u zraku. Opet sam je navecer prevario da izlazim te se ponovo sakrio u sobu. Opet stize drustvo ali sad u manjem broju. Stigla su 3 momka medju njima i Buzdovan. Odmah sam ga prepoznao po tetovazi. Ponovo seansa s mojom, vec kurvom, od mame. Ali ovaj je put uzivala u kurcu i nije dozvolila da i jedna tjelesna rupa ostane prazna tu noc. Nakon sto su svrsili po njoj, Buzdovan se propisno ispisao po sisama da sapere spermu. Dnevna soba je na kurac licila. Dvojica su izasli, mama otisla pod tus a on je ostao u dnevnoj te onako gol sjeo i cekao je da se vrati. Imao je 26-27 centimetara u erekciji. Neprekidno sam svrsavao na sve sto se desavalo. Nakon nekog vremena mama se vraca iz kupatila i samo ga je opkoracila i ponovo zajahala. Trpao ju je kao lud. Vaginalno, analno , oralno … nije bila postedjena ni trenutka. Koliko sam razumio na odlasku rekao je da ce kupiti joj haljinu da je uvjek mogu, kad je izjebu, svrsit na nju i da je uvjek nosi za vrijeme sexa.
Sex se nocima ponavljao. Nekad ih je bilo vise, nekad manje ali Buzdovan svaku noc.
Jednog jutra odlucim ostati kuci, nisam zelio u skolu. Mama je otisla na posao i u tome zvone vrata. Otvaram ih kad on. Buzdovan – glavom, bradom, tetovazom i buzdovanom. Nosio je neku haljinicu u ruci i pitao jeli mama kuci. Rekao sam na poslu a on je zamolio da udje na trenutak. Nisam se osjecao udobno ni trenutka kad sam mu nosio pivo iz hladnjaka. Gledao sam u razaraca moje keve, haljinu koja ce bivati natopljena spermom nocima i nocima. Bojao sam se svega. Zapoceli smo konverzaciju i po mojim drskim odgovorima shvatio je da znam za mamu i njih. Kroz pricu mi je prisao i zavukao ruku medju noge i pitao da mislim o svemu tome. Ostao sam u soku. Jedini sam ja muskarac koji je to ikad mome tjelu uradio. Par djevojaka jeste ranije, ali nista vrijedno spomena. Bio sam izbezumljen. Zamolio me je da izvadim kurac vani na sto sam kao hipnotisan ustao i skinuo sorc. Imao sam nekih 17-18 cm ali nije bilo ni blizu njegovog. Pitao me je zelim li vidjeti njegov te kroz smjeh dodao : ” Ma gledas ti to svaku noc dok ti ga mama prima ” i izvadio 20 cm. kurca nedignutog. Voda na usta je krenula i u momentu 1000 stvari na pameti …. Koliko ga je puta mama imala, koliko je sperme prosuo po tom istom kaucu na kojem sjedi, koliko je veci od mog … dali cu krenuti maminim stopama !?
Uhvatio me za ruku i kao drolju doveo do buzdovana. Sjetio sam se mamine silne vriske ” Buzdovane … ” Stavio sam ga u usta i dok je polako rastao ostao sam samo s vrhom glavica u ustima, na sto je on rekao ” Stara ti s tim nema problema ” i nabijao mi glavu dublje. U isto vrijeme sam bio i sokiran i potresen ali i napaljen. Osjetio sam kako mi se kruti kurac. Dugo sam ga lizao a on je cjelo vrijeme nesto komentarisao na nejasnom spanjolskom. Bio sam pojeban taj dan. Analno je cjepao mamu i sina isti dan. Mene pre podne nju navecer. Na kraju mi je navukao haljinu i svrsio po njoj te rekao ostavi je mami veceras. Ostao sam lezati onako otvorenog supka i ukrucene kurcine. Molio sam Boga da mama otvori vrata, pokarao bih je iste sekunde. Skino sam haljinu, ocistio tragove i ispostovao dogovo* Buzdovanom. Navecer na jebacinu je opet doslo troje momaka i uradili su sta najbolje znaju i svrsili na haljinu. Mama je rekla na kraju da je bila koristena, tacnije da je bilo sperme po njoj na sto se buzdovan “nasalio” rijecima” karo sam ti malog pa mu svrsio ” i time mi indirektno rekao da dolazi i sutra. Opet sam propustio skolu i bukvalno ga na koljenima docekao s vrata. Upao sam u opasan trougao. Mama , svaler i ja. Karao nas je danima i danima. Izludjivala me pomisao da ista karina trpa mene i mamu moju. Haljinica se kvasila danima, cesto bih zatekao mamu kako *azmira sama dok je nosi. Imao sam zelju da joj sve kazem ali nesto je bilo jace od mene i nisam mogao.
Jedne prilike dok sam sjedio na kurcu u haljinici mama se vratila kuci posto je zaboravila neke dokumeta za posao. Imao sam osjecaj da ce se vratiti ali nisam zelio da prekidam sve. S vrata su joj ispali kljucevi i vidjeo sam suze,ali kasnije se ispostavilo, radosnice Osjecao sam se kao kurva, prvenstveno iz razloga sto nisam stao s nabijanjem na kurac iako je mama blenula u nas. Mislim da se osjecala kao i ja one noci kad je prvi put izjebana bila. Prisla je i pocela da se svadja s Buzdovanom koji mi nije dozvolio da sidje*jega te nastavio i gurao ga sve dublje u mene. Mama me ljutito skinula i sjela na njega te se okrenula meni i rekla : ” Gledaj kako se to radi ” Svrsio sam bez da sam dirnuo kurac i dosta sperme je pogodilo mamu dok je jahala sto Buzdovanu nije promaklo na sto se grohotno poceo smijati i komentarisati ” I mali bi da te kara, pusti mu malo kurvo” . Nikad necu zaboraviti scenu kad se okrenula prema meni i rekla : ” Ajde sta cekas, nemam cjeli dan” Poceo sam da joj cjepam supak pocela je da vristi i spanski i balkanske jezike i engleski … ma bilo je svega. Svrsio sam joj po ledjma preko majice, par minuta nakon sto sam telepatski ga izdrkao bez da ga diram. Mama se obukla i vratila na posao a ja i Buzdovan smo ostali u stanu. Sad nocu ekipa kara mene i mamu zajedno, i za mene su kupili haljinu. Obozavam trenutak kad se ljubimo na kraju jebacine a sperma nam curi niz lice. Koliko sam primjetio probali su i da nas snimaju par puta, na sto je mama ostro reagovala ali nije znala da sam ja vec postavio kamere po cjeloj kuci. Vec danima karam mamu, a decki karaju mamu i mene. Ponekad kad Buzdovan popodne dodje osjecam kao da vara moju mamu samnom, al vjerujem da to mojoj mamici ni najmanje ne smeta.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<