Probuđeni, nezasiti demon

Svako ima svoju mračnu tajnu, ili više njih. Ispričaću vam moju.
Zovem se Petar i imam 39 godina. Oženjen sam, ali nemam dece. Ipak i pored toga mogu reći da imam dobar brak. Žena naravno ne zna ništa od ovoga što ću vam ispričati, da zna verovatno bi joj se zgadio.
Roditelji su me dobili relativno kasno i uz to sam jedinac. Naravno, podrazumeva se da su me roditelji maksimalno razmazili i udovoljavali svakoj mojoj želji. Zbog toga, može se reći da sam bio neko ko prirodno smatra da ceo svet treba da se okreće oko mene. U školi sam bio loš, jedva dobar, ali nikad se nisam ni trudio. Da mi ćale nije bio partijski činovnik ne bi završio ni osnovnu, a kamoli srednju školu. I naravno, kada sam je konačno završio zaposlili su me preko veze u jednoj firmi koja se bavi nekretninama. Imao sam 20 godina tada. Devojku sam uvek imao, ali sam ih često i menjao. Mrzelo me da se trudim, jednostavno zanimao me samo sex. Svakako da sam zbog toga izazvao mnogo slomljenih srca i suza, ali me nije bilo briga.
Elem, taj posao iako dobar, me nije bog zna kako zanimao. A i zašto bi, navikao sam da živim na tuđ račun. Često sam pravio brljotine, ali sreća pa je šef bio neki opušten lik, pa bi me često “pokrivao”. Da li baš zato što je bio plaćen da to radi ili zbog nečeg drugog tada to nisam znao. Zvao se Vanja, bio je stariji nekih 10-ak godina od mene i čini mi se neženja. Nije bio nešto preterano lep, ali je bio jedan od onih ljudi koji zrače svojom harizmom.
Kako god, posle nekih godinu dana (ne)rada u firmi ja napravim žešće sranje. Zbog nepažnje oko nekog ugovora, firmi je pretio gubitak silnog novca. Pretio mi ekspresni otkaz, i ipak mi nije bilo svejedno, jer u poslednje vreme se više nije ni mogao naći posao, čak i preko veze. Međutim, šef je preuzeo odgovornost i stvar u svoje ruke i čak uspeo da reši problem na svačije zadovoljstvo.
Pošto mi je po ko zna koji put spasao dupe, ovaj put bukvalno, osetio sam da moram nekako da mu se odužim. Sutradan ujutro uđem u njegovu kancelariju i upitah ga “Šefe, šta bih mogao da učinim da Vam se odužim.” Nasmejao se, razmišljao nekih 10-ak sekundi, a onda tiho prošaputao-“Da mi se daš”.
Ja u šoku, nisam siguran da sam ga dobro razumeo i nakon pauze od 5 sekundi on odgovori:”Slušaj Pero, ti si meni privlačan, Ako baš hoćeš da mi se odužiš, možeš mi se prepustiti na jedno 15minuta, ako me razumeš?” Ja i dalje u šoku i nikako da progovorim, zbog čega on dodade:”Naravno, ne moraš, ako nećeš, ja bih ti opet pomogao i opet ću ako zatreba”. Rekoh mu samo da moram da se umijem i da ćemo pričati drugom prilikom.
Kada sam izašao ceo taj dan nisam imao mira. Međutim, kako je noć padala, ta ideja mi se činila sve manje gadnom, čak u neku ruku i privlačnom. Nekako me je uzbuđivala činjenica da bih uradio nešto što mi ne priliči, jer ipak sam bio straight, voleo sam žene i sex sa njima. Osim toga, nije navaljivao, a to me je još više pokolebalo. Da je postavio ultimatum, jednostavno bi ga odjebao, čak prebio, ovako…
Dok sam se vraćao kući sa posla, već sam odlučio da ipak pristanem. Nisam voleo nikome ništa da dugujem, može i da me uslovljava, ovako stisnem zube, odradim to “njegovo” i ćao zdravo.
Sutradan ujutro, odmah sam otišao u njegovu kancelariju i rekoh mu:
“Ok, učiniću to, samo brzo, imaš 15 minuta, ni sekund više i samo da znaš da nemoj da očekuješ bilo kakav “trud” sa moje strane. Kada i gde hoćeš da to obavimo?”
“Pošteno”, reče kratko nasmejavši se, a onda nastavi, “možeš svrnuti do mene za vikend, biću sam. Odgovara, nedelja u 16h? Daću ti adresu.”
Samo sam klimnuo glavom, sačekao da mi na parčetu papira napiše adresu i izašao. Čim sam izašao pokajao sam se, ali sad je već bilo kasno. Odlučio sam da idem do kraja. Ceo taj radni vikend sam bio nervozan i sklon sitnim greškama na poslu, ali nekako pregurah sve to i konačno dođe nedelja. Pre nego što sam krenuo obavio sam veliku nuždu i dobro se istuširao, naročito svoje intimne delove. Došao sam nešto kasnije i pozvonio na vrata. Kada je otvorio, Vanja se samo nasmešio-“Pomislio sam da si se predomislio…”
“Ma ne, neka gužva u gradu i tako…”. “Dobro, uđi! Mislim u stan!” Nasmeja se svojoj glupoj šali i sprovede me do dnevne sobe. Fin stančić inače, delio ga sa bratom, koji je otišao kući za vikend. Lepo opremlljen i prijatnog enterijera, što me je malo opustilo. “Oćeš nešto da popiješ?”, upita me. “Ma ne, nemam vremena, a i daj da ovo “završavamo” pa da idem. Imaš 15 minuta” i tad pogledah na sat. “Dobro, lezi onda na krevet i samo se prepusti…”
Počeli smo da se skidamo, a ja sam insistirao da ostanem u majci, biće mi nekako lakše ako nisam potpuno go pred njim. Slegao je ramenima i skinuo se skroz. Kada je svukao bokserice na slabu svetlost zalazećeg sunca je iskočio njegov oveći i obrijani već ukrućeni penis. Imao je sigurno celih 20cm i sasvim solidnu “zapreminu”. Odmah me je postavio na leđa i videvši da sam ukočen odmah se bacio na “stvar”, Moju ne baš veliku, ali pristojnu stvar. Uhvatio me je za koren penisa, koji je brzo počeo da se puni krvlju i počeo da mi liže i guta testise. Imao sam čudan osećaj odvratnost i zadovoljstva, pa sam se slobodnim rukama uhvatio za stubove kreveta i počeo glasno da dišem. Ubrzo mu je dojadilo da guta moja dlakava muda, pa je prešao na moju kitu. Prvo je počeo da ga navlači i guta po malo, da bi polako ubrzavao pokrete i prelazio na sve veće i veće “zalogaje”. Na kraju mu je cela moja kita nestajala u ustima, a on je halapljivo gutao sve brže i brže. U početku sam bio ukočen dok mi je radio felacio, ali kasnije kada sam se navikao i zabacio glavu u nazad, zamišljao sam da me “radi” neka riba, opustio se i čak uživao na trenutke.
Osetivši, po mojim sokovima iz penisa koji su počeli da pomalo curkaju, da mi se približava *azam, Vanja se zaustavio i okrenuo me polako na stomak. Iz fioke je izvadio neku tubu i upita me:”Ovo je lubrikant, jel’ ti ne bi smetalo?” Odmahnuh glavom i samo rekoh “Imaš još 7-8 minuta!” Klimnuo je glavom i brzo se bacio u akciju. Debeo sloj vazelina je prvo stavio na ulaz u moj čmar, a zatim i na svoj penis. Bilo je nekako ljigavo, pogotovu sam se stresao kada je malo stavio na svoja dva prsta koja je potom ugurao u moj čmar želeći da otvori “prolaz” svojoj alatki. Stavio je kondom, a zatim pažljivo namestio svoju kitu na moj čmar i onda laganim pokretom ušao u njega. I pored lubrikanta zbog veličine njegovog penisa u početku je išlo teže, pa je morao još da nanese i u mene i na svoju kitu. Ponovio je ovo 2-3 puta i na kraju gurnuo do kraja, ali lagano. Osetivši celog “njega” u sebi uzdrhtao sam malo od bola, malo od posramljenosti. Nema nazad sad, posle (ili za vreme, jebem li ga…) jebanja nema kajanja. Osetivši to, nastavio je da me jebe polako i nakon što su mi se mišići na čmaru opustili počeo je polako da ubrzava i da dahće. Stavivši na kraju debeo sloj vazelina na ulaz u moj čmar i nakon što je osetio da sam se skroz “otvorio”, počeo je da ubrzava sve više i više i da uzdiše sve jače i jače “Ah, ah, ah aaaaaaaaaaa!!” Čudan osećaj kajanja me nije napuštao, ali je ipak počeo da slabi, da bi poptuno nestao i ustupio mesto uživanju tačno trenutak pred njegov *azam. Poslednji njegov trzaj, nekontrolisan zbog nezaustavljive navale sperme, otišao je najdublje i u tom trenutku celim telom mi se proneo nestvaran i još neiskušen osećaj neverovatnog sladostrašća od kojeg je celo telo počelo da mi se grči, a um se toliko zamutio da me je ceo taj osećaj preplavljujućeg *azma izmorio i naterio da se opružim na stomaku, dašćući baš kao i on.
Ćutali smo nekoliko trenutaka, a onda kada mi se um razbistrio skočih na noge brzo i počeh da tražim stvari. Kada me je ugledao ponovo golog nasmejao se zadovoljno. Bacih brz pogled na dole i sa iznenađenjem ustanovih da sam dok me je guzio, svršio i ja, kita mi je bila spuštena, ali tragovi moje sperme još su se videli na mojoj kiti i dlakama. “Oćeš da se istuširaš?”, upita samozadovoljno i sa smeškom. “Hvala ne treba, idem odmah”. Još umoran od tucanja mog dupeta jedva sam se dovukao do WC-a. Ono što me je još više iznenadilo je saznanje da me nije boleo čmar toliko od njegovog jebanja, već da mi je celo telo zahvatio neki osećaj izmorenosti, ali ne od sexa, je*am ionako bio pasivan, već od neverovatnog sladostrašća koje me je celog obuzelo na tih božanstvenih 3 sekunde. Oprao sam kitu na brzinu, obrisao se, obukao i samo klimnuvši glavom ka Vanji krenuo ka izlazu.”Vidimo se sutra”, dobaci mi na izlazu i ne odgovorivši samo izađoh i kretoh kući.
Kući sam došao predveče i roditelji videvši me svog pogubljenog me upitaše da li je sve u redu. Odgovorih da jeste i usput samo spomenuh da sam se posvađao sa devojkom, ali ništa strašno. Uveče, prirodno, nisam mogao da zaspem. Dupe je tek sad počelo da mi pulsira od žestokog jebanja, ali više od toga zabrinula me je činjenica da sam, iako straight, doživeo neverovatan *azam dok me je razvaljivao. Pomislih, valjda je to ta “muška” G tačka, negde sam čitao da je to u stvari prostata i da se analnim stimuliranjem može izazvati ejakulacija praćena snažnim *azmom. Pa, sad sam se i lično uverio da je to istina, nije moja “krivica” što sam uživao i najbolje je da potisnem ceo doživljaj.
Sutradan sam već prestao da razmišljam toliko o svemu tome, šef se ponašao uobičajeno, ispao je fer, dobio je šta je želeo i nije hteo dalje da me baca u iskušenja. Nakon 2-3 dana, ceo doživljaj sam toliko potisnuo, da mi se na trenutke učinilo da je bio samo neobičan san. Odlučih da izvedem devojku na večeru i posle kod mene, nismo već nedelju dana imali sex… Tako i bi, sve je bilo super i išlo po planu, sve dok nismo krenuli da se tucamo. Imao sam čudan osećaj neke praznine, kao da su mi čula otupela. Iako sam je doveo do višestrukog *azma, ja nisam bio zadovoljan. Jesam svršio obilno, ali *azma skoro da nije bilo. Pripisao sam to umoru, stresu na poslu itd. Međutim, nakon još 3-4 bezvezna seksualna odnosa, zaključih da je problem u njoj. Izmislivši neki izgovor ubrzo sam je šutno i našao drugu. Ni sa drugom nije bilo više sreće, pa sam našao treću. Ređale su se, četvrta, peta… ali *azam ni sam jednom nisam doživljavao. Odlučih na kraju da za 500 evra unajmim profesionalnu elitnu kurvu. I opet ćorak. Mislim, fiziološki samnom je sve bilo u redu, imao sam normalnu erekciju, nisam svršavao prevremeno, devojke su me idalje privlačile, ali i pored svega toga *azam nisam doživeo, samo neki slabašan osećaj prilikom svršavanja nalik onom kod običnog pišanja. Tada sam shvatio bolnu istinu, da ja Pera, iako straight do daske, vapim za Vanjinom kitom. Zapravo, osećaj koji sam doživeo dok me je tucao, naročito neposredno pre nego što sam svršio, je bio toliko jak, da je izazvao da se celo moje telo zgrči od sladostrašća i sve senzacije koje su dolazile nakon tog *azma su bile nedovoljne, bleda senka onih koje sam tada iskusio. Unervozio sam se, ali ne zbog te činjenice, koliko zbog toga što sam shvatio da želim JOŠ! Da, iako straight, uzbuđivala me pomisao da ponovim to iskustvo. Zapravo, moje dupe je vapilo za još kite i žestokog tucanja.
Jedno rano jutro, nekih mesec dana posle, sam ušetao u kancelariju Vanje i ne sačekavši da podigne glavu ga direktno upitao”Jel’ hoćeš da ponovimo ono?”. “Koje ono?”, upita iznenadjeno. “Aj’ nemoj se praviš blesav, jel’ hoćeš ili nećeš?”. “Aaaaaa to je… Šta bi, moj miško baš ostavio utisak?”, i videvši da gubim strpljenje i da ću da ga odjebem ubrzo nastavi “Naravno, da hoću, kada ti odgovara, ceo mesec mi je prazna gajba?” “Doći ću opet u nedelju, u 19h” i ne sačekavši potvrdu izletoh napolje.
U nedelju sam bio tačan. Otvorio mi je vrata sa širokim osmehom i ponudio mi je piće. Prihvatio sam i ubrzo nam je sipao u dve čaše po malo viskija, čini mi se da je bio Jack. Popio sam na iskap svoj viski, krenuo ka spavaćoj sobi i nervozno izustih “Ajmo!”. “Uuuu, što smo nestrpljivi!!”, reče sa širokim kezom i legavši zajedno na krevet stadosmo da se svlačimo. Pomogao mi je sa uskom maj* i naredni tren uhvativši me nežno za lice, pomilovao me i glavom dade znak da želi da me poljubi! “Ne!!”, grubo sam ga odbio, “ne želim!!”. “Ne razumem…” odgovori zbunjeno. “Ne želim nežnosti, ni poljubce! Ja sam straight i ne privlače me muškarci!” “Pa zašto onda…?” Tek je sad bio zbunjen, ništa mu nije bilo jasno, pa sam ga odmah prekinuo “Želim sex, ništa više od toga. Želim da me tucaš kao prošli put. Želim da ponovo osetim tvoju kitu u sebi! I bez dodirivanja “dole” hoću da me samo jebanjem ponovo dovedeš do *azma kao prošli put!!” Pomalo razočarano klimnuo je glavom, svukao preostale komade odeće, dohvatio vazelin i bacio se na stvar. Nalaktio sam se i naguzio koliko sam mogao. “‘Ajde jebaču, naguzi me, šta čekaš!? Jebi me odmah!!” Stavio je kondom i debeli sloj vazelina na otvor u moj čmar i na svoju kitu i nakon što je ušao i krenuo ritmički polako da me guzi, još nekoliko puta ponovio ritual stavljanja lubrikanta sve dok mu kita nije lagano ulazila i izlazila bez ikakvih poteškoća. Kao da jebe neku drolju, pomislih tada i ta pomisao me je divlje uzbudila, toliko da mi se kita potpuno ukrutila do te mere da mi se činilo da će eksplodirati. “Jebi me, jebi, jebi!!!” uzdisao sam, a on je samo stenjao, prvo tiho, a onda sve jače i jače “Ahh,ahhh,ahhh!!” Kako nam se vrhunac približavao, uzdasi su postajali sve jači i jači, soba je odzvanjala “Tucaj me, tucaj, tucaj, ahhhh, ahhhhhh, arghhhhhhhhhhhhh!!!!” Sledećeg trena svršio je, osetio sam to po tome što me je ponovo divljački i iz sve snage nabio, uleteo je do kraja, kita je počela da mu pulsira izbacujući mlazove sperme u kondom. Tog istog trenutka, penis mi se ukrutio maksimalno, dupe zgrčilo i preplavljujući osećaj sladostrašća me je zapljusnuo, praćen obilnim svršavanjem po krevetu. Od divljačkog tucanja i iscrpljenosti zbog obilnog svršavanja obojca smo se skljokali tako da je završio mlitavo na meni. Ubrzo sam došao k sebi, odgurnuo ga i otišao u kupatilo da se plaknem. Kada sam izašao, on je još ležao go na krevetu iscrpljen od jebanja mog dupeta. “Au, ala sam se umorio. Čuka da mi iskoči, još sam svršio kao nikad…” “Takođe”, odgovorih jednostavno i pre polaska predložih mu da ovo ponovimo sledeće nedelje. Nije delovao mnogo iznenađeno ovaj put, video je da uživam, ali nije bio ni nešto posebno oduševljen. Ipak, samo je klimnuo glavom i ja sam izašao.
Posle nekog vremena i sex sa devojkama je ponovo postao dobar, ali ja nisam želeo da se odreknem tog osećaja, svršavanja bez direktne stimulacije, samo pukim tucanjem mog dupeta i stimulacije prostate. Naravno, dupe me jeste s vremena na vreme bolelo, ali to smo radili jednom nedeljno, pa sam se i privikao. Stalo mi je bilo samo do sexa, tj. onog osećaja… Nekoliko puta mi je predložio da i ja “odradim” njega, tj. njegovo dupe ili makar da mu popušim kitu, ali tako nešto mi je skroz bilo strano, odbojno čak. Rekoh mu samo da sam straight i da mi se to ne sviđa. “Za nekog ko je toliko gladan moje kite, čudno je tvrditi da si straight…”, reče jednom prilikom, ali mene je mrzelo da mu objašnjavam, dok god je voljan da me jebe, super!
Ova naša “druženja” jednom nedeljno potrajala su još nekih 3 meseca. Ipak posle jednog tucanja, koje i nije bilo bog zna kako dobro, na moj uobičajeni predlog “Jel’ važi za sledeću nedelju?”, on odgovori “Ne Petre, ne mogu više…” Na moj upitni pogled nastavio je “Ja sam Gay, volim sex sa tobom, ali meni treba i nežnosti. Ovako, osećam se kao da me samo iskorišćavaš. Ja tebi ispunjavam sve želje ti meni ni jednu… Nadam se da me razumeš i zato je najbolje da prekinemo sa ovim…” Bio je upravu, ali opet pomisao da bih mogao da izgubim ovo neverovatno iskustvo me je činila tužnim. Ideja da nađem nekog drugog da mi razvaljuje dupe, nije dolazila u obzir, i ovako sam previše rizikovao, da je neko saznao odrekla bi me se familija preko novina. Morao sam da prihvatim neminovnost, da sve što je lepo ima kraj, morao sam da se složim sa njim i prihvatio sam “raskid”.
Ipak, đavo mi nije dao mira, navikao sam dupe na Vanjinu kitu. Trebala mi je kita kao ‘leba, a i neki unutrašnji nemir me je uhvatio, glad za onim osećajem sladostrašća koji mi je falio kao narkomanu dop! “Srećom” ubrzo se desilo nešto što je moglo da mi posluži kao izgovor za još jedan, poslednji susret, susret za koji sam se nadao da bi mogao da prevaziđe sva iskustva i uživanja do tada.
Ponovo sam jedno jutro ušetao u njegovu kancelariju i odmah počeo “Šefe za 3 nedelje idem za Kanadu kod rođaka. Zadržaću se duže, moji me šalju.” “Ah, pa lepo, nedostajaćeš nam, utvari nećeš, očajan si radnik!” Blago se i bez zlobe nasmejao. “Da, da, nego šefe hteo sam… Još jednom da se vidimo… Znam šta smo se dogovorili, ali samo još jednom. U ime starih dana… Eto sad ja tebe molim za onih 15 minuta, a i pripremio sam ti iznenađenje!” Nasmejao sam se zago*no, a on me je slušao ozbiljnog lica nakon čega se ipak slabašno nasmejao “U redu Pero, ako treba može i 20!” i lice mu se iskrivi u veliki osmeh. “Hvala šefe, onda isto mesto, isto vreme?” Zadovoljno i srećno izađoh napolje i počeh da spremam plan za nedelju.
Nakon što sam došao u nedelju, sačekao me je spreman u bade mantilu, nisam bio siguran da li je zato što je želeo da me odradi brzo ili onako… Opet smo popili po piće i krenuli u spavaću sobu. Brzo sam se skinuo, on je samo svukao bade mantil ispod koga nije imao ništa, Obojca smo se nasmejali, a on pogotovu kada je video da sam kitu i muda poptuno obrijao. “Opa novi momenti?”, nasmeja se, a ja mu rekoh “Pa idem na zapad, tamo je to uobičajeno. Nego nisam mogao da dohvatim čmar i okolinu, pa ako bi bio ljubazan…” Zabavljala ga je promena, ali još nije mogao da nasluti šta sam sve još za večeras iplanirao. Doneo je penu, brijač, bokal sa vodom i peškir. Odmah sam se naguzio, a on se bacio na posao. Nežno je naneo debeo sloj pene na analno područje, razmazao i počeo da mi brije dlake. Prvi put je išlo malo teže, pa je morao da ponovi sa novim slojem. Tek trećim potezima je regija postala glatka, a sa svakim potezom brijača, naročito blizu čmara, mene bi nešto prijatno žacnulo, pa sam nekoliko puta i prostenjao. Kada je završio, oprao i obrisao me, krenuo je da uobičajeno vadi vazelin i kondome. Zaustavio sam ga kad se dohvatio kondoma “Ne ovaj put, želim zaista da te OSETIM, a i dovoljno dugo se poznajemo!” Svidela mu se jako ideja, pa je uzeo samo vazelin i počeo da radi uobičajeni posao. Ovaj put je manje imao problema da prodre, možda i zbog depilacije, a i ugođaj je bio lepši. Kad je ušao u ritam, pustio sam da stvari idu uobičajenim tokom, a onda negde, po mojoj proceni, na sredini od obostranog *azma, ustadoh, okretoh se ka njemu i rekoh mu da legne na leđa. Pogledao me je zbunjeno, ali se ipak prepustio mojoj volji. Nakon što je legao, brzo sam ga opkoračio, uhvatio ga za kitu, nacentrirao, a onda se polako spustio skroz do kraja, tako da sam seo na njega, tj. njegovu kitu. Ovo sam ponovio polako nekoliko puta, stavljajući još lubrikanta tako da mogu da se nabadam bez ikakvog trenja i otpora. Ova promena mu se jako svidela, osetio sam to jer mu se telo dok sam naskakao nekoliko puta jako streslo, a penis mu je bio pun krvi tako da je još više dobio na zapremini nego inače, a što je meni davalo još lepši osećaj nabadajući se na njega. Počeo sam da ubrzavam, ludački sam naskakivao na njegovu kitu, pokušao sam time da nahranim demona u sebi za koga nisam ni znao da postoji. Uživao sam kao nikad i nisakim do tada. Vanja je vikao “To, to, tooooo, aaaa, aaaa, nemoj prestajatiiiiiiiii,aaaaaaaa!!!”, a ja sam na tu zapovest još jače i brže počeo da poskakujem, odgurivao sam se butinama, a gladnu bulju je dočekivala još nestrpljivija Vanjina kara. Vrhunac se približavao, um je opet počeo da mi se gubi, telo više nije bilo pod mojom kontrolom, demon u meni me je potpuno obuzeo! Poslednjih 5 sekundi uz najdivlji tempo koji je bio moguć, celo biće, telo i um mi se preplavio ludačkim *azmom. Telo mi se treslo divlje od sladostrašća kao da imam epilepsiju, glava mi se neprirodno zabacila unazad, oči se izvrnule, a iz pluća mi se poslednjim atomima snage oteo stravičan uzdah “AAAAAAAAAaaaaaaaaarghhhh!!!!” Ovaj put smo svršili zajedno. U istim trenucima, kako se moje dupe počelo puniti toplom i obilnom Vanjinom spermom, moj miško je izbacio obilan i dugačak mlaz, koji je dobrim delom završio na Vanjinom licu. Imao sam utisak da svršavam beskrajno dugo, um mi se potuno izgubio i predao pod naletima divljeg *azma. Nakon što smo se ispraznili, umorno sam pao kraj njega, dahtali smo obojca, toliko da sam pomislio da hiperventiliramo. Prošlo je nekih 10 minuta, sperma je počela da postaje tečna, a Vanja je počeo da oblizuje ostatke sperme sa svog lica i najzad me upitao “Nećeš da se obrišeš kao inače?” “Ne, nije još gotovo”, rekoh mu, a onda nastavih “dugujem ti još jednu uslugu! Mislim ako hoćeš, ali prvo moramo da se malo operemo i odmorimo”. Klimnuo je glavom i prvi sam otišao ja, istuširao se na brzinu, a onda i on. Sve ukupno prošlo je nekih pola sata i kada je izašao samo sam mu rekao da legne na leđa i uživa i da se prepusti. Učinio je tako i polako sam se spustio do njegove kare, uhvatio je u ruke i počeo da se igram. Iznenađeno se pridigao i rekao “Imam onda predlog, hajde da odradimo 69 pozu!!”. Svidela mi se ideja. Brzo smo se namestili, on je ostao dole, a ja gore i kada smo se postavili u poziciju obradovalo nas je što smo bili tako kompatibilni da smo obojca mogli bez mučenja da stavimo kitu onog drugog u usta. Ja sam prvi počeo, on je pratio. Ovaj put, još “puknuti” adrenalinom od žestokog tucanja, nije bilo uvoda. Jednostavno smo odmah navalili na “stvar”, obojca smo halapljivo gutali kitu onog drugog. Moram priznati da mi se svidelo. Prvo, čim sa ga zgrabio i stavio u usta svideo mi se osećaj narastajućeg penisa koji je pretio da me zagrcne ako ga ne budem pažljivo pušio. Pušio sam mu brzo, glavu sam brzo pomerao napred nazad, nemogavši da se najedem njegove prelepe velike kare. Lizali smo i cuclali jedno drugom, ovaj put bez uzdaha, suviše smo bili zauzeti gutanjem penisa iz koga su počeli ponovo da nam naviru sokovi. “Osluškujući” pokrete jedan drugog, bez reči smo ponovo ciljali trenutak zajedničkog svršavanja. Osetivši da se taj trenutak bliži uspeo sam samo da procedim “U usta!!” i nakon 10-ak sekundi svršismo zajedno, ne tako obilno kao prvi put, ali opet u popriličnoj količini jedno drugom u usta. Iznenadni talas sperme iz Vanjine kite nisam baš spremno dočekao, pa mi je po koja kapljica završila gde ne treba što je momentalno izazvalo refleks kašljanja. Ostatak sam brzo pljunuo sa strane, ali ne zato što mi se nije svideo ukus ili osećaj, već što je pretilo da mi i taj deo ode u dušnik… Za to vreme Vanja je spremno i iskusno dočekao svaku kap sperme i nakon što je i zadnja izašla iz moje kare, oblizivao mi je kitu još neko vreme, dopustivši da mu se višak sperme izlije iz usta, a onda je postatak progutao uz blag izraz i uzdah zadovoljstva.
Da sam znao da je pušenje ovako dobro, priuštio bih mu od početka, pomislih onako iscrpljen od večerašnjeg sexa. Ćutali smo još nekih 10 minuta izmoreni, a zatim se još jednom istuširali. “Hajde, napraviću nam večeru za oproštaj”, reče Vanja nakon izlaska i prihvativši poziv to nam je bio zadnji susret te vrste.
Nakon 3 nedelje sam otputovao u Kanadu kod rođaka i više nikada nisam video Vanju, čak ni kada sam se vratio u Srbiju nekih 5 godina kasnije. Nisam nikada više ni imao bilo kakvo slično iskustvo sa muškarcima. Valjda sam nahranio demona u sebi ovim poslednjim susretom. 🙂

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<