Pena party

Pokupila si me kod raskrsnice na Jazu. Idemo na Ploce, svaki dan je pena party pa idemo malo ludovati.
Stigli smo i smestili se malo dalje od bazena. Skidamo se. Imas polu tange i mali gornji deo koji ti skoro samo pokriva bradavice, jako si hot.
Vec je pocelo pa je narod vec uhvati oalkohol i ludilo.
Ispijamo po koktel na brzinu i nastavljamo sa pivom. Trenutno ne pustaju penu pa pokusavamo bar alkoholom da stignemo ekipu. Svi su vec u transu, vruce je i alkohol brze deluje.
Ponovo pocinju da pustaju penu. Ulazimo medju rulju i mazemo jedno drugo penom. mazim te ujedno po sisama dok te mazem penom
Pena nam je do grudi. Svi se prskaju. Hvataju drpaju ljube. Muzika trese, alkohola radi hahhahaha.
Ljubimo se. Hvatamo jedno drugo za guzu, stiscemo. Nista niko ne vidi od pene, sve je dozvoljeno. Skupljam ti tu polutangu i pretvaram u tangu. Diram ti rupicu prstom. treses se u transu. Napaljena si strasno. Pored nas pa*e isto drpa i ljubi. Malo im se pena razisla pa ti pokazujem da joj je zabio prst dole. Gledas i smeskas se. Zabijem ti iznenada prst u guzu, samo se streses i zatvoris oci. Stenjes mi na uho , ali to niko ne cuje, a valjda ni ne vidi. Svrsavas jako, onako pravo na mom prstu. Odgurnes me od sebe i pocnes prskati i nabacivati penu na mene, uzvracam ti.
Pocinjes se uvijati u ritmu muzike oko mene i guzom se trljati o gospodina koji pomalo viri iz gaca. Stiscem te za bokove i natezem prema njemu. U uglu bazena vidis i pokazujes mi, tip sedi, riba u njegovom krilu, vire im samo ramena i glave ali se raspoznaje da se jebu, po pokretima. Riba mjesa li mjesa. To te pali pa pocinjes jos jace guzom da se nasadjujes na kurac koji hoce da pukne. Prestaje pena i polako se razilazi. Vracamo se za sto. Pokusavas da popravis kupaci ali ti nedozvoljavam. Ostao je kao tanga. Pale me pogledi muskaraca oko nas. Pijemo pivo, smijemo se i povremeno ljubimo. Podjes po novu turu. Uzivam u pogledima muskaraca ali i devojaka koji te ispracaju tamo i vamo. Vidim da ti poneki nesto i dobacuju. Divna si, blistas.
U povratku iste scene ribe bi te ili pojele od ljubomore ili pojebale. Obozavam te.
Kad si stigla ljebim te i preko tvojih ledja hvatam tuzne poglede muskaraca ali i par riba, sto si zauzeta.
Ponovo pocinje pena. Opet ostavljamo sto i idemo u guzvu. Ponovo se meljamo penom i hvatamo. Prilazi nam lepa devojka. Gleda te u oci, vidim da si joj ti mana a ne ja. Nesigurna si ti ali i ona. Hvatam vas obe za glave i priblizavam jednu drugoj. Ljubite se, sad se i priblizavate i grlite. Sto izaziva ovacije ovih u blizini. Postaje sve ludje. Oko nas su se poceli drpati svak sa svakim. Spustam ruke i obe vas hvatam za guze. Uvlacim prste u kupace i diram vam rupice. Nijedna se ne bunite. Pa vam obema zabijam po prst, sto vas dovodi do ludila. Ljubite se i drpate sise jedna drugoj kao da nikog okolo nema. A od pene se i tako vise nista ne vidi. Ovi ludjaci valjda videvsi kakva je situacija ni ne gase penu. Pun je bazen pene i parova koji se mozda vec i tucaju.
Zagrlim vas obe i poljubim prvo tebe a onda i nju. I povedem ka rubu bazena naslonim se ledjima i ljubim vas obe. Ti me hvatas za gospodina a ona hvata tebe. Okrecem te ledjima prema sebi smicem tangu i zabijam se u guzu. Osetim njene prste u tvojoj mackici. Ljubite se i ti njoj uzvracas sa dva prsta u picu. Ne mogu vise punim te aaaaaaaaa ali i vas dve svrsavate. Ljubimo se svo troje. Ona zavlaci prste u tvoju guzu i onda ih lize. Malo se sredimo i idemo do stola. I ona uzima pivo.
Cekamo da ponovo pocnu pustati penu…

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<